|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#511 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę - część V
Cytat:
sama już się gubię ![]() ![]() już po ostatniej wymiance pomyślałam że mogłyśmy się jeszcze większą ilością wymienić ... ale nic straconego w tym tygodniu się wezmę za flachy, pewnie w weekend ... i spiszę Ci na pw co będę miała jeszcze na wymiankę ![]() a czego szukam? sama nie wiem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#512 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
OK nie ma sprawy. To ja Ci też w najbliższym czasie wyślę listę tego, co tam mogę oddać, i obaczymy czy się nam coś z tego urodzi znowu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#513 |
Zakorzenienie
|
Chętnie wymienię:
- Shaal Nur - 1,7 ml (f) nowa - Durbano Turkus - ok. 0,5 ml może ciut mniej (r) - Roberto Cavalli Serpentine edt 1,5 ml (f) nowa - L'Occitane Milk&Honey Shimmer ok 1,5 ml (r) lub odlewka 5 ml - Kingdom edt 1,5 ml (r) lub odlewka do 5 ml - Sweet Darling 1,5 ml (r) - Intimately Night 1,5 ml (r) - Brit Sheer 1,5 ml (r) - Cinema edp ok. 0,5 ml (r) Zapraszam ![]()
Edytowane przez studentkaAM Czas edycji: 2010-05-13 o 16:54 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#514 |
Raczkowanie
|
Witajcie!
Mam odlewki których z chęcią się pozbędę Aquolina Blue Sugar 9/10 ml Cacharel Anais Anais 18/20 ml Escada Sunset Heat 9/10 ml Organza 9/10 ml Poszukuję Angel Flowerbomb Flowerbomb extreme Chocolovers Skarlett Cacharel Coco Mademoiselle Jadore Paloma Picasso EDP Angel ou Demon Midnight Poison Edytowane przez Karolina2211 Czas edycji: 2010-05-13 o 16:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#515 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
a interesuje mnie cos z tych: escada i organza. Reszta moich próbek 4 posty wyżej ![]() ---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ---------- I mam pytanie może mi ktoś może odpowiedzieć... Zamówiłam próbkę Organzy i dostałam, ale płyn jest czerwony ![]() ![]() Edytowane przez 201606201234 Czas edycji: 2010-05-13 o 17:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#516 |
Zakorzenienie
|
Pewnie jest stara, kolor na to wskazuje.
|
![]() ![]() |
![]() |
#517 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#518 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Moja odlewka Organzy jest ciemnopomarańczowa. mnie interesuje u ciebie Flowerbomb i Midnight Poison. jakie duże masz te odlewki? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#519 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#520 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#521 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#522 |
grozi wypollizowaniem
|
może ktośsie skusi
![]() zapraszam do wymiany-będę hojna ![]() czarne- aktualne szare- nieaktualne magenta- najnowsze dokładki w szukanych i do oddania oddam: Armani Prive-Pierre De Lune-0.4 ml spray Balmain- Balmya- 1 ml Balmain- Ambre Gris Bvlgari Notte pou Femme Bvlgari Notte PH- 1,5 ml Cerruti - Image-1,5 ml Cartier- Le Baiser Du Dragon- 0.8 ml CDG-Laurel-0.6ml CK- Obsession Sheer-3 ml Clarins-Par Amour Tourjours-0.9 ml Chopard-Casmir-0.8 ml Demeter- Cinnamon Bark -0.7ml Diesel Dilesel ++ Dior- Tendre Poison- 0.2 ml Diptique-L'eu de L'eau Diptique-Oyedo-le iliah DKNY-Be Delicious- 1,5 ml spray Donna Karan-Black Cashmere-stara wersja-0,6 ml-vesenka Etro-Messe De Minuit Etro-Raving-0.4 ml Fendi-Theorema Esprit d'Ete-1 ml Fridge by yDe-yDe 2-0.7 ml Heeley-Cardinal-0,2 ml-zuzqie Gabriela Sabbatini Devotion Gabriela Sabbatini EDP Guerlain-AA Mandarine Basilic-0.7 ml-vesenka Guerlain-Shalimar Light (niebieski)-0,6 ml Guerlain- Shalimar Light- słomkowy-0.4 ml Guess-Guess edp-1,5 ml Hermes- Hiris-0.4 m Joop- Wolfgang John Galliano-edp-1 ml Lacoste-Inspiration- 1 ml spray Lancome- Attraction- 0.3 ml L'Artisan- L'Eau de Jatamansi- 0.5 ml-le illjah Pollena Eva Olimpia - podobne do Alchimie ![]() Profumum Roma- Thundra-0.2 ml Sonia Rykiel Belle en Rykiel -0.7 z atomizerem Sephora- Chocolate&Vanilla-2 ml Serge Lutens-Cuir Mauresque-0.7 ml Serge Lutens- Fourreau Noir-0.3 ml Sege Lutens- Bois et Musc Sonoma Scent Studio- Encens Tranquille-0.7 ml Trussardi-Jeans Woman-2,5 ml Tauer-Incense Rose-kropelka w sprayu YR-Voile d'Ambre YR-Figuer-0,4 ml YR- Neonatura Cocoon-0.6 ml YSL- Cinema edt-0,5 ml-vesenka odlewki: Messe De Minuit- 3 ml Winter Delice- 5 ml 2 puste buteleczki po Tumulte PH- 30 ml i 50 ml szukam: Armani-Cedre Olympe Aroma M- Geisha Rouge Ava-Luxe- wszystkie drewna,przyprawy i kadzidła Bond No9. Coney Island Byblos Sandalo black phoenix alchemy lab-wszystko CBIHP Iron Goddes of mercy CDG-Dover Street Market CDG Nomad tea Etro-Mahogany Escentric Molecules- Molecule 02 Frederick Malle- Dans tes bras Histoires de Perfums-1740 Histoires de Perfums-1826 Histoires de Perfums-1889 Histoires de Perfums-Ambre 114 Humiecki&Graef-Skarb Jo Wood-Usiku-od kriss Lancome- Magie Noire L'Artisan- Rien L'Artisan-Aedes de Venustas Le Labo- Gaiac 10 Lutens-Ambre Sultan Maitre Parfumeur et Gantier- Ambre Precieux Mark Buxton-Around Midnight Micallef -Shanaan Nasomatto- Hindu Grass Nina Ricci. Les Belles, Delice d'Epices Omnia Profumo- Ambra PG-L'Ombre Fauve PG- Querelle, PG- Corps et Ames, PG- Cedre Sandaraque, PG - L'eau Rare Matale PG-L'Eau Guerriere PG-Bois Blond Profumum- Patchouly Profumum- Alba Santa Maria Novella- Nostalgia Six Scents series one- Scent no 4. Susan Lang- Tamboti Wood Susan Lang- Red Ginger Tann Rokka- Aki Tauer-L'Eau d'Epices Thiery Mugler-AMen Pure Coffee Tom Ford- Amber Absolute Tom Ford- Noir de Noir oraz wszelkie inne przyprawy, ambry i drewniaki oraz kadzidła,kawa i herbata, słodka paczula, zioła i las ![]() ![]() chętnie wymienię próbki na odlewki 3-5 ml: -Chaosu Donna Karan, - Patchouli Micallef, - Molecule 02, - Fille en Augilles, - Escentic 01 -Escentric 02
#523 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#524 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czy widziałabyś jakoś taką wymianę? Oddam też chętnie próbki z postu 455 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#525 |
Wtajemniczenie
|
Moje perfumy na wymianę:
PRÓBKI i EWENTUALNE ODLEWKI: parfum d'empire - eau de glorie diptyque - l'eau de l'eau L.T Piver - Cuir de Russie donna karan - labdanum dana - toujours moi penhaligon's - opus 1870 etro - vicolo fiori maria mcelroy - untitled #5 van cleef & arpels - birmane edt serge lutens - bois oriental, el attarine frederic malle - l'eau d'hiver marc jacobs - cotton etro - magot demeter - hervey'a kisses dior - pure poison, tender poison lalique - tendre kiss l'artisan - mure et musc paco rabanne - black xs calypso christiane celle - calypso vanille menard - l'eau de ryokuei agent provocateur edp etat libre d'orange - noel au balcon krigler established - cognac 66 diptyque - feu de bois aqua allegoria - mandarine-basilic hermes - kelly caleche tom ford - black orchid edt profvmvm - dulcis in fundo hermes - 24 faubourg 10 corso como chanel no 19 edt chanel - coco edp serge lutens - gris clair les perfumes de rosine - diabolo rose comme des garcons - sequoia mauboussin - histoire d'eau robert piguet - bandit etro - etra lubin - idole de lubin annayake - miyako parfums gres - cabaret jin abe - jin abe tauer perfumes - lonestar memories alfred sung - shi kilian - straight to heaven bond no. 9 - new haarlem acqua di parma - mandorlo di sicilia pro fvmvm roma - fiore d'ambra john galliano - john galliano shiseido - feminite du bois molinard - bois precieux (do 4ml) costume national - 21 (do 5ml) alexander mcqueen - kingdom tom ford - tobacco vanille lalique - amethyst roberto cavalli - oro m.micallef - automne comme des garcons - comme des garcons edp l'occitane - eau d'iparie comme des garcons - woodcoffee Olivier Durbano - Jade Bond no. 9 - Lexington Avenue Amouage - Jubilation 25 Kenzo - Amour le Parfum (do 5ml) L'artisan Parfumeur - Safran Troublant Comme des Garcons - Ouarzazate cartier - le baiser du dragon edp parfum d'empire - ambre russe, aziyade, fougere bengale hermes - un jardin la mousson calvin klein - ck one jean paul gaultier - classique edp, gaultier 2, madame costume national - scent parfum d'empire - cuir ottoman edp olivier durbano - amethyst (do 8ml) niektóre próbki są oryginalne z kartonikami, inne robione, proszę pytać o ilość ml i postać odlewki wykropkowane są w atomizerach na szaro oznaczone są rzeczy wymienione takim kolorem oznaczone są świeżo dodane próbki Edytowane przez le illjah Czas edycji: 2010-05-22 o 13:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#526 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
To ja bym chciała sie rzucić na zielonki. Ja mam w podpisie. Ale dawno nie aktualizowane a trochę przybyło. Postaram się jutro zaktualizować.
![]() |
#527 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
hello ! moze u mnie cos za powyższe? ---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ---------- Cytat: Napisane przez Polly_ ![]() ... zapraszam do wymiany-będę hojna ![]() oddam: Armani Prive-Pierre De Lune-0.4 ml spray CDG-Laurel-0.6ml CK- Obsession Sheer-3 ml Pollena Eva Olimpia - podobne do Alchimie ![]() Profumum Roma- Thundra-0.2 ml szukam: Byblos Sandalo (ilość dowolna) Lutens-Ambre Sultan (max.2ml) Nina Ricci. Les Belles, Delice d'Epices (max.1ml) Susan Lang- Red Ginger (ilość dowolna) ... Hallo Polly! Czy widziałabyś jakoś taką wymianę? Oddam też chętnie próbki z postu 455 ![]() les belles juz mam-zaponiałam wykreślić ![]() Armani Prive-Pierre De Lune-0.4 ml spray CDG-Laurel-0.6ml CK- Obsession Sheer-3 ml Pollena Eva Olimpia - podobne do Alchimie ![]() Profumum Roma- Thundra-0.2 ml za Byblos Sandalo-1ml Lutens-Ambre Sultan 2ml Susan Lang- Red Ginger -1ml Byredo Green Guerlain Mahora
![]() |
#528 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#529 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Polly, jak dla mnie ok. Piszę PW ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#530 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Etro Messe de Minuit DK Labdanum DK Wenge DK Fuel DK Black Cashmere Guerlain AA Winter Delice Guerlain AA Tutti Kiwi YR Nature Millenaire Demeterki: Amber Mulled Cider duża próbka /odlewka ok. 2,5ml spray Etro Dianthus
Figarro Scent Stories - pisze się o perfumach ....troszkę ![]() ![]() https://www.instagram.com/figarroscentstories/ Zapraszam ![]() Wymieniam się ![]() ![]() Edytowane przez Figarro Czas edycji: 2010-05-15 o 13:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#531 |
Zakorzenienie
|
yr green summer oddam-ubytek ok 10 ml
przyjme yr neonatura cocoon |
![]() ![]() |
![]() |
#532 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
u Ciebie etro - raving, diptyque - l'eau de l'eau i bois et musc. ile jest dwóch ostatnich? cognac narazie zarezerwowany dla Gwai bo była pierwsza. Cytat:
