Lipcowo-Sierpniowe Roczniaki :) - Strona 18 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-08-12, 10:34   #511
Kasiulka22
Zakorzenienie

Dot.: Lipcowo-Sierpniowe Roczniaki :)

Cytat:
Napisane przez Sosnowa Pokaż wiadomość
A skoro my o jedzeniu gadu-gadu, to próbowałyście może kaszki "Zdrowy brzuszek" NEstle? Ostatno wypatrzyłam taki cuś ...
Próbowałyśmy

Kupiłam dla Oli 8 zbóż. Taka sobie, bo mnie wnerwiała że trzeba ją mieszać z mlekiem modyfikowanym i w smaku taka też nie za bardzo ja więcej nie kupię.

Kasiulka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-12, 10:46   #512
Cestia
Zakorzenienie

Dorbarku, na moje oko, jeśli Ala je biszkopty, chrupki itp to po prostu nie ma później miejsca na owoce i warzywa Może spróbuj jej ograniczyć słodycze i inne bezwartościowe zapychacze na rzecz czegoś z witaminkami? Może przez to jest taka blada? Kiedyś pisałaś, że mała ma anemię a nie jest blada... może to się objawia bladością po pewnym czasie? Wizyta u dobrego pediatry powinna Ci wyjaśnić sprawę.

A tak w ogóle podobno dzieci uczące się chodzić/mówić tracą trochę zainteresowanie jedzeniem

Sosnowa, ja nie próbowałam jeszcze. Ale coś kiedyś chyba Jowiszowa pisała, że kupiła Idze.

Ja kupowałam wielozbożową kaszkę z Bobovity, Mati ją uwielbia dałaby się za nią pokroić, a od jakiegoś czasu u nas jej po prostu NIE MA... i to nigdzie Nie wiem czy wycofali czy co

Edytowane przez Cestia
Czas edycji: 2009-08-12 o 11:00
Cestia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-12, 11:11   #513
Sosnowa
Zakorzenienie

no moja właśnie trochę straciła zainteresowanie.... zachowuje się jakby nie miała czasu na jedzenie
Sosnowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-12, 11:19   #514
Mała75
Zakorzenienie

GG do Mała75

boszzz znow zapomnialam...

100 lat dla Karolka duzy buziak

to dlatego, ze juz nie ma listy na poczatku pewnie o ostatnim roczniaku - mojej Majce juz nikt nie bedzie pamietal

a co do zakupow...wiec ja robie sama jak ide na spacer a potem wracam razem z tz do domu po jego pracy i on je niesie sama nie dalabym rady bo ja ide z Maja na rekach z garazu (tam trzymam wozek). wiec nie wyobrazam sobie jeszcze niesc zakupow u mnie jak u Anki-tz tak zarobiony, ze nie ma kiedy pierdnac...2 razy dziennie jedzie do pracy i w zasadzie to jest tylko na obiedzie i kapieli malej czasem zdarza sie, ze razem robimy ale to w weekend
ja nienawidze teraz chodzic do sklepow bo jak mam pchac wozek i w drugiej rece trzymac koszyk to wrrrr
Stary 2009-08-12, 11:19   #515
Kasiulka22
Zakorzenienie

Jak mnie baba od krzesełka wnerwiła!!!!!! Napisała mi abym podała jej dokładne wymiary krzesełka do wysłania celem ustalenia kosztów wysyłki z kurierem ups. Chyba na aukcji wyraźnie jest napisane 50 zł co zaakceptowała poprzez licytację u mnie, trzeba było przed licytacją pytać. Poza tym krzesełko też jest bardzo duże a na pewno nie rozkręcę go z męże na czynniki pierwsze, więc też zabulę. Jak mnie tacy ludzie wnerwiają, odpisałam jej kulturalnie acz dosadnie co o tym sądzę. Teraz dopłaciłam do wózka 30 zł ze swoich a ta będzie mnie posądzać o wyłudzanie na wysyłce.

