![]() |
#511 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymiana z ddiana:)
oj - to faktycznie - nie wiedziałam
![]() No sama nie wiem - podobają mi się wszystkie te rzeczy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#513 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() czapę moja dostała w prezencie,ale nie mogłam jej na główke wcisnąć ![]() napisz co za co Ci pasuje. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#514 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poza wątkiem mam jeszcze micel biodermy ok 1/3 opakowania... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#515 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#516 |
Zakorzenienie
|
Witaj ponownie
![]() ![]() Dalej jestem chętna na Magnifique ![]() W poniedziałek będę zamawiać na Allegro atomki, więc może pod koniec tygodnia miałabym je u siebie ![]() Chciałabym chociaż 8ml (bo będę mieć atomki właśnie o takiej pojemności). Znajdziesz coś u mnie? ![]()
![]() |
#517 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:55 ---------- Poprzedni post napisano o 17:49 ---------- Cytat:
jaka jest ważność? |
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#518 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ---------- a coś jeszcze za odleweczkę *C.Dior Miss Dior Cherie EDP ? Chociaż troszkę dla przyjaciółki bym wzięła ![]()
![]() |
![]() |
#519 |
Zakorzenienie
|
To może
Dresik -jaki rozmiar?, bluzeczki (oprócz zielonej), body Dzinsowa sukienka - pierwsza z prawej Dzinsowe spodenki Bluzeczki ze zdj.3 i komplet wójcika - jaki rozmiar? za Oilatum x 2 Ange Ou Demon Krem Yves Rocher a biodermę chcesz? Edytowane przez DiTu77 Czas edycji: 2010-01-30 o 20:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#520 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wójcik rozm 74cm biothermy nie chcę ![]() tylko jak to ma wyglądać? moja propozycja: perfum=perfum Oilatum próbki =oddam coś małego lub używanego,np czapusia nowa lub czapka,szalik,rękawiczki za krem oddam=wszystkie używane ciuszki + wójcika+ kurtka+sporo skarpetek,rajstopek i śliniaczków oraz pajacyków do spania.W sumie duuuża paka. Pasuje Ci taka wymianka? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#521 |
Zakorzenienie
|
To byłabyś zainteresowana Ddianko tym deo, lub czymś jeszcze za Magnifique i ewentualnie troszkę Miss Dior Cherie?
![]()
![]() |
#522 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakieś brefy może do toalet,w moich kibelkach dużo tego idzie ![]() nie wiem co jeszcze potrzebuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#523 |
Zakorzenienie
|
gdyby rezerwacja się skończyła :
*C.Dior Miss Dior Cherie EDP 100ml NOWY!(zdublowany prezent)-tylko za coś z listy lub super-rezerwacja dla reflection znalazłabyś coś u mnie? ![]()
![]() |
#524 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Miałam na myśli Biodermę sensibio - płyn micelarny Czapeczek, sliniaczków, skarpetek mam sporo...Co mogłabyś zaproponować w zamian? ![]() Czyli z nowych rzeczy nic nie oddasz ![]() A Additcta ile? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#525 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
podaj link,proszę ![]() ---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ---------- Cytat:
![]() Kurcze już nie wiem,oddam tamte nowe rzeczy ,ale nie za ten krem ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#526 |
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=401068 no tak, zapomnialam
![]()
![]() |
#527 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Pomyślałam, że zamiast tych rzeczy które wymieniłam, których nie potrzebuję, mogłabym dostać coś z tych nowych - nie chcę wszystkiego ![]() A jeśli bym zrezygnowała z Addicta... A co za płyn micelarny Bioderma Sensibio? jest go około 1/3 butelki (jeśli chcesz zrobię zdjęcie). |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#528 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ---------- Cytat:
![]() Ok,czyli co chcesz?podaj konkretna propozycje,ja już kilka podawałam ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#529 |
Zakorzenienie
|
Typ zapachu: orientalny
Nuty zapachowe: Linia głowy: bergamotka, mandarynka, ananas, imbir Linia serca: róża, jaśmin, heliotrop, peonia Linia podstawy: magnolia, paczula, wanilia, karmel Rekomendacja: na romantyczne okazje Podobne zapachy: Kingdom by Alexander McQueen, Omnia by Bvlgari
![]() |
#530 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() AoD krem YR Oilatumx2 Bioderma Sensibio płyn micelarny za wszystkie ciuszki + pampersy za 10ml Addicta wszystkie używane ciuszki + 2 bluzeczki(np czerwoną w paski i różową) (Jakoś tak dokładnie co za co nie umiem) ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#531 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ---------- chcę 2 próbki oilatum,płyn micel no i ten krem. Ty addicta,może darujmy sobie pampersy,bo to będzie paka i cena za wysyłke horendalna;( |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#532 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Chyba nic nie pokręciłam ![]() a wiem zjadłam słówko "lub" Miało być: AoD krem YR Oilatumx2 Bioderma Sensibio płyn micelarny za wszystkie ciuszki + pampersy lub AoD krem YR Oilatumx2 Bioderma Sensibio płyn micelarny za 10ml Addicta wszystkie używane ciuszki + 2 bluzeczki(np czerwoną w paski i różową) czy cuś ![]() ![]() Edytowane przez DiTu77 Czas edycji: 2010-01-31 o 10:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#533 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#534 |
Zakorzenienie
|
to daj znac, gdybys sie zdecydowala
![]()
![]() |
#535 |
Czekam na Ragnarok
|
Hej. Jeśli masz tonik różowy Garniera nowy to jestem zainteresowana.
A z tych błyszczyków IsaDory to jakie kolory masz? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#536 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to w takim razie bez Miss Dior Cherie. Tylko to Magnifique chciałabym.. ![]()
![]() |
![]() |
#537 |
Rozeznanie
|
Wymieniasz się kosmetyki za ciuchy ? oddam dużo za
*REVLON Colorstay softflex cera tłusta i mieszana 330-NOWY lub *LOREAL Studio secrets professional ....
![]() |
#538 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
brat wrócił i przywiózł mi super krem Lancome renergie morpholift nuit ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#539 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ---------- niestety nic dla siebie nie znalazłam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#540 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W takim razie co? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:05.