|
|
#511 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Różne ubranka i inne :)
Nie no tyle szali to mi aż niepotrzebne ;D
A czy oddałabyś te szale co na zdjęciu i Świetne rurki czarne troll rozmiar XS równiez na S - mają wade rozdarcie niestety się zaczepiłam o drut? Są rozdarte więc itak musioałabym jeszcze wydać na krawcową ![]() A płaszczyk jest superowy, właściwie to go nie noszę bo mam jeszcze 3 podobne... ![]() A jakie wymiary mają dokładnie rurki? Bo w sumie xs to nie wiem czy się zmieszczę:O |
|
|
|
#513 |
|
Zakorzenienie
|
więc mnie podoba się kamizelka, balerinki i granatowe legginsy, a także legginsy w panterkę i może te spodenki w kratkę.
|
#514 |
|
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=304842 zobacz sobie tutaj post 13, nie wymieniłam tej spódniczki jeszcze ale chętnie wymienie bo w jakim stanie była wtedy w takim jest teraz ( nie nosiłam jej od tamtej pory ani razu więc opis aktualny)
jak ci się spodoba daj znać bo akuratą tą mogłabym wymienić za legginsy ( dodam, że ta spódniczka to z wymiarów raczej taka Mka)
Edytowane przez eyo Czas edycji: 2009-09-20 o 23:10 |
|
|
|
#516 |
|
Zakorzenienie
|
up
|
|
|
|
#518 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nic dla siebie nie znalazłam ..
|
|
|
|
#520 |
|
Rozeznanie
|
Proszę
![]() A czy mogłabym poprosić o wymiary spodni? Pas i długość nogawki?
|
|
|
|
#522 |
|
Zakorzenienie
|
I jak tam moje kolczyczki ? wyrobisz sie ? w weekend wyjezdzam a chcialabym jeszcze wyslac Ci paczke o ile zrobisz kolczyki ;-) daj znac co i jak
|
|
|
|
#524 |
|
Rozeznanie
|
cos za dół od stroju 44 i chuste zieloną
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:41.