Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VIII - Strona 18 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-03-11, 14:36   #511
isa666
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VIII

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
włąśnie sobie rozwaliłam ulubiony liliowo-złoty cień Bell Planete- wyślizgnął mi się z ręki
Ojej
Na pocieszenie pozwalam Ci kupić sobie nowy, albo i 2

Cytat:
Napisane przez kochanie Pokaż wiadomość
najmocniej ściskam kciuki jak siedzę w fotelu dentystycznym, więc masz w banku, że będę je za Ciebie trzymać
Ok
Ja zawsze na fotel dentystyczny zabieram ze sobą paczkę chusteczek i w trakcie całego zabiegu nerwowo ściskam ją w rękach, ale przynajmniej to trochę pozwala ukoić ból

Widzę, że Złoś znów coś kombinuje z Wizażem, teraz czcionka jest inna
Stary 2009-03-11, 14:59   #512
sleepy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
Ja jednak nie dam rady zresztą i tak kończę dopiero o 19, więc byłoby już po zawodach

Nosku, naprawdę nie dasz rady? Myslałam że jak w końcu przyjadę to uda mi się wszystkie warszawskie NK zobaczyć i pokochać
Stary 2009-03-11, 14:59   #513
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

sleepy no niestety ostatnie zajęcia to ćwiczenia i nie mogę nie być ale mam nadzieję, że to nie ostatnie spotkanie z Twoim udziałem

teraz ładniejsza czcionka

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-11, 15:06   #514
lizzie
Zadomowienie

Hej wszystkim Jak fajnie być choć raz wcześniej w domu Dopiero kilka dni na odwyku a już mnie nosi żeby kupić coś nowego, cokolwiek
Cytat:
bardzo dziękuję za opis To ten w płynie, prawda? Bo dostałam maila od sephory o tych podkładach i tam były też sypkie...
Kurczę, skórki suche podkreśla mi właśnie każdy podkład, dlatego ciągle nie mogę kupić nowego, co by tego nie robił... Muszę sobie nawilżyć skórę, tylko już mi brakuje pomysłów:/ Ale bardzo chętnie popatrzę na porównanie tych podkładów, jeśli znajdziesz czas
A może nawet uda mi się dzisiaj pojechać do douglasa i poproszę o próbkę...
kochanie, mam dokładnie to samo, dosłownie każdy płynny podkład podkreśla u mnie skórki, nawet jak przed samym nałożeniem zrobię porządny peeling i walnę grubą warstwę kremu to te nieszczęsne skórki i tak wylezą Przetestowałam już kilkadziesiąt podkładów z każdej pólki cenowej i nic dla mnie nie ma Jestem skazana na kompakty albo sam puder na krem nawilżający.

Cytat:
Ja jednak nie dam rady zresztą i tak kończę dopiero o 19, więc byłoby już po zawodach
Clarinsy jeszcze nie przyszły
Szkoda nosku że cię nie będzie Mam nadzieję że spotkamy się w przyszłym tygodniu, mam dla ciebie próbkę maseczki
Stary 2009-03-11, 15:10   #515
isa666
Zakorzenienie

Mi się ta czcionka nie podoba, bo w Operze wygląda brzydko
Za to w IE nowy Wizaż prezentuje się super Chyba zmienię przeglądarkę na IE z powrotem.

Dostałam dziś okres I mam teraz taką brzydką cerę. Cała w wypryskach, szara, zmęczona...samoopalacz trochę pomógł, ale mimo wszystko nadal wyglądam okropnie. Ech.
Stary 2009-03-11, 15:25   #516
noseknosek

Cytat:
Napisane przez lizzie Pokaż wiadomość
Hej wszystkim Jak fajnie być choć raz wcześniej w domu Dopiero kilka dni na odwyku a już mnie nosi żeby kupić coś nowego, cokolwiek
to może w TBSie coś
Cytat:
Napisane przez lizzie
Szkoda nosku że cię nie będzie Mam nadzieję że spotkamy się w przyszłym tygodniu, mam dla ciebie próbkę maseczki
ja też żałuję

Cytat:
Napisane przez isa666
Dostałam dziś okres I mam teraz taką brzydką cerę. Cała w wypryskach, szara, zmęczona...samoopalacz trochę pomógł, ale mimo wszystko nadal wyglądam okropnie. Ech.

zaszalej maseczkowo, zrób dzień rolnika to Ci zly nastrój minie
ja właśnie zaklinam swój okres żeby wytrzymał do jutra

Poza tym muszę baaaardzo podziękować Organzzie za tak skuteczne kuszenie emulsją Avene 50+ to jest cudo!!! szybko się wchłania, zostawia twarz delikatną, miękką, gładką i w dodatku nic a nic się nie błyszczy nigdy bym nie uwierzyła, że to filtr.

muszę pilnie kupić żel do twarzy zostały mi już ostatnie kropelki Cleanance.

biegam

Edytowane przez noseknosek
Czas edycji: 2009-03-11 o 15:27
Stary 2009-03-11, 15:37   #517
lizzie
Zadomowienie

Cytat:
to może w TBSie coś
Zainteresował mnie ten peeling z wit.C ale obawiam się, że mógłby być dla mnie za mocny. A ty przetestowałaś może już ten peeling Clinique ode mnie? Mogłabyś porównać z tym TBS? czy on dużo mocniejszy jest?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-03-11, 15:42   #518
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
bardzo dziękuję za opis To ten w płynie, prawda? Bo dostałam maila od sephory o tych podkładach i tam były też sypkie...
Kurczę, skórki suche podkreśla mi właśnie każdy podkład, dlatego ciągle nie mogę kupić nowego, co by tego nie robił... Muszę sobie nawilżyć skórę, tylko już mi brakuje pomysłów:/ Ale bardzo chętnie popatrzę na porównanie tych podkładów, jeśli znajdziesz czas
w plynie zaraz zrobie fotke
Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
mnie tez sie ta czcionka nie podoba mam Opere i nie zamierzam zmienaic przegladarki na IE bo to najwiekszy chlam pod sloncem a FF u mnie nie dziala
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei
zizou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-11, 15:43   #519
noseknosek

lizzie jeszcze nie miałam okazji testować Clinique, ostatnio mało mam czasu na takie rytuały
ale służę próbką żebyś nie kupowała w ciemno.
Drobinki ma malutkie, ale dosyć ostre.

biegam
Stary 2009-03-11, 15:45   #520
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Za to w IE nowy Wizaż prezentuje się super Chyba zmienię przeglądarkę na IE z powrotem.
ja używam IE i przeszkadza mi to, że nie muszę przewijać wszystko w bok, żeby zobaczyć cały tekst..

szkoda, że nie ma "ostatniej setki" na KWC
Cytat:

ja też :/ i moja cera też brzydka.. ale to dlatego, że w ramach gastrofazy jadłam dużo świństw i się tak odbiło na skórze do tego wczoraj mnie przewiało i dziś umieram na ból gardła, mam bardzo męczący katar, co chwila sięgam po chusteczkę

Cytat:
Poza tym muszę baaaardzo podziękować Organzzie za tak skuteczne kuszenie emulsją Avene 50+ to jest cudo!!! szybko się wchłania, zostawia twarz delikatną, miękką, gładką i w dodatku nic a nic się nie błyszczy nigdy bym nie uwierzyła, że to filtr.
to super, że jesteś zadowolona
przy dłuższym stosowaniu widocznie poprawia stan skóry, u mnie objawia się to rzadszym występowaniem jakichkolwiek niespodzianek tak samo działa 20tka, byle była emulsją
mogę spytać gdzie kupiłaś ten filtr? ja nie mogę nigdzie znaleźć

mnie raczej też jutro nie będzie na zlocie chyba w ogóle zostanę jutro w domu, żeby mnie nie dorwała grypa

testowałam wczoraj Blue Corn i nie mogę odżałować, że nie kupiłam jej wcześniej pory widocznie ściągnięte, wręcz czułam jak twarz się oczyszcza i w ogóle nie wysusza tylko na początku bardzo szczypało, potem na szczęście minęło i jestem zachwycona jej działaniem
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake

Edytowane przez Organzza
Czas edycji: 2009-03-11 o 15:49
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-11, 15:55   #521
lizzie
Zadomowienie

Cytat:
lizzie jeszcze nie miałam okazji testować Clinique, ostatnio mało mam czasu na takie rytuały
ale służę próbką żebyś nie kupowała w ciemno.
Drobinki ma malutkie, ale dosyć ostre.
To jeśli mnie coś nie podkusi skorzystać z promocji i go nie nabędę w przeciągu tygodnia to ewentualnie uśmiechnę się o malutką próbeczkę, taką na jeden raz to będę wiedziała czy ryzykować czy nie

Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
mnie raczej też jutro nie będzie na zlocie chyba w ogóle zostanę jutro w domu, żeby mnie nie dorwała grypa
Ojej i ciebie Ninko nie będzie Współczuję choroby, wielu moich znajomych też jest chorych, nie ma z kim pójść na piwo
To w takim razie będę tylko ja, sleepy, Karolina i Iza. A co z Madziarrą? Nie pisze nic ostatnio
Stary 2009-03-11, 16:02   #522
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Lizzie, z Wami na herbatkę zawsze ja jutro będę , ale tak koło 17.30.
Poza tym kosmetycznie bardzo spokojnie, wszystko wykańczam.
Za to w poniedziałek kupiłam sobie wiosenną torebkę i wiosenny płaszczyk w kolorze kawy z mlekiem

Enough optimism to sustain hope
and enough pessimism to motivate concern.
madziarra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-11, 16:20   #523
zizou
Zakorzenienie

wrzucam zdjecie. Dior wyszedl ciemno, ale w rzeczywistosci jest to jasniutki bez, ten Burzuj jest abrdziej zolty niz bezowy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P3110251.jpg (138,9 KB, 39 załadowań)
Stary 2009-03-11, 16:25   #524
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:
kochanie, mam dokładnie to samo, dosłownie każdy płynny podkład podkreśla u mnie skórki, nawet jak przed samym nałożeniem zrobię porządny peeling i walnę grubą warstwę kremu to te nieszczęsne skórki i tak wylezą Przetestowałam już kilkadziesiąt podkładów z każdej pólki cenowej i nic dla mnie nie ma Jestem skazana na kompakty albo sam puder na krem nawilżający.
No własnie ja się tylko pudruję... W ogóle to dziwne, bo skórki odstają mi na czole, które mam tłuste, a za to na policzkach nigdy - mimo że są suche

Cytat:
Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
w plynie zaraz zrobie fotke

mnie tez sie ta czcionka nie podoba mam Opere i nie zamierzam zmienaic przegladarki na IE bo to najwiekszy chlam pod sloncem a FF u mnie nie dziala
Też mam operę. aż z ciekawości otworzyłam sobie wizaz w IE... i nie widzę żadnej różnicy A nawet gdybym widziała, to za nic nie wrócę już do IE, no nie dałabym rady przenieść się z dobrej przeglądarki na... ledwo-przeglądarkę Może Isa, spróbuj z liskiem? jest jeszcze google chrome, czy jak mu tam, podobno całkiem niezła...

