![]() |
#511 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Byłe tableciary plotkary II
Cytat:
Dzieki Kasiu za informacje ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#512 |
Zakorzenienie
|
A właśnie lepiej brać 2 tyg niż jeden bo różnica w cenie jest minimalna.jeśli chodzi o moją wycieczkę to 2 tyg były tylko droższe o ok 500zł od osoby
|
![]() ![]() |
![]() |
#513 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#514 |
Zakorzenienie
|
tak ale na prawdę warto uzbierać i pojechać na 2 tyg bo jeden to za krótko na wypoczynek:zanim się człowiek rozezna co i jak i zacznie wypoczywać to juz musi wracać. I polecam brać opcję all inclusive bo wychodzi taniej
|
![]() ![]() |
![]() |
#515 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Macie pozdrowienia od Gizelci ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#516 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry dziewczynki
![]() A ja widzę tu rozmowy o wycieczkach ![]() ![]() Zaraz jedziemy kupić koszulę i krawat dla P. na sylwka ![]() ![]() Miłego dnia dziewczynki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#517 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No no Kasieńko to korzystaj z dobroci męża i idz kup sobie bielizne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#518 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#519 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#520 |
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczynki
No pewnie Nikitko ze pamietamy Jole,powodzenia jej zycze Dziewczyny a pamietacie Nadie?Kurcze ciekawe co u niej bo juz tyle czasu jej nie bylo na watku
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#521 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#522 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#523 |
Zakorzenienie
|
Kachulko sprawdzałaś pocztę.Powinnaś mieć już 2 maile ze zdjęciami???
:jupi; mam 2000 post ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#524 |
Zakorzenienie
|
No wlasnie sprawdzalam i niestety nie mam jeszcze fotek,moze gdzies bladza i dojda pozniej
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#525 |
Zakorzenienie
|
Kachula a ty dzisiaj do pracy idziesz czy jutro?
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#526 |
Zakorzenienie
|
Nikitko no wlasnie zaraz juz wychodze,dzis ostatni dzien w tym roku hehe do pracy a jutro wolne
Milego dnia kobietki papa
![]() ![]() |
![]() |
#527 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#528 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#529 |
Zakorzenienie
|
Nikitko dziekuję
A Ty ile maili ze zdjęciami dostałaś?, bo wysyłałam wczoraj jednego i dzisiaj też coś wysyłałam wiec już nie wiem???? |
![]() ![]() |
![]() |
#530 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#531 |
Zakorzenienie
|
A no to się zgadza, ten trzeci pusty to taki falstart był-zapomniałam zdjęć załączyć i jeszcze cieszyłam się, że tak szybko sie wszystko wysłało
![]() ![]() Nie wiem czemu Kachulka nie dostała - wyślę jeszcze raz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#532 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#533 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, co tu taka cisza?
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#534 |
Zakorzenienie
|
Kasiasiarku dziekuje za fotki, oczywiscie sa sliczne, widoczki bajeczne
![]() a ja mam problem..... bylismy dzisiaj z M na zakupach i przez caly dzien nie kupilismy zadnego plaszczyka....... a chodzilismy tylko za plaszczem ![]() ![]()
#535 |
Zakorzenienie
|
Asiu, a jest ci na jutro potrzebny? Bo może jeszcze znajdziesz coś fajnego?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#536 |
Zakorzenienie
|
Pomidorko no niby nie na jutro mi juz potrzebny.... ale mam tu 2 kurtki puchowe niby.... ale jedna taka krotka, ze ciagle zawiewa mi po plecach i jest w niej zimno a druga wczoraj upralam i nie wiem co jej sie stalo.. ale zostal z niej sam material w sumie.....a tego puchu ze srodka juz nie ma... a to byla bardzo droga kurtka i sie zdenerwowalam..... bo ta krotka kupilam za male pieniadze i po praniu nadal wyglada tak samo, nic sie z nia nie stalo
juz na samym koncu znalezlismy plaszcz- bialy, wygladalam w nim naprawde dobrze i co dla mnie najwazniejsze- szczuplo, ale nie bylam do niego przekonana- bo po pierwsze byl bialy (nie wiem jeszcze jaki kolor chce?? poza tym moze sie szyko brudzic ![]() ![]() moj maz tak sie uparl na ten bialy kolor.... ja na poczatku chcialam miec czarny plaszcz, ale teraz wydaje mi sie, ze kazdy ma czarny a ja sie nie chce chowac w tlumie.. co sadzicie o plaszczu bialego koloru?? Pomidorko super, ze zakupy byly udane- ps. uwielbian kupowac bielizne ![]() ![]() ![]()
#537 |
Zakorzenienie
|
hi dziewczyny
ja mam dzis tragiczny dzien... normalnie chce sie wyc ![]() przechodze albo dzis jakis kryzys ciazowy albo nie wiem.... denerwuje mnie fakt ze ludzie nie chca chodz w stamie zrozumiec ciezarnej.. od rana jestem w gosciach praktycznie caly dzien spedzilam za stolem... dla normalnego czlowieka nie bedacego w ciazy to meczace a co dopiero dla mnie siedziec w jednej pozycji i usmiechac sie do kazdrgo juz w pewnym momecie mialam dosc i nie to zebym jeczala ludziom czy narzekala ale w formie zartu miedzy slowami powiedzialam ze boli mnie kregoslup troche i westchnelam to wszyscy ze ciaza to nie choroba ..... ja dobrze wiem ze nie ale czemu nie potrafia zrozumiec ze to majowka tez nie jest nie bez powodu sa kasy pierwszenstwa... ludzie mysla ze jak nie mam przed soba wielkiego brzucha ala pilka do koszykowki ( chodz po malu sie do takiego zbliza) to ze jestem jak kazdy inny czlowiek... ale nikt nie pomysli ze ostatnie 3 mc sa katorga... jak czytalam w gazetach ze ostatni trymestr jest ciezki to myslalam ze to przesada a teraz wiem ze mieli racje nikt nie pomysli ze nie przesypiam nocy mimo ze nie mam dziecka bo boli kregoslup bo dziecko nie daje spac kopiac czy lezenie w jednej pozycji jest meczace nie wspominajac wyjsc do toalety... nikt nie pomysli ze te 13 kg mi sie z powietrza nie wzielo i te 13 kg to nie rozlozone na cale cialo ale glowni brzuch i pupe a kregoslup to musi dzwigac.... ze nie mam szybkiego kroku bo sie mecze, lapie czesto zadyszke, schylanie sprawia problem nawet zalozenie skarpetek czy wyjscie z wanny a nie wspomne o uderzeniach gorąca gdzie w 5 min mi sie robi gor,ąco jak by byl upal 40 stopni a jeszcze zima i nosi sie kurtki.... przykro mi... nie opowiadam ludziom o tym ciagle bo po co ale jak tylko wspomne z prosba o chwile wymasowania plecow doslownie 5 min to jest problem a jak mowie ze dziwgam 13 kg i moze byc mi ciezko to ci przy kosci twierdza ze oni tez dzwigaja brzuchy ale brzuchy z tluszczem a nie dzieckiem i wodami a to roznica moim zdaniem... nie bylam nigdy gruba wirecz szczupla i ciezko mi sie przyzwyczaic moze jak bym byla przy kosci ciagle to nie zwrocalbym tak uwagi na to ze mi ciezko itp ale no niestety... dopadla mnie dzis jeszcze migrena silna ale dla innych to nic takiego bo ktos wzmie sobie leki silne i po godzinie minie a ja nie spie cala noc bo nawet ibupromu mi nie wolno.... przykro mi ze nikt na to nie zwroci uwagi tylko slysze teksty typu ze ciaza to nie choroba albo ze inni maja gorzej boje sie co bedzie po porodzie wrecz sie zdolowalam jak kazdy bedzie sie wymadrzal twierdzc ze mieli gorzej albo dziecko to dziecko i beda mnie olewac i nikt nawet nie pomoze na chwile.... przykro mi musialam sie wygadac ![]()
![]() |
#538 |
Zakorzenienie
|
Ray, ale dałaś wpisik
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#539 |
Zakorzenienie
|
Ray bidulko
![]() ![]() ![]() mnie na przyklad denerwuja juz te teksty, ze ciaza to nie choroba....... moze i choroba nie jest ale jest to stan odmienny dla organizmu.. a teraz dodatkowe kilogramy, ktore przybyly w okolicach brzucha, bioder i pupy sa naprawde odciazeniem dla Twojego kregoslupa.... wcale sie nie dziwie, bo mi jak np przbylo troche tluszczyku na brzuchu, a zawsze bylam baardzo szczupla to czasem az mi sie schylac nie chce, bo doslownie jest to dla mnie niewygodne... wiec wspolczuje osobom otylym czy tez kobietom w ciazy ![]()
#540 |
Zakorzenienie
|
konkretnie rodzina.....
jak mowie ze mama twardnienia brzucha i nie chce sie nadwyrezac chodz na prawde zle sie czuje jak np nie moge czasem pomoc mamie w pewnych obowiazach to wszysxy ze one to lataly biegaly do pracy i nic im nie bylo ale ja i moje dziecko to nie oni ale to ciezko zrozumiec na prawde mam dosc ide sobie poplakac
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:17.