|
|
#511 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na kolana! Czyli zazdrośnic część XII :)
Cytat:
Ode mnie dostał co prawda taki większy, z aniołem właśnie, a od swojego dziadka dostał mniejszy z Matką Boską.Cytat:
A mojemu P. nie udało się zapisać na egzamin w ten piątek, tylko dopiero w następny, więc jutro przyjeżdża do domu ) Janiak
|
|
#512 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#513 |
|
Zadomowienie
|
A na dodatek matka powiedziała, że w taki wypadku nici z moich ferii (na co się niezgodziłam).
Za to Tż powiedział, że mi się nie oświadczy nigdy ![]() Liczyłam na ten wyjazd ;( P.S. Przystopujcie, bo do 100części nie doczekam... |
|
|
|
#514 |
|
Zakorzenienie
|
albo to... ja też nie lubię o poważnych sprawach rozmawiać przez telefon i jak nie muszę tego zrobić natychmiast, to jednak czekam, żeby porozmawiać w cztery oczy
|
|
#515 |
|
Raczkowanie
|
i macie dziewczyny rację
muszę się więcej uśmiechać i nie histeryzować i złościć więc motto w tym dziale dla mnie : więcej uśmiechy mniej złości" cieszę się ze was mam
|
|
|
|
#516 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie płakusiaj
|
|
|
#517 |
|
Zakorzenienie
|
Ja sądzę , aby zorganizować miły wieczór i szczerze porozmawiać . Bez obrażania się , fochania . Sprawę trzeba przedstawić jasno , ja tak zrobiłam .
Uprzedziłam TŻ , że jak przyjedzie to czeka nas ważna szczera rozmowa i się udało, a mam mniejszy staż w związku niż Ty i Mój TŻ przedstawił sprawę jasno , że nie oświadczył się wcześniej ponieważ za krótko byliśmy ze sobą , ale w tym roku już ma , datę i wszystko zaplanowane by było idealnie . Więc na spokojnie usiądź z nim , tak by Wam nikt nie przeszkadzał , przedstaw swoje argumenty za . Zobacz jakie ma podejście do rozmowy i w ogóle i po tym na pewno rozpoznasz czy ten związek ma jakąś przyszłość czy nie . |
|
|
|
#518 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To moja pierwsza poprawka egzaminu (jestem na 3 roku) więc nie jest najgorzej, ale ZAWSZE jestem tej 1 punkt do tyłu, a do 4 mi brakuje a to do 4,5. Gdyby nie to to miałabym stypenmdium (ale niestety z 2 egzaminów mi zabrakło po 1 puncie). Tylko wkurza mnie, że jak inni ściągają to mają lepsze oceny, bo się czuje robiona w bambuko. |
|
|
|
|
#519 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz, ja Adama poznałam przez gg. Nie wiedziałam, że akurat z nim rozmawiam, wyszło dopiero tuż przed pierwszym spotkaniem co to za jeden Bo kurczę, dziad się mną nie interesował dopóki ja się nim nie zainteresowałam internetowo Kiwi, moim zdaniem trochę za bardzo się wkurzasz. To naprawdę wygląda tak, jak takie: "bo ja chcę już, teraz!", co dla niego może wydawać się trochę absurdalne i dlatego tak mówi. Po prostu zapytaj, czy widzi Cię jako przyszłą żonę w przyszłości (bez "a za ile lat?")... A ja się dzisiaj nie uczyłam. zmęczenie materiału na widok robaków
|
|
|
#520 |
|
Zadomowienie
|
Właśnie wiem, że się nie zgrywa. Tu chodzi o moją matkę, typ chyba najgorszy z najgorszych. Wszystko innym narzuca, nie znosi sprzeciwu i wszystko musi wiedzieć, wścibska jest jak nie wiem. I strasznie przez to kłócę się z Tż. I twierdzi, że nigdy się z domu nie wyniosę.
Ale się jeszcze zdziwi, niech no tylko pójdę w przyłym roku do pracy, to zobaczy. Tylko najgorsze, że matka szantarzuje emocjonalnie
|
|
|
|
#521 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pewnie Cię to nie pocieszy, ale tak to już jest na studiach, że uczciwi cierpią... U nas dodatkowo ci, co chodzą na wykłady, obrywają za tych, co nie chodzą... Ech, rozumiem Cię
|
|
#522 |
|
Raczkowanie
|
przychodzi do mnie w sobotę i będzie do niedzieli. wieczorem zrobię coś dobrego dla niego do jedzonka, i spokojnie z nim pogadam. dziękuję wam za radę, może naprawdę trochę nie miła dla niego byłam. wtedy wyczuję co i jak. pierwszy raz mam z nim konflikt, przez 4 lata potrafiliśmy ze sobą rozmawiać, a takie coś nas poróżniło. ech
|
|
|
|
#523 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a z wyjazdem, to może jeszcze nie wszystko stracone?
|
|
|
#524 |
|
Raczkowanie
|
katarakta - mamy podobny rodzaj matek wiem co czujesz.
|
|
|
|
#525 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(zerknęłam sobie na Twoje obrazy i powiem że... no jestem pod wrażeniem a zimorodek mnie po prostu urzekł, piekny jest
|
|
|
#526 |
|
Zakorzenienie
|
Ale to nie jest żadne poróżnienie , po prostu jesteś kobietą i każda z nas po takim okresie czasu potrzebuje jakiegoś zobowiązania , Ponieważ po co być z człowiekiem , który nie chce być z ukochaną osobą , a za rok może 3 powie Ci żegnaj ? A takto masz to zobowiązanie i jakąś pewność , że jednak naprawdę Cie kocha . A jeśli powie , że teraz nie będzie zaręczyn to zapytaj się kiedy on sobię wyobraża oświadczyć i czy w ogóle zamierza .
|
|
|
|
#527 |
|
Zakorzenienie
|
Bleh, z nudów i gorączki napisałam nowy felieton na felietomistykę
![]() Kiwi, ja też uważam, że bez normalnej rozmowy ani rusz. Jak Ty się nie ograniczysz i nie opanujesz, to on tego też na pewno nie zrobi, a spędzić życie na walce to bezsensowna sprawa.
|
|
#528 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czasem z nudów nabiera mnie chęć malowania i wtedy najlepiej mi wszystko wychodzi
Edytowane przez upadly_aniol00 Czas edycji: 2010-01-27 o 19:01 |
|
|
|
|
#529 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Oj...ale stało Ci się coś w nadgarstek? w sensie- pęknięty, skręcony, spuchnięty? czy tylko boli?
|
|
|
#530 |
|
Raczkowanie
|
on nie chce niczego powiedzieć. mówiłam mu dziś spokojnie: kochanie mogłeś powiedzieć że nie chcesz ślubu przecież nie byłam bym zła, ale szczerość jest ważna on: nie będę mówił czegoś czego nie jestem pewien.
i cisza ech. ja się boję że będę tak czekać i czekać a on mnie zostawi za parę lat a po kilku miesiącach chajtnie się z jakoś młodszą a ja zostanę samanie musielibyśmy się pobierać teraz, nawet za 3 lata mogło by być, chciałam bym wiedzieć czy nie czekam nadaremno. mam nadzieję że rozumiecie
|
|
|
|
#531 |
|
Zakorzenienie
|
Złamany raczej nie, bo nie jest spuchnięty. Palcami mogę ruszać i nadgarstkiem jako tako też. Jedynie się obawiam, że coś mogło pęknąć ciut, bo to jest ten, który pękl mi razem z 2 palcami w podstawówce i nie mogę nim za bardzo słoików ani butelek otwierać
Zobaczę jutro rano jak wygląda, na razie usztywniłam i jest w miarę OK
|
|
#532 |
|
Zadomowienie
|
No jeżeli obleję dzisiejszy egzamin to wyjazd będzie stał pod wielkim znakiem zapytania. Do jednego egzaminu dam radę się nauczyć na wyjeździe, ale do 2 to już nie bardzo. I jeszcze zostaje mi egzamin w piątek.
Mam nadzieję, że dzisiejszy egzamin zaliczę, połowy jestem pewna, a resztę kojarzyłam, ale nie wiem czy dobrze napisałam. |
|
|
|
#533 |
|
Zakorzenienie
|
Jak zwykle super
świetnie się czyta Twoje felietony
|
|
#534 |
|
Zakorzenienie
|
A tak w ogóle to powiem Wam szczerze , że ja czasem nie mogę zrozumieć mojej mamy co dziennie mówi coś innego raz przyjdzie powie jakiego dobrego mam TŻ i w gogóle na drugi dzięń przyjdzie i powie że stary jest i czemu sobię takiego starego biorę , następnego dnia , że może on nie będzie dla mnie dobry , a kolejnego, że jednak może będzie dla mnie dobry bo dba o mnie ....
I jak tu rodziców zrozumieć . Uwierzcie , że miałam chyba takie cały tydzień jak nie dwa gdzie mama przychodziła do mnie i codziennie coś mówiła raz coś pozytywnego a kolejnego dnia negatywnego na TŻ. |
|
|
|
#536 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#537 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia- przyszła pani lek.med.wet. (mam nadzieję)stwierdza, iż rokowania są pomyślne- będziesz żyła
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#538 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pierwszy raz od 3 lat wszedł na chat .A najlepsze jest to , że pewien kolega chciał się już od 1,5 miesiąca ze mną umówić a mojemu udało się to w ciągu 3 dni pisania sms-ów |
|
|
|
|
#539 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() mogłaby byc juz wiosna....
|
|
|
#540 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ile w ogóle lat ma Twój TŻ? bo chyba nie doczytałam [albo nie pisałas ]
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:39.

)... jakbyś dorwała taki obrazek z aniołkiem? Taki wiesz, symbol anioła stróża. Na dłuższy czas bo się ani nie zużywa ani nie zepsuje a nawet ladnie wygląda (nie mówię o tych takich przesadnie błyszczących i wielkich jak głowa konia, tylko o takich na ok 4-5cm, matowych).
Ode mnie dostał co prawda taki większy, z aniołem właśnie, a od swojego dziadka dostał mniejszy z Matką Boską.
) Janiak 

) ktoś już nam tak to życie ustawił.
do tej pory mi czasem napisze na gg "siema"

Zobaczę jutro rano jak wygląda, na razie usztywniłam i jest w miarę OK
[albo nie pisałas