|
|
#511 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: DysMoja kolekcja perfum - część V
Dysk .łączy nas tylko Theo
![]() Magdulenko Jak patrzę na Twoją kolekcję, to aż chce mi się kupować nowe flaszki Wiele z Twego zbioru nie znam ( ), ale lubię (posiadam lub nie) Szafran, Kashminę, Cinemę, Kingdom, Amethyst Lalique. No i ta piękna kostka VV
|
#512 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Moja kolekcja perfum - część V
Cytat:
Cytat:
Studentko - polecam ![]() Szafranek jest jednym z moich ulubieńców , a kostka Verino jest faktycznie wyjątkowa, szkoda że zapach nie z mojej kategorii
|
||
|
|
|
#513 |
|
Zakorzenienie
|
magdulenko kolekcja cudna.
Łączy nas Amethyst, Kapsule Woody, Cinema, Nu(ja mam edt), My Queen(to jakaś limitowana, czy mgiełka?), Aniołek ogródkowy, Kashmina Touch, Idole, Safran, Perły. Annayake z tyłu to jakie? Mnie się Tsukimi marzy, i chyba jeszcze jakieś, ale nie potrafię nazw zapamiętać a flakonów odróżnić tym bardziej. Co to za flakon na prawo od Lalique Amethyste?
|
|
#514 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajnie, że tyle wspólnych zapachów mamy ![]() Annayake to właśnie Tsukimi Od Annayake mnie się Matsuri marzy - piękny |
|
|
|
|
#515 |
|
Zadomowienie
|
Magdulenko, co stoi obok Ambry? Czy to Etra?
A to coś w fajnej prostej flaszce stojące obok Libertine? Edytowane przez mex Czas edycji: 2010-02-04 o 14:43 |
|
|
|
#516 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a flakon jak zwykle podobny.W ogóle mało Annayake w necie.
|
|
|
#517 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A obok Libertine jest Grey Flannel (jeśli chodzi Ci o ciemną flaszkę) Cytat:
![]() Blue, jeszcze miałam napisać o My Queen - to wesja De Luxe - tylko butelka jest oszroniona, zapach ten sam: |
||
|
|
|
#518 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#519 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem czy to okazja,ale jest ![]() Sama z tej strony nie zamawiałam,ale czytałam w którymś z wątków że dziewczyny były zadowolone. Edit zapomniałam KLIK
Figarro Scent Stories - pisze się o perfumach ....troszkę https://www.instagram.com/figarroscentstories/ Zapraszam Wymieniam się Edytowane przez Figarro Czas edycji: 2010-02-04 o 17:34 |
|
|
|
|
#520 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Skradłabym Ci ambre etro, safrana( niestety mam tylko maluszka). a powiedz mi, czy Ty masz cinema klasyczne? ostatnio zamna chodzi cinema ale nie wiem na jaka wersje sie skusic -klasyczna czy ete?
|
|
#521 | ||||
|
Konto usunięte
|
Dot.: DysMoja kolekcja perfum - część V
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
(Wiesz kto się mną opiekuje - Sabb - moja sister zapachowa) A kolekcja twoja śliczna - charakterne niszowce bym podebrała ![]() Cytat:
Teraz zostają tylko najlepsi Sabb - moja siostra zapachowa ma mnie w opiece ![]() Ale piękne nie sądzisz studentko to połączenie? Theosia jest jedną z moich ulubienic. |
||||
|
|
|
#522 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:56 ---------- Poprzedni post napisano o 18:51 ---------- Cytat:
łał ile skarbów u Ciebie
|
|
|
#523 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#524 |
|
Zakorzenienie
|
Magdulenko, od kilkunastu minut zachwycam się zdjęciami Twojej kolekcji
A to serducho CdG ładnie pachnie? ![]() A Eau de Lalique?
|
#525 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Muszę sobie przemyśleć.... Cytat:
Cinemę mam taką - wydaje mi się delikatniejsza od EdP ale równie urocza i ma taką mniam bazę Gdyby nie mój "rozrzut" w zapachowych miłościach, chciałabym mieć wszystkie Cinemy ![]() Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ---------- Cytat:
W "druciaku" jest CdG2 Love Hurts - troszkę inna wersja niż w klasycznym opakowaniu, ale muszę zaznaczyć, że ja tych różnic nie wyczuwam A Eau de Lalique jest fajne, ale raczej na wiosnę, bo to bardzo delikatny zapach. Właśnie wiosenny, zwiewny, z ciekawą drzewną bazą. (dorzucę Ci próbkę do naszej wymianki |
||||||
|
|
|
#526 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Paczusia dla Ciebie już gotowa - jutro idę na pocztę, mam nadzieję, że dotrze przed wyjazdem kolegi.
|
|
#527 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#528 |
|
Zakorzenienie
|
