Odchudzanie na zawołanie i Dieta Turbo PART II - Strona 18 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-03-13, 00:04   #511
idgi
Raczkowanie

Dot.: Odchudzanie na zawołanie i Dieta Turbo PART II

mmmm Xfionka piękna sałateczka, tez jadam takie porcje co to za kulki tam w niej są? (to coś oprócz kukurydzy) wygląda śmiesznie, jak to smakuje (przeważa smak słony, słodki, gorzki? do czego w smaku podobne?)
idgi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-13, 00:28   #512
Xfionka
Raczkowanie

GG do Xfionka Wyślij wiadomość przez MSN do Xfionka Send a message via Skype™ to Xfionka

idgi to jest ciecierzyca, inaczej nazywana 'grochem włoskim', dla mnie cieciorka po prostu W smaku podobna do grochu, bobu, ale jak na mój gust smaczniejsza i nadaje się do wszystkiego (z cieciorki robi się też mąkę, masę do humusu i różne inne rzeczy można tworzyć ) Gorąco polecam!

---------- Dopisano o 00:28 ---------- Poprzedni post napisano o 00:18 ----------

podobno 200g cieciorki to 77% dziennego zapotrzebowania na białko ;o

btw, tu ciekawy przepis.

Plan działania: ONZ
w trakcie !

70-69-68-67-66,5-66-65-64-63-62-61-60 59-58-57-56-55

172 cm

waga nie działa
Xfionka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-13, 09:21   #513
red_chameleon
Rozeznanie

Oj, ale się komentarzy szybko mnoży
Witam nowe dietujące dziewczyny i życzę spadku kilogramów (czym oczywiście się tutaj pochwalicie)
idgi to dobrze, że ze zdrówkiem u Ciebie lepiej Oby to cholerstwo nie wróciło! A te lody o smaku biała czekolada musiały być pycha
Xfionka Twoje sałatki wyglądają super. Właśnie w takiej postaci lubię jajko (nie lubię na twardo). Mam takie same talerze jak Ty I to wcale nie jest duża porcja, one są dość płaskie. Tyle, że ja jem sałatki z warzyw w wyższych miseczkach, ale za to o mniejszej średnicy. Nigdy nie słyszałam o ciecierzycy, ale to w końcu ja (nie wiedziałam też, że istnieją płatki migdałowe, które tak cudownie smakują dodane do ciastek z ciasta francuskiego z nutellą--->jak byście chciały mogę dodać zdjęcie tych ciastek- są pyszne--->oczywiście nie na siłę, żeby nie kusić)
No, więc ile Ci spadło??

Ja na śniadanko zaliczyłam sałatkę z jajka, tuńczyka, pomidora i majonezu light. A i siostra kupiła mi tuńczyki w sosie własnym, ale najpierw muszę wykończyć te w oleju. Zbliża się kolejny posiłek--> makrela wędzona i orzechy

---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ----------

karemeelek więcej pączków ani rusz!

---------- Dopisano o 09:21 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ----------

Xfionka ta czekoladowo- cieciorowa pasta brzmi pysznie Tylko tą cieciorę trzeba trzymać najpierw 8 godzin w wodzie, na ale trudno...
Stary 2010-03-13, 10:58   #514
wikk27
Raczkowanie

Od poniedziałku start Uda sie ! musi

Mam jedno pytanko moze jest tu jakas osoba ktora ma taki sam problem jak ja , moim problemem jest cellulit moze ktoras z Was zauważyła jakies efekty po stosowaniu diety turbo ?

Pozdrawiam
wikk27 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-13, 11:18   #515
Xfionka
Raczkowanie

GG do Xfionka Wyślij wiadomość przez MSN do Xfionka Send a message via Skype™ to Xfionka

red_chameleon
Ciecierzycę koniecznie kup i posmakuj, a tą pastę czekoladową to chyba sama zrobię i spróbuję ;P Może będziemy miały nowy zamiennik nutelli, haha ;P
Nie wiem jak dziewczynom, ale mi ciastka możesz pokazać, bo mam właśnie przerwę i od poniedziałku ruszam z drugą turą. A na weekend planuję dietę czekoladową, mam nadzieję, że dużo mi nie przybędzie ;P

Tak więc, uroczyście oświadczam, że po wejściu na wagę razy 10 , pokazała ona kilka różnych rezultatów, jednak najczęściej powtarzającym się było 67,6 kg, czyli jestem na -2,4kg. Nie jest źle, mam tylko nadzieję, że do poniedziałku nie będzie więcej niż 68, bo idę dziś na 0siemnastkę do kumpla, a alkohol też trochę kalorii ma.

---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ----------

A na śniadanko zaliczyłam w końcu ukochane muesli (czekoladowe oczywiście ;d) co najciekawsze, nie dałam nawet rady zjeść całej miseczki jaką jadałam normalnie, chyba żołądek mi się kurczy ;P

w trakcie !

172 cm

waga nie działa
Stary 2010-03-13, 11:20   #516
karmeelek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Xfionka Pokaż wiadomość
Tak więc, uroczyście oświadczam, że po wejściu na wagę razy 10 , pokazała ona kilka różnych rezultatów, jednak najczęściej powtarzającym się było 67,6 kg, czyli jestem na -2,4kg. Nie jest źle, mam tylko nadzieję, że do poniedziałku nie będzie więcej niż 68, bo idę dziś na 0siemnastkę do kumpla, a alkohol też trochę kalorii ma.
Zatem wielkie gratulacje! Teraz czas na ucztę Zatem miłej zabawy dzisiaj życzę i jeszcze lepszych rezultatów przy następnej turze.
karmeelek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-13, 11:29   #517
bede_
Raczkowanie

Cytat:
Tak więc, uroczyście oświadczam, że po wejściu na wagę razy 10 , pokazała ona kilka różnych rezultatów, jednak najczęściej powtarzającym się było 67,6 kg, czyli jestem na -2,4kg. Nie jest źle, mam tylko nadzieję, że do poniedziałku nie będzie więcej niż 68, bo idę dziś na 0siemnastkę do kumpla, a alkohol też trochę kalorii ma.-
Gratulacje!!!! Niezły wynik taka strata wagi motywuje
.
od 10.12 utrwalanie ( faza III )
bede_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-03-13, 11:34   #518
Xfionka
Raczkowanie

I jeszcze powiedzcie mi co myślicie o mojej nowej sukience ;P Chodziłam sobie wczoraj szukając prezentu dla kolegi no i trafiłam na wyprzedaż w sklepie VILA, sukienka kosztowała ok 40 zł, materiał (to nie jest satyna, nie błyszczy się tak) z tego co zdążyłam zauważyć ciężko pognieść (z wyjątkiem paska ;D), tylko troszeczkę zmniejszyć muszę w biuście, do czego się już przyzwyczaiłam. Pasuje na dzisiejszą 18? Dodam, że impreza nie jest zbyt 'elegancka'. Założyłabym na to sweterek, czarne rajstopy no i kozaczki czarne, płaskie, bo myślę że ze szpilkami byłoby trochę za oficjalnie.

w trakcie !

172 cm

waga nie działa
Stary 2010-03-13, 11:35   #519
Xfionka
Raczkowanie

karmeelek, bede_
dziekuje Bez wsparcia tutaj byłoby ciężko
Chodzi teraz o to, że te pierwsze 2-3 kg zawsze jest łatwo zrzucić, pytanie 'co dalej?'. Okaże się, bo zostaję z Wami

w trakcie !

172 cm

waga nie działa
Stary 2010-03-13, 11:45   #520
wikk27
Raczkowanie

"Mam jedno pytanko moze jest tu jakas osoba ktora ma taki sam problem jak ja , moim problemem jest cellulit moze ktoras z Was zauważyła jakies efekty po stosowaniu diety turbo "

Pomoże ktoś ?

Również gratuluję !
wikk27 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-13, 12:09   #521
red_chameleon
Rozeznanie

wikk27 ja mam problemy z cellulitem już od dawna. Niestety nie potrafię stwierdzić czy Turbo mi coś daje (jestem na II turze), bo biorę od 3 miesięcy Cellasene (zostało mi ostatnie 8 dni). Mogę powiedzieć, że te tabletki coś na pewno pomogły. Jak na przykład ścisnę skórę na pewno jest go mniej niż kiedyś, niestety ten co był widoczny gołym okiem dalej jest (choć trochę mniej). Nie wiem już sama czy w ogóle się go pozbędę, a kurcze jestem młoda, więc nie wiem co będzie za 10 lat Sama spróbuj Turbo i sprawdź czy ma jakieś działanie na cellu, każdy ma inna skórę i inny organizm, może akurat pomoże
Xfionka GRATULUJĘ! Mówiłam, że na wadze będzie mniej Tylko teraz uważaj co jesz, bo to naprawdę może bardzo szybko wrócić, a wtedy to nas do szału i rozpaczy doprowadza.
Sukieneczka ładna- ładny fason. Ja osobiście panterki nie lubię, ale jeśli Tobie się podoba to najważniejsze
Ja z tą ciecierzycą spróbuję, może nawet zrobię tę kakaową masę i może się okazać tak jak mówisz, że zastąpi nam to nutellę Za chwilkę wrzucę ciastka i przepis na nie, bo naprawdę są cudowne i pasowałyby do Twojej czekoladowej diety
O mniam, zjadłaś musli, zazdroszczę Ja w czwartek też będę mogła zjeść haha, w czwartek, no jestem na półmetku I nie zmieściłaś dużo, to jest dopiero szczęście. Kiedy mnie to spotka??:P

Zapomniałam Wam wczoraj napisać, że wczoraj byłam u kumpeli w domu. Jej mama (spoko babka z którą zawsze gadamy o dietach--->nigdy nie kończący się temat) powiedziała, że schudłam Ja jej powiedziałam, że mam nowe ciuchy, bo byłam na zakupach i dlatego się jej tak wydaje (serio myślę, że to przez ciuchy, no bo w końcu wcale dużo nie schudłam jeszcze), ale ona zaprzeczyła, powiedziała, że to ewidentnie widać. Później jak gadałyśmy o dietach to kumpeli tata zapytał po co ja się w ogóle odchudzam. Pocieszyciele z nich nie powiem

Za chwilkę dodam te ciastka i przepis, a potem spadam, bo jadę do kina na "Alicję w krainie czarów" Napiszę wam później (wieczorkiem albo jutro) czy fajny film Dietujcie dziewczyny!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-03-13, 12:15   #522
red_chameleon
Rozeznanie

A więc:
*Kupcie ciasto francuskie z biedronki- ono jest zawinięte w rulon i znajduje się w lodówce z jogurtami, kiełbasami,itp
* W domu wyjmijcie ciasto, rozwińcie je, posmarujcie je nutellą, posypcie płatki migdałowe, zwińcie je (tylko, bez tej białej folii pod spodem), włóżcie do zamrażalnika na 10, 15 minut.
*Wyjmijcie z zamrażalnika i potnijcie ten rulon na małe kawałki, żeby utworzyły się jakby ślimaki
*Rozłóżcie na tacy z piekarnika, pieczcie ok. 15 minut (może więcej) w temperaturze 180 (o ile się nie mylę) stopni
*Zjedzcie, ale nie wszystkie na raz, bo brzuchy Was rozbolą
Dodam, że najlepiej te ciastka smakują jak są ciepłe. I mogłam trochę przekręcić czas pieczenia i temperaturę, ale to już zróbcie na oko, na pewno się uda.
Stary 2010-03-13, 12:16   #523
bede_
Raczkowanie

Cytat:
karmeelek, bede_
dziekuje Bez wsparcia tutaj byłoby ciężko
Chodzi teraz o to, że te pierwsze 2-3 kg zawsze jest łatwo zrzucić, pytanie 'co dalej?'. Okaże się, bo zostaję z Wami
Sukienka jest śliczna i uważam,że pasuje na taką imprezę, ja bym się w nią nie zmieściła,ale..........pr zyjdzie i dla mnie czas mniejszej wagi!Wierzę w to!. Dziś 3 dzień drugiej tury turbo, na wadze pół kg mniej(to po 2 dniach.. i nawet to mnie cieszy.
.
Stary 2010-03-13, 15:18   #524
Xfionka
Raczkowanie

bede_
jestem przekonana, że byś się zmieściła, to jest fason dla każdego. Góra z tyłu jest na gumkach, które dość mocno się rozciągają
Ja bym Ci radziła nie ważyć się w czasie tury, tylko przed i po każdej - lepszy efekt

red_chameleon
Będę, będę uważać, ale wiesz jak to jest z imprezami ; ( No cóż, poinformuję o wadze w poniedziałek rano
Sukienkę właśnie przerobiłam na spódnicę z wysokim stanem, przy czym w każdej chwili mogę nitki poodpruwać i będzie znowu jak była ;P Przekonam się wieczorem jak mój eksperyment wyszedł.
A ciasteczka wyglądają genialnie !

Haha, rodzice znajomych są super! Ja z koleżanki mamą wymieniam się przepisami

---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ----------

Chyba rozumiem cud tej diety czekoladowej ;p Normalnie z ciasta na jedną łyżkę mąki usmażyłabym jednego naleśnika, a tutaj są dwa ;P są takie cieniutkie że prawie przezroczyste ;D ale co ciekawe, najadłam się.
Naleśniki z nutellą

w trakcie !

172 cm

waga nie działa
Stary 2010-03-13, 17:13   #525
demonka2
Przyczajenie

Witam

Byłam dziś na zakupach po produkty na dietkę . Warzywka , owoce, tuńczyk, jajka, serki wiejskie i 3 zgrzewki wody zakupione Wbiłam się w szok przy kasie ile zapłaciłam za owoce ale czego nie robi się dla wyglądu co nie ?? Mam jeszcze pytanie . Czy można jeść zupy ? Jeżeli tak to jakie ? Na rosołkach, na mięsku czy takie same warzywka zalane wodą ?
Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii co za kawą i herbatką (teraz piję kawę 3w1 i herbatę z 1 łyżki cukru) pewnie będą do wyeliminowania z mojego życia na czas dietki ? Pozdrawiam

obecna waga : 79 kg
cel : 65 kg
demonka2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-13, 22:07   #526
Ilonusek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez demonka2 Pokaż wiadomość
Witam

Byłam dziś na zakupach po produkty na dietkę . Warzywka , owoce, tuńczyk, jajka, serki wiejskie i 3 zgrzewki wody zakupione Wbiłam się w szok przy kasie ile zapłaciłam za owoce ale czego nie robi się dla wyglądu co nie ?? Mam jeszcze pytanie . Czy można jeść zupy ? Jeżeli tak to jakie ? Na rosołkach, na mięsku czy takie same warzywka zalane wodą ?
Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii co za kawą i herbatką (teraz piję kawę 3w1 i herbatę z 1 łyżki cukru) pewnie będą do wyeliminowania z mojego życia na czas dietki ? Pozdrawiam
Ja aż tak sie nie katowałam - również słodze 1lyżeczke herbaty i pije kawe 3w1 - i po 2 tyg Turo ubyło mi 4,5kg teraz jestem na IIturze i idzie mi trochę gorzej... po 4 dniu tylko 1 kg mniej, ale fakt, troszke oszukuje staram sie jesc tylko produkty z listy, ale w innej kolejności niż podany spis.. zobaczymy jaki będzie efekt końcowy, jeśli nie pomoże to następna tura zgodnie z planem..

ona w nim widzi całe piękno świata..

Ilonusek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-14, 09:00   #527
bede_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ilonusek Pokaż wiadomość
Ja aż tak sie nie katowałam - również słodze 1lyżeczke herbaty i pije kawe 3w1 - i po 2 tyg Turo ubyło mi 4,5kg teraz jestem na IIturze i idzie mi trochę gorzej... po 4 dniu tylko 1 kg mniej, ale fakt, troszke oszukuje staram sie jesc tylko produkty z listy, ale w innej kolejności niż podany spis.. zobaczymy jaki będzie efekt końcowy, jeśli nie pomoże to następna tura zgodnie z planem..
4,5 kg to świetny wynik Ale zarówno w ONZ jak i Turbo jest wpisane, że posiłki możemy jeść w dowolnej kolejności w ciągu dnia, ja zamieniam je tak, jak mi na bieżąco pasuje...Oczywiście w ramach podanych grup no i mój wynik 2,9 po 10 dniach chyba nie jest najgorszy .Pozdrawiam i trzymam kciuki za kolejne spadki.

---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:48 ----------

Cytat:
bede_
jestem przekonana, że byś się zmieściła, to jest fason dla każdego. Góra z tyłu jest na gumkach, które dość mocno się rozciągają
Ja bym Ci radziła nie ważyć się w czasie tury, tylko przed i po każdej - lepszy efekt
masz rację, teraz zważę się po zakończeniu II tury. I mam cichą nadzieję,że wynik mnie oszołomi
.

Edytowane przez bede_
Czas edycji: 2010-03-14 o 08:54
Stary 2010-03-14, 09:30   #528
anamoi
Raczkowanie

Witam! Jestem tu nowa. Podglądam was już od jakiegoś czasu i jestem pełna uznania dla waszych wyników Wreszcie zmobilizowałam się i dziś mój pierwszy turbo Przyjmiecie mnie do swojego grona?

83-80-79-78-77-76-75 -74-73-72-71-70

cel I 75kg/176cm

anamoi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-14, 10:15   #529
bede_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez anamoi Pokaż wiadomość
Witam! Jestem tu nowa. Podglądam was już od jakiegoś czasu i jestem pełna uznania dla waszych wyników Wreszcie zmobilizowałam się i dziś mój pierwszy turbo Przyjmiecie mnie do swojego grona?
Witamy serdecznie w naszym gronie i zapraszamy do wspólnego dietkowania. Czy możesz napisać ile chcesz schudnąć i z jakiej wagi startujesz?
.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-03-14, 10:46   #530
demonka2
Przyczajenie

Uff ... Od wczoraj dokładnie od 19 zaczęłam pić wodę mineralną niegazowaną Właśnie teraz skończyłam pierwsza 1,5 litrową butlę . Megaaaaaaa ciężko będzie z wodą bo poza kawą i herbata nie piłam nic niegazowanego . Pierwszy łyk z rana wody i mało co nie skończył w kibelku ale wytrzymałam Mój mężczyzna również zaczął pić wodę i to mnie mobilizuje he he miłego dzionka życzę

obecna waga : 79 kg
cel : 65 kg
demonka2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-14, 11:18   #531
anamoi
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez bede_ Pokaż wiadomość
Witamy serdecznie w naszym gronie i zapraszamy do wspólnego dietkowania. Czy możesz napisać ile chcesz schudnąć i z jakiej wagi startujesz?
Waga- ok. 83 kg
wzrost- 175 cm

Chciałabym ważyć tak z 10 kg mniej

83-80-79-78-77-76-75 -74-73-72-71-70

cel I 75kg/176cm

anamoi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-14, 11:40   #532
Ilonusek
Raczkowanie

anamoi - witamy z tego co widze to studiujemy na tej samej uczelni i ten sam kierunek!!!! z tym że ja już kończe SUM zaocznie
a co do diety to jest to jedna z najlepszych ! nie musisz się katować i jadłospis jest jak normalne jedzonko razem damy rade!

Zapomniałam o moim wyniku: dziś rano po 5dniu II tury Turbo -1,5kg !!
Zaznaczę, że codziennie piję herbatkę z miodem, bo mnie coś łapie, więc wynik jak dla mnie super!! Poza tym zauważyłam że w talii robię się smuklejsza. No i moim problemem był "wysadzony" brzuch, czego już nie mam pozostał tylko tłuszczyk, który mam nadzieję, że wyćwiczę na siłowni.

Edytowane przez Ilonusek
Czas edycji: 2010-03-14 o 11:50
Stary 2010-03-14, 13:06   #533
red_chameleon
Rozeznanie

anamoi witamy i życzymy sukcesów w diecie
Xfionka sama przerobiłaś sukienkę, ciekawa jestem jaki jest efekt
Ilonusek ile Ty ważysz i przy jakim wzroście, i ile ważyłaś zaczynając? Możliwe, że już o tym pisałaś, ale ja mogę nie pamiętać. A to 1,5 kg to zawsze coś, gratuluję
Ze mną jest dzisiaj gorzej. Rano (godzinę po śniadaniu) zaczął boleć mnie brzuch tak mocno, że musiałam się położyć na brzuchu i tak leżeć (zamiast warzywnego posiłku zjadłam tylko gryzka pomidora i ogórka), to chyba był roztrój żołądka, bo 2 razy byłam w wc. Pół godziny temu się obudziłam i już było dobrze.
Dziewczyny myślicie, że jak zamienię sobie dwa posiłki warzywne na jeden owocowy to bardzo zaburzę rytm diety? Nie mam już dziś ochoty na żadne warzywa. :/
Stary 2010-03-14, 13:30   #534
Ilonusek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez red_chameleon Pokaż wiadomość
Ilonusek ile Ty ważysz i przy jakim wzroście, i ile ważyłaś zaczynając? Możliwe, że już o tym pisałaś, ale ja mogę nie pamiętać. A to 1,5 kg to zawsze coś, gratuluję
Ze mną jest dzisiaj gorzej. Rano (godzinę po śniadaniu) zaczął boleć mnie brzuch tak mocno, że musiałam się położyć na brzuchu i tak leżeć (zamiast warzywnego posiłku zjadłam tylko gryzka pomidora i ogórka), to chyba był roztrój żołądka, bo 2 razy byłam w wc. Pół godziny temu się obudziłam i już było dobrze.
Dziewczyny myślicie, że jak zamienię sobie dwa posiłki warzywne na jeden owocowy to bardzo zaburzę rytm diety? Nie mam już dziś ochoty na żadne warzywa. :/

Wzrost: 168 cm
Zaczynałam z wagą: 67,8 kg
Waga po I turze: 64,1 kg
Następnie był tydzień w SPA i waga po powrocie: 66,5 kg
Waga dziś- po 5dniu IItury: 65,0 kg
Troszkę to pogmatwane, bo cały rytm zaburzył tydzień w SPA na Szwedzkim Stole

Ja zamieniałam warzywa na owoce, bo też z warzywami miałam problem

Stary 2010-03-14, 13:49   #535
Xfionka
Raczkowanie

bede_
Tak zrób, i nawet niech Cię wcześniej nie korci !

anamoi
witamy

Ilonusek
gratulacje, 1,5 to już zawsze motywacja do dalszej diety

red_chameleon
biedna, nienawidzę takich sytuacji ;x Myślę, że jak zamienisz to nic się nie stanie, najważniejsze żebyś czuła się dobrze.
Co do sukienki, załączam zdjecie, jakoś nie znalazłam innego gdzie lepiej byłoby to widać. Dodam że w tej chwili kiecka jest już w swojej pierwotnej wersji ;P

w trakcie !

172 cm

waga nie działa

Edytowane przez Xfionka
Czas edycji: 2010-03-14 o 13:56
Stary 2010-03-14, 14:09   #536
idgi
Raczkowanie

witam wszystkich po zwariowanej części weekendu u mnie waga ani drgnie, dzielnie stoi na 62 choć wczoraj miałam babski dzień i zjadłam trochę niezdrowego i piłam troszkę

Xfionka
- pięknie wyglądasz a jakie masz piękne włosy kiecucha jest prześliczna, sama bym taką chciała. kiedyś nienawidziłam panterki, ale teraz podoba mi się, szczególnie w takich kolorkach jak Twoja sukienka. chociaż jestem chyba zbyt neiśmiała żeby się zdecydować na kupno czegoś w panterkę wklejaj częściej zdj swoich stylizacji, będziesz moją inspiracją, może się przełamię i spróbuję czegoś nowego
idgi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-14, 14:54   #537
Xfionka
Raczkowanie

idgi
ja po moim weekendzie boję się wejść na wagę, ale to jutro rano ! Trochę się niezdrowych rzeczy na imprezie zjadło, wypiło, ale mam nadzieję, że tragedii nie będzie.

bardzo Ci dziękuję za miłe słowa co do włosów, wcale nie są takie piękne ;P strasznie suche, nie układają się, problemy z rozczesywaniem, wolno rosną no i ostatnio wypadają. Jak będę w Polsce to zainwestuję w jakieś odżywki, bo tutaj to aż boję się coś kupić ;P
A co do stylizacji, to pewnie, że od czasu do czasu mogę coś wstawić, ale jakąś tam specjalistką od tego to nie jestem

---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ----------

a tak przy okazji, sprawdźcie TO.

w trakcie !

172 cm

waga nie działa
Stary 2010-03-14, 15:22   #538
red_chameleon
Rozeznanie

Ilonusek i Xfionka dzięki za rade co do owocków Jesteście kochane
Ilonusek ja jestem podobnego wzrostu co Ty Jestem w szoku, że spadło Ci aż 4,5 kg na pierwszej Turbo. A powiedz mi czego dokładnie nie przestrzegałaś?? Możę w tym tkwi cały sukces tak dobrego wyniku
Xfionka dziękuję. Już jest dobrze. Brzuch nie boli, za chwilkę będę jadła te owocki. Coś w ty jednak jest, bo pod koniec pierwszego Turbo tez miałam jakby roztrój żołądka.
Ślicznie przerobiłaś tę sukienkę i te długie włoski Ja musiałam swoje ściąć i są krótkie
Jak już będziesz w Polsce to kup sobie Radical z Farmona. Wcieram to po myciu na półsuche włosy i widzę poprawę w tym, że już mi się tak nie przetłuszczają. Ten specyfik ma jednak powodować szybszy porost włosów, mają się też zrobić gęstrze i mocniejsze To taki ziołowy specyfik. idgi ma rację, wklejaj więcej zdjęć. Fajny ten link co podałaś, jak będę miała więcej czasu to zerknę tam dokładnie.
idgi 62 kg... kiedy ja będę tyle ważyć? Fajnie, że nic Ci nie przytyło po żarełku
Ja też Wam się będę mogła w niedługim czasie czymś pochwalić. Moimi rudymi włosami, bo niedługo się farbuję
Stary 2010-03-14, 15:52   #539
Xfionka
Raczkowanie

red_chameleon
czemu musiałaś ściąć? Mnie moje włosy ogromnie irytują, ale zabiłabym jakby ktoś mi je ściął na krótko ;D
Hm, nad Radicalem pomyślę. Może nie koniecznie ten który Ty używasz, bo ja mam włosy suche, więc jeszcze bardziej by mi wysuszył skoro Twoje przestały się przetłuszczać. Poczytałam sobie trochę o tym i mają różne kosmetyki, powinno coś mi podpasować. No a oprócz tego myślałam nad zakupem skrzypowity .
RUDE też chciałam zawsze, kiedyś nawet zdecydowałam się na rude (a raczej prawie czerwone) pasemka + od spodu trochę włosów i niestety żałuję (a to było prawie 2 lata temu. Farba strasznie spaliła mi włosy i do tej pory okropnie się w miejscach wtedy farbowanych plączą ;(.

w trakcie !

172 cm

waga nie działa
Stary 2010-03-14, 16:00   #540
Ilonusek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez red_chameleon Pokaż wiadomość
Ilonusek i Xfionka dzięki za rade co do owocków Jesteście kochane
Ilonusek ja jestem podobnego wzrostu co Ty Jestem w szoku, że spadło Ci aż 4,5 kg na pierwszej Turbo. A powiedz mi czego dokładnie nie przestrzegałaś?? Możę w tym tkwi cały sukces tak dobrego wyniku
Moimi odstępstwami były właśnie owoce zamiast warzyw i brakowało mi czasu na 6 posiłków - także w trakcie dnia było ich czasem 5 czasem 4. Herbatę słodzę 1 łyżeczkę, kawa z mlekiem i cukrem no i nie mogłam sie obyć bez słodyczy jednego dnia zjadłam aż 6 cukierków Rafaello chociaż tym razem (II tura) już mnie tak nie ciągnie do słodkiego jadłam majonez light (sałatki z warzyw z listy) 4,5kg to był wynik po 2tyg Turbo (po 10dniach - 2,7kg mniej)

Xfionka
nie chce mi się wierzyć, że ważysz 67,6kg masz super figurke!! ja mam 65kg i moje nogi są tak grube, że krótka spódniczka odpada!! a ile masz wzrostu??

Edytowane przez Ilonusek
Czas edycji: 2010-03-14 o 16:05
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości