Plotkowy dla dietetyczek :) IV - Strona 18 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-02-13, 21:09   #511
madame_apple
Zadomowienie

Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV

Cytat:
Napisane przez agolek Pokaż wiadomość
ja juz koncze i lece zaraz do domu. Planuje dzis po raz pierwszy w zyciu zrobic kapuste z grzybami bo przywiozlam grzyby z polski a tu kupilam kapuche kiszona mam nadzieje,ze cos zjadliwego wyjdzie
o jaaaaa, ale żeś mi smaka na kapuchę z grzybami narobiła
Cytat:
Napisane przez LoLcIa123 Pokaż wiadomość
Dziękuje dziewczyny za ciepłe słowa ja już się przyzwyczaiłam,że mój tata podczas alkoholu wyzywa mnie od najgorszych,to co napisałam,to jeszcze nic.
Dzień zaczął się super,pani przełożyła kartkówkę,zarobiłam piątkę,ale potem tragedia.Na sprawdzianie z gery pani mnie złapała na ściąganiu i kapa,chemia-do odpowiedzi 2,tragedia.
oby jutro było lepiej
Cytat:
Napisane przez Ather Pokaż wiadomość
A kolczyków mam już dość, za dużo, za dużo zastanawiam się nad zlikwidowaniem tego w nosku
Cytat:
Napisane przez agness51 Pokaż wiadomość
Hmmm ^^ a mi się marzy kolczyk w nosie ale trochę obawiam się bólu .
Nooo Ather oddawaj kolczyka agness i obie będziecie zadowolone - transakcja wymienna^^
Cytat:
Napisane przez malinka_86 Pokaż wiadomość
teraz jestem na 3 roku(VI semestrze) elektroniki i telekomunikacji. No jak będzie ten kierunek na magisterce co obecnie jest wpisany to napewno pójdę.
oooo ciekawski kierunek i co tu dużo gadać, bardzo przyszłościowy tylko niezły mózg trzeba do niego mieć
btw. przystojni chociaż Ci Twoi koledzy? bo u nas taki stereotyp jest, że chłopacy z ETI do ciach nie należą :P
chociaż znam paru i w sumie niczego sobie więc nie wiem skąd taka opinia się wzięła

Cytat:
madame_apple - co do remontu to ja chcę mój wrzosowy/fiołkowy tylko troszkę ciemniejszy niż mam obecnie a ja w pokoju podczas remontu robię jedną ścianę japońsko-smoczo-samurajską. Kupuję katanę, zestaw mieczy i noży, do tego koleżanka mi maluje 2 obrazy z samurajamy, a kolega z grupy na A0 ma mi narysować smoka... już się nie mogę doczekać
oho, ależ czad rozumiem, że interesujesz się Japonią?
Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość

Jabłuszko
- jakbyś do Chorzowa na Metalicę wybrała to ja chętnie mogę Cię przygarnąć
hihi^^ uważaj co mówisz bo gotowam Ci to za jakieś dwa miesiące przypomnieć
Cytat:
wczoraj gadałam z kuzynkami do nad ranem a dziś wstałyśmy o 11, odprowadziłyśmy z siss kuzynki na autobus i poszłyśmy na zakupy Siostra kupiła mnóstwo rzefczy, ja miałam nic nie kupować, bo nie mam kasy ale kupiłam jedną małą koszulkę w H&M będzie w sam raz na imprezę piątkową ^^
Później byłyśmy na obiedzie w "Ośle" i dopiero niedawno wróciłyśmy

jestem mega zmęczona
ale to chyba takie pozytywne zmęczenie, bardzo fajną noc i dzień miałaś widzę w ogóle jak tak czytam to wychodzi, że baaardzo się trzymacie z tymi kuzynkami, świetna sprawa
heh też muszę poszukać czegoś małego, na imprezkę sobotnią, ale z braku kasy chyba do SH zawędruję...

Cytat:
Napisane przez tamonita Pokaż wiadomość
Jabłuszko motyw kawy jest superanckim pomysłem Ja miałam u siebie niebieskie ściany i w zeszłym roku przemalowałam bo przez te ściany dostałam istnej awersji do tego (uwielbianego kiedyś) koloru, obecnie moje ściany są żółte i tylko wykończone żółto- niebieskim paskiem wykończeniowym przy suficie. Wypoczynak i fotele mam niebieskie, a meble i podłoge jasne co obecnie ładnie się zgrywa razem z ścianami Gdy przemalowałam ściany pokój zrobił się dużo jaśniejszy, więc osobiście nie żąłuje, mam nadzieje, ze Twoj kolorek bedzie Ci się podobał
o widzę, że odwrotną sytuację mamy - u mnie właśnie przez ładnych kilka lat pokój jasny, dlatego chciałabym go trochę przyciemnić jest spory, więc mu nie zaszkodzi ach, ta potrzeba zmian...
Cytat:
Nic nie umiem przez późny powrót do domu nie zdąrzyłam się nauczyć, a jutro zapowiada się rzeź na Francuskim... masakra
będzie good, przecież francuski to taki łatwiutki i przyjemny język, sama radość

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
Tzn. w sumie dobry, ale... No właśnie... Zjadłam jakby 3 kolacje... a to wszystko chyba dlatego, że jutro mam test kwalifikacyjny, bo aplikuję o pewne stanowisko pracy. I z nerwów tak jem. Dzis pochłonęłam już ok. 2200 kcal
Myślę o zmianie pracy, chociaż do końca nie jestem przekonana czy chcę ją zmienić. Tzn. chcę, ale nie wiem czy chciałabym pracować akurat tu gdzie teraz złożyłam CV. Bardziej chcę zobaczyć jak wygląda taki konkurs na stanowisko, a i tak czuję jakieś dziwne napięcie. Nic nie czytałam, nie przejrzałam ustaw, kurczę jak nic nie napiszę to będę na siebie zła
No i ta ilość kalorii, które dziś przejadłam, ojej niefajnie
kcal się nie przejmuj i tak stres wszystko spalił pewnie
będę trzymać kciuki za pozytywne rozwiązanie testu- po prostu: jeśli dobrze Ci pójdzie to będzie znak, żebyś tą pracę podjęła, a jeśli nie - zawsze możesz się pocieszyć, że w sumie i tak Ci nie zależało
wspominasz o ustawach, to jakaś prawnicza sprawa?

Cytat:
ja zjadlam wlasnie na noc te moja kapuche przepyszna i czuje sie przewspaniale poza tym dostalam przed c paroma minutami pewna swietna wiadomosc i jest mi swietnie poprostu
zazdroszczę i gratuluję i kapuchy i wiadomości
ja właśnie przewaliłam tony książek z regałów do szafy na czas malowania i czuję się jakbym miała za chwilę stracić kręgosłup

Cytat:
Napisane przez gujana Pokaż wiadomość
więc wczoraj pojechałam na rowerkowanie po lesie i było fajnie. Normalnie poczułam się jak latem, ale szybko sie przekonalam ze to jednak zima, bo ciemnosci nas w lesie szybko dorwały ogolnie troche jestem zestrachana jak jest ciemno ale bylo fajnie i nawet nie mialam "faz"
a wieczorkiem jeszcze lyzwy na takim lodowisku w ladnym miejscu, w lasku, tak wiec wczoraj cudny dzien. Dzis natomiast caly dzien za miastem, poodpoczywalam sobie. za to jutro caly dzien w bibliotece bedzie
no to widzę, że piękne dni miałaś na pewno nabrałaś sporo pozytywnej energii i teraz łatwiej Ci będzie wytrwać jutro w biblio

A ja, jak już wspomniałam, padam totalnie, a moje resztki kręgosłupa podpowiadają: "kładź sięęęęę!" No to ich posłucham, a co

Miłej nocki kochane, śpijcie słodko

madame_apple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-13, 21:25   #512
Ather
Zakorzenienie

Cytat:
Ather, a gdzie masz te kolczyki ? Ja bym chciała mieć w pępku lub języku
Kilka w uszach, jeden w brwi, nosie i pępku. Ale naprawdę zaczynam żałować tego w nosie, po prostu 'za dużo'... doszłam do tego wniosku jak zrobiłam sobie wymarzony w brwi
Ather jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-13, 22:01   #513
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

Ewuś zazdroszcze kuzynek i siostry.. moja juz pojechała, a straszie bym chciała, zeby przyjechała znów
u mnie też ciężka sprawa żeby sie z moimi dziewczynami spotkać, bo każda w innym mieście studiuje ale jak będziecie bardzo chciały to na pewno uda Wam sie szybciutko znów spotkać

Cytat:
Ewa no męski męski 9 facetów i ja - stan na rok 3, a na 1 roku było 19 facetów i ja wykruszyło się trochę
to dzielna jesteś ze przetrwałaś w takim stadzie to musi być ciekawe

Cytat:
Myślę o zmianie pracy, chociaż do końca nie jestem przekonana czy chcę ją zmienić. Tzn. chcę, ale nie wiem czy chciałabym pracować akurat tu gdzie teraz złożyłam CV. Bardziej chcę zobaczyć jak wygląda taki konkurs na stanowisko, a i tak czuję jakieś dziwne napięcie. Nic nie czytałam, nie przejrzałam ustaw, kurczę jak nic nie napiszę to będę na siebie zła
No i ta ilość kalorii, które dziś przejadłam, ojej niefajnie
nie przejmuj sie kaloriami, an pewno wszystko ładnie spalisz
trzymam kciuki za ten test

Cytat:

ja zjadlam wlasnie na noc te moja kapuche przepyszna i czuje sie przewspaniale poza tym dostalam przed c paroma minutami pewna swietna wiadomosc i jest mi swietnie poprostu

Cytat:
Witajcie

więc wczoraj pojechałam na rowerkowanie po lesie i było fajnie. Normalnie poczułam się jak latem, ale szybko sie przekonalam ze to jednak zima, bo ciemnosci nas w lesie szybko dorwały ogolnie troche jestem zestrachana jak jest ciemno ale bylo fajnie i nawet nie mialam "faz"
a wieczorkiem jeszcze lyzwy na takim lodowisku w ladnym miejscu, w lasku, tak wiec wczoraj cudny dzien. Dzis natomiast caly dzien za miastem, poodpoczywalam sobie. za to jutro caly dzien w bibliotece bedzie

dobrej nocki Dziewuszki
nie ma to jak 2 aktywne dni zazdroszczę

Cytat:
Napisane przez madame_apple Pokaż wiadomość

hihi^^ uważaj co mówisz bo gotowam Ci to za jakieś dwa miesiące przypomnieć

byłam zupełnie świadoma tego co pisałam
Cytat:
ale to chyba takie pozytywne zmęczenie, bardzo fajną noc i dzień miałaś widzę w ogóle jak tak czytam to wychodzi, że baaardzo się trzymacie z tymi kuzynkami, świetna sprawa

ano przyjaźnimy się od urodzenia ja jestem w prawdzie najstarsza, ale nie ma dużej różnicy wieku miedzy nami, a im starsze jesteśmy tym mniej nam to przeszkadza

coś mnie brzuch boli dziś... nie wiem czemu
wypiję miętę i idę spać, bo to jest właśnie to czego teraz potrzebuję

a jutro mój TŻ ma obronę o 10

dobrej nocki Słonka

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-13, 22:20   #514
tamonita
Zakorzenienie

Cytat:
bede trzymala kciuki za ciebie jutro
Nie ma za co Agolku, cieszę się, że się udała kapustka A za jutro nie dziękuje aby nie zapeszyć

Cytat:
o widzę, że odwrotną sytuację mamy - u mnie właśnie przez ładnych kilka lat pokój jasny, dlatego chciałabym go trochę przyciemnić jest spory, więc mu nie zaszkodzi ach, ta potrzeba zmian...

będzie good, przecież francuski to taki łatwiutki i przyjemny język, sama radość
nie znosze francuskiego
A odnośnie pokoju, to skoro był jasny to masz racje Oby zmiana wyszła Mu i Tobie na dobre

Cytat:
Kilka w uszach, jeden w brwi, nosie i pępku. Ale naprawdę zaczynam żałować tego w nosie, po prostu 'za dużo'... doszłam do tego wniosku jak zrobiłam sobie wymarzony w brwi
W brwi też bym chciała... Podoba mi sie w brwi kolczyk kojarzy mi się z taką... zadziornością ja mam w jednym uchu trzy, a w drugim jeden... tylko

Cytat:
u mnie też ciężka sprawa żeby sie z moimi dziewczynami spotkać, bo każda w innym mieście studiuje ale jak będziecie bardzo chciały to na pewno uda Wam sie szybciutko znów spotkać
Ewuś ja z moją Siss będe się widziała w niedziele więc nie jest źle niestety napewno nie prędko ona przyjedzie do mnie, tak wiesz, na noc

Dobranoc Kochane ide spac bo jestem dziwnie zmęczona i padam...
Nasz Dzień: 04.08.2012 r. http://www.suwaczek.pl/cache/d5ce1e934e.png

Niech się stanie... !
KCP

tamonita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-13, 22:34   #515
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

Cytat:
oooo ciekawski kierunek i co tu dużo gadać, bardzo przyszłościowy tylko niezły mózg trzeba do niego mieć
btw. przystojni chociaż Ci Twoi koledzy? bo u nas taki stereotyp jest, że chłopacy z ETI do ciach nie należą :P
chociaż znam paru i w sumie niczego sobie więc nie wiem skąd taka opinia się wzięła
No są przystojni no zależy którzy ale moge powiedzieć że tylko 1nego bym odrzuciła pozatym są mega mega mega słodcy, kochani, przyjacielscy itp. Jeden mnie doprowadzil do płaczu jak miałam mega doła bo zdrowie moje, taty itp. problemy, a ten mi powiedział, że będzie się modlił za mnie i tatę i za całą moją rodzinę normalnie płakałam jak dziecko.

Cytat:
oho, ależ czad rozumiem, że interesujesz się Japonią?
mega mega mega tzn. najbardziej samurajami i smokami

Cytat:
to dzielna jesteś ze przetrwałaś w takim stadzie to musi być ciekawe
hehehe no moje pokemony są the best ja tak naprawdę to "Stefan" jestem

kurczę szukam jakieś szafy na ubrania na nowe mieszkanie, będę musiała anonse kupić w piątek

Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los -
Metro "Chcę być kopciuszkiem"
malinka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-14, 10:02   #516
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:

bede trzymala kciuki za ciebie jutro

slonce, nie martw sie kaloriami. Stres wszystkie spali zreszta 2200 to zadna ogromna ilosc. Zycze Ci powodzenia jutro. Daj znac jak poszlo. Pamietaj,ze obojetnie co sie stanie to zawsze masz pelno innych mozliwosci.
Cytat:

kcal się nie przejmuj i tak stres wszystko spalił pewnie
będę trzymać kciuki za pozytywne rozwiązanie testu- po prostu: jeśli dobrze Ci pójdzie to będzie znak, żebyś tą pracę podjęła, a jeśli nie - zawsze możesz się pocieszyć, że w sumie i tak Ci nie zależało
wspominasz o ustawach, to jakaś prawnicza sprawa?
Cytat:

nie przejmuj sie kaloriami, an pewno wszystko ładnie spalisz
trzymam kciuki za ten test
Dzięki Dziewczyny za słowa otuchy

Już po teście, zadzwonią do osób, które najlepiej napisały... na razie mój telefon milczy
Test był z zakresu finansów publicznych, nie taki trudny w sumie

Ale pięknie słonko świeci na zewnątrz.
Wszystkiego NAj NAJ z okazji Walentynek
Majka232 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-14, 10:15   #517
Aralka
Zakorzenienie

GG do Aralka Send a message via Skype™ to Aralka

Ja bym chciała mieć kolczyk w pempku, ale trochę się obawiam zabiegu i potem gojenia.
Czy któraś z was, posiadaczka tego kolczyka, mogła by napisać coś więcej o nim? Zabieg, pielęgnacja, cena itp...

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-02-14, 14:14   #518
gujana
Wtajemniczenie

Z okazji "dzisiaj" życzę Wam walentynkowego życia hihihiihihhih

ja dzis wieczorkiem wybieram sie chyba na lyzwy z TŻ i znajomymi

PS. wrocilam juz z biblioteki hihihiiih

gujana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-14, 14:14   #519
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Dzień dobry

ale tu cicho

pewnie dlatego, że Wizaż dziś muli że hej myślałam ze już nigdy mi sie nie uda zalogować

ja dziś znów byłam na zakupach z Siss, ale tym razem już nic nie kupiłam

zimno strasznie i nieprzyjemnie, brrrrrrrr

idę robić obiadek a później przyjedzie mój obroniony już magister-inżynier TŻ

miłego popołudnia

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2008-02-14, 14:18   #520
tamonita
Zakorzenienie

Ale tu cisza

Dzień dobry dziewczynki

Rano Wizaż nie dzialał i nie mogłam nic napisac
poza tym ... zaspałam ! Wstałam o 7.20 i co za tym idzie nie poszłam na pierwszą godzine (francuski ) spokojnie zjadłam śniadanie itd., a tacie powiedziałam, ze mam na 9 do szkoły
Niestety fakt spania do 7 sprawił, że jestem nie do życia, bardziej zmęczona jestem niż gdy wstaje o 5.40
Aaa własnie ! A jak tam Walentynki ?

Miłego dnia

Niech się stanie... !
KCP

Stary 2008-02-14, 14:52   #521
madame_apple
Zadomowienie

hej ho z okazji Walentynek zyczę kochanym plotkarom duuuuużo miłości
http://cmok.pl/link/1138319
Cytat:
nie znosze francuskiego
A odnośnie pokoju, to skoro był jasny to masz racje Oby zmiana wyszła Mu i Tobie na dobre
jak mozna nie znosić francuskiego, noooo....'
a ściany już pomalowane, wyglądają śLICZNIE

Cytat:
W brwi też bym chciała... Podoba mi sie w brwi kolczyk kojarzy mi się z taką... zadziornością ja mam w jednym uchu trzy, a w drugim jeden... tylko
mi też się podoba kolczyk w brwi, ale chyba mam do niego zbyt dziecinną buzie...
natomiast bardzo podoba mi sie duzo kolczykow w uchu - widzialam kiedys dziewczyne, miala chyba z 5dziurek w jednym uchu, blisko siebie i zrobione to bylo tak, ze na dole byl najwiekszy "brylancik", a im wyżej tym drobniejsze - ślicznie to wyglądało i tak subtelnie

Cytat:
No są przystojni no zależy którzy ale moge powiedzieć że tylko 1nego bym odrzuciła pozatym są mega mega mega słodcy, kochani, przyjacielscy itp. Jeden mnie doprowadzil do płaczu jak miałam mega doła bo zdrowie moje, taty itp. problemy, a ten mi powiedział, że będzie się modlił za mnie i tatę i za całą moją rodzinę normalnie płakałam jak dziecko.
alez masz farta towarzyskiego z tymi studiami
Cytat:
Już po teście, zadzwonią do osób, które najlepiej napisały... na razie mój telefon milczy
Test był z zakresu finansów publicznych, nie taki trudny w sumie

Cytat:
ja dzis wieczorkiem wybieram sie chyba na lyzwy z TŻ i znajomymi

PS. wrocilam juz z biblioteki hihihiiih
no to super dzień trwa i super się zapowiada dalsza jego cześć
Cytat:
idę robić obiadek a później przyjedzie mój obroniony już magister-inżynier TŻ
oho, ależ masz zdolnego i wykształconego TZ-a
w takim towarzystwie to Ty mozesz byc tą leniwa stroną
Cytat:
poza tym ... zaspałam ! Wstałam o 7.20 i co za tym idzie nie poszłam na pierwszą godzine (francuski ) spokojnie zjadłam śniadanie itd., a tacie powiedziałam, ze mam na 9 do szkoły
Niestety fakt spania do 7 sprawił, że jestem nie do życia, bardziej zmęczona jestem niż gdy wstaje o 5.40
ojj rozumiem, ja też jeśli zaśpię to później jestem nie do zycia mimo, że teoretycznie wtedy więcej czasu spędziłam w łóżku i powinnam być bardziej wypoczęta...

U mnie walentynki bez rewelacji, ale niczego się nie spodziewałam po nich więc... nie robi chociaż kilka smsów baaardzo miłych dostałam, zawsze coś
Może za rok będą bardziej wyjątkowe...

PS. mam już plan na nowy semestr i jestem podłamana - co to w ogóle ma być? codziennie na rano i do 14:45, nawet jednego dnia wolnego nie ma, grrr...:/
Buziaki dla Was i miłego dnia życzę

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-02-14, 15:51   #522
gujana
Wtajemniczenie

Ewusia, gratuluje obronionego TŻta

Madamme, ja to sie nie bede wypowiadac odnosnie mojego planu no ale ostatni semestr ma swoje prawa dasz rade

gujana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-14, 16:33   #523
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

Aaa własnie ! A jak tam Walentynki ?
a nie wiem, nie obchodzę

Cytat:
mi też się podoba kolczyk w brwi, ale chyba mam do niego zbyt dziecinną buzie...
natomiast bardzo podoba mi sie duzo kolczykow w uchu - widzialam kiedys dziewczyne, miala chyba z 5dziurek w jednym uchu, blisko siebie i zrobione to bylo tak, ze na dole byl najwiekszy "brylancik", a im wyżej tym drobniejsze - ślicznie to wyglądało i tak subtelnie

fajny pomysł ja mam kilka dziurek w uszach ale tak w sumie bez ładu i składu jak masz szansę to dziuraw uszy

Cytat:
oho, ależ masz zdolnego i wykształconego TZ-a
w takim towarzystwie to Ty mozesz byc tą leniwa stroną

hehe, no baaa
konsekwentnie się dziś do tego stosuję

Cytat:

PS. mam już plan na nowy semestr i jestem podłamana - co to w ogóle ma być? codziennie na rano i do 14:45, nawet jednego dnia wolnego nie ma, grrr...:/
Buziaki dla Was i miłego dnia życzę
współczuję ale większość przez to przechodzi ja przez 3 lata nie miałam żadnych dni wolnych w planie, dopiero od tego roku jest luźniej

Cytat:
Ewusia, gratuluje obronionego TŻta
dziękuję w imieniu obronionego TŻ-a

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2008-02-14, 16:37   #524
Ather
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aralka Pokaż wiadomość
Ja bym chciała mieć kolczyk w pempku, ale trochę się obawiam zabiegu i potem gojenia.
Czy któraś z was, posiadaczka tego kolczyka, mogła by napisać coś więcej o nim? Zabieg, pielęgnacja, cena itp...
Ja płaciłam kilka lat temu 100 złotych, ale robiłam w profesjonalnym gabinecie.
Czas gojenia - do około trzech miesięcy jeśli kolczyk się ładnie przyjmie i nie będzie paprał. Kwestia tego jak Twoja skóra toleruje coś takiego.
Pielęgnacja - przez pewien czas (kilka dni) regularnie smarowałam Alantan'em, później już tylko czyściłam od czasu do czasu.
Zajrzyj do wątków poświęconych piercing'owi.

A sam zabieg - zakleszczają Ci skórę takimi szczypcami jak do pączków I przebijają igłą skórę która znajduje się zakleszczona w dziurze tych szczypców No i wkładają kolczyka.
Wczesniej powinni znieczulić Ci to miejsce specjalną maścią...

I tyle Nie trwa to długo.

---------------

auć auć auć...
mam tatuaż

Ale niestety nie zrobił mi konkretnie takiego jak chciałam, powiedział, że nie może zrobić czegoś takiego gdyż ktoś inny już jest jego posiadaczem (znalazłam go na ich stronie www). Jednakże zrobił nowy projekt razem ze mną i ten jest bardzo podobny jeśli nie ładniejszy

Ale jestem szczęsliwa Bolało jak cholera ale... ani razu nawet nie pisnęłam, uznałam, że wszystko lepsze od dentysty xD
Stary 2008-02-14, 16:39   #525
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

Jabłuszko - mogę tak mówić? mam farta do ludzi i chyba dobrze, bo jestem mega uzależniona od ludzi i bez nich nie dałabym rady. życie dało mi nieźle po du... i chyba to taka mała odpłata

Ather- ja się zbierałam do tatuażu, ale wyszło kolczyk w języku zagoił mi się strasznie szybko w ciągu 3 dni, opuchlizna zeszła nie sepleniłam itp. ale naprawdę zagoil zmiejszył się w ciagu 3 ms nic nie bolało a tatuaż nadal mam wzór tzn. dwa te łapki co Eve i smoka chcę nad kostką bo z znakami chińskimi wzdłuż kręgosłupa dałam sobie spokoj. Jak się wygoi wkleisz zdjęcie?

co do walentynek dostałam smsa od osoby bliskiej mojemu sercu, nie spodziewałam się tego wogóle i to pierwszy i jedyny narazie sms dzisiaj

facet nam dzisiaj wymówił umowę podpisaliśmy ją w środę a dzisiaj dzwoni i zrezygnował, a my do soboty mamy tylko umowę na starym mieszkaniu dosłownie szok ze stresem i nie dość wszytskiego mam zapalenie jakieś i ledwo żyję znowu dostałam jakiś antybiotyk

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-02-14, 17:12   #526
schism_
Zadomowienie

Witam walentynkowo

Jakoś takoś dzień miło upływa Pogoda przecudna słoneczna, wytrwałam w szkole bite 6 godzin Jak na ironię zrobili nam pogadankę na temat wiedzy o HIV i AIDS Przyznam,że jak zwykle spędzam owe 'święto' w samotności , podczas gdy większość znajomych coś,gdzieś... Jednakże nie przeszkadza mi to wręcz przeciwnie _^_ Mam takie przekonanie,że nikt na razie nie spełniłby mych wymagań Poza tym wszyscy z otoczenia są nieciekawymi również fizycznie,szczeniakami myślącymi o d...maryni , Hyh mam ogromną potrzebę niezależności ,priorytety w postaci rozwoju hmm kariery artystycznej, beztroskiej zabawy et cetera. Może za 10-15 lat dojrzeję do czegoś stałego i poważnego ,albo i nie B-)
Popołudnie umiliłam sobie dużym kawałkiem Pepperoni z Pizza Hut i półlitrową Colą Light,planuję też inne smakołyki (
tiaaa, nie ma to jak powróci regularny okres co 21 dni i ogromna chcica na jedzenie -_-')
Od matki dostałam w prezencie pralinki Lindt w ozdobnym opakowaniu w kształcie serca :lol" , wypatrzoną sukienkę-tunikę i "kulę"do kąpieli .

Oczywiście życzę Wam miłego schyłku 14-lutego ,bez względu na to, czy spędzacie go z kimś czy osobno.

schism_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-14, 17:49   #527
Mangolina
Zakorzenienie

GG do Mangolina

Witajcie
Przeczytałam wszystko, ale mam taką pustkę w głowie, że nie wiem co mam napisać... Trochę głupio wyszło

Nie wiem czy wspominałam - tydzień temu odebrałam wynik prześwietlenia klatki piersiowej i... znowóż nic nie wykazało.
Dalej ciężki oddech trzyma mnie przez ciały dzień, oskrzela chrapią coraz bardziej... Nie wiem co mam z tym zrobić, żyję w ciągłym strachu

A co do Walentynek, to większość z Was obeszła tak jak ja Czyli prawie wcale
Właściwie to miałam dostać kwiatka dzisiaj, ale... od tamtego cieniasa Jak na złość jechaliśmy dziś z tych samych przystanków, tymi samymi autobusami w obydwie strony. Trochę głupio było mi nie odpisywać... Żal mi go teraz trochę, ale nie czuję się na siłach i nie robię zbędnych nadzieji, bo wiem, że taki dzień pewnie chciał jakoś wykorzystać. [wiadomo co mam na myśli] Nie chcę nawet go pocałować, a co dopiero z nim być...
Mangolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-14, 17:50   #528
phenomena
Zakorzenienie

bylam na pogrzebie.. tragedia
phenomena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-14, 18:54   #529
Superchic(k)
Zakorzenienie

Cytat:
auć auć auć...
mam tatuaż

Ale niestety nie zrobił mi konkretnie takiego jak chciałam, powiedział, że nie może zrobić czegoś takiego gdyż ktoś inny już jest jego posiadaczem (znalazłam go na ich stronie www).
Jednakże zrobił nowy projekt razem ze mną i ten jest bardzo podobny jeśli nie ładniejszy

Ale jestem szczęsliwa Bolało jak cholera ale... ani razu nawet nie pisnęłam, uznałam, że wszystko lepsze od dentysty xD
Hmm a dlaczego nie może? Każdy tatuaż musi być oryginalny i niepowtarzalny? Przepraszam że pytam, ale naprawdę mnie to ciekawi .

I czekamy na jakąś fotkę .

Superchic(k) jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-02-14, 19:36   #530
LoLcIa123
Zakorzenienie

Dzień dobry Kochane,właśnie Tż-et pojechał do domu,walentynki spędziliśmy z winkiem przy komedii romantycznej(: w sumie przy dwóch,ale tej drugiej już nie oglądaliśmy dostałam róże i Tż-et przywiózł martini (: całkiem przyjemny dzień no i od mamy dostałam kartkę i aniołka z porcelany

Dziewczyny strasznie mnie przed okresem wysypało,jak sobie z tym radzicie?

Tymoteusz
23.11.2014r

LoLcIa123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-14, 20:50   #531
agness51
Zakorzenienie

Witam,wpadłam się przywitać,dzisiaj miałam zakręcony dzień Wczoraj TŻ mi napisał,że chyba się dzisiaj nie zobaczymy,bo mieliśmy iść do kina,ale nie było biletów,i strasznie się wkurzyłam,chodziłam taka naburmuszona,patrzyłam tylko na te wszystkie pary,napisałam dzisiaj do TŻ-ta smsa,nawet nie odpisał i nagle patrze,a tu ktoś puka do drzwi,okazało się,że to on,nie pisał nic,bo chciał mi zrobić niespodziankę dostałam ślicznego misia i kwiatka
a ja byłam tak zaskoczona,że przyjechał,że nie dałam mu prezentu,bo nie miałam torebki a nie chciałam pakować w byle co

Mam nadzieję,że dzisiaj Wam mija również bardzo mile ten dzień

Miłego wieczoru

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
agness51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-14, 20:52   #532
madame_apple
Zadomowienie

Cytat:
Madamme, ja to sie nie bede wypowiadac odnosnie mojego planu no ale ostatni semestr ma swoje prawa dasz rade
no mam nadzieję, że jakoś to będzie... w poniedziałek zaczynam o 7:30
ale i tak już mi się humor poprawił bo udało mi się zapisać na tą seminarkę, na którą chciałam i dzięki temu w pt mam tylko jedne cwiczenia

Cytat:
fajny pomysł ja mam kilka dziurek w uszach ale tak w sumie bez ładu i składu jak masz szansę to dziuraw uszy
a podziurawię, co sobie będę żałować
Cytat:
auć auć auć...
mam tatuaż

Ale niestety nie zrobił mi konkretnie takiego jak chciałam, powiedział, że nie może zrobić czegoś takiego gdyż ktoś inny już jest jego posiadaczem (znalazłam go na ich stronie www). Jednakże zrobił nowy projekt razem ze mną i ten jest bardzo podobny jeśli nie ładniejszy

super, że jesteś zadowolona czekam na fotki
Cytat:
Jabłuszko - mogę tak mówić?
ależ oczywiście
Cytat:
mam farta do ludzi i chyba dobrze, bo jestem mega uzależniona od ludzi i bez nich nie dałabym rady. życie dało mi nieźle po du... i chyba to taka mała odpłata
możliwe, los bywa czasem sprawiedliwy a taki "fart do ludzi" to wspaniała rzecz. choć myślę, że sporo w tym Twojej zasługi tzn. po prostu lgną do Ciebie fajni ludzie najwyraźniej
Cytat:
facet nam dzisiaj wymówił umowę podpisaliśmy ją w środę a dzisiaj dzwoni i zrezygnował, a my do soboty mamy tylko umowę na starym mieszkaniu dosłownie szok ze stresem i nie dość wszytskiego mam zapalenie jakieś i ledwo żyję znowu dostałam jakiś antybiotyk
mam nadzieję, że jakoś wybrniecie z tej niełatwej sytuacji...
no i kuruj się

Cytat:
Napisane przez schism_ Pokaż wiadomość
Mam takie przekonanie,że nikt na razie nie spełniłby mych wymagań
też mam czasem takie przekonanie... ale to chyba JA mam zbyt wygórowane wymagania... chociaż nie - u mnie jest jeszcze inaczej. Jest jedna osoba, która wymagania spełnia, a jej wady mi nie przeszkadzają. Ale nie wiem czy kiedykolwiek będziemy razem...
W każdym razie czekam, póki co nikt nie jest go w stanie przebić dlatego nie wchodzę w żaden związek jeśli czuję, że będąc z jednym myślę wciąż o tamtym.

Cytat:
Napisane przez Mangolina Pokaż wiadomość

Nie wiem czy wspominałam - tydzień temu odebrałam wynik prześwietlenia klatki piersiowej i... znowóż nic nie wykazało.
Dalej ciężki oddech trzyma mnie przez ciały dzień, oskrzela chrapią coraz bardziej... Nie wiem co mam z tym zrobić, żyję w ciągłym strachu
Mango czy ja mam Ci przylać? Jesteś zdrowa, zdro-wa! Walcz z tymi chorobotwórczymi myślami bo zwariujesz
Cytat:
Napisane przez Mangolina Pokaż wiadomość
Właściwie to miałam dostać kwiatka dzisiaj, ale... od tamtego cieniasa Jak na złość jechaliśmy dziś z tych samych przystanków, tymi samymi autobusami w obydwie strony. Trochę głupio było mi nie odpisywać... Żal mi go teraz trochę, ale nie czuję się na siłach i nie robię zbędnych nadzieji, bo wiem, że taki dzień pewnie chciał jakoś wykorzystać. [wiadomo co mam na myśli] Nie chcę nawet go pocałować, a co dopiero z nim być...
zawsze lepiej jasno postawić sprawę. facet nie może robić sobie zbędnych nadziei bo później rozczarowania bardzo bolą i wkurzają.
Cytat:
Napisane przez phenomena Pokaż wiadomość
bylam na pogrzebie.. tragedia

Cytat:
Napisane przez Superchic(k) Pokaż wiadomość
Hmm a dlaczego nie może? Każdy tatuaż musi być oryginalny i niepowtarzalny? Przepraszam że pytam, ale naprawdę mnie to ciekawi
mnie też to ciekawi...
Cytat:
Napisane przez LoLcIa123 Pokaż wiadomość
Dzień dobry Kochane,właśnie Tż-et pojechał do domu,walentynki spędziliśmy z winkiem przy komedii romantycznej(: w sumie przy dwóch,ale tej drugiej już nie oglądaliśmy dostałam róże i Tż-et przywiózł martini (: całkiem przyjemny dzień no i od mamy dostałam kartkę i aniołka z porcelany

Dziewczyny strasznie mnie przed okresem wysypało,jak sobie z tym radzicie?
czyli w sumie udany dzień, super
a co do wysypywania to dawno nie miałam tego problemu, ale jak pamiętam to zawsze atakowałam spirytusem i sudocremem albo maścią cynkową. No i oczywiście tona tapety na twarz

agness, ach ten TZ.... fajną niespodziankę miałaś, słodko

echhh padaaammm... dlatego na wszelki wypadek gdybym tu już nie pisała dziś życzę Wam słodkich snów i dobrej nocy

Stary 2008-02-14, 20:57   #533
agness51
Zakorzenienie

Jabłuszko - No i nawzajem

Ather - Też bym chętnie zobaczyła tatuażyk

Ja też się chyba zaraz położę,zmęczona jestem

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
agness51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-14, 21:30   #534
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

Cytat:
możliwe, los bywa czasem sprawiedliwy a taki "fart do ludzi" to wspaniała rzecz. choć myślę, że sporo w tym Twojej zasługi tzn. po prostu lgną do Ciebie fajni ludzie najwyraźniej
Nie wiem czy lgną, ja po prostu mam specyficzną hierarchię wartości i sposób bycia. Chłopaki mnie lubią za to ze moga pogadać o wszytskim, bez skrępowania i doradzić się bynajmniej ci z grupy. A naprawdę trafiłam na wspaniałych ludzi, aż się łza kręci w oku.
Cytat:
mam nadzieję, że jakoś wybrniecie z tej niełatwej sytuacji...
no i kuruj się
no dostałam antybiotyk na te moje przydatki a mieszkanie sama nie wiem nic jutro się dowiem jak pojadę spowrotem do Kielc

Superchic(k) - co do tatuażu to chyba nie, chyba że był to wzór autorski i osoba nie chciała żeby ktoś zrobił sobie taki sam. tylko że przecież równie dobrze może pójść do innego salonu z wzorem i ktos go zrobi.... faktycznie interesujące

zobaczyłam swój plan na semestr - mega hiper masakra

Stary 2008-02-14, 21:55   #535
tamonita
Zakorzenienie

Czy nie uważacie, że jestem ostatnio milcząca ?

Jabłuszko, cieszę się, że ściany już pomalowane i że się podobają, bo to najważniejsze Nie udanego planu wspólczuje, a odnosnie kolczyków, to chciałabym sobie zrobić w uchu jeszcze z jednego, ale chyba już jednak nie zrobie. Dawno nie przekłówałam, ani sobie, ani nikomu innemu i chyba wyszłam z wprawy Słodkich snów Kochana
Ewuś ja tez nie obchodze walentynek, mam nadzieje, z dzień z obronionym TŻ-tem był udany
Ather odwagi gratuluje i wytrzymałości Ja bym pewnie się darła, albo bym własne usta zjadła, tzn. pogryzła
Schism przyznam, że podobają mi się Twoje poglądy odnośnie facetów
Lociu, Agness cieszę się dziewuszki, że TŻci nie nawalili i spędziłyście miły dzień
Mangoniu, wyniki nic nie wykazały bo jesteś ZDROWA, wkońcu sobie to wbij do główki A odnośnie tego chłopaka, to jeśli nie chcesz z nim być, to nie rób tego, bo na siłe to i tak nic z tego nie wyjdzie...
Phenomenko... Bardzo mi przykro... Ale jeśli moge zapytać, to co Mu się stało ?
Malinka, Tobie też współczuje beznadziejnego planu... No i tych problemów mieszkaniowych. Mam nadzieję, że jakoś to jednak będzie

Właśnie na TVN-ie leci "Nigdy w życiu" i wiecie co zauważyłam ? Że o dziwo znam większość dialogów z tego filmu

Jutro 15 luty...15 = moj numer w dzienniku... Czyli będzie rzeź nic nie umiem
Wogóle to jestem jakaś taka zmęczona... Mam nadzieję, że jutro znów nie zaśpie.
No, a poza tym od jutra weekend Szkoda tylko, że w poniedziałek mam spr. z matmy, na który nic nie umiem i jak znam życie się nie naucze, bo nie rozumiem tych chol**nych tematów masakra...
Ok, pomartwie się jutro, no ewentualnie w sobote lub niedziele

A Tymczasem powizażuje jeszcze sekunde i idę do łóżka

Życzę słodkich snów
Dobranoc Kochane

Niech się stanie... !
KCP

Stary 2008-02-14, 21:58   #536
Aralka
Zakorzenienie

GG do Aralka Send a message via Skype™ to Aralka

A ja chcę ujrzeć twój kolczyk w pępku Ather ;D

Kurczę, no chciałabym kolczyk, ale się boję troche...
Stary 2008-02-15, 05:33   #537
tamonita
Zakorzenienie

Dzień dobry
haa ! No i Nie zaspałam ;D

Lece robić śniadanie Miłego dnia Kochane

Btw. śnieg spadł

Niech się stanie... !
KCP

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-02-15, 07:10   #538
Milka19
Zakorzenienie

Smile Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV

Hi

Już kilka razy próbowałam coś napisać w ciągu ostatnich dwóch dni i co próbowałam wysłać to mi się jakieś błędy pojawiały

Zostałam sama z bratem, który właśnie sprząta swój pokój, bo mu zagroziłam, że jak nie posprząta to go nie zabiore na spacer do drogerii Jest jeszcze siostra, która od rana ryczy z nieznanych mi bliżej powodów, ale z pewnością wczorajszy 14 dzień lutego przyczynił się do tego pośrednio

Miłego dnia

BTW: Lolciu na mnie super działa brevoxyl Stosuje go miejscowo i wszystko szybko wysusza Do tego jestem uzbrojona w całą armie specyfików na recepte - więc nic mi nie straszne Wydaje mi się, że pryszcze już z góry się boją tych wszystkich specyfików i dlatego ostatnio nie wychodzą
Milka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-15, 07:37   #539
Ather
Zakorzenienie

Cytat:
O kurcze, niedobrze... Co teraz zamierzacie zrobić ?

Cytat:
Napisane przez Superchic(k) Pokaż wiadomość
Hmm a dlaczego nie może? Każdy tatuaż musi być oryginalny i niepowtarzalny? Przepraszam że pytam, ale naprawdę mnie to ciekawi .
W tym studiu najwyraźniej tak. Powiedział, że nie może mnie wypuścić z takim samym tatuażem jak już robił komuś innemu.
Ale to jest właśnie dobre... masz pewnośc iż nikt nie będzie miał takiego samego jak Ty i Twój będzie niepowtarzalny

Cytat:
Witam,wpadłam się przywitać,dzisiaj miałam zakręcony dzień Wczoraj TŻ mi napisał,że chyba się dzisiaj nie zobaczymy,bo mieliśmy iść do kina,ale nie było biletów,i strasznie się wkurzyłam,chodziłam taka naburmuszona,patrzyłam tylko na te wszystkie pary,napisałam dzisiaj do TŻ-ta smsa,nawet nie odpisał i nagle patrze,a tu ktoś puka do drzwi,okazało się,że to on,nie pisał nic,bo chciał mi zrobić niespodziankę dostałam ślicznego misia i kwiatka
a ja byłam tak zaskoczona,że przyjechał,że nie dałam mu prezentu,bo nie miałam torebki a nie chciałam pakować w byle co

Mam nadzieję,że dzisiaj Wam mija również bardzo mile ten dzień

Miłego wieczoru
Jak słodko

Cytat:
Ather - Też bym chętnie zobaczyła tatuażyk
załącze zdjęcia jak się zagoi

Cytat:
Jutro 15 luty...15 = moj numer w dzienniku... Czyli będzie rzeź nic nie umiem
Wogóle to jestem jakaś taka zmęczona... Mam nadzieję, że jutro znów nie zaśpie.
No, a poza tym od jutra weekend Szkoda tylko, że w poniedziałek mam spr. z matmy, na który nic nie umiem i jak znam życie się nie naucze, bo nie rozumiem tych chol**nych tematów masakra...
Ok, pomartwie się jutro, no ewentualnie w sobote lub niedziele

A Tymczasem powizażuje jeszcze sekunde i idę do łóżka

Życzę słodkich snów
Dobranoc Kochane
Dasz radę

Cytat:
Napisane przez Aralka Pokaż wiadomość
A ja chcę ujrzeć twój kolczyk w pępku Ather ;D

Kurczę, no chciałabym kolczyk, ale się boję troche...
Warto, naprawdę Kolczyk w pępku to świetna sprawa a dodatkowo motywuje
A co do mojego, w wątku 'pokaż brzuch' załączałam kiedyś, zdjęcia są co prawda z czerwca ale to nie ma większego znaczenia skoro tylko o kolczyk chodzi: http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=4095
Stary 2008-02-15, 08:05   #540
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna

Ather, tatuaż?! Ale super ! Nie mogę się doczekać zdjęć! Co do kolczyków, o których pisałyście przedwczoraj, marzę o takim w brwi (ach...) a w uszach mam dużo (wg mnie wystarczająco chyba ) - 6 w sumie.

Co do walentynek, dla mnie dzień jak każdy. Cóż, życie singielki

sometimes i feel like screaming
iza_wiosenna jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości