![]() |
#511 | |
Zadomowienie
|
Dot.: ubieramy w zapachy - zabawa
dziękuję
![]() zapachu nie znam, ale bardzo podoba mi się to, ze ubrałaś mnie w coś nie z mojej bajki poczytałam sobie recenzje i mam ochotę go przetestować, poznać coś innego ![]() a dla Ciebie mam Kyoto - najbardziej świetliste i transcendentalne (w sensie religijnym) kadzidło jakie znam Kyoto to nie tylko perfumy, to aura o tak! w Perłach to ja się czuję świetnie ubrana ![]() z Tobą mam zagwozdkę gdy nie widzę Twego avka to ubrałabym Cię w coś esencjonalnego, zmysłowego i nieco retro - skojarzenia mam z Buduarem, ale to chyba zbyt oczywiste ![]() ale gdy patrzę na Twój av - jedyna myśl jaka przychodzi mi do głowy to damska wersja CdG2 - nowoczesny, przestrzenny zapach dla świadomej siebie kobiety Cytat:
![]() cokolwiek by to miało być - chcę to ![]() podoba mi się to co napisałaś dla Ciebie Tumulte PH - piękny, drewniany i gładki zapach, niby spokojny, ale zdecydowanie potrafi ukazać ciemniejszą stronę ![]() Sabbath - stara wersja OI nie daję rady wyjść poza te perfumy, chociaż pewnie mogłabym przypisać Ci sporo zapachów bliższych Twoim preferencjom w moją wizję OI wpisujesz się idealnie ![]() coraz bardziej podoba mi się ta zabawa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#512 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
to sie Sab ucieszy ![]()
![]() |
![]() |
#513 |
Zadomowienie
|
ale tu przecież chodzi o moją wizje perfum
a w przypadku OIki jest ona niezwykła więc chyba jest się z czego cieszyć co nie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#514 |
Zakorzenienie
|
wczoraj coś wymyśliłam, ale z moją skleroza przypomniało mi się dopiero teraz
![]() rachell - dla Ciebie Micallef Night Aoud - zdaniem niektórych testujacych zalatuje szpitalem, to niech Ci przypomina Dr House'a ![]()
![]() |
#515 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale sądząc po opisach też jak najbardziej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#516 |
BAN stały
|
Pin Up w czarną Coco
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#517 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
proszę T4T powiadasz że to Ty ? - poznać muszę dopiero i dam znać czy to własnie wpasowuje się w moje wyobrażenie Ciebie - mocna herbata to od zawsze jeden z moich ulubionych aromatów - niejednoznaczny, taki właśnie undergroundowy Night Aud - dzięki Maja - no coż szpitalem to ja pachnę i bez perfum bo tam bywam ale zaciekawiłaś mnie - niech no tylko wpadnie w moje łapki bo nijak go sobie nie potrafię wyobrazić - a uwielbiam takie niespodziajki |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#518 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#519 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#520 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#521 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#522 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#523 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() z Melk poszedłes na łatwiznę po balcku ;p szpitalny personel kocha Kyoto ![]() Gryx - nic odkrywczego - nie uwolnię się od skojarzenia l'Instant - ale też mi sie tak na mózgownicę ten zapach pocisnął że wykarczował wszystkie inne z pamięci zapachowej, musi troche wody w rzece upłynąć zanim zacznę myśleć jasno znów ---------- Dopisano o 01:35 ---------- Poprzedni post napisano o 01:31 ---------- tak moja droga - współczesna to nie kopia tylko utozsamienie ze stylem bycia, pozucia, zachowania ach Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-05-30 o 00:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#524 |
Zakorzenienie
|
Gryxia to ja widzę li jedynie w Gucci PH
Rachell111 - Givrine Maja - L'eau Guerriere Truskawcia - Bandit Mitsouko - Mitsouko ( odkrywcze - wiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#525 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O tym samym pomyślałam ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#526 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ten zapach to nie byłabym ja ale zdecydowanie jest to dokładnie niejeden dzień z mojego życia - tak miałam jak mieliśmy dom - różnica taka tylko ze nie dla córki ścinałam te piwonie. Teraz jestem leśna - ale paczula mi odpowiada. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#527 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Bardzo miłe skojarzenie, nie powiem (i pomyśleć, że jeszcze rok, dwa temu zapach ten nie robił na mnie żadnego wrażenia) ![]() Favkes to French Lover ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#528 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#529 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#530 |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Opisy brzmią "mojo"
Dla Ciebie - Encens et Lavande Lutensa nie no, zdaje się, że nawet zdarza jej się użyc ![]() Dla Ciebie widzę Smell Bent Horny Little Devil ![]() Chanel No. 5 Parfum. Albo Fragonard Etoile du sud
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#531 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Endymion ![]() Nie znam. Muszę poznać ![]() ![]() Edytowane przez Favkes Czas edycji: 2010-05-31 o 08:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#532 | ||||
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Dzięki. ![]() Mitsouko... Ja już kiedyś pisałam, że pasuje mi do Ciebie Daim Blond. znasz już? Cytat:
![]() ![]() Ej, no spoko. "I Am Legend". ![]() A tak serio: ja uważam, ze to naprawdę udany zapach. Przez czas jakiś byłam na niego wkurzona. W czasach, kiedy żywiłam głupie przekonanie, że jesli coś jest legendą, to musi wyrywac z papci. Potem poznałam inne rzekome legendy typu Alchimie i okazało się, że legandy sa zwykle malo wyrywające. ![]() Z OI jest u mnie podobnie jak z Histoire d'Eau - poczatkowo, kiedy mój nos tropił jedynie mroczne killery rypiące po nosie zapachem napalmu o poranku, tego typu kompozycje po prostu mnie rozczarowywały. Teraz uczę się doceniać, nawet podziwiać, choć nadal nie są moje. OI kiedyś w Czym dziś pachniesz... Jedna z Wizażanek (nie pomnę która, a opis był dokładnie tym, co czuję) określiła mianem perfum dla kobiety biernej. Takiej, która zrobi sie na bóstwo, a potem leży, pachnie i czeka, aż mężczyzna przyjdzie i weźmie.. ![]() ![]() Ale wiem, że robią dobre wrażenie na ludziach, dlatego używam na wywiadówki do szkoły. ![]() Cytat:
Cytat:
Moim zdaniem znacznie piękniejsze. ![]() No lubi. ![]() Nie uwielbia, nie uważa za "swoje" ale w sumie lubi.
![]() |
![]() |
#533 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi się kojarzysz z klasyczną Organzą. Bardzo ciepłą i przytulną, a jednocześnie elegancką. A ja? W co mogłabym się ubrać?
![]() Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2010-05-31 o 10:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#534 |
grozi wypollizowaniem
|
w jakis nowoczesny delikatny orient z pazurkiem-ale co by to mogło być.... edit-juz wiem-Safran Troublant ![]()
Fotografia dziecięca i nie tylko ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2010-05-31 o 10:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#535 |
|
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#536 |
Zakorzenienie
|
Vesenka - Shalimar EdP
![]() Favkes - Habanita ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#537 | |
Zakorzenienie
|
oj chyba nie
![]() Muszę przetestować jeszcze raz,bo ostatnio wszystkie moje miłości były od drugiego" wejrzenia" ![]() Kocham Chanel 5 ![]() A Ciebie widzę/czuję całą w kwiatach ![]() ![]() ![]() ![]() Nie znam ![]() ![]() Cytat:
![]() Mi się kojarzysz z Chocolovers ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#538 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() skojarzyłaś mi się z czymś słodkim... Samsara ![]() ze względu na skojarzenia kuchenne Pigment Brulant - bo przez żołądek do serca, ale już by nikt nie mówił, że tylko słodycz z Ciebie ![]()
![]() |
![]() |
#539 |
grozi wypollizowaniem
|
truskawka- New Haarlem
![]()
![]() |
#540 | |
|
Cytat:
![]() ![]() Od dawna planuję testy ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:26.