Miszona u Ciebie nic nie znalazłam Edytowane przez le illjah Czas edycji: 2010-05-15 o 19:04 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#533 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na wymianę mam: PRÓBKI: Chech&Speake No.88 1ml (fiolka) Chech&Speake Neroli 1ml (fiolka) Chech&Speake Rose 1ml (fiolka) Bandit 0,9ml (fiolka) Wazamba 1ml (fiolka) D. Karan Wenge 1ml, (fiolka) CdG x Artek Standard 1ml (fiolka) Durbano, Rock Crystal 1ml (fiolka) Gucci Rush2 1,7ml (fiolka) Lancome Miracle 1ml (fiolka) Tauer, L'Air du desert marocain 1ml (fiolka) Palisander 1ml (fiolka) Etro, Etra 1ml (fiolka) Etro Ambra 1ml (fiolka) Etro, Messe de Minuit ok. 1ml (fiolka) YR, Neonatura Cocon 2ml (sampler) L’Artisan, Mechant Loup 1ml (fiolka) Armani, Diamonds 1ml (fiolka) CdG, Garage 1ml (fiolka) IHP, M#3 November 1ml (fiolka) Habanita 1-2ml (fiolka) Eue de Lilique 2ml (fiolka) Kenzo Amour 1ml (fiolka) Kenzo, Indian Holi 1ml (fiolka) Lolita Lempicka, Midnight 1ml (fiolka) ODLEWKI: Demeter: Bee’s wax 10ml (atomizer) Demeter: Sugar Cane 10ml (atomizer) Demeter, Thunderstorm 6-6,5ml (atomizer) Alfred Sung SHI 10ml (atomizer) La Perla, Dark Extacy 6,5-7ml (atomizer) Nina Ricci, Ricci Ricci 5ml (atomizer) D. Karan, Fuel 2ml (fiolka) Black Tourmaline, O. Durbano 5ml (atomizer) - na razie jednak nie wymieniam Diptyque, Feu de Bois 10ml (atomizer) Alien Sunessence Leggere 2,5ml (atomizer) CK One do 5ml Lolita Lempicka, L de Lolita ok. 4ml (atomizer) Edytowane przez aeronauta Czas edycji: 2010-05-20 o 21:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#534 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakie masz pojemności? Znajdziesz coś u mnie? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#535 |
Zakorzenienie
|
Oddam odlewkę Truth CK (4ml). Może znajdzie się chętny?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#536 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
cotton jest 0,5ml el attarine niecały 1ml ciężko stwierdzić bo fiolka nietypowa cognac 2,5ml bez jednego psika (atomek) jeszcze widziałam, że szukasz Gaiac'a. mogę Ci podarować 1ml. u Ciebie podoba mi się: Parfumerie Generale Aomassai LesNez Let Me Play The Lion Le Labo Patchouly 24 I Hate Perfume Wild Hunt jakie masz pojemności tych próbek? widzę, że masz bardzo dużo ambrowych zapachów. który szczególnie polecasz? masz jakiś ulubiony? Edytowane przez le illjah Czas edycji: 2010-05-16 o 14:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#537 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
jutro sprawdze, ale mi pasuje bez koniaka ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#538 |
Zakorzenienie
|
#539 |
Zakorzenienie
|
A ja rozpaczliwie poszukuję próbek zapachów IHP (oprócz ItL).
Zwłaszcza November, Black March, Winter... W zamian to co na targowisku, możliwe wygrzebanie wielu innych z czeluści toaletki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#540 |
Perfume Lover
|
Aeronauta: znajdziesz cos u mnie za odlewke Ricci Ricci 5ml?
Próbki: Angel Sunessence Edition Saphir Soleil x2 Diptique- Philosykos M.Micallef- Black Sea Frapin- Caravelle Epicee Kenneth Cole- Black Boss- Femme Comptoir sud Pacifique: Matin Calin, Givenchy- Organza Gucci Eau de Parfum Hermes- Ogrodek Srodziemnomorski ( na sprobowanie) Calvin Klein- Obsession Dolce & Gabbana EDP F by Ferragamo Nina Ricci Cherry Fantasy Celine Dion- Sensational Dior-Addict nawilzana chusteczka Naturelle by Yves Rocher nawilzana chusteczka Comme Une Evidence by Yves Rocher Givenchy Ange ou Demon tender ( w saszetce) probki wszystkich zapachów Czech &Speake/bez Dark Rose ODLEWKI: Dior- Addict Estee Lauder- Youth Dew Amber Nude Miss Sixty- Rock Muse Escada- Margaretha Ley Nina Ricci- Nina Versace- Crystal Noir Chopard- Casmir Bijan EDP by Bijan Elisabeth Arden- Green Tea Chanel no 5 Eau Premiere Today by Avon zielone Les Belles by Nina Ricci Miniaturka Organzy 5ml
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:47.