![]() |
#511 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVIII
I widać u mnie już objawy zewnętrzne z powodu miłości.
Cały nasz czas mam przed oczami, lubię napawać się tymi chwilami. ehh. jest źle. dlatego nie będę za często się udzielać. Pozdrawiam Kochane.
#512 |
BAN stały
|
myszka23101 bryym dziękuje ![]() . nuce dzisiaj cały dzień . ale to nie dlatego, że jestem zakochana . i też wcale nie dlatego siedze jak głupia z komórka w ręcę z nadzieją, że napiszesz . kazałeś mi o sobie zapomnieć . zapomniałam kazałeś mi ułożyć sobie życie z kimś innym . ułożyłam sobie . a teraz przychodzisz do mnie i mówisz, że jednak odchodząc popełniłeś duży błąd ? i myślisz, że od tak do Ciebie wrócę ? a jego zostawię jak Ty niegdyś mnie ? i specjalnie wychodzisz z domu o tej samej porze co ja ? tylko po to bym cały dzień miała tylko Ciebie w głowie . a Ty w dupie ? potrzebuję Cię nie rozumiesz tego ? potrzebuję ! głupia . głupia . głupia . głupia . dalej wierzysz w jego słowa ? mało masz ran w sercu ? no mało ? . |
![]() ![]() |
![]() |
#513 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() _________________ Nie będę tęsknić, czekać, nie sypiać po nocach. Nie pozwolę sobie na to. Nie pozwolę sobie się w Tobie zakochać..
![]() ![]() |
![]() |
#514 |
Raczkowanie
|
Cieszę się, że choć komuś się coś spodobało
![]() ![]() _________________ Każdego wieczora ćwiczę do utraty sił. Każdego ranka marnuję czas na strojenie się, malowanie i perfekcyjne ułożenie włosów. Czemu ? Bo mam nadzieję, że kiedy pewnego dnia mnie zobaczysz, zdasz sobie sprawę, iż to ja jestem kobietą Twojego życia. -Ona ma chyba jakieś żółte papiery. Nikt normalny się tak nie zachowuje. -Nie, to tylko ten patałach złamał jej serce. Tak jakoś brak pomysłów
![]()
![]() |
#515 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziękuje kochaanaa ![]() ![]() ____________
Wolno płynące emocje na duszy . Wybiła północ , kopciuszek zostawił swojego księcia, bignąc rytmicznie po schodach. kolejna bajka bez happy endu . Płomyk świeczki wirował na wietrze, jej oczy utkwiły w martwym punkcie, ponad świecą, wiedziała że to symbolizuje nadzieje. a nadzieja wolność . Gdy patrze na swoje odbicie w zdjęciu i widzę uśmiechniętą buzię, odzwierciedlam wtedy całe wydarzenie co do milisekundy aby uśmiech szybko nie zeszedł także i z tej prawdziwej.
Myślę że cała magia w słowach "Obiecaj mi" jest w tym że masz je do kogo wypowiadać, masz kogo o coś prosić, wiedzącże usłyszysz "obiecuje" i to jest taka wiedza, jakby ktoś czekał za najciemniejszym zakrętem ... <3 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#516 |
Raczkowanie
|
no to moja pierwsza stówka z wami <3
_____________________ proszę pana ? czy mógłby pan mnie pokochać ? kiedy ptaki nisko latają, trawa nie błyszczy zielenią, a słońce za chmurami się chowa, wiem, że to ten dzień, w którym cię dla mnie nie ma. kiedyś byłam szczęśliwa. teraz muszę udawać. |
![]() ![]() |
![]() |
#517 |
Zadomowienie
|
Dzisiaj popłakałam się nawet na reklamie cukierków..
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#518 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() dziękuję. ![]() dziękuję. ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Panienkę moją kocham.
i Panienkę moją okradam. ! ![]() ![]() * stos książek przed nią, a ona nadal płacze... * on głupi idiota, załatwił sprawę przez Gadu nie chciał widzieć jej łez, nie miał odwagi jej zostawić samej, na środku parku. * toksyczna miłość, toksyczne gó.wno * Bóg ukrył piekło w samym środku jej serca. * - Kocham go. - Kochasz go?! ; oo - Tak, kocham . Po raz pierwszy w życiu wiem, że kocham. a on mnie zostawił.
![]() ![]() |
![]() |
#519 |
Raczkowanie
|
`dopóki jest ten ktoś,
kto trzyma Cie za rękę -możesz iść do przodu..`
#520 |
Raczkowanie
|
marikab - zmotywowałaś mnie Kochanie ![]() ![]() myszka23101 - okradłam ![]() __________ ` A porozrzucane w szafie ubrania bezczelnie przypominały o panującym wokół niej chaosie .
` Łzy kapały na blat stołu, tworząc smutną melodię. ` A usta demonstracyjnie pomalowała krwistoczerwoną szminką . Chociaż wiedziała, że on tego nie lubi. ` Wybiegła z płaczem z kamienicy niespełnionych marzeń . ` Świat stracił dawną wyrazistość .
#521 |
Raczkowanie
|
Mogę to wykorzystać jako opis??;D
Jest śliczny;* I strasznie pasuje do mojej sytacji ![]() Coś nowego: nie używaj słowa "kocham" jeśli nie znasz jego znaczenia..-proste. a żadna myśl nie cieszy mnie, znów czarno-biało robi się.... czym posolisz sól, kiedy straci smak..? obrzucona płatkami róż przez was.... Zamknąć oczy i marzyć ,że to wszystko to tylko zły sen... Cisza jest przystanią zmęczonego słowa... "Choc wszystkie karty na stole... ja nie rozumiem NIC..." Przetrwac noc i doczołgać do rana... jak tam spanko????bo chyba niewyspani... Wpierw się traci, później rozumie swój błąd... I Tak Skończył Się Dzień Pełen Okazji, A Żadnego Działania Czasem trzeba sięgnąć aż do dna,żeby zacząć myśleć własną głową W MoimOgrodzieGdzie SmutekGości GdzieGorzkieDni I GorzkieNoce... Dalibyśmy się wychłostać aby mogło tak pozostać..." szuram sobie po dworku jak mały jeżyk po liściach Dałam Ci wiele szans, żadnej nie wykorzystałeś |
![]() ![]() |
![]() |
#522 |
Raczkowanie
|
OddychamRapem - pewnie , że możesz ;* po to tu piszę ![]() < 3 .
#523 |
Zakorzenienie
|
CukrowaPanna - to kumpeli opis na gg był , genialny az mi się buzia usmiechała jak go przeczytałam ![]() Dziękuję wam pączki ! ![]() -- 'Możesz wygrać z przeciwnikiem, ale nie ze szczęściem. ' '- Ufasz mi? - Teoretycznie. ' 'A gdy nasze wargi się zetknęły, wiedziałem, że gdybym nawet dożył setki i zwiedził wszystkie kraje świata, nic nie da się porownać z tą jedną chwilą, gdy po raz pierwszy pocałowałem dziewczynę moich marzeń, i byłem pewny, że moja miłość będzie trwała wiecznie. ' '- I co podpowiada ci twoje serce? - Nie wiem. - Może - stwierdziła łagodnie mama - zbyt gorliwie starasz się je usłyszeć. ' „-Celuj w księżyc, bo nawet jeśli nie trafisz, będziesz między gwiazdami. -Nie pragnij być lepszym od innych, najpierw bądź samym sobą.” |
![]() ![]() |
![]() |
#524 |
Zakorzenienie
|
bryym -
![]() miłość i szczęście poszło na urlop, wrócą wraz z Tobą.