Stary 2009-08-12, 11:45   #516
Mała75
Zakorzenienie

GG do Mała75

Kasia - nic mi nie mow jak mnie tacy ludzie wkurzaja to cos niesamowitego ja mam teraz wystawiony lezaczek i karuzelke na licytacje. jest po 17 obserwujacych i chyba 8 osob licytuje jakas baba mnie wczoraj pyta, jaka jest cena minimalna po kiego grzyba pytam, chcesz kupic to licytuj za tyle ile mozesz i chcesz dac. inna z kolei chce zebym skonczyla aukcje przed czasem jasne a pozostalych licytujacych wywale na zbity pysk ja mam nadzieje, ze beda sie lac i cena przekroczy minimalna
Stary 2009-08-12, 11:57   #517
Judi21_84
Zakorzenienie

Mała widziałam te buty w deichmanie i CCC, my kupiliśmy w jakimś dużym sportowym w CH.
Kasiula współczuję...
Jak sprzedawałam ostatnio zabawkę to też babka mi pisze za ile chcę ją sprzedać-a ja jej ze nie mam pojęcia i niech się sprzeda za tyle ile ludzie wylicytują .

My po spacerku, Tymek ze względu na wstawanie o 7 ma dwie drzemki, więc wczoraj poszedł spać koło 21:30. Wcale mi to nie pasi ale co zrobić...
Nie da się go przetrzymać, jęczy, marudzi iw ogóle nie do życia jest.

Na wieś jedziemy jutro bo z powodu tego deszcze specjalnie mi się nie spieszy z podróżą, bo co tam Tymek będzie robił jeśli po trawie nie będzie mógł chodzić.

Kasztany już dzisiaj 3 były Ślina leci strumieniami, śmierdzi mi to zębami, zaglądałam wczoraj w paszczę ale gdzie tam-nic nie widzę... ciekawe, akurat fajnie się składa bo ostatnio na wsi też szły zęby i przyjechałam zorana jak rzadko
Judi21_84 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-08-12, 12:05   #518
Mała75
Zakorzenienie

GG do Mała75

Judi - teraz juz mi sie nie oplaca kupowac, moze w przyszlym roku
a Maja od 2 dni nie wstaje mi o 7 znaczy budzi sie, slysze, ze gada ale za pare minut jest cisza i jak ide zobaczyc to ona spi oczywiscie nie na poduszce tylko gdzies w nogach lozka, obłożona miśkami
pozyjemy, zobaczymy czy to chwilowa niedyspozycja czy tak zostanie
Stary 2009-08-12, 12:16   #519
anka1900
Zakorzenienie

hej
ja już po spacero-zakupach , Miki w odmętach łóżeczkowych a ja co myk kawa i wizaż
Judi , mam to samo niedawno mówiłam do koleżanki że Miki sie nie ślini, wszystkie śliniaki juz ze 3 miesiące jak leżakuja poprane, a tu znowu potoki śliny, bluzka mokra bez śliniaka
Kasiulko mam czasem takich kupujących pierdołowatych, wszystko wyraźnie opiszę co i jak w aukcji, to jeszcze jakiś bzdet wymyślą, na razie opchnęłam co sie dało, poszły i sandałki bobbie shoes i moje bieliźniarskie niewypały lubię jak szybko mi nikną aukcje i ludziskom sie spieszy to wpłata ekspresowa
no i dlatego sie pytałam jak to z firmami kurierskim jest, jak to sie pakuje i wysyła, i która firma najtańsza, bo na poczcie to oczywiście drogo , ale pakuję jak mi sie podoba, chociażby w samą folię
Mrówk@ nie załamuj się , tak jak piszą dziewczyny, potrzeba innego pediatry, ktory na spokojnie wyjaśni Ci Twoje rozterki, wiem że dobrze nam radzić bo nasze dzieciaki to raczej te z pożeraczy a nie niejadków, co do mleka modyfikowanego w czystej postaci to juz chyba nie ma potrzeby, żeby przyzwyczajac Grzesia do butli, kasza wystarczy takie jest moje zdanie, ja bynajmniej nie bede Mikiemu rozrabiac mleka ,jak pożegna sie z cycem za chwilę na dobranoc bedzie kasza i łożeczko

muszę sie przyznac że tęsknię za kasztanami w mega twardej postaci małozapachowej codziennie rano budzi mnie swąd dobiegający z pokoiku, wolający czas na kąpiel , bo chusteczka nie da rady:haha ha: wyczyścić

a ja zawsze piszę do allegowiczek,ze swoją propozycją, jak widze że któryś raz cos wystawia bez rezultatu, oczywiście moja cena ich często nie satysfakcjonuje, wiec czekam spokonie, aż zmiękną to oczywiście jak na czymś mi mega nie zalezy

Edytowane przez anka1900
Czas edycji: 2009-08-12 o 12:20
anka1900 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-12, 12:17   #520
Judi21_84
Zakorzenienie

Chodzący Tymek
http://www.youtube.com/watch?v=dHrvP1JXHI4
już widzę ze cosik nie działa, muszę nad tym popracować

Edytowane przez Judi21_84
Czas edycji: 2009-08-12 o 12:18
Stary 2009-08-12, 12:17   #521
Cestia
Zakorzenienie

U nas też nastały kasztanowe dni Wczoraj po 3 przebieraniu zajrzałam do dziobka i coś się dzieje w okolicach dolnej prawej czwórki. W nocy wstaję po kilka razy... boszzzz kiedy skończy się ten zębowy armagedon?
Stary 2009-08-12, 12:21   #522
Judi21_84
Zakorzenienie

działa
Stary 2009-08-12, 12:21   #523
Cestia
Zakorzenienie

Ale Tymek świetny A ta ucieczka na końcu

Kurcze, kiedy Mati tak będzie chodzić
Stary 2009-08-12, 12:22   #524
anka1900
Zakorzenienie

ale Tymek zasuwa
jejku jakie dzieciaki są elastyczne, no zobaczcie Tymek idzie, klęka, jaka to gibkośc, jakby z gumy był
Stary 2009-08-12, 12:27   #525
Mała75
Zakorzenienie

GG do Mała75

Judi - ale Tymek zasuwa, jak pijany zajac hehe i jakie wielkie kroki daje swietny jest

nie wyobrazam sobie Majki chodzacej bede musiala za nia biegac ciagle bo ona tez sie wiecznie o cos rozbija na 4 a co dopiero na 2...
Stary 2009-08-12, 12:36   #526
piekło
Raczkowanie

Jolcia Tymek jest niesamowity.Maciusiowi jeszcze daleko do chodzenia.Jakoś mu się nie śpieszy i dobrze mu na 4.

Kumpela robiła mi włoski-trzeba było się doprowadzić do ładu bo w weekend oficjalny roczek Maćka.

Kristi pamiętam kochana jak obie obawiałyśmy się że nie doczekamy do otwarcia EsculapaZamknięty był do 10
Maciuś też dzisiaj kończy roczek
Jakiś taki dorosły mi się wydaje
piekło jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-12, 12:41   #527
Judi21_84
Zakorzenienie

on się tak cały czas zatacza chodzi w sumie od 2 tygodni i nadal znosi go na lewo/na prawoa wczoraj w sklepie - deichmanie jeździł pufą do mierzenia butów przez cały sklep przejechał i z poworotem. a jaki ubaw miał
Stary 2009-08-12, 12:44   #528
anka1900
Zakorzenienie

Piekło wszystkiego najlepszego dla Maćka, niech nam rośnie zdrowy i duuuuży, sto lat
Stary 2009-08-12, 12:49   #529
Judi21_84
Zakorzenienie

Maciusiu sto lat!!!!!
Stary 2009-08-12, 12:50   #530
Kasiulka22
Zakorzenienie

Ola już po zupce i szaleje, za jakieś 40 minut pewnie drugi spacer i mam nadzieję druga drzemka.

Odpisała mi ta babka co mnie wnerwiła, że ona patrzyła na ups i inny koszt jej wyszedł, nio to jej odpisałam że zobaczy jakie to krzesło jest na pewno zapłacę 50 zł

---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ----------

Maciusiu Twoje zdróweczko

Stary 2009-08-12, 13:00   #531
dorbar
Wtajemniczenie

Ale mnie łeb boli, masakra

Cytat:
Napisane przez Cestia Pokaż wiadomość
Dorbarku, na moje oko, jeśli Ala je biszkopty, chrupki itp to po prostu nie ma później miejsca na owoce i warzywa Może spróbuj jej ograniczyć słodycze i inne bezwartościowe zapychacze na rzecz czegoś z witaminkami? Może przez to jest taka blada? Kiedyś pisałaś, że mała ma anemię a nie jest blada... może to się objawia bladością po pewnym czasie? Wizyta u dobrego pediatry powinna Ci wyjaśnić sprawę.

Do pediatry na bank muszę się wybrać, wiem na 100%, że Ala będzie musiała mieć zrobioną morfologię. Boję się tego pobierania krwi, od czasu szpitala płacze straszliwie na widok lekrzy, a jak będzie kłóta to bedzie masakra, najchętniej to bym to podarowała, ale niestety nie mogę
A jeśli chodzi o biszkopty i chrupki to w sumie nawet nie wiem ile i kiedy Ala ich je bo szczerze mówiąc to prawie cały dzień nie ma mnie w domu. Ja Ali daje je najczęśiej jak jesteśmy na spacerku.

Cytat:
Napisane przez Mała75 Pokaż wiadomość

to dlatego, ze juz nie ma listy na poczatku pewnie o ostatnim roczniaku - mojej Majce juz nikt nie bedzie pamietal

a co do zakupow...wiec ja robie sama jak ide na spacer a potem wracam razem z tz do domu po jego pracy i on je niesie sama nie dalabym rady bo ja ide z Maja na rekach z garazu (tam trzymam wozek). wiec nie wyobrazam sobie jeszcze niesc zakupow u mnie jak u Anki-tz tak zarobiony, ze nie ma kiedy pierdnac...2 razy dziennie jedzie do pracy i w zasadzie to jest tylko na obiedzie i kapieli malej czasem zdarza sie, ze razem robimy ale to w weekend
ja nienawidze teraz chodzic do sklepow bo jak mam pchac wozek i w drugiej rece trzymac koszyk to wrrrr
o ostatnim roczniaku na bank bedą wszytskie ciotki pamiętały, bo Maja była oczekiwana przez nas wszytskie w zeszłym roku

Ja w sobotę byłam na zakupach, Ala siedziała w nosidełku, który był w koszyku na zakupy, początkowo spała, ale jak się obudziła to nie chciała siedzieć już, więc poczatkowo ją nosiłam i pchałam wózek,ale to była masakra , więc znowu posadziłam ją w nosidelku, ryk był straszliwy. Więc wyciągnęlam ją i chodziła sobie po tesco, ale wiecie jak te zakupy wygladały, Młda co chwile coś ściągała z najniższych pułek, a jak się przy tym cieszyła Dobrze, że bart i brtowa byli z nami i pilnowali Ale jak skończyli ze swoimi zakupami.

Cytat:
Napisane przez piekło Pokaż wiadomość

sto lat dla Maciusia

Edytowane przez dorbar
Czas edycji: 2009-08-12 o 13:02
dorbar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-12, 13:58   #532
Kasiulka22
Zakorzenienie

Zrobiłam mini rundę po osiedlu Ola śpi pięknie padła

Stary 2009-08-12, 14:54   #533
kristi75
Zakorzenienie

GG do kristi75 Send a message via Skype™ to kristi75

cześć kobitki
dziękuję wszystkim za życzonka dla Karolka

muszę wam powiedzieć że mój Karolek ważył miesiąc temu niecałe 8 kg.
teraz nie wiem jak pójdę na szczepienie to się dowiem
Karolek z reguły dużo zjada choć od kiedy zrobiło się u nas lato to ma dużo słabszy apetyt i nie wiem czy to jest spowodowane tym upałem czy wychodzącymi ząbkami

Cytat:
Napisane przez piekło Pokaż wiadomość

Kristi pamiętam kochana jak obie obawiałyśmy się że nie doczekamy do otwarcia EsculapaZamknięty był do 10

piekło dokładnie ja nawet poszłam przed samym zamknięciem czy bym nie mogła wcześniej urodzić bo czułam już główkę między nogami no i miałam już 2 cm rozwarcie a oni kazali mi jeść tabletki dalej i cierpliwie czekać
i przedłużyłam sobie tabletki do samego otwarcia eskulapa i zaraz 11 jechałam rodzić

wszystkiego najlepszego dla Maciusia sto lat w zdrowiu i uśmiechu

i jeszcze spóźnione ale szczere życzenia dla tych solenizantów co nie miałam możliwości złożyć w terminie

kristi75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-12, 14:58   #534
leleth
Wtajemniczenie

Sto lat dla Karolka i Maciusia
Cytat:
Napisane przez mrówk@ Pokaż wiadomość
Nie wiem czy któraś z Was jeszcze ma takie kłopoty - nieprzespane noce. Ja jeszcze od urodzenia Grzesia ani jednej całej nie przespałam, ale 3 podubki jest ok. Problem w tym że ostatnio jest ich mnóstwo. Nawet cyc nie pomaga. Grześ ciągle piszczy przewraca się z boku na bok, popłakuje. Mąż twierdzi że to moja wina bo nie daję mu kaszi wieczorem, tylko cyca i jest głodny. Ale to jest drugi problem - Grześ jest niejadkiem. Jak uda mi się opchnąc mu cały (mały) słoiczek czegoś to jest sukces. Kaszy zjada po 50 - 100 ml przy czym ta 100 zdarza się rzadko. Waży 8,5 kg. Wydaje mi się że to jest w normie, chociaz już sama nie wiem. Od 3 mies przybyło go tylko pół kilo. Ciągle jest na cycu i to jest jego ulubione jedzenie. Gryzie mnie czasem strasznie i mam ochotę już go odstawiać ale jak? Wydaje mi się że wtedy nic już nie będzie jadł. No i co ja zrobie w nocy? Wieczorem zresztą tez zasypia przy cycu. A pomyślec że go nauczyłam zasypiac w łózeczku a przez tą cholerną rozbudwę wszystko szlag trafił. Macie jakieś rady dla mnie? Chociaż napiszcie że to minie i że ja też się wreszcie wyśpię.
Cytat:
Napisane przez mrówk@ Pokaż wiadomość
Wersta, ja rozmawiałam z moim rodzinnym lekarzem na temat rozwoju ruchowego Grzesia. Powiedział że dziecko się rozwija prawidłowo a ja jestem nadrważliwa. Że po prostu on będzie później chodził, ale w normie. Teraz raczkuje, wstaje przy kanapie. ale sam jeszcze nie stoi. Boje się że zostanę uznana za przewrażliwioną matkę co z głupotą pędzi do lekarza. A z drugiej strony jeszcze bardzije się boję że moge zrobić krzywdę Grzesiowi.
W ogóle to mam wrażenie że jestem złą matką, która nie potrafi zrozumieć swojego syna i niczego go nauczyć. A tak bardzo chciałabym miec jeszcze jedno dziecko. Ale chyba nie powinnam.
ja bym na Twoim miejscu poszla do lekarza i to nie do rodzinnego ale do dobrego pediatry.... juz przy ostatnich Twoich watpliwosciach pisalam Ci , ze maly moze miec jakies problemy z enzymami lub hormonami..... lekarz rodzinny nie specjalizuje sie w dzieciach i nie wylapie charakterystycznych objawow..... popros o zrobienie malemu szczegolowych badan krwi...tak na wszelki wypadek..... lepiej dmuchac na zimne..... Oli przez jeden dzien mial problemy z podnoszeniem glowki (byl taki dziwnie wiotki) i od razu dostal skierowanie do neurologa i endokrynologa..... ale na to nalegala nasza lekarka i nie sadze zeby kiedykolwiek nazwala jakiegos rodzica nadwrazliwym itp ....
to prawda, ze dzieci zaczynaja chodzic w roznym wieku i ze to czesto jest prawidlowe ale sama przyznalas, ze martwi Cie tez jego waga.... nie wspominajac juz o nieprzespanych nocach -Oli spi 12 godzin bez przerwy odkad skonczyl 3 miesiace chyba......
tak wiec zmien lekarza i upewnij sie, ze wszystko jest ok... no i nie daj sobie wmowic ze jestes nadwrazliwa......
Cytat:
Napisane przez Mała75 Pokaż wiadomość

ja jezdze na mniejsze sama ale wciskam wszystko do koszyka pod wozkiem..... na szczescie jest bardzo duzy....... na wieksze zakupy zawsze jezdzimy z tztem..
czy sa u was takie nakladki na wozek sklepowy? takie
z materialu, ktore izoluja dziecko siedzace w wozku od brudnej raczki itp? u nas to calkiem popularne i rodzice w ten sposob sa w stanie zrobic samodzielnie zakupy.....

a my wczoraj pojechalismy do ikei i poszlam z mlodym do kacika gdzie bawia sie dzieci.... najpierw sie slicznie bawil z jakimis dziewczynkami a pozniej zaczel jedna okladac po glowie.... troche pozniej ciagnal jej wlosy a na koncu probowal sciagnac jej spodnie.... w ogole byl od tych dziewczynek duzo wiekszy mimo, ze byly starsze o 3-4 miesiace....
Stary 2009-08-12, 15:13   #535
Mała75
Zakorzenienie

GG do Mała75

wszystkiego najlepszego dla Maciusia
Pieklo - moze jakies zdjecia twojego roczniaka bo juz nie pamietam jak on wyglada...

Dorbar
- dzieki pamietam jak wszystkie czekalyscie na ostatnie wakacyjne bobo a ja jak sie nie moglam doczekac...

leleth - twoj Oli to jest chyba niezly pies na baby juz laskom sciaga spodnie

zaraz wybywam na pierwszy spacer bo juz wszyscy po obiedzie, przede wszystkim biedny tz nakarmiony Maja mi spala do 13.30 a potem sciemniala tradycyjnie przy zupce wiec nie zdazylam z nia wyjsc
Stary 2009-08-12, 15:32   #536
kristi75
Zakorzenienie

GG do kristi75 Send a message via Skype™ to kristi75

mrówka ja też uważam że powinnaś iść do dobrego pediatry
on rozwieje twoje wątpliwości i napewno nie nazwie cię nadwrażliwą
dobry lekarz jedyne co może to zwrócić uwagę jak się dziecko zaniedbuje a nie dba o niego
pomoże ci ustalić jakąś dietę do niego
a to że nie je z butelki to przecież nie tragedia bo może np. ta kaszkę zjeść łyżeczką

ja myślę że po wizycie u lekarza uda ci się dojść do ładu i z jego jedzeniem i ze spaniem bo on chyba naprawdę się budzi z głodu

a ja idę w sobotę i niedzielę na wesele jeszcze ma 3 spodni do podgięcia a jutro idę zrobić sobie pazurki
o gdyby leonka mieszkała bliżej to poszłabym do niej ona takie śliczności robi
tylko jeszcze niewiem na jaki kolor pomalować sobie w nogach czy pod kolor paznokci czy może kreacji może jakaś dorada

kristi75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-12, 17:01   #537
taka sobie
Zakorzenienie

witajcie przybiegłam sie pochwalić ze moje zdolne dziecko dzis dwa razy przyniosło mi same nocnik wiec ją rozebrałam i posadziłam a ona od razu zrobiła do niego siku za pierwszym razem uzanałam to za przypadek ale drugi raz był identyczny więc zgłupiałam nie wiem co o tym myśleć

buziaki dla Karolka, wszystkiego naj naj naj rosnij zdrowo!!!!
edit
i dla MAciusia 100 latek

skakanka od 01.03....

Edytowane przez taka sobie
Czas edycji: 2009-08-12 o 17:04
taka sobie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-12, 17:05   #538
Judi21_84
Zakorzenienie

OOO Takuśna!! Gratki dla Wiki

Ja byłam z małym na spacerze i złapała nas burza, dobrze że Tymek spał, zdązyłam ubrać folię ale zanim doszłam do domu to... dżinsy mogę wykręcić Normalnie lało się ze mnie mimo parasola. Wózek ocieka w korytarzu :/
Stary 2009-08-12, 17:11   #539
taka sobie
Zakorzenienie

anka właśnie nie umiem sprawdzic jak to zrobiłam wczesniej chyba Anisia mi pomogła :<

ja te tablice rejestracyjne przypięte do wózka widziałam tylko nad morzem, mnie sie nie podobają

---------- Dopisano o 18:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ----------

musze spadac bo moje dziecko strasznie demonstruje swoje niezadowolenie ze matka przed kompem siedzi

skakanka od 01.03....
taka sobie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-12, 17:33   #540
piekło
Raczkowanie

Dziękuje za życzenia w imieniu Maciusia
Mała dodaje zdjęcia Maciusia.Co prawda nie są to zdjęcia z dzisiaj ale z ostatnich dni.
1)ostatni weekend -Chrobacza Łąka
2)Skrzyczne
3)Zimnik-Ostre
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg gazeta 012.jpg (37,0 KB, 34 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg skrzyczne 026.jpg (32,2 KB, 31 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zimnik 003.jpg (27,0 KB, 33 załadowań)

Edytowane przez piekło
Czas edycji: 2009-08-12 o 17:34
piekło jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości