![]() |
#511 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez interesuję sie włoskim wzornictwem. jeżeli juz ten sam kolor, to np. buty błysk, torba mat. buty skóra, torba - satyna (inna faktura materiału). Cytat:
No dokładnie! ![]() Cytat:
Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-06-02 o 19:39 Powód: post pod postem |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#512 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek, wymuszone zaręczyny cz. IX
Cytat:
W zeszlym roku nie kupila butow pasujacych do torebki dzins+ skora, bo nie podobaly jej sie po prostu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#513 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() AAAA już widzę odpowiedź .... dzięki, właśnie zobaczę jak będzie z ozdobami, ja marzę tylko o kolczykach bo uwielbiam ...ale jak dobiore całość wtedy zdecyzduję konkretnie o torebce.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#514 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak można tak po porstu wyrzucić, cos co nie nalezy do nas? Zapytaj sie czy twój TZt ma zamiar po slubie cenzurowac twoj codzienny strój i chodzic z toba na zakupy, żebys ubierała sie wg jego gustu?? Bo jak nie, to wyrzuci. ![]() Przepraszam, ale ja akurat na tym punkcie mam fioła. Mam w rodzinie przypadek, gdzie młoda kobieta wyszła za 21 lat starszefo faceta. W wieku lat 40-tu ubiera sie i ciesze jak stara babacia. Postarzył ją o 20 lat. Złosliwei komentuje pasemka - wiec juz ich nie robi, tlyko trwała i ma barana na głowie. Żadnych szortów, tylko spódnice w pół łydki na gumce w pasie (efekt - wielka pupa, biodra i skrócone optycznie nogi, bo mało kto w tej długości dobrze wygląda), zero makijazu, zero mani/ pedi, bo naturalnosc jest najpiękniejsza. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#515 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Dobra, to teraz doradz mi prosze. Sukienka kolor szampan z naszytymi przezroczystymi koralikami. Dlugosc do ziemi. Butki zlote, blyszcza w sloncu, wiec torebka w kolorze kiecki mat.? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#516 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak! o rany, to moze fajnie wyglądać. Albo cielisto-beżowa, ewntualnie karmelowa. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#517 |
Rozeznanie
|
Karmelowa
![]() Wyobraznia zadzialala. Dzieki L_V ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#518 |
Zakorzenienie
|
L_V Ty nasza stylistko
![]() A może widziałaś jakieś wystrzałowe butki w W-wie albo jakiś link masz z czymś super ???? Edit Nie wobrażam sobie aby Tż decydował o moim stroju !!! Zdarzało się, że coś komentował ironicznie, typu " No teraz to przesadziłaś, będę szedł po drugiej stronie ulicy....itp" Ale u niego to wynika z konserwatyzmu w stroju, teraz już się przyzyczaił do moich, jak mawia ekstrawagancji i przestał komentować. Sanetko wydaje mi się, że Twój Tż to typ takiego "tyrana" co to o wszystkim chciałby decydować, mieć na wszystko wpływ, ciężki typ. Ale nie ustępuj, bo później może być tylko gorzej....Nie pozwól się zdominować. |
![]() ![]() |
![]() |
#519 |
Rozeznanie
|
A co myslicie o butkach z Buffalo? Jak dla mnie super wygodne nawet 9-cm obcas i wzory mi odpowiadaja.
Fajnie maja sandalki www.buffalo-boots.com EDIT: I Sanetko, wszystko co piszemy, to z troski o Ciebie, a nie ze zlosliwosci, czy ze Cie krytykujemy. Naprawde, jesli nie bedziesz bierna na zachowanie TZ i umiejetnie bedziesz sie z nim obchodzic, to moze byc duzo lepiej. Zachowaj niezaleznosci, spotykaj sie z kolezankami, chodz sama na rower. TZ bedzie sie chcial z czasem sam podlaczyc, jak mu bedzie zalezalo na spedzeniu czasu z Toba. Powodzenia! Czesc HANIU!!!!! Edytowane przez caperucitaroja Czas edycji: 2008-06-02 o 13:02 Powód: Sanetka |
![]() ![]() |
![]() |
#520 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Duuużo fajnych mają ![]() ![]() ![]() Liczę, że kupię za jakieś 350 maksymalnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#521 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tak, cudownie goraco. Gdyby nie to, ze niedlugo musze isc do firmy to bym siedziala i oplala sie przy oknie ![]() Cytat:
Przestac zwracac uwage? dlaczego? zawsze tak robisz, jak ktos ci zycie uprzyksza? dziewczyny maja racje, chyba przed slubem sie skacze z radosci i ma motyle w brzuchu a nie ciagle sobie dogryza. Ja bym powiedziala, ze dopoki sie nie uspokoi to do slubu sie nie przygotowuje. Ale ja zawsze stawiam wzystko na ostrzu (i dobrze mi to wyszlo ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#522 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#523 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ale jakie butki mas zna myśli Dorinko? Takie sandałki do twojego ślubu? Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#524 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Od tego gadania o butach i torebkach umówiłam się na zakupy właśnie ze świadkową w najblizszą środę - może coś upolujemy .... ![]() ![]() ![]() Taak L_V cały czas myślę o takich na ślub .... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#525 |
Zakorzenienie
|
Cześć, dziewczyny!
Ja tylko na chwilę. Od paru dni próbuję się zmobilizować do pracy, ale kompletnie mi nie idzie. Na nic nie mam ochoty, nawet na Wizaż ![]() Nie wyspałam się. Poza tym ING zablokował mi dostęp do konta przez internet, bo niby podawałam błędne hasło ![]() Poza tym teściowa powiedziała Tomkowi, że powinnam przynieść mu nasze obrączki (mam je u siebie), bo "jej zdaniem" powinny być u pana młodego ![]() Aż szkoda psuć klawiaturę. Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
#526 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Nie mam siły dzisiaj pisać. Oczywiście moja droga mamusia obrzydziła mi nasze mieszkanie. Zrobiła dziką jatkę po tym jak je zobaczyla...bo ładnego widoku z okna nie ma, bo kuchnia stara. No po prostu masakra. Odechciało mi się...pol nocy nie spałam..a od 7 rano zrywałam listwy przypodłogowe. Teraz siedze w pracy i padam na pysk z niewyspania i nerwów. Mąż jeżdzi po sklepach, do malarzy i po jakiś gazowniach. Jednak musze robic nowa kuchnę, przyjrzalm sie dobrze szafką wewnątrz i delikatnie mówiąc wymiotowac mi sie zachciało....syfna ta kuchnia masakrycznie. Ta baba chyba nigdy szafek nie myła. Szok. Kurcze myslałam ze przetrwam rok z takimi ale niestety nie dam rady. Tym sposobem plany urządzeniowe trzeba zmienić, bo z kaską kruchutko bedzie. Dzis wieczorem idę je rozwalić w drobny mak i wynieś na śmieci...ale nowe bedą dopiero za miesiąc. ![]() Co do kolorów....w sypialny - kwitnacy lotos i wrzosowe wzgórza (jedna sciana). Przedpokój - tajemnica gejszy + dzikie wino (jedna sciana) Pokoj dzienny -pastelowa orchidea i orszak faraona(jedna sciana) kuchnia- plaster limonki ![]()
#527 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A teściową to się nie przejmuj, takie tam gadanie ......szkoda nerwów . Wiesz pewnie ona nie złośliwie tylko tak stereotypowo mysli kobieta ![]() Haniu nie ma jak pomocna mamusia ....już sobie wyobrażam co będzie u mnie, na szczęście zaproszę ją dopiero jak uznam za stosowne, a że dzieli nas ok. 100 km to nie przybiegnie .... Nie przejmuj się, jakoś dacie radę, a kuchnię (w sensie mebli kuchennych) masz już na oku? Cos wybrałaś już ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#528 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#529 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#530 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wczoraj byłam w Ikei. Powiem szczerze, że podoba mi sie większosć kuchni ![]() ![]() Cytat:
![]() A z teściową to jest tak, że ona zawsze "tylko wyraża swoje zdanie", wiadomo, że każdy może mieć inne (teoretycznie ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#531 |
Zakorzenienie
|
Dorinko kuchnia jest w mojej glowie od dawna- w 2 wersjach. Czerwona wykluczylam. Bedzie jasna i soczysta
![]() ![]() EDIT Dorinko ja nie chciałam brac mamy przed remontem bo wiedziałam ze bedzie jazdy robiła. No ale jak powiedziałam ze jej nie zabiorę to takiego focha strzeliła ze strach sie bać. No to ja zabralam..teraz sama nie wiem co byłoby lepsze ![]() EDIT2. Asiuk ja mam konto w ING. I trzeba tak zrobić jak napisalaś. Nie odblokowuja dostępu przez tel. Najlepiej iśc osobiście do oddziału banku po nowy kod.
#532 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ikea ma bardzo łądne kuchnie ale jeden problem, musisz dopasowac się do nich wymiarami a nie oni do ciebie..... ![]() ![]() Asiuk nie ja mam konto w Multibanku i na szczęście, tam wystarczy zadzwonić na infolinię, i po identyfikacji masz odblokowany dostęp ![]() ![]() My mówimy, że postanowiliśmy zrobić poprawiny dla najblizszych a ona, że po co, że bez sensu, że ona obiad zrobi i już ...ja jej mówię, że my płacimy i my decyzdujemy to oczywiście foch ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#533 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jasna i soczysta-brzmi smakowicie ![]() Moim zdaniem najlepiej kupowac meble ponadczasowe, bo one się nigdy nie nudzą a takie tam sezonowe hity to później obrzydzienie bierze ![]() Ja wybrałabym brzozę, ważne by była struktura drzewa witedy robi się taki naturalny klimacik....Ale kuchnię chcesz z MDF-u ? Ja marzę o kuchni fornirowanej, chcę mieć w jakimś ciekawym deseniu, np. zebrano-takie nierównomierne paseczki ........, mama różne opcje w głowie ale ta kuchnia będzie niestety droga....a póki co będę miec kuchnię w imitacji dębu-MDF-trochę zbyt standardowa ale prawie nowa więc ze 3 lata przeżyjemy z nią ![]() Co do blatów to stosuje się albo w kolorze frontów albo dla kontrastu, niebieskiego nie widzuiałam ale granatowy już tak - w Ikei właśnie, albo kamienny ale ten to kosztuje.... |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#534 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Kurcze jak kuchnia prawie nowa to uzywac i nie marudzic ![]() Wiesz mi się bardzo podoba połaczenie limonkowego, błękitu i białego...po prostu bajka. Dlatego do tych limonkowych scian chciałam dodatki w błękicie ![]()
![]() |
#535 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
OLEJ. Nie zparaszaj. kto ma tam miezkać, Ty czy ona? Cześć!! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#536 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Apropo ślubów: to po co torebeczka ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#537 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Do czerwieni pasują jeszcze takie cieliste buty - jasny beż. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#538 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#539 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No nic. Nie moge się doczekac az pracę skończę bo już pokój dzienny bedzie pomalowany...ciekawa jestem jak ten pomarńcz wyszedł..bo w ostatnim momencie wybrałam inny odcień ![]()
![]() |
#540 |
Zakorzenienie
|
A teraz co u mnie...
w piątek o 17.00 juz miałam wychodzić z pracy a w drzwiach staje TŻ z bukietem róż, podchodzi do mnie i mówi: to dla Cibie, bo Cie kocham i nie chcę zebyś się wyprowadzała... Ja w szoku, bo nie mówił ze przyjdzie- zresztą on do 17 pracuje, a dojazd do mnie to kolejne pół godziny... ![]() Okazało się że kupił kwiaty jeszcze przed pracą i poprosił dyrektora o wcześniejsze wyjście ![]() ![]() Potem byliśmy na chińszczyźnie i było super. Weekend też fajny. Kolega przyszedł do nas wręczyć zaproszenie na ślub. On wtyszedł a TŻ do mnie ze też tak chce za rok... ![]() no i kolega polecił nam nauki przedmałzeńskie w jednym kosciele i zamierzamy juz teraz się zapisać. Jutro TŻ idzie do księdza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:33.