#525 |
Przyczajenie
|
Cześć
![]() jestem nowa i zaczynam pisać z wami , od wielu tygodni kradłam wasze opisy a dzisiaj postanawiam zacząć sama. Trochę jestem w tym wszystkim zielona więc z góry przepraszam. ----------------------------------------------------------- Każdego dnia chcę więcej, zapominając że nigdy tak nie będzie. * Miłość jest nieprzewidywalna. -jednej nocy wydaje się być zbyt blisko, a następnej zbyt daleko. * A ja wierzę w tę resztki NASZEJ magii, które upchały się w ciemno kąty naszych serc. * Marzenie me mają moc żaru wulkanu. |
![]() ![]() |
![]() |
#526 |
Zadomowienie
|
marikab - ojej dziękuję za wyróżnienie Słonko
![]() ![]() ![]() *
wraca, wiadomo że wraca. czasami na sekundę, na godzinę, bywa, że na całe dnie wraca. i wracać będzie. myśl o Tobie. mam na myśli, że myślę, czy Ty myślisz. po prostu napisz. średnik i gwiazdka w duecie nie są pracochłonne, a szczęściodajne bardzo. i cisza towarzyszem. bliskość nawiązuję z samotnością jedynie. razem. cokolwiek gdziekolwiek, razem. <3 dziś nie będę płakać, dam oczom odpocząć. niech pan uśmiech pokaże na co go stać. *
#527 |
Zadomowienie
|
Bicie naszych serc zagłusza wszystkie inne dźwięki. bryym - ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#528 |
Raczkowanie
|
znowu ja? to juz kochanie tak mnie nie mozesz? ;(( _______ całusem kurz z uczuć zrzuć. . Uśmiech ... Nie dużo, a zarazem tak wiele |
![]() ![]() |
![]() |
#529 |
BAN stały
|
Miłość, co chwilę przelatujesz obok mnie, a ja cały czas czekam aż zatrzymasz się w moich drzwiach i powiesz ‘cześć’. Nie musisz wcale pukać. Wtuleni w przestrzeń, zasłuchani w swoich myślach |
![]() ![]() |
![]() |
#530 |
Przyczajenie
|
Zostawiam ostatni raz ślad na twoich ustach. |
![]() ![]() |
![]() |
#531 |
Raczkowanie
|
Nie liczę że wybaczysz bo szczerze tego nie chcę...
...znowu zwykły dzień,nikt nie zmienił świata ...biegniesz na oślep po drodze gubiąc szczęście Niech kończy się świat, pojutrze czy dziś,nieważne. -miłość ukryta w blekicie Twoich oczu, w purpurze Twoich ust. -szukales wzroku mego, a teraz go unikasz... it's my life and it's now or never! // to moje życie, teraz albo nigdy. na wszystko znajdę odpowiedź... na ciebie znajdę sposób ![]() slow down baby, I'm not your lady... // zwolnij kochanie, nie jestem twoją panienką.. ... isn't good but I like 'it' ![]() don't make me wait for you... // nie pozwól mi czekać na ciebie.. `zamień horror na sielankę` ![]() to może ja wpadnę później.. 5 razy później.. ... i odszedł, bo nie miała pomysłu na obiad. |
![]() ![]() |
![]() |
#532 |
Zakorzenienie
|
Primadonna, fetysz, TiS - ♥
oczy znów zbladły,
oddechu zabrakło. wycofałeś się. niebo ma kolor dymu papierosowego, trawa znów pachnie rosą. szukałam sama siebie w pudełkach, w koszach na śmieci. (...) znalazłam się w Twoich oczach. pstryknij włącznik i otwórz swoje trzecie oko. cholera, przyjdź i odczep się od moich myśli nie mogę spać jest zbyt dużo hałasu w mojej głowie.
ya probé, ya fumé, ya tomé, ya dejé, ya firmé, ya viajé, ya pegué, ya sufrí, ya eludí, ya huí, ya asumí, ya me fui, ya volví, ya fingí, ya mentí Edytