|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#511 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: dzidziuś 2012/2013 czyli bardzo odlegle planowanie...:)
Cytat:
![]() Już będą chodzić linki: http://www.salonmonalisa.pl/data/pro...f000745425.jpg http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1235558625 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1235636691 http://www.dyplomata.pl/pl-zdjecie-s...09.php#zdjecie
"Płoń blisko mnie, zmysły przypalaj, poparz mnie sobą, nasącz lawą żaru, przeniknij płomieniem wyzwalającym energię z rozgrzanego ciała, przygrzej mocniej jeszcze, pustkę wypalaj, wypełniaj wszystko istotą siebie..." |
|
![]() ![]() |
![]() |
#512 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ale kamizelki już nie są modne w gajerkach ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#513 |
Zakorzenienie
|
Hajja Hawwa masz zamiar wyjechać?? A co z Twoim TŻ??
---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ---------- Madzialenka12344321 nie wiem może jestem za bardzo przywiązana do Polski, albo przeraża mnie bariera językowa. Dobrze mi narazie tu gdzie jestem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#514 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jednak najbardziej podoba mi się ta: http://www.salonmonalisa.pl/data/pro...f000745425.jpg I na wyprzedaży kosztuje ponad 2300zł. To nie tak drogo.
"Płoń blisko mnie, zmysły przypalaj, poparz mnie sobą, nasącz lawą żaru, przeniknij płomieniem wyzwalającym energię z rozgrzanego ciała, przygrzej mocniej jeszcze, pustkę wypalaj, wypełniaj wszystko istotą siebie..." |
|
![]() ![]() |
![]() |
#515 |
Zakorzenienie
|
Ja tam jestem zdania, że kto nie ryzykuje ten nie zyskuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#516 |
Zakorzenienie
|
Hajja Twoje podejście jest dość dziwne...chcesz mieć z nim już ślub, dziecko a traktujesz go jako dodatek który można zostawić na pół roku...troche dziwne.
Ja nie potrafiłabym się rozstać z moim TŻ, tymbardziej jakbym nie musiała... ---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ---------- Ja jednak poryzykuje w Polsce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#517 |
Zakorzenienie
|
Ale ona pewnie jedzie na jakąś wymianę. Wiem, ze to fajne doświadczenie. Moja swiadkowa była pół roku we włoszech. częste kontakty telefoniczne i przetrwali
![]() ciekawe jak bedzie sprawa z netem w Holandii. Bo jak wróce to pewnie połowa z was juz w ciązy będzie ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#518 |
Zakorzenienie
|
Musisz mieć internet!!
![]() Wymiana wymianą, fajne doświadczenie ale tutaj widze dwie sprzeczne zeznania - chce mieć z nim już dziecko i ślub - i chce wyjechać i go zostawić ... Mój TŻ pojechałby ze mną ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#519 |
Zakorzenienie
|
Jejku, ja tam nie wytrzymam bez netu jak coś
![]() mój TZ tez kiedys sam pojechał. to było 2 lata temu. na 2 miesiące do Holandii. ja nie mogłam. bo pisałam prace mgr, potem cały wrzesien miałam praktyki w szkole. i wiem, jedno ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#520 |
Zakorzenienie
|
Dlatego ja sobie takiej sytuacji nie wyobrażam, oczywiście jakby był mus to mus, ale z własnej woli NIGDY!
Ale mi sie nie chce iść do pracy aaaa ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#521 |
Zakorzenienie
|
No my raz taką decyzję podjelismy i to był pierwszy i ostatni raz.
Kurcze a ja za kilka dni tez będe musiała ruszyc tyłek i isc do pracy . a od połowy maja odpoczywam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#523 |
Zakorzenienie
|
zarobki przy 40godz tygodniowo (czyli to minimum) to po odliczeniu mieszkania i wszelkich opłat oraz przeznaczeniu 80 euro na jedzonko i małe szelnstwo tygdniowo to na miesiąc z TZ zawsze na czysto juz ogładalismy 6500 zł. a jak mielismy nadgodziny to więcej
|
![]() ![]() |
![]() |
#525 |
Zakorzenienie
|
u nas to nie realne. a tam tak. i to jak juz wspomniałam nie kwota jaką razem na miesiąc zarabiamy przy 40godz pracy, ale to ile juz z zarobków na czysto odkładamy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#527 |
Zakorzenienie
|
ja takiego stanowiska napewno mieć tu nie będę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#529 |
Zakorzenienie
|
![]() dzis lece do fryzjera zmienic kolor włosów ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#531 |
Zakorzenienie
|
w polsce zeby tyle zarobic to trzeba zapiepszac dzien i noc albo mieć swoja firme ktora zarabia krocie. niestety.. za granica tylko można konkretnie zarobić.
![]()
#532 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mój ze mną nie pojedzie, bo ma tu studia i pracę.
|
![]() ![]() |
![]() |
#533 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
zmieniłąm kolor włosów ![]() ---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ---------- dziewczyny jakbym jutro nie weszła juz na net, to wszystkie całuję ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#534 |
Raczkowanie
|
Witam Was dziewczyny, i ja do Was dołacze, mam 22 lata mój TŻ również. W sierpniu 2011r będziemy brać ślub, i tak sobie pomyslałam ze najrozsądniej będzie aby dzidziuś był jakiś roczek po ślubie no właśnie jest to aleee........... Oboje już byśmy chcieli miec małego bąbelka, niestety jak wiadomo w gre wchodzi mieszkanie pieniążki i inne rzeczy (niestety takie realia). Co prawda ja jeszcze studiuje (dzienne) w marcu obrona potem na mgr. i zawsze coś jest ważniejszego tzw. kariera. TŻ pracuje dobrze zarabia i studiuje zaocznie. Narazie mieszkamy u jego rodziców, nie jest źle jest dobrze ale wiadomo chciałoby się być na swoim. Myśl dziecka mnie wogole nie opuszcza.. to pragnienie bycia mamusia również, jak widze inne młode mamy nawet znajome mlodze ode mnie z wózkiem i maluchem na ręku to doskwiera mnie smutek.... Jeśli chodzi o zabezpieczenia to wogole ich nie stosujemy juz od ho ho czasu. Jesteśmy ze sobą 6 lat. Kiedyś brałam tab. anty ale po chyba jak dobrze pamiętam 6 miesiącach odstawiłam i to było jedyne nasze zabezpieczenie oprocz prezerwatyw. Ehh czasem sie zastanawiam czy cos ze mną jest nie tak, czy jestem płodna bo zadaje sobie takie pytanie (jak to możliwe ze kocham sie z TŻtem od takiego długiege czasu i jeszcze nie jesteśmy w ciązy?). Ale Wam na wstępie napisałam elaborat
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#535 | |
Wtajemniczenie
|
Pokaż się
![]() A na jaki? Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#536 |
Zakorzenienie
|
margi86 Witam
![]() ![]() ![]() Też będę brała ślub w sierpniu 2011 ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#537 |
Raczkowanie
|
Hajja Hawwa po 2 latach znajomości mi sie oświadczył
![]() Cherrry2009 do gin ide za 2 tygodnie i zdam Wam relacje co mi powiedział... ehh boje sie tych badań hormonalnych bo zapewne takie mi poleci zrobić i wyniku jaki będzie wogole ze względu na taki długi okres bez zabezpieczenia mam myśli ze może jestem bezpłodna ;( czarne scenariusze mi sie w głowie rodzą mam humor beznadziejny i co prawda TŻtowi się dostaje bez przyczyny :/ Czytałam na necie na temat bezplodności i nie wiem czy dobrze wywnioskowałam że jak kobieta ma miesiączke 1 raz w miesiącu to znaczy ze jest płodna, w sumie tak wiele osób mówi, a Wy jakie pojęcie macie na ten temat? |
![]() ![]() |
![]() |
#538 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A jak Ci się podoba nasz wątek? ![]() ![]()
![]() |
#539 |
Raczkowanie
|
no wątek jest superowy, od dawna Was oglądam
![]() ![]() ![]() ![]() Jeśli chodzi o to czy wszystko jest ze mną w porządku czy któraś z Was moglaby mi powiedzieć czy cykle 28 i 29 dniowe z przewagą 28 dniowych jest normalny czy mam cykle nieregularne bo już zgłupiałam po przeczytaniu miiiilion opini na necie hehe |
![]() ![]() |
![]() |
#540 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:41.