|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#511 |
Zadomowienie
|
Dot.: Od słowa mama do randkowania czyli maluchów cała nasza zgraja
helool,co jest ja ostatnia i ja pierwsza
![]() Śpicie czy co? ---------- Dopisano o 08:24 ---------- Poprzedni post napisano o 08:18 ---------- u nas pobudka o 7.40,ledwo z wyrka sie zwłokłam,teraz mała huśta sie w huśtawce a ja mam czas na kawke ![]() myślałam ze w nocy zabije tego psa sąsiadów,wczoraj mieli jąkąś impreze chyba,a ten szczekał jak oszalały.Młode małżęństwo,żądna patologia,a psa na spacer zabrać nie potrafią ![]() dodałam zdjecia i wysłałam zaproszenia,jak kogoś ominełam to dawać znać ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#512 |
Wtajemniczenie
|
Cześć BaBołki
ira ja to nie wiem co Ty taka zdziwiona ![]() ![]() ![]() A niunia Twoja to śliczna malusia..A wyglada jakby miała tyle co mój...I jakie ma pikne ślipka ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:30 ---------- Poprzedni post napisano o 08:27 ---------- Dobrze że masz kawę ..ja tylko rozpuszczałkę i płakać zaraz będę za zwykłą ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#513 |
Zadomowienie
|
Czesc kochane jestem ale ledwo dzisiaj wstalam, nie umylam glowy tylko zawalilam opaske i tak siedze dobrze sama caly czas w pokoju to nie bedzie mi glupio a po kawulca przemkne gdzies cichaczem
![]() no Zuza spala dzisiaj bez przerw i placzy hurrraaa, ale z rana jak sie obudzila to chciala juz zeby z nia sie bawic a ja musialam leciec i tak mi zal bylo bo tak patrzyla jakos na mnie z wyrzutem ze ty to mama sie ze mna wcale nie pobawisz ![]() Wreszcie zalozylam dzisiaj obraczke na palec ale kurna mi sie chyba odzwyczail albo mi palce przytyly buahahahha zycze milego dnia wszytskim ![]() ---------- Dopisano o 08:33 ---------- Poprzedni post napisano o 08:31 ---------- Aha Ira Zuzia sliczna i slodziutka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#514 |
Wtajemniczenie
|
Dudi daj znać czy moja synowa ma się lepiej?Bo się deko wystraszyłam ...Ciebie nie było a przedtem pisałaś ze coś jej dolega..
![]() Braxa ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#515 |
Wtajemniczenie
|
Witajcie Dziewczyny, wczoraj sobie Was trochę podczytywałam i czasami będę sobie czytała, chyba nie macie nic przeciwko?
Pozdrawiam Was serdecznie ![]()
#516 |
Wtajemniczenie
|
Dobarku czytaj ile chcesz i pisz kiedy chcesz...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#517 |
Wtajemniczenie
|
Młoda mi siedzi na kolanach i nie daje nic zrobić. Dzisiaj próbowałam dać jej Nutramigen, ale się wykrzywiała, masakra.
![]() |
#518 |
Wtajemniczenie
|
Dobarku ja mam wyjce na chacie ...Tv zdechło
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ---------- a z tego co pamiętam to Nutramigen to ochydztwo...nic dziwnego że nie chce ...Twój cycus lepszy... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#519 |
kobieta za ladą
|
ira dorbarek jest z twojego miasta
![]() ![]() wczoraj sorry ze mnie nie było aż załuje bo widze ze bylo zarąbiście albowiem o 20.30 po 500000000000 razie wstania do małej i próbowaniu jej uspać sie rozbeczałam ze nie mam sily i tż wygonił mnie spać....sam ją uspał i se mecz ogladał...o 23 sie obudziłam sprawdzić która godzina a o 23.45 zaczoł sie 2 godzinny wyjowy koncert.......najlepiej było na rękach u mamy położona do łóżeczka bek......na dobre usneła po 2 ja chyba z godzine potem o 5 sie obudziłam jak stary do roboty zsedł potem o 6.30 i 7.30 po 8 mloda wstała......normalnie sie pochlastam bo tak 1) kupska normalne 2- w ciągu dnia czyli brzuch nie boli 2) gorączki kaszlu wysypki biegunki kataru chrypki nie ma czyli zdrowa????? 3) bawi sie normalnie tylko troche marudzi i sie ślini 4) dwa dolne zęby na wierzchu a góra nie wiem zcy opuchnięta bo sie nie znam i nie czuje nic pod palcem i nie wiem ![]()
#520 |
Zadomowienie
|
luknełam w albumy,ale z was sztuki
![]() ![]() moja pije Nutramigen od 5tgodnia życia,i powiem ze chyba jej smakuje. atenk,ty to to masz gromadke ,córcia jest kopią Ciebie ![]() ![]() evelin,Zuzia boska,i te włoski....moja łysa jest ![]() dorbarku czytaj ile wlezie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#521 |
Wtajemniczenie
|
Dudi to skok rozwojowy albo zeby.Albo jedno i drugie.
Nastka takie koncerty nocne mi odstawiała juz miesiąc przed zanim cokolwiek było po dziąsłach widac. Viburcol kupiłas?Spróbuj ,Nastce to pomagało ![]() Ide babeczki obczaic wasze albumy ![]() Wysypka schodzi ![]() ---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ---------- Dorbar nie ma jakiegos innego mleka które mogła by ala pic zamiast tego?
![]() |
#522 |
kobieta za ladą
|
jeszcze nie kupiłam bo ona jak płacze to płacze pzrez sen jeśli kupie czopy to będę musiała ją rozebrać i mi sie wybudzi całkowicie
nie wiem sama no ![]()
#523 |
BAN stały
|
Nie wiem co sie stalo ale nie widzialam waszych postow wczoraj a dzis patrze ze sporo naskrobalyscie. Ewelinko lacze sie z Toba w bolu bo z moim tz mi do dupy uklada ale nie chce tu na watku tego opisywac. Dobrze ze nie jestem sama, widze ze wiekszosc z was ma jakies problemu a myslalam ze tylko my sie drzemy na pol kamienicy
![]() Zaraz ide obczajac wasze albumy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#524 |
Zadomowienie
|
Dudi ,trzymaj sie kochana,
![]() ![]() Kurzosławka ciesze sie że z Nastką już lepiej ![]() Ale ja mam chlew w domu,bosheee,a nie chce mi sie wstać i posprzątać...zmotywujcie mnie prosze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#525 |
BAN stały
|
Dodalam zdjecie do albumu Milenki
![]() Dudi Julcia to sliczna dziewczynka, ma superowe pucki na buzi, moja babcia by powiedziala ze widac ze zdrowa ![]() Kurzoslawa ale Nastusia jeszcze malutka ![]() Anetko wspaniala masz gromadke! Bardzo Ci zazdroszcze, sama chcialabym miec tyle dzieci ale boje sie ze bym sobie rady nie dala i nigdy nie wrocila do pracy. Gdy jeszcze nie mialam rodziny to chcialam miec 5 dzieci a pozniej wszystko sie pozmienialo, okropne wspomnienia z porodu, depresja, chcec wyjscia do ludzi, samotnosc to wszystko mi przypominalalo o tym zeby nie decydowac sie na kolejne dziecko, ale kto wie moze w przyszlosci... bo ja mam dopiero 22 lata ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#526 |
Wtajemniczenie
|
Aguś na pewno foty mojej małej oglądałaś?
![]() Bo ja nie wiem czy ona taka malutka jest ![]() 9 miesiac za nia,10 kg (lub nawet wiecej ) żywej wagi i powyżej 80 cm długosci ![]() chyba że ja stare fotki w albumie mam, w sumie troche tam nie zagladałam ![]()
#527 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
tak jak pisałan Anetka to mój guru,jestem pełna podziwu dla niej,taka drobna filigranowa kobietka musi radzić sobie z taką gromadką. Ja mam 23,24 na nosie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#528 |
Wtajemniczenie
|
A co do współmałżonków to nie jesteście same bo ja z moim też raju na ziemi nie mam
![]() Z nim to jest taki problem że on w domu miał za dobrze.Rodzice wszystko za niego załatwiali,palcem kiwnąć nie musiał,żył na pełnym chillaucie,kazda jego zachcianka była spełniana. Dzisiaj tesciowa sama widzi swój bład i oficjalnie przyznaje ze głupia była i rozpusciła dziada strasznie ![]() A mi przypadł proces ucywilizowania go i sporowadzednia na ziemie...Chociaz musze przyznać że teraz i tak jest o niebo lepiej niz na poczatku a teściowa twierdzi ze nic lepszego niż ja nie mogło go w życiu spotkać i że mam na niego zbawienny wpływ.Szkoda tylko że to wszystko czasem kosztuje mnie tyle nerwów... to sie wywnetrzniłam ![]()
#529 |
kobieta za ladą
|
a ja mam 35 lat..........i dziecioka co spać nie chce........zastrzele sie.............
![]() |
#530 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#531 |
kobieta za ladą
|
ira już cie kocham
![]()
#532 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Umnie Tż też miał wszystko co chciał,teściowa wielka panisia nic w domu nie robiła,teść charował jak wół,obiadki mieli zawsze z restauracji,w domu sie nie gotowało,wakacje tylko za granicą,bo w Polsce be. No i teraz mam na swoją głowe,ciężko go oduczyć od starych nawyków,ale staram sie zrobić z niego człowieka,przystosowanego do życia w normalnych warunkach ![]() Edytowane przez ira21 Czas edycji: 2009-05-07 o 10:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#533 |
Wtajemniczenie
|
To ja też się przyznam że w tym roku 24 rok mi stuka(ale składnia...no comment
![]() Może kiedyś Nastka rodzeństwa się doczeka jakimś cudem... ![]()
Edytowane przez Kurzoslawa Czas edycji: 2009-05-07 o 10:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#534 |
Zadomowienie
|
Dzieki za pochwlay dla Zuzy, ja ja kocham ponad zycie
![]() ah Dudiku wspolczucia takiej nocki ale wszytsko przejdzie zobaczysz i potem juz tylko male beda pyskowaly ![]() Kurzoslawo ciesze sie bardzo ze malej przechodzi cale szczescie ze nie jestem sama z tymi moimi problemami z tz no ale dziewczyny glowy do gory bedzie lepiej ![]() ---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ---------- no dobra ja w tym roku skoncze 29 ![]() ale wy mlodziutkie jestescie ![]()
Zozolek Edytowane przez evelin2000 Czas edycji: 2009-05-07 o 10:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#535 |
kobieta za ladą
|
ewelin to już 3 taka noc za mną...ile jeszcze?????
mój heros najlepiej wychowany z całej 3 umie ugotować uprać posprzątać jeden szwagier w miare spoko ale ten drugi.........egoista leń były ksiądz który lata do kościoła by go ludzie widzieli i zarabia nosząc krzyz na pogrzebach ...............
#537 |
kobieta za ladą
|
nie oddycham............usneł a.............
#538 |
Wtajemniczenie
|
Dzięki dziewczyny
![]() ![]() ![]() Ale ja wcale nie ideał...nawet moje dzieci głośno zaprotestują ![]() ![]() Kurza jak się cieszę że małej lepiej..bidulek nacierpiała się...Starsze dzieciaczki to alergiki ale ja od początku porobiłam badania i miałam kartę co można a czego nie wolno z leków podawać.Dopiero Kuba taki zdrowiutki jak rydz (odpukać...tfu..tfu..) Dudiku przed snem zapakuj czopka jak już niespokojna będzie...a kup bo dobre ...daję Kubie przy zębach ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ---------- ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#539 |
Zadomowienie
|
No w końcu jestem nie mogłam sie zalogować bo mi wyskakiwalo ze haslo niepoprawne a dupa bylo poprawne jakies bledy na tym wizazu
![]() Dudi daj czopek przed snem . no to my z Dudi najstarsze toż prawie babcie ![]()
#540 |
Wtajemniczenie
|
młody spał tylko chwilę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:04.