![]() |
#511 | ||||||||||||
Zadomowienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() btw. przystojni chociaż Ci Twoi koledzy? bo u nas taki stereotyp jest, że chłopacy z ETI do ciach nie należą :P chociaż znam paru i w sumie niczego sobie więc nie wiem skąd taka opinia się wzięła ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() heh też muszę poszukać czegoś małego, na imprezkę sobotnią, ale z braku kasy chyba do SH zawędruję... ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() będę trzymać kciuki za pozytywne rozwiązanie testu- po prostu: jeśli dobrze Ci pójdzie to będzie znak, żebyś tą pracę podjęła, a jeśli nie - zawsze możesz się pocieszyć, że w sumie i tak Ci nie zależało ![]() wspominasz o ustawach, to jakaś prawnicza sprawa? ![]() ![]() Cytat:
![]() ja właśnie przewaliłam tony książek z regałów do szafy na czas malowania i czuję się jakbym miała za chwilę stracić kręgosłup ![]() Cytat:
![]() ![]() A ja, jak już wspomniałam, padam totalnie, a moje resztki kręgosłupa podpowiadają: "kładź sięęęęę!" ![]() ![]() Miłej nocki kochane, śpijcie słodko ![]()
![]() |
#512 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#513 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() trzymam kciuki za ten test ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
byłam zupełnie świadoma tego co pisałam ![]() ![]() Cytat:
ano ![]() ![]() ![]() coś mnie brzuch boli dziś... nie wiem czemu ![]() wypiję miętę i idę spać, bo to jest właśnie to czego teraz potrzebuję ![]() a jutro mój TŻ ma obronę ![]() ![]() dobrej nocki Słonka ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#514 | |||
Zakorzenienie
|
Nie ma za co Agolku, cieszę się, że się udała kapustka
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A odnośnie pokoju, to skoro był jasny to masz racje ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Dobranoc Kochane ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#515 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() mega mega mega ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() kurczę szukam jakieś szafy na ubrania na nowe mieszkanie, będę musiała anonse kupić w piątek ![]()
![]() |
#516 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Już po teście, zadzwonią do osób, które najlepiej napisały... na razie mój telefon milczy ![]() Test był z zakresu finansów publicznych, nie taki trudny w sumie Ale pięknie słonko świeci na zewnątrz. Wszystkiego NAj NAJ z okazji Walentynek ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#517 |
Zakorzenienie
|
Ja bym chciała mieć kolczyk w pempku, ale trochę się obawiam zabiegu i potem gojenia.
Czy któraś z was, posiadaczka tego kolczyka, mogła by napisać coś więcej o nim? Zabieg, pielęgnacja, cena itp... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#518 |
Wtajemniczenie
|
Z okazji "dzisiaj" życzę Wam walentynkowego życia hihihiihihhih
![]() ![]() ![]() ja dzis wieczorkiem wybieram sie chyba na lyzwy z TŻ i znajomymi ![]() PS. wrocilam juz z biblioteki hihihiiih
#519 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() ale tu cicho ![]() pewnie dlatego, że Wizaż dziś muli że hej ![]() ![]() ja dziś znów byłam na zakupach z Siss, ale tym razem już nic nie kupiłam ![]() zimno strasznie i nieprzyjemnie, brrrrrrrr idę robić obiadek a później przyjedzie mój obroniony już magister-inżynier TŻ ![]() miłego popołudnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#520 |
Zakorzenienie
|
Ale tu cisza
![]() ![]() Dzień dobry dziewczynki ![]() Rano Wizaż nie dzialał i nie mogłam nic napisac ![]() poza tym ... zaspałam ! Wstałam o 7.20 ![]() ![]() ![]() Niestety fakt spania do 7 sprawił, że jestem nie do życia, bardziej zmęczona jestem niż gdy wstaje o 5.40 ![]() Aaa własnie ! A jak tam Walentynki ? ![]() Miłego dnia ![]()
![]() |
#521 | |||||||
Zadomowienie
|
hej ho
![]() ![]() ![]() http://cmok.pl/link/1138319 Cytat:
![]() a ściany już pomalowane, wyglądają śLICZNIE ![]() Cytat:
![]() natomiast bardzo podoba mi sie duzo kolczykow w uchu - widzialam kiedys dziewczyne, miala chyba z 5dziurek w jednym uchu, blisko siebie i zrobione to bylo tak, ze na dole byl najwiekszy "brylancik", a im wyżej tym drobniejsze - ślicznie to wyglądało i tak subtelnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() w takim towarzystwie to Ty mozesz byc tą leniwa stroną ![]() Cytat:
![]() U mnie walentynki bez rewelacji, ale niczego się nie spodziewałam po nich więc... nie robi ![]() ![]() Może za rok będą bardziej wyjątkowe... ![]() PS. mam już plan na nowy semestr i jestem podłamana - co to w ogóle ma być? codziennie na rano i do 14:45, nawet jednego dnia wolnego nie ma, grrr...:/ Buziaki dla Was i miłego dnia życzę ![]()
![]() |
#522 |
Wtajemniczenie
|
Ewusia, gratuluje obronionego TŻta
![]() Madamme, ja to sie nie bede wypowiadac odnosnie mojego planu ![]() ![]() ![]()
#523 | |||
Zakorzenienie
|
a nie wiem, nie obchodzę
![]() Cytat:
fajny pomysł ![]() ![]() ![]() Cytat:
hehe, no baaa ![]() konsekwentnie się dziś do tego stosuję ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() dziękuję w imieniu obronionego TŻ-a ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#524 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czas gojenia - do około trzech miesięcy jeśli kolczyk się ładnie przyjmie i nie będzie paprał. Kwestia tego jak Twoja skóra toleruje coś takiego. Pielęgnacja - przez pewien czas (kilka dni) regularnie smarowałam Alantan'em, później już tylko czyściłam od czasu do czasu. Zajrzyj do wątków poświęconych piercing'owi. A sam zabieg - zakleszczają Ci skórę takimi szczypcami jak do pączków ![]() ![]() Wczesniej powinni znieczulić Ci to miejsce specjalną maścią... I tyle ![]() --------------- auć auć auć... ![]() mam tatuaż ![]() Ale niestety nie zrobił mi konkretnie takiego jak chciałam, powiedział, że nie może zrobić czegoś takiego gdyż ktoś inny już jest jego posiadaczem (znalazłam go na ich stronie www). Jednakże zrobił nowy projekt razem ze mną i ten jest bardzo podobny jeśli nie ładniejszy ![]() Ale jestem szczęsliwa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#525 |
Zakorzenienie
|
Jabłuszko - mogę tak mówić? mam farta do ludzi i chyba dobrze, bo jestem mega uzależniona od ludzi i bez nich nie dałabym rady. życie dało mi nieźle po du... i chyba to taka mała odpłata
Ather- ja się zbierałam do tatuażu, ale wyszło kolczyk w języku zagoił mi się strasznie szybko w ciągu 3 dni, opuchlizna zeszła nie sepleniłam itp. ale naprawdę zagoil zmiejszył się w ciagu 3 ms nic nie bolało ![]() ![]() ![]() co do walentynek dostałam smsa od osoby bliskiej mojemu sercu, nie spodziewałam się tego wogóle i to pierwszy i jedyny narazie sms dzisiaj facet nam dzisiaj wymówił umowę podpisaliśmy ją w środę a dzisiaj dzwoni i zrezygnował, a my do soboty mamy tylko umowę na starym mieszkaniu dosłownie szok ze stresem ![]() ![]() ![]()
![]() |
#526 |
Zadomowienie
|
Witam walentynkowo
![]() Jakoś takoś dzień miło upływa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Popołudnie umiliłam sobie dużym kawałkiem Pepperoni z Pizza Hut i półlitrową Colą Light,planuję też inne smakołyki ( tiaaa, nie ma to jak powróci regularny okres co 21 dni i ogromna chcica na jedzenie -_-') Od matki dostałam w prezencie pralinki Lindt w ozdobnym opakowaniu w kształcie serca :lol" , wypatrzoną sukienkę-tunikę i "kulę"do kąpieli . ![]() Oczywiście życzę Wam miłego schyłku 14-lutego ,bez względu na to, czy spędzacie go z kimś czy osobno. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#527 |
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Przeczytałam wszystko, ale mam taką pustkę w głowie, że nie wiem co mam napisać... ![]() ![]() Nie wiem czy wspominałam - tydzień temu odebrałam wynik prześwietlenia klatki piersiowej i... znowóż nic nie wykazało. Dalej ciężki oddech trzyma mnie przez ciały dzień, oskrzela chrapią coraz bardziej... Nie wiem co mam z tym zrobić, żyję w ciągłym strachu ![]() A co do Walentynek, to większość z Was obeszła tak jak ja ![]() ![]() Właściwie to miałam dostać kwiatka dzisiaj, ale... od tamtego cieniasa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#528 |
Zakorzenienie
|
bylam na pogrzebie.. tragedia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#529 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I czekamy na jakąś fotkę ![]()
![]() |
#530 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry Kochane,właśnie Tż-et pojechał do domu,walentynki spędziliśmy z winkiem przy komedii romantycznej(: w sumie przy dwóch,ale tej drugiej już nie oglądaliśmy
![]() ![]() ![]() Dziewczyny strasznie mnie przed okresem wysypało,jak sobie z tym radzicie? ![]()
#531 |
Zakorzenienie
|
Witam,wpadłam się przywitać,dzisiaj miałam zakręcony dzień
![]() ![]() ![]() a ja byłam tak zaskoczona,że przyjechał,że nie dałam mu prezentu,bo nie miałam torebki ![]() ![]() Mam nadzieję,że dzisiaj Wam mija również bardzo mile ten dzień ![]() Miłego wieczoru ![]() ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#532 | |||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ale i tak już mi się humor poprawił bo udało mi się zapisać na tą seminarkę, na którą chciałam ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ależ oczywiście ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() no i kuruj się ![]() też mam czasem takie przekonanie... ale to chyba JA mam zbyt wygórowane wymagania... chociaż nie - u mnie jest jeszcze inaczej. Jest jedna osoba, która wymagania spełnia, a jej wady mi nie przeszkadzają. Ale nie wiem czy kiedykolwiek będziemy razem... W każdym razie czekam, póki co nikt nie jest go w stanie przebić dlatego nie wchodzę w żaden związek jeśli czuję, że będąc z jednym myślę wciąż o tamtym. Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a co do wysypywania to dawno nie miałam tego problemu, ale jak pamiętam to zawsze atakowałam spirytusem i sudocremem albo maścią cynkową. No i oczywiście tona tapety na twarz ![]() agness, ach ten TZ.... ![]() ![]() echhh padaaammm... ![]() ![]()
![]() |
#533 |
Zakorzenienie
|
Jabłuszko - No i nawzajem
![]() Ather - Też bym chętnie zobaczyła tatuażyk ![]() Ja też się chyba zaraz położę,zmęczona jestem ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#534 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Superchic(k) - co do tatuażu to chyba nie, chyba że był to wzór autorski i osoba nie chciała żeby ktoś zrobił sobie taki sam. tylko że przecież równie dobrze może pójść do innego salonu z wzorem i ktos go zrobi.... faktycznie interesujące ![]() zobaczyłam swój plan na semestr - mega hiper masakra ![]()
![]() |
#535 |
Zakorzenienie
|
![]() Czy nie uważacie, że jestem ostatnio milcząca ? ![]() Jabłuszko, cieszę się, że ściany już pomalowane i że się podobają, bo to najważniejsze ![]() ![]() ![]() Ewuś ja tez nie obchodze walentynek, mam nadzieje, z dzień z obronionym TŻ-tem był udany ![]() Ather odwagi gratuluje i wytrzymałości ![]() ![]() Schism przyznam, że podobają mi się Twoje poglądy odnośnie facetów ![]() Lociu, Agness cieszę się dziewuszki, że TŻci nie nawalili i spędziłyście miły dzień ![]() ![]() Mangoniu, wyniki nic nie wykazały bo jesteś ZDROWA, wkońcu sobie to wbij do główki ![]() ![]() ![]() ![]() Phenomenko... ![]() ![]() ![]() Malinka, Tobie też współczuje beznadziejnego planu... No i tych problemów mieszkaniowych. Mam nadzieję, że jakoś to jednak będzie ![]() Właśnie na TVN-ie leci "Nigdy w życiu" i wiecie co zauważyłam ? ![]() ![]() ![]() Jutro 15 luty...15 = moj numer w dzienniku... Czyli będzie rzeź ![]() ![]() ![]() Wogóle to jestem jakaś taka zmęczona... Mam nadzieję, że jutro znów nie zaśpie. No, a poza tym od jutra weekend ![]() ![]() ![]() Ok, pomartwie się jutro, no ewentualnie w sobote lub niedziele ![]() A Tymczasem powizażuje jeszcze sekunde i idę do łóżka ![]() Życzę słodkich snów ![]() Dobranoc Kochane ![]()
![]() |
#536 |
Zakorzenienie
|
A ja chcę ujrzeć twój kolczyk w pępku Ather ;D
Kurczę, no chciałabym kolczyk, ale się boję troche... |
![]() ![]() |
![]() |
#537 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() haa ! No i Nie zaspałam ;D Lece robić śniadanie ![]() ![]() Btw. śnieg spadł ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#538 |
Zakorzenienie
|
![]()
Hi
![]() Już kilka razy próbowałam coś napisać w ciągu ostatnich dwóch dni i co próbowałam wysłać to mi się jakieś błędy pojawiały ![]() Zostałam sama z bratem, który właśnie sprząta swój pokój, bo mu zagroziłam, że jak nie posprząta to go nie zabiore na spacer do drogerii ![]() ![]() Miłego dnia ![]() BTW: Lolciu na mnie super działa brevoxyl ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#539 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ale to jest właśnie dobre... masz pewnośc iż nikt nie będzie miał takiego samego jak Ty i Twój będzie niepowtarzalny ![]() Cytat:
![]() załącze zdjęcia jak się zagoi ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A co do mojego, w wątku 'pokaż brzuch' załączałam kiedyś, zdjęcia są co prawda z czerwca ale to nie ma większego znaczenia skoro tylko o kolczyk chodzi: http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=4095 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#540 |
Zakorzenienie
|
Ather, tatuaż?! Ale super
![]() Co do walentynek, dla mnie dzień jak każdy. Cóż, życie singielki ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:55.