Magdulenko, wspaniały zbiór
A zaprezentujesz nam kiedyś swoją kolekcję flakonikową? Zbierasz zdaje się nie tylko pełne, ale również puste buteleczki
|
|
|
|
#529 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() łaczy nas Avignon i BC, Idole, Cardinal, Gustaw, Kashmina Zazdroszczę pięknego Smoczego stadka
|
|
#530 | ||
|
Guerlain Lover
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#531 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#532 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(powinna spokojnie dotrzeć , dzięki!)Cytat:
Idolek zachwyca mnie nieustająco, więc wcale nie dziwię się "chorobie" ![]() Cytat:
Tak, puste też zbieram - albo przede wszystkim ![]() Od nich się całe perfumeryjne szaleństwo zaczęło. Chciałabym kiedyś moje flakony gdzieś zaprezentować, niestety - w domu mam tylko 3 półki, reszta w opisanych kartonach czeka na lepsze czasy w piwnicy... ![]() W moim wątku poszukiwawczym pokazywałam Dziewczynom te 3 "domowe półki" - tu Cytat:
![]() Dziękuję Liv Wszystkim bardzo serdecznie dziękuję za miłe słowa ![]() Cieszę się, że się Wam mój zbiorek podoba. Cieszę się też, że mamy taką fajną wspólną pasję, choć gusta dryfują często w przeciwnych kierunkach ![]() Teraz już z niecierpliwością czekam na kolejne kolekcje Kto nastepny?? |
||||
|
|
|
#533 |
|
Wtajemniczenie
|
taka malutka aktualizacja
|
#534 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zdj. 1
|
|
#535 | |
|
Zakorzenienie
|
Napisz mi proszę swoje odczucia zapachowe co do tej Sońki
bo ciekawa jestem mega![]() ---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ---------- Cytat:
![]() Łaczy nas pogrubione w tym także próbeczki![]() I.. jeśli to pudełeczko jest po czekoladkach Ferrero, to też nas łączy ![]() gratuluję pokaźnej kolekcji
|
|
#536 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W tym roku planuję kupić nie więcej jak 2 butelki perfum. Na pewno do sierpnia nabędę L'eau Par Kenzo, a w drugiej połowie roku jeszcze nie wiem, ale chciałabym coś Diora (Addict lub jakąś truciznę ) albo Givenchy Ange ou DemonA pudełeczko właśnie po Ferrero szczerze mówiąc spodziewałam się niebywałego zapachu po Baby Doll, nawet chciałam kupić w ciemno, ale dobrze, ze dostałam z wymianki próbeczkę, bo nie zachwycił mnie.
Edytowane przez luskap Czas edycji: 2010-02-05 o 18:03 |
|
|
|
|
#537 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja to samo, napaliłam się na Baby Doll, dostałam odlewke i hmm lubię słodziaki, ale ten mi przeszkadzał, a najbardziej to chyba ta porzeczka ![]() Ange ou Demon to moja największa miłość hehehe![]() Addict - przepiękny ale tylko ten ciemny ![]() Acha! jeszcze sobie wmawiałam, że może coś źle czuję, że to Baby Doll musi być super i miałam straszne ciśnienie, żeby kupić, bo ostatnio baaaardzo długi czas była mega promocja w Super Pharmie, już nawet szłam do kasy, ale zawróciłam i całe szczęście!
Nowy wątek perfumeryjny (wymienię perfumy Chopard Happy Spirit Bouquet D'Amour + Venezia Laura Biagiotti): https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1155971 Edytowane przez Princeska87 Czas edycji: 2010-02-05 o 18:07 |
|
|
|
|
#538 |
|
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=Princeska87;1698160 5]Napisz mi proszę swoje odczucia zapachowe co do tej Sońki
bo ciekawa jestem mega![]() Sonka jest dziwna jak na moj nos ma swietne opinie na wizazu i czytajac sklad zaryzykowalam ,zadnego wyuzdania nie wyczowam naprawde nie mam pojecia dlaczego jest KWC ? moze poprostu to nie moj zapach.
|
#539 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co powiesz o Avon Aromadisiac?
|
|
#540 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zazdraszczam Givenchy Organza Miss Dior Cherie edp i gratuluje kolekcji
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:56.

Jak patrzę na Twoją kolekcję, to aż chce mi się kupować nowe flaszki
Wiele z Twego zbioru nie znam (
), ale lubię (posiadam lub nie) Szafran, Kashminę, Cinemę, Kingdom, Amethyst Lalique. No i ta piękna kostka VV 

na sumieniu

). No i może zapas NU EDP. I muszę się pozbyć tej wanilii z YR 
) Kenzo, Showtime i Chic (od trzech ostatnich proszę uwolnijcie mnie

ma swietne opinie na wizazu i czytajac sklad zaryzykowalam ,zadnego wyuzdania nie wyczowam