![]() |
#511 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe Roczniaki :)
Cytat:
![]() Kupiłam dla Oli 8 zbóż. Taka sobie, bo mnie wnerwiała ![]() ![]() ![]()
![]() |
#512 |
Zakorzenienie
|
Dorbarku, na moje oko, jeśli Ala je biszkopty, chrupki itp to po prostu nie ma później miejsca na owoce i warzywa
![]() ![]() A tak w ogóle podobno dzieci uczące się chodzić/mówić tracą trochę zainteresowanie jedzeniem ![]() Sosnowa, ja nie próbowałam jeszcze. Ale coś kiedyś chyba Jowiszowa pisała, że kupiła Idze. Ja kupowałam wielozbożową kaszkę z Bobovity, Mati ją uwielbia dałaby się za nią pokroić, a od jakiegoś czasu u nas jej po prostu NIE MA... i to nigdzie ![]() ![]() Edytowane przez Cestia Czas edycji: 2009-08-12 o 11:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#513 |
Zakorzenienie
|
no moja właśnie trochę straciła zainteresowanie.... zachowuje się jakby nie miała czasu na jedzenie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#514 |
Zakorzenienie
|
boszzz znow zapomnialam...
100 lat dla Karolka ![]() ![]() ![]() to dlatego, ze juz nie ma listy na poczatku ![]() ![]() a co do zakupow...wiec ja robie sama jak ide na spacer a potem wracam razem z tz do domu po jego pracy i on je niesie ![]() ![]() ![]() ![]() ja nienawidze teraz chodzic do sklepow bo jak mam pchac wozek i w drugiej rece trzymac koszyk to wrrrr ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#515 |
Zakorzenienie
|
Jak mnie baba od krzesełka wnerwiła!!!!!! Napisała mi abym podała jej dokładne wymiary krzesełka do wysłania celem ustalenia kosztów wysyłki z kurierem ups. Chyba na aukcji wyraźnie jest napisane 50 zł co zaakceptowała poprzez licytację u mnie, trzeba było przed licytacją pytać. Poza tym krzesełko też jest bardzo duże a na pewno nie rozkręcę go z męże na czynniki pierwsze, więc też zabulę. Jak mnie tacy ludzie wnerwiają, odpisałam jej kulturalnie acz dosadnie co o tym sądzę.
![]()
#516 |
Zakorzenienie
|
Kasia - nic mi nie mow
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#517 |
Zakorzenienie
|
Mała widziałam te buty w deichmanie i CCC, my kupiliśmy w jakimś dużym sportowym w CH.
![]() Kasiula współczuję... ![]() Jak sprzedawałam ostatnio zabawkę to też babka mi pisze za ile chcę ją sprzedać-a ja jej ze nie mam pojęcia i niech się sprzeda za tyle ile ludzie wylicytują ![]() My po spacerku, Tymek ze względu na wstawanie o 7 ma dwie drzemki, więc wczoraj poszedł spać koło 21:30. Wcale mi to nie pasi ale co zrobić... Nie da się go przetrzymać, jęczy, marudzi iw ogóle nie do życia jest. Na wieś jedziemy jutro bo z powodu tego deszcze specjalnie mi się nie spieszy z podróżą, bo co tam Tymek będzie robił jeśli po trawie nie będzie mógł chodzić. Kasztany już dzisiaj 3 były ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#518 |
Zakorzenienie
|
Judi - teraz juz mi sie nie oplaca kupowac, moze w przyszlym roku
![]() a Maja od 2 dni nie wstaje mi o 7 ![]() ![]() ![]() pozyjemy, zobaczymy czy to chwilowa niedyspozycja czy tak zostanie |
![]() ![]() |
![]() |
#519 |
Zakorzenienie
|
hej
ja już po spacero-zakupach ![]() Judi , mam to samo niedawno mówiłam do koleżanki że Miki sie nie ślini, wszystkie śliniaki juz ze 3 miesiące jak leżakuja poprane, a tu znowu potoki śliny, bluzka mokra bez śliniaka ![]() Kasiulko mam czasem takich kupujących pierdołowatych, wszystko wyraźnie opiszę co i jak w aukcji, to jeszcze jakiś bzdet wymyślą, na razie opchnęłam co sie dało, poszły i sandałki bobbie shoes i moje bieliźniarskie niewypały ![]() ![]() ![]() ![]() no i dlatego sie pytałam jak to z firmami kurierskim jest, jak to sie pakuje i wysyła, i która firma najtańsza, ![]() ![]() Mrówk@ nie załamuj się , tak jak piszą dziewczyny, potrzeba innego pediatry, ktory na spokojnie wyjaśni Ci Twoje rozterki, wiem że dobrze nam radzić bo nasze dzieciaki to raczej te z pożeraczy ![]() ![]() ![]() muszę sie przyznac że tęsknię za kasztanami w mega twardej postaci małozapachowej ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a ja zawsze piszę do allegowiczek,ze swoją propozycją, jak widze że któryś raz cos wystawia bez rezultatu, oczywiście moja cena ich często nie satysfakcjonuje, wiec czekam spokonie, aż zmiękną ![]() ![]() Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2009-08-12 o 12:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#520 |
Zakorzenienie
|
Chodzący Tymek
![]() http://www.youtube.com/watch?v=dHrvP1JXHI4 już widzę ze cosik nie działa, muszę nad tym popracować ![]() Edytowane przez Judi21_84 Czas edycji: 2009-08-12 o 12:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#521 |
Zakorzenienie
|
U nas też nastały kasztanowe dni
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#522 |
Zakorzenienie
|
działa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#525 |
Zakorzenienie
|
Judi - ale Tymek zasuwa, jak pijany zajac hehe
![]() ![]() ![]() nie wyobrazam sobie Majki chodzacej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#526 |
Raczkowanie
|
Jolcia Tymek jest niesamowity.Maciusiowi jeszcze daleko do chodzenia.Jakoś mu się nie śpieszy i dobrze mu na 4.
Kumpela robiła mi włoski-trzeba było się doprowadzić do ładu bo w weekend oficjalny roczek Maćka. Kristi pamiętam kochana jak obie obawiałyśmy się że nie doczekamy do otwarcia Esculapa ![]() ![]() Maciuś też dzisiaj kończy roczek ![]() Jakiś taki dorosły mi się wydaje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#527 |
Zakorzenienie
|
on się tak cały czas zatacza
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#529 |
Zakorzenienie
|
Maciusiu sto lat!!!!!
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#530 |
Zakorzenienie
|
Ola już po zupce i szaleje, za jakieś 40 minut pewnie drugi spacer i mam nadzieję druga drzemka.
Odpisała mi ta babka co mnie wnerwiła, że ona patrzyła na ups i inny koszt jej wyszedł, nio to jej odpisałam że zobaczy jakie to krzesło jest ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ---------- Maciusiu Twoje zdróweczko ![]()
#531 | ||
Wtajemniczenie
|
Ale mnie łeb boli, masakra
Cytat:
![]() A jeśli chodzi o biszkopty i chrupki to w sumie nawet nie wiem ile i kiedy Ala ich je bo szczerze mówiąc to prawie cały dzień nie ma mnie w domu. Ja Ali daje je najczęśiej jak jesteśmy na spacerku. Cytat:
![]() Ja w sobotę byłam na zakupach, Ala siedziała w nosidełku, który był w koszyku na zakupy, początkowo spała, ale jak się obudziła to nie chciała siedzieć już, więc poczatkowo ją nosiłam i pchałam wózek,ale to była masakra , więc znowu posadziłam ją w nosidelku, ryk był straszliwy. Więc wyciągnęlam ją i chodziła sobie po tesco, ale wiecie jak te zakupy wygladały, Młda co chwile coś ściągała z najniższych pułek, a jak się przy tym cieszyła ![]() sto lat dla Maciusia ![]()
Aniołeczek Edytowane przez dorbar Czas edycji: 2009-08-12 o 13:02 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#532 |
Zakorzenienie
|
Zrobiłam mini rundę po osiedlu Ola śpi
![]() ![]()
#533 | |
Zakorzenienie
|
cześć kobitki
dziękuję wszystkim za życzonka dla Karolka muszę wam powiedzieć że mój Karolek ważył miesiąc temu niecałe 8 kg. teraz nie wiem jak pójdę na szczepienie to się dowiem Karolek z reguły dużo zjada choć od kiedy zrobiło się u nas lato to ma dużo słabszy apetyt i nie wiem czy to jest spowodowane tym upałem czy wychodzącymi ząbkami Cytat:
piekło dokładnie ja nawet poszłam przed samym zamknięciem czy bym nie mogła wcześniej urodzić bo czułam już główkę między nogami no i miałam już 2 cm rozwarcie a oni kazali mi jeść tabletki dalej i cierpliwie czekać i przedłużyłam sobie tabletki do samego otwarcia eskulapa i zaraz 11 jechałam rodzić wszystkiego najlepszego dla Maciusia sto lat w zdrowiu i uśmiechu ![]() ![]() i jeszcze spóźnione ale szczere życzenia dla tych solenizantów co nie miałam możliwości złożyć w terminie ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#534 | |||
Wtajemniczenie
|
Sto lat dla Karolka i Maciusia
![]() Cytat:
Cytat:
to prawda, ze dzieci zaczynaja chodzic w roznym wieku i ze to czesto jest prawidlowe ale sama przyznalas, ze martwi Cie tez jego waga.... nie wspominajac juz o nieprzespanych nocach -Oli spi 12 godzin bez przerwy odkad skonczyl 3 miesiace chyba...... tak wiec zmien lekarza i upewnij sie, ze wszystko jest ok... no i nie daj sobie wmowic ze jestes nadwrazliwa...... ![]() Cytat:
![]() czy sa u was takie nakladki na wozek sklepowy? takie z materialu, ktore izoluja dziecko siedzace w wozku od brudnej raczki itp? u nas to calkiem popularne i rodzice w ten sposob sa w stanie zrobic samodzielnie zakupy..... a my wczoraj pojechalismy do ikei i poszlam z mlodym do kacika gdzie bawia sie dzieci.... najpierw sie slicznie bawil z jakimis dziewczynkami a pozniej zaczel jedna okladac po glowie.... troche pozniej ciagnal jej wlosy a na koncu probowal sciagnac jej spodnie.... w ogole byl od tych dziewczynek duzo wiekszy mimo, ze byly starsze o 3-4 miesiace....
![]() |
#535 |
Zakorzenienie
|
wszystkiego najlepszego dla Maciusia
![]() ![]() Pieklo - moze jakies zdjecia twojego roczniaka ![]() Dorbar - dzieki ![]() ![]() leleth - twoj Oli to jest chyba niezly pies na baby ![]() ![]() ![]() zaraz wybywam na pierwszy spacer bo juz wszyscy po obiedzie, przede wszystkim biedny tz nakarmiony ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#536 |
Zakorzenienie
|
mrówka ja też uważam że powinnaś iść do dobrego pediatry
on rozwieje twoje wątpliwości i napewno nie nazwie cię nadwrażliwą dobry lekarz jedyne co może to zwrócić uwagę jak się dziecko zaniedbuje a nie dba o niego pomoże ci ustalić jakąś dietę do niego a to że nie je z butelki to przecież nie tragedia bo może np. ta kaszkę zjeść łyżeczką ja myślę że po wizycie u lekarza uda ci się dojść do ładu i z jego jedzeniem i ze spaniem bo on chyba naprawdę się budzi z głodu a ja idę w sobotę i niedzielę na wesele jeszcze ma 3 spodni do podgięcia a jutro idę zrobić sobie pazurki o gdyby leonka mieszkała bliżej to poszłabym do niej ona takie śliczności robi tylko jeszcze niewiem na jaki kolor pomalować sobie w nogach czy pod kolor paznokci czy może kreacji może jakaś dorada ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#537 |
Zakorzenienie
|
witajcie
![]() ![]() ![]() buziaki dla Karolka, wszystkiego naj naj naj ![]() edit i dla MAciusia 100 latek ![]()
Edytowane przez taka sobie Czas edycji: 2009-08-12 o 17:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#538 |
Zakorzenienie
|
OOO Takuśna!! Gratki dla Wiki
![]() Ja byłam z małym na spacerze i złapała nas burza, dobrze że Tymek spał, zdązyłam ubrać folię ale zanim doszłam do domu to... dżinsy mogę wykręcić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#539 |
Zakorzenienie
|
anka właśnie nie umiem sprawdzic jak to zrobiłam wczesniej
![]() ja te tablice rejestracyjne przypięte do wózka widziałam tylko nad morzem, mnie sie nie podobają ---------- Dopisano o 18:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ---------- musze spadac bo moje dziecko strasznie demonstruje swoje niezadowolenie ze matka przed kompem siedzi ![]()
#540 |
Raczkowanie
|
Dziękuje za życzenia w imieniu Maciusia
![]() Mała dodaje zdjęcia Maciusia.Co prawda nie są to zdjęcia z dzisiaj ale z ostatnich dni. 1)ostatni weekend -Chrobacza Łąka 2)Skrzyczne 3)Zimnik-Ostre Edytowane przez piekło Czas edycji: 2009-08-12 o 17:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:36.