|
|
#511 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VIII
Cytat:
![]() Na pocieszenie pozwalam Ci kupić sobie nowy, albo i 2 ![]() Cytat:
![]() Ja zawsze na fotel dentystyczny zabieram ze sobą paczkę chusteczek i w trakcie całego zabiegu nerwowo ściskam ją w rękach, ale przynajmniej to trochę pozwala ukoić ból ![]() Widzę, że Złoś znów coś kombinuje z Wizażem, teraz czcionka jest inna
|
|
#512 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nosku, naprawdę nie dasz rady? Myslałam że jak w końcu przyjadę to uda mi się wszystkie warszawskie NK zobaczyć i pokochać
|
|
#513 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
sleepy no niestety
ostatnie zajęcia to ćwiczenia i nie mogę nie być ale mam nadzieję, że to nie ostatnie spotkanie z Twoim udziałem teraz ładniejsza czcionka
|
|
#514 | ||
|
Zadomowienie
|
Hej wszystkim
Dopiero kilka dni na odwyku a już mnie nosi żeby kupić coś nowego, cokolwiek![]() Cytat:
Jestem skazana na kompakty albo sam puder na krem nawilżający.Cytat:
Mam nadzieję że spotkamy się w przyszłym tygodniu, mam dla ciebie próbkę maseczki
|
|
#515 |
|
Zakorzenienie
|
Mi się ta czcionka nie podoba, bo w Operze wygląda brzydko
![]() Za to w IE nowy Wizaż prezentuje się super Dostałam dziś okres I mam teraz taką brzydką cerę. Cała w wypryskach, szara, zmęczona...samoopalacz trochę pomógł, ale mimo wszystko nadal wyglądam okropnie. Ech.
|
#516 | |||
|
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
zaszalej maseczkowo, zrób dzień rolnika to Ci zly nastrój minie ![]() ja właśnie zaklinam swój okres żeby wytrzymał do jutra ![]() Poza tym muszę baaaardzo podziękować Organzzie za tak skuteczne kuszenie emulsją Avene 50+ nigdy bym nie uwierzyła, że to filtr. ![]() muszę pilnie kupić żel do twarzy zostały mi już ostatnie kropelki Cleanance.
Edytowane przez noseknosek Czas edycji: 2009-03-11 o 16:27 |
|||
|
|
|
#517 |
|
Zadomowienie
|
Zainteresował mnie ten peeling z wit.C ale obawiam się, że mógłby być dla mnie za mocny. A ty przetestowałaś może już ten peeling Clinique ode mnie? Mogłabyś porównać z tym TBS? czy on dużo mocniejszy jest?
|
#518 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mnie tez sie ta czcionka nie podoba
|
|
#519 |
|
|
lizzie jeszcze nie miałam okazji testować Clinique, ostatnio mało mam czasu na takie rytuały
![]() ale służę próbką żebyś nie kupowała w ciemno.Drobinki ma malutkie, ale dosyć ostre.
|
|
#520 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szkoda, że nie ma "ostatniej setki" na KWC ![]() Cytat:
do tego wczoraj mnie przewiało i dziś umieram na ból gardła, mam bardzo męczący katar, co chwila sięgam po chusteczkę ![]() Cytat:
![]() przy dłuższym stosowaniu widocznie poprawia stan skóry, u mnie objawia się to rzadszym występowaniem jakichkolwiek niespodzianek ![]() mogę spytać gdzie kupiłaś ten filtr? ja nie mogę nigdzie znaleźć mnie raczej też jutro nie będzie na zlocie chyba w ogóle zostanę jutro w domu, żeby mnie nie dorwała grypatestowałam wczoraj Blue Corn i nie mogę odżałować, że nie kupiłam jej wcześniej pory widocznie ściągnięte, wręcz czułam jak twarz się oczyszcza i w ogóle nie wysusza tylko na początku bardzo szczypało, potem na szczęście minęło i jestem zachwycona jej działaniem
What you're drinking? Rum or whiskey? Now won't you have a Double with me? I'm sorry I'm a little late I got your message by the way I'm calling in sick today So let's go out for old time's sake Edytowane przez Organzza Czas edycji: 2009-03-11 o 16:49 |
|||
|
|
|
#521 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Współczuję choroby, wielu moich znajomych też jest chorych, nie ma z kim pójść na piwo![]() To w takim razie będę tylko ja, sleepy, Karolina i Iza. A co z Madziarrą? Nie pisze nic ostatnio
|
|
#522 |
|
Zakorzenienie
|
Lizzie, z Wami na herbatkę zawsze
ja jutro będę , ale tak koło 17.30. Poza tym kosmetycznie bardzo spokojnie, wszystko wykańczam. Za to w poniedziałek kupiłam sobie wiosenną torebkę i wiosenny płaszczyk w kolorze kawy z mlekiem
|
#523 |
|
Zakorzenienie
|
wrzucam zdjecie. Dior wyszedl ciemno, ale w rzeczywistosci jest to jasniutki bez, ten Burzuj jest abrdziej zolty niz bezowy
|
#524 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() A nawet gdybym widziała, to za nic nie wrócę już do IE, no nie dałabym rady przenieść się z dobrej przeglądarki na... ledwo-przeglądarkę Może Isa, spróbuj z liskiem? jest jeszcze google chrome, czy jak mu tam, podobno całkiem niezła...Cytat:
A emulsję też sobie chcę kupić. Kiedyś jej używałam i była super, tak jak krem. Tylko się boję, że mnie zapcha, wtedy używałam tylko na niezapychające się części twarzy Zaraz idę do apteki, mam nadzieję, że to już sezon na filtry, bo nie chcę za długo czekać...Cytat:
Szkoda, że się miniemy A jaką torebkę? mam ochotę na nową, ale boję się, czy już ją wyprodukowali ![]() A w ogóle to muszę się wyżalić. Miałam jechać do Helsinek na wiosnę... i nie jadę wykruszyli się chętni, a sama nie pojadę... I pojadę tylko w maju zamiast na północ, to na południe do miast, w których już byłam Chyba poproszę ciocię, żeby mi kupiła meteorki na lotnisku, muszę się jakoś pocieszyć ![]() ---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ---------- ooo zizou, bardzo dziękuję To bourjois jest jaśniejszy tylko żółty? Kurczę, muszę pojechać i to obadać
|
|
#525 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Burzuj jest zolty i czasami wygladam w nim jakbym miala zoltaczke ![]() ja mam raczej cere w odcieniu bezu, bez rozu czy zolci i takich podkaldow musze szukac zeby wygladac jak czlowiek
|
|
#526 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale mam nadzieję, że w przyszły czw też się poherbatkujemy ![]() Co do torebki to kupiłam taką białą o kolorowe kwiaty. Zobaczysz jak się kiedyś spotkamy, tylko musisz się przypomnieć, że mam się w nią spakować ![]() Dziewczyny, a jak Wam idzie akcja regularnego dbania o siebie? Bo mi rewelacyjnie, balsamy i kremy do stóp idą w ruch codziennie, a zaraz idę się wypeelingować i maseczkować. No i zapasy ubywają !
|
|
#527 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A kompakt nie daje niestety najlepszego krycia![]() Cytat:
Ja ostatnio na nowo odkryłam Mythic, uwielbiam wykańczać nimi makijaż, twarz jest taka promienna
|
|
#528 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeszcze teraz patrzę a w zębie po przeciwnej stronie tego, z którym jutro idę do dentystki mam małą dziurkę Coś czuję, że czeka mnie seria wizyt A tą emulsję Avene też muszę dorwać gdzieś koniecznie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A ostatnia setka jest, ale trzeba wejść na KWC i po lewej stronie jest lista i jest tam Moja Torebka, Ostatnia Setka itp. Cytat:
Firefoxa też mam, ale nie lubię go jakoś
|
|
#529 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podziwiam, ja bym się zabiła przy najbliższej okazji. Ale butki na wiosnę też jakieś chcę kupić, chcę się w przyszłym tyg. przejechać do Factory (któraś chętna ? )W ogóle to odkryłam świetny butik koło mnie, coś czuję, że jeszcze tam wrócę po wiosenne nabytki
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#530 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam IE i nie wiem czym sie moze różnic od innych. Otwiera strony i chyba o to chodzi
Nie mam większych wymagań ![]() A jeśłi chodzi o Wizaż, to nie musze przewijać, bo wcale nei jest za szeroko, a czcionka jest ladna, kształtna, okraglutka ![]() Mam buty ![]() Założyłam lokatę i zamroziłam w ten sposób sporo gotówki ![]() Zaraz składam zmaówienie z Avonu i zamówię sobie co-nie-co ![]() A potem połozę sie na chwile bom zmeczona
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-03-11 o 17:55 |
|
|
|
#531 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#532 |
|
Zakorzenienie
|
Z wirusami problemów nie mam
![]() Mam dośc tej "pogody"
|
#533 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Byłam w aptece, filtrów ni ma
Rozmawiałam z panią, która nie rozumiała co się do niej mówi i mi po wielkich poszukiwaniach przyniosła tylko filtr 20 LRP, całkowicie inny niż chciałam. Więc trzeba czekać na dostawy, hurtownie od lat nie chcą zrozumieć, że niektórzy się filtrują cały rok...Cytat:
Ja niby mam żółtawą skórę, ale też muszę szukać idealnie beżowych kosmetyków, bo nie lubię wyglądać, jakbym miała żółtaczkę...Cytat:
![]() Za to z balsamowaniem idzie trochę gorzej - smaruję tylko łydki garnierem mocznikowym (+ telocapil), ale jakbym tego nie zrobiła to zaczęłabym się drapać w najmniej oczekiwanym momencie ![]() No i kiepsko z moimi skórkami, muszę je jakoś uratować allesandrem Mamy, bo zaczynam je gryźć, jak kiedyś ![]() Cytat:
Ja nie mam żadnych płaskich butów na wiosnę - moje ukochane pumy mają dziurę![]() A meteorki planuję te w wersji podróżnej - trzy miniaturki Wiem, że nie zużyję nigdy dużego opakowania, a małe może moja wnuczka skończy Mam nadzieję, że będą na lotnisku (jak byłam na promie w zeszłym roku to były, ale głupia stwierdziłam, że mi niepotrzebne Ale nie mogę się za bardzo nastawiać, bo chyba się rozpłaczę, jak ich nie będzie...Cytat:
Miałam jechać tam w zeszłym tygodniu, ale się nie udało. Muszę kupić nowe buty do biegania po mieście, a teraz puma ma w sklepach tylko brzydkie modele - chciałabym dostać takie z jeszcze starym typem sznurowania (takim normalnym, a nie po boku)...![]() Cytat:
![]() A co do lokaty - mnie czasem denerwuje, że moje pieniądze też są zamrożone - ale w moim przypadku jest to najlepszy sposób oszczędzania - nie chodzi o procenty, tylko, jakbym je miała normalnie na koncie, to baaardzo szybko by się rozpłynęły. A tak, leżą sobie bezpiecznie ![]() Dobra, idę do kuchni robić to na kolację. Nigdy nie jadłam bobu, zobaczymy, co to wyjdzie...
|
|
#534 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tam mi się gromadzą pieniążki, w razie czego mam gdzie sięgnać, ale tylko 1 raz w miesiącu, bo kolejne wypłaty to 10 zł prowizji, więc zbytnio mnie nie kusi (nie ybierałam pieniędzy prawie rok ). Uzbierała mi sie pokaźna sumka, więc założyłam lokatę, ale cześc pieniędzy zostało na koncie. Mam jeszcze drugie konto, takie "normalne", do użytku.
|
|
#535 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też
Jak wychodziłam z pracy to w Krakowie lało jak z cebra(a ja nie miałam parasola), przyjechałam do domu a tu piękne słoneczko wyszło A teraz za to pada i to deszcz ze śniegiem. Idę się chyba jednak porolniczyć trochę. Może maseczka z błotkiem z Morza Martwego z Avonu pomoże na moje syfy. No i muszę się pożegnać z moimi włosami, jutro będę mieć ich o wiele mniej Obym tylko tego nie żałowała, ale robię to dla ich dobra - będą zdrowsze i nie będę już farbować żeby ich nie niszczyć.Wpadnę tu jutro popołudniu dopiero - po fryzjerze i dentyście. Trzymajcie za mnie kciuki
|
#536 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale ciuszki można rzeczywiście fajne dostać po przystępnych cenachCytat:
Tylko dwie, ale za to bardzo potrzebne![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#537 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I jak Garnier z mocznikiem, dobry? ![]() Mi z balsamami idzie dobrze )Cytat:
![]() Lizzie, tak do Ursusa
Enough optimism to sustain hope and enough pessimism to motivate concern. Edytowane przez madziarra Czas edycji: 2009-03-11 o 19:08 |
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#538 |
|
Zakorzenienie
|
ja też
świezutki zebrany z działki i ugotowany ![]() Bo "stary" jest niedobry ...
|
#539 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A bob jest pycha taki z masełkiem i soli troszke
|
|
|
|
|
#540 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Trzeba odświeżyć trochę szafę na wiosnęCytat:
Sprawdziłabym jak smakuje świeżutki.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:41.

To ten w płynie, prawda? Bo dostałam maila od sephory o tych podkładach i tam były też sypkie...
nigdy bym nie uwierzyła, że to filtr. 
zostały mi już ostatnie kropelki Cleanance.

To bourjois jest jaśniejszy tylko żółty? Kurczę, muszę pojechać i to obadać
Coś czuję, że czeka mnie seria wizyt 

świezutki zebrany z działki i ugotowany