![]() |
#511 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia IX - MJ Forever
Nie mam pojęcia bo jakoś zaprzestałam udzielać się na forum poza tym wątkiem. Nudzą mnie już te wszystkie życiowe problemy innych
![]() Ale ja na ich miejscu biegłabym do łazienki żeby sobie ulżyć w ciężkiej chwili ![]()
#512 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
CHODZCIE NA GOŁĄBKI,BO ZARAZ NAKŁADAM NA TALERZ-MACIE 5 SEK.. ![]() CZAS MINĄŁ ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#513 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja już jestem, proszę dwa ![]()
![]() |
#514 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ;( Właśnie zjadłam peeling... taki mocny bo na wągry;( aaaaa przełyk mnie piecze. Jak ja to zrobiłam?????????????
![]()
#515 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Twoja fotostory batoży ![]() Ten, no...ja spadam. Z racji wcześniejszego powrotu naklepałam artykul, żeby nie było, ze nic nie robie ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:51 ---------- Cytat:
![]() Wody się napij może ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#516 |
Zakorzenienie
|
Dirty, zakąś sobie żelkasem albo czymś słodkim
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#517 |
Zakorzenienie
|
eeeee Katrina.... smacznego?
![]() |
#518 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ale w ciąży podobno smaki się zmieniają ![]() ---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ---------- Niezły ten peeling. Polecam. Czuję, że mój przełyk jest po nim gładki jak pupcia niemowlaczka ![]()
![]() |
#519 |
Zakorzenienie
|
robię sobie loczki, będę wyglądać jak Majkol
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#520 |
Zakorzenienie
|
jestem, wszytsko gra, wylaczylam jednak
![]() a teraz musze za obiadek sie brac, bo malz juz w drodze ![]() moze potem sobie na kawke wyskoczymy, zeby swoja lodziarke odwiedzil ![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
![]() ![]() |
![]() |
#521 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#522 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widzisz Panikaro? ![]()
![]() |
#523 |
Zakorzenienie
|
zmykam na chate
![]()
#524 | |
Zakorzenienie
|
Umieram z przejedzenia :d
---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ---------- WRZUĆ FOTKĘ. ![]() Cytat:
![]() umyc twarz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#525 |
Zakorzenienie
|
Geez, co za dzień!
![]() ![]() Zawarłyśmy ze wspólniczką- mam nadzieję- umowę życia. ![]() ![]() ![]() ![]() Mike, pomóż. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#526 |
Zakorzenienie
|
'DD' na Jedynce
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#527 |
Zakorzenienie
|
Widziałyście?
Na ilu postach zakończył się wątek dziewczyn z 1990 r. http://www.wizaz.pl/forum/showthread...25361&page=329
#528 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Gratulacje ![]() ![]()
![]() |
#529 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do dzieci, to ja po prostu za duzo sie wszytskim zamartwiam i sie nie nadaje, w ogole to bym chciala 2, ale niedosc ze czas goni, to tez finanse i tak ogolnie niezyciowa jestem Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() jeżu sms przyszedl, a ja jeszcze ziemniakow nie wstawilam ![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#530 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zagalopowały się. Regulamin forum mówi o 5000. ![]()
![]() |
#531 |
Zakorzenienie
|
Eeeee, wtedy chyba jeszcze nie było wymogu, że po 5.000 zamykanie.
To nuuuuda. Myślałam, że cosik wytropiłam :P Zawsze mi się wali ten jęzor. Jak on ma być? ![]() Aha, jako język ![]()
Edytowane przez Justyna33333 Czas edycji: 2009-10-02 o 14:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#532 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ---------- jeszcze sobie palucha sparzyłam ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#533 |
Zakorzenienie
|
Anka to super ze sie udalo
![]() teraz za tydzien na urlop, a potem orkowanie i olkowanie ![]() ![]() malz sie spoźni , bo jakis wypadek w centrum i jada na okolo... a chlebek wiejski sobie kupilam, taki chrupiacy, to caly bym, z maslem zjadla, na razie wielka pietke wtrązolilam ![]() co do dzieci, to jeszcze powiem tak, moglam wczesniej sie decydowac, bo kiedys bylam bardziej zyciowa i bym juz miala takie kolo 10 lat, a tak swiat mi sie wydaje coraz gorszy i nawet na tym filmie o MJ, co go gral jakis aktor pamietam jak byl napad na WTC i on wtedy mowil, ze na taki swiat nie chce dzieci , ale bylo za poźno i 3 bylo w drodze.
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi Edytowane przez groszek75 Czas edycji: 2009-10-02 o 15:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#534 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() 10 stron nadrabiania (jak nie więcej) codzennie to norma ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#535 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Gdy się mieścić przestaję, to stosuję dietę MŻ i już- nie lecę od razu na wagę, bo to nie ma sensu. ![]() Przypuszczam, że Mike był ważony podczas badań lekarskich. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ludzi nie przegadasz. ![]() Mike zmienił scenę, ale żyje i będzie żył- w naszych myślach, sercach, duszach i w swojej muzyce. Tego nikt Mu nigdy nie odbierze. ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja bym na takie pytanie odpisała jeszcze dosadniej... Już dawno tak jest i na razie nikt nie zrobił z tym porządku- jak kiedyś weszłam, to załapałam syfa na kompie- nie wchodźcie tam! Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#536 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ---------- oko ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ---------- jakoś mi się przypomniało http://www.youtube.com/watch?v=Ao8sMKINAFI ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#537 |
Zakorzenienie
|
to milego weekendu wam zycze, bede spadywac i amku jesc
psica mi znow gdzies polazla,, a tu jeszcze deszcz siapi, i We are the world lecialo ![]() brr co za pogoda
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#538 | |
Zakorzenienie
|
Nie dziękuję, żeby nie zapeszyć.
![]() Cytat:
Oczywiście, że Was nie zaniedbam, cząstka mnie zawsze będzie tutaj. ![]() ![]() ![]() ![]() Ja kiedyś powiedziałam, że najpierw ślub, potem dzieci. ![]() No nic, będę chodzić na wywiadówki jako babcia. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#539 |
Zadomowienie
|
Ech... co do tych karniaków... kurdę, ludzie na wizażu gorsze rzeczy wypisują i są nietykalni, a taka zwykła wizażanka jak napisze prawdę, bez złośliwości to zaraz kara. Ja Wam mówię, kolejna afera korupcyjna wkrótce wyjdzie na jaw, nie zamierzam milczeć w tej sprawie
![]() Tak bym chciała, żeby mi Majkel wykonał ten utwór: http://www.youtube.com/watch?v=rAJah1WxsyU rolnik, rolnik, rolnik, rolnik, rolnik sam w dolinieeee. [tany tany jupi czamba łamba jej] ![]()
#540 |
Zakorzenienie
|
zmieniam sie w kostke lub kulke lodu
![]() zima idzie.... ![]() dobry dobry szystkim. ja dostałam ostrzeznie od złosia za wygwiazdkowane j e ** c ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:43.