Cytat:

[...]
to super, że jesteś zadowolona
przy dłuższym stosowaniu widocznie poprawia stan skóry, u mnie objawia się to rzadszym występowaniem jakichkolwiek niespodzianek tak samo działa 20tka, byle była emulsją
mogę spytać gdzie kupiłaś ten filtr? ja nie mogę nigdzie znaleźć
O, nawet nie zauważyłam jeszcze. Też żałuję, bo lubiłam ją czasem przeglądać...
A emulsję też sobie chcę kupić. Kiedyś jej używałam i była super, tak jak krem. Tylko się boję, że mnie zapcha, wtedy używałam tylko na niezapychające się części twarzy Zaraz idę do apteki, mam nadzieję, że to już sezon na filtry, bo nie chcę za długo czekać...

Cytat:
Clarinsy jeszcze nie przyszły
Madziarro Szkoda, że się miniemy
A jaką torebkę? mam ochotę na nową, ale boję się, czy już ją wyprodukowali

A w ogóle to muszę się wyżalić. Miałam jechać do Helsinek na wiosnę... i nie jadę wykruszyli się chętni, a sama nie pojadę... I pojadę tylko w maju zamiast na północ, to na południe do miast, w których już byłam
Chyba poproszę ciocię, żeby mi kupiła meteorki na lotnisku, muszę się jakoś pocieszyć

---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ----------

ooo zizou, bardzo dziękuję To bourjois jest jaśniejszy tylko żółty? Kurczę, muszę pojechać i to obadać
(mój wątek o lakierach Isadora Graffiti)

kochanie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-11, 16:30   #525
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Też mam operę. aż z ciekawości otworzyłam sobie wizaz w IE... i nie widzę żadnej różnicy A nawet gdybym widziała, to za nic nie wrócę już do IE, no nie dałabym rady przenieść się z dobrej przeglądarki na... ledwo-przeglądarkę Może Isa, spróbuj z liskiem? jest jeszcze google chrome, czy jak mu tam, podobno całkiem niezła...
ja tez nie widze roznicy miedzy IE a Opera
Cytat:
ooo zizou, bardzo dziękuję To bourjois jest jaśniejszy tylko żółty? Kurczę, muszę pojechać i to obadać
jutro zrobie zdjecie na skorze na mojej twarzy to Dior jest jasniejszy Burzuj jest zolty i czasami wygladam w nim jakbym miala zoltaczke
ja mam raczej cere w odcieniu bezu, bez rozu czy zolci i takich podkaldow musze szukac zeby wygladac jak czlowiek

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-03-11, 16:36   #526
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Cytat:
Madziarro Szkoda, że się miniemy
A jaką torebkę? mam ochotę na nową, ale boję się, czy już ją wyprodukowali

A w ogóle to muszę się wyżalić. Miałam jechać do Helsinek na wiosnę... i nie jadę wykruszyli się chętni, a sama nie pojadę... I pojadę tylko w maju zamiast na północ, to na południe do miast, w których już byłam
Chyba poproszę ciocię, żeby mi kupiła meteorki na lotnisku, muszę się jakoś pocieszyć
Ja też żałuję Ale mam nadzieję, że w przyszły czw też się poherbatkujemy
Co do torebki to kupiłam taką białą o kolorowe kwiaty. Zobaczysz jak się kiedyś spotkamy, tylko musisz się przypomnieć, że mam się w nią spakować

Dziewczyny, a jak Wam idzie akcja regularnego dbania o siebie? Bo mi rewelacyjnie, balsamy i kremy do stóp idą w ruch codziennie, a zaraz idę się wypeelingować i maseczkować. No i zapasy ubywają !

Stary 2009-03-11, 16:40   #527
lizzie
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez madziarra Pokaż wiadomość
Lizzie, z Wami na herbatkę zawsze ja jutro będę , ale tak koło 17.30.
Poza tym kosmetycznie bardzo spokojnie, wszystko wykańczam.
Za to w poniedziałek kupiłam sobie wiosenną torebkę i wiosenny płaszczyk w kolorze kawy z mlekiem
To się cieszę Gratuluję nowych nabytków, ja tez szukam torebki, na razie kupiłam tylko 2 pary butów, jedne do chodzenia tak na codzień jak się zrobi cieplej i buty na wesele tylko zastanawiam się, czy nie zabiję się na 8 cm obcasie

Cytat:
No własnie ja się tylko pudruję... W ogóle to dziwne, bo skórki odstają mi na czole, które mam tłuste, a za to na policzkach nigdy - mimo że są suche
Ja mam w sumie skórę suchą, ale dlaczego tych skórek nie widać pod pudrem a pod fluidem tak wyłażą A kompakt nie daje niestety najlepszego krycia

Cytat:
A na jakie meteorki się czaisz? Ja ostatnio na nowo odkryłam Mythic, uwielbiam wykańczać nimi makijaż, twarz jest taka promienna A już miałam w planach puścić je w świat
Stary 2009-03-11, 16:41   #528
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
zaszalej maseczkowo, zrób dzień rolnika to Ci zly nastrój minie
ja właśnie zaklinam swój okres żeby wytrzymał do jutra

Nawet na maseczkowanie nie mam siły
Jeszcze teraz patrzę a w zębie po przeciwnej stronie tego, z którym jutro idę do dentystki mam małą dziurkę Coś czuję, że czeka mnie seria wizyt

A tą emulsję Avene też muszę dorwać gdzieś koniecznie

Cytat:
Ja też IE nie lubię, ale w pracy tylko taką przeglądarkę mamy i chyba się przyzwyczaiłam z powrotem do niej i jak siadam na Operze to mi tak jakoś dziwnie

Cytat:
ja używam IE i przeszkadza mi to, że nie muszę przewijać wszystko w bok, żeby zobaczyć cały tekst..

U mnie nie trzeba nic przewijać. Strona otwiera się dobrze, nie rozjeżdża się na boki.
A ostatnia setka jest, ale trzeba wejść na KWC i po lewej stronie jest lista i jest tam Moja Torebka, Ostatnia Setka itp.

Cytat:
U mnie różnica jest kolosalna - w IE cały Wizaż nie jest taki kanciasty jak w Operze A literki są takie....przyjemniejsze dla oka, bardziej czytelne.
Firefoxa też mam, ale nie lubię go jakoś
Stary 2009-03-11, 16:50   #529
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Cytat:
To się cieszę Gratuluję nowych nabytków, ja tez szukam torebki, na razie kupiłam tylko 2 pary butów, jedne do chodzenia tak na codzień jak się zrobi cieplej i buty na wesele tylko zastanawiam się, czy nie zabiję się na 8 cm obcasie
8cm Podziwiam, ja bym się zabiła przy najbliższej okazji. Ale butki na wiosnę też jakieś chcę kupić, chcę się w przyszłym tyg. przejechać do Factory (któraś chętna ?)
W ogóle to odkryłam świetny butik koło mnie, coś czuję, że jeszcze tam wrócę po wiosenne nabytki

Stary 2009-03-11, 16:54   #530
Hosenka*
Zakorzenienie

Ja mam IE i nie wiem czym sie moze różnic od innych. Otwiera strony i chyba o to chodzi Nie mam większych wymagań
A jeśłi chodzi o Wizaż, to nie musze przewijać, bo wcale nei jest za szeroko, a czcionka jest ladna, kształtna, okraglutka

Mam buty
Założyłam lokatę i zamroziłam w ten sposób sporo gotówki
Zaraz składam zmaówienie z Avonu i zamówię sobie co-nie-co

A potem połozę sie na chwile bom zmeczona

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2009-03-11 o 16:55
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-11, 17:04   #531
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Ja mam IE i nie wiem czym sie moze różnic od innych. Otwiera strony i chyba o to chodzi Nie mam większych wymagań
jest dziurawa. wpuszcza mase wirusow przy okazji. to tak z grubsza
Stary 2009-03-11, 17:10   #532
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
jest dziurawa. wpuszcza mase wirusow przy okazji. to tak z grubsza
Z wirusami problemów nie mam Od czego są programy antywirusowe

Mam dośc tej "pogody" Dzis cały dzień leje i leje

Instagram

Stary 2009-03-11, 17:54   #533
kochanie
Wtajemniczenie

Byłam w aptece, filtrów ni ma Rozmawiałam z panią, która nie rozumiała co się do niej mówi i mi po wielkich poszukiwaniach przyniosła tylko filtr 20 LRP, całkowicie inny niż chciałam. Więc trzeba czekać na dostawy, hurtownie od lat nie chcą zrozumieć, że niektórzy się filtrują cały rok...

Cytat:
jutro zrobie zdjecie na skorze na mojej twarzy to Dior jest jasniejszy Burzuj jest zolty i czasami wygladam w nim jakbym miala zoltaczke
ja mam raczej cere w odcieniu bezu, bez rozu czy zolci i takich podkaldow musze szukac zeby wygladac jak czlowiek
No to będę czekać Ja niby mam żółtawą skórę, ale też muszę szukać idealnie beżowych kosmetyków, bo nie lubię wyglądać, jakbym miała żółtaczkę...

Cytat:
Dziewczyny, a jak Wam idzie akcja regularnego dbania o siebie? Bo mi rewelacyjnie, balsamy i kremy do stóp idą w ruch codziennie, a zaraz idę się wypeelingować i maseczkować. No i zapasy ubywają !
Kremów do stóp używam codziennie, dzisiaj skończyłam ocerin z 30% mocznika, a jutro na pewno skończy się resztka lawendowego YR. Zostanie mi jeden krem do stóp i będę musiała kupić nowy
Za to z balsamowaniem idzie trochę gorzej - smaruję tylko łydki garnierem mocznikowym (+ telocapil), ale jakbym tego nie zrobiła to zaczęłabym się drapać w najmniej oczekiwanym momencie
No i kiepsko z moimi skórkami, muszę je jakoś uratować allesandrem Mamy, bo zaczynam je gryźć, jak kiedyś

Cytat:
[...]
A na jakie meteorki się czaisz? Ja ostatnio na nowo odkryłam Mythic, uwielbiam wykańczać nimi makijaż, twarz jest taka promienna A już miałam w planach puścić je w świat
tylko dwie Ja nie mam żadnych płaskich butów na wiosnę - moje ukochane pumy mają dziurę I zamiast chodzić po sklepach i szukać, ja mam ochotę na sandałki z butyku

A meteorki planuję te w wersji podróżnej - trzy miniaturki Wiem, że nie zużyję nigdy dużego opakowania, a małe może moja wnuczka skończy Mam nadzieję, że będą na lotnisku (jak byłam na promie w zeszłym roku to były, ale głupia stwierdziłam, że mi niepotrzebne). No i prawdopodobnie zostawię BC sobie, a resztę puszczę w świat - w tych zestawach jest jeszcze mythic i coś jeszcze, ale wiem, że na moich naczynkach raczej nie będą dobrze wyglądać. Taki jest plan. Choć czuję, że jeśli je dostanę, to zostaną wszytkie u mnie Ale nie mogę się za bardzo nastawiać, bo chyba się rozpłaczę, jak ich nie będzie...

Cytat:
8cm Podziwiam, ja bym się zabiła przy najbliższej okazji. Ale butki na wiosnę też jakieś chcę kupić, chcę się w przyszłym tyg. przejechać do Factory (któraś chętna ?)
W ogóle to odkryłam świetny butik koło mnie, coś czuję, że jeszcze tam wrócę po wiosenne nabytki
Ja jestem chętna Miałam jechać tam w zeszłym tygodniu, ale się nie udało. Muszę kupić nowe buty do biegania po mieście, a teraz puma ma w sklepach tylko brzydkie modele - chciałabym dostać takie z jeszcze starym typem sznurowania (takim normalnym, a nie po boku)...

Cytat:
A jeśłi chodzi o Wizaż, to nie musze przewijać, bo wcale nei jest za szeroko, a czcionka jest ladna, kształtna, okraglutka

Mam buty
Założyłam lokatę i zamroziłam w ten sposób sporo gotówki
Zaraz składam zmaówienie z Avonu i zamówię sobie co-nie-co

A potem połozę sie na chwile bom zmeczona
Ja też tak myślałam o IE. Spróbowałam dwa miesiące temu Opery i nikt mnie nie zmusi do powrotu Jest duuużo wygodniejsza. A czcionka Ci się podoba chyba od zawsze, więc się nie liczy
A co do lokaty - mnie czasem denerwuje, że moje pieniądze też są zamrożone - ale w moim przypadku jest to najlepszy sposób oszczędzania - nie chodzi o procenty, tylko, jakbym je miała normalnie na koncie, to baaardzo szybko by się rozpłynęły. A tak, leżą sobie bezpiecznie

Dobra, idę do kuchni robić to na kolację. Nigdy nie jadłam bobu, zobaczymy, co to wyjdzie...
(mój wątek o lakierach Isadora Graffiti)

kochanie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-11, 18:03   #534
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
A co do lokaty - mnie czasem denerwuje, że moje pieniądze też są zamrożone - ale w moim przypadku jest to najlepszy sposób oszczędzania - nie chodzi o procenty, tylko, jakbym je miała normalnie na koncie, to baaardzo szybko by się rozpłynęły. A tak, leżą sobie bezpiecznie
Ja sobie wypłaciłam pieniądze z konta oszczędnosciowego w ING Tam mi się gromadzą pieniążki, w razie czego mam gdzie sięgnać, ale tylko 1 raz w miesiącu, bo kolejne wypłaty to 10 zł prowizji, więc zbytnio mnie nie kusi (nie ybierałam pieniędzy prawie rok ). Uzbierała mi sie pokaźna sumka, więc założyłam lokatę, ale cześc pieniędzy zostało na koncie. Mam jeszcze drugie konto, takie "normalne", do użytku.

Instagram

Stary 2009-03-11, 18:03   #535
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Mam dośc tej "pogody" Dzis cały dzień leje i leje
Ja też Jak wychodziłam z pracy to w Krakowie lało jak z cebra(a ja nie miałam parasola), przyjechałam do domu a tu piękne słoneczko wyszło
A teraz za to pada i to deszcz ze śniegiem.

Idę się chyba jednak porolniczyć trochę. Może maseczka z błotkiem z Morza Martwego z Avonu pomoże na moje syfy.
No i muszę się pożegnać z moimi włosami, jutro będę mieć ich o wiele mniej Obym tylko tego nie żałowała, ale robię to dla ich dobra - będą zdrowsze i nie będę już farbować żeby ich nie niszczyć.

Wpadnę tu jutro popołudniu dopiero - po fryzjerze i dentyście. Trzymajcie za mnie kciuki
Stary 2009-03-11, 18:05   #536
lizzie
Zadomowienie

Cytat:
A którego factory? Tego na Ursusie? Byłam tam niedawno ale żadnych butków wtedy nie znalazłam Ale ciuszki można rzeczywiście fajne dostać po przystępnych cenach

Cytat:
tylko dwie Ja nie mam żadnych płaskich butów na wiosnę - moje ukochane pumy mają dziurę I zamiast chodzić po sklepach i szukać, ja mam ochotę na sandałki z butyku
Tylko dwie, ale za to bardzo potrzebne Też bym chętnie założyła już sandałki, ale pewnie wcześniej niż w czerwcu nie będzie to możliwe

Cytat:
A meteorki planuję te w wersji podróżnej - trzy miniaturki Wiem, że nie zużyję nigdy dużego opakowania, a małe może moja wnuczka skończy Mam nadzieję, że będą na lotnisku (jak byłam na promie w zeszłym roku to były, ale głupia stwierdziłam, że mi niepotrzebne). No i prawdopodobnie zostawię BC sobie, a resztę puszczę w świat - w tych zestawach jest jeszcze mythic i coś jeszcze, ale wiem, że na moich naczynkach raczej nie będą dobrze wyglądać. Taki jest plan. Choć czuję, że jeśli je dostanę, to zostaną wszytkie u mnie Ale nie mogę się za bardzo nastawiać, bo chyba się rozpłaczę, jak ich nie będzie...
W tym zestawie jest Beige Chic, Mythic i Fresh Rose, czyli te trzy które są w regularnej sprzedaży. Rose są dosyć mocno różowe i nadają się chyba tylko na policzki.

Cytat:
Dobra, idę do kuchni robić to na kolację. Nigdy nie jadłam bobu, zobaczymy, co to wyjdzie...
Ja uwielbiam bób, szkoda tylko, że jest strasznie ciężkostrawny
Stary 2009-03-11, 18:07   #537
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Cytat:
Kremów do stóp używam codziennie, dzisiaj skończyłam ocerin z 30% mocznika, a jutro na pewno skończy się resztka lawendowego YR. Zostanie mi jeden krem do stóp i będę musiała kupić nowy
Za to z balsamowaniem idzie trochę gorzej - smaruję tylko łydki garnierem mocznikowym (+ telocapil), ale jakbym tego nie zrobiła to zaczęłabym się drapać w najmniej oczekiwanym momencie
No i kiepsko z moimi skórkami, muszę je jakoś uratować allesandrem Mamy, bo zaczynam je gryźć, jak kiedyś
A ten krem YR jest dobry? Miałam od nich tylko peeling do stóp, kremu nigdy A też niedługo będę musiała się za nowym rozejrzeć, bo obiecałam sobie regularne smarowanie a zostały mi już tylko 2 miniaturki
I jak Garnier z mocznikiem, dobry?
Mi z balsamami idzie dobrze Teraz wykańczam Nivea ujędrniający, w zapasach mini masełko TBS, miniatura Clarins, połowa TBS w spraju i pianka nawilżająca Pupa (ale tę trzymam na upały bo przyjemnie musuje i trzeszczy )
Cytat:
Ja jestem chętna Miałam jechać tam w zeszłym tygodniu, ale się nie udało. Muszę kupić nowe buty do biegania po mieście, a teraz puma ma w sklepach tylko brzydkie modele - chciałabym dostać takie z jeszcze starym typem sznurowania (takim normalnym, a nie po boku)...
To super, to jeszcze się umówimy - może jeszcze któraś się dołączy

Lizzie, tak do Ursusa

Edytowane przez madziarra
Czas edycji: 2009-03-11 o 18:08
Stary 2009-03-11, 18:09   #538
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Ja uwielbiam bób, szkoda tylko, że jest strasznie ciężkostrawny
ja też świezutki zebrany z działki i ugotowany
Bo "stary" jest niedobry ...

Instagram

Stary 2009-03-11, 18:10   #539
xxxDAGMARAxxx
Rozeznanie

Cytat:

A ile taki zestaw kosztuje?? kurcze podoba mi się

A bob jest pycha taki z masełkiem i soli troszke
xxxDAGMARAxxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-11, 18:35   #540
lizzie
Zadomowienie

Cytat:
To super, to jeszcze się umówimy - może jeszcze któraś się dołączy

Lizzie, tak do Ursusa
Zależy kiedy byście jechały, mogłabym dołączyć bo ode mnie to rzut beretem Trzeba odświeżyć trochę szafę na wiosnę

Cytat:
ja też świezutki zebrany z działki i ugotowany
Bo "stary" jest niedobry ...
Ja niestety jadłam tylko taki kupny, w torebkach foliowych, więc pewnie stary był, ale smakował mi. Może uda mi się go wyhodować w ogródku w tym roku Sprawdziłabym jak smakuje świeżutki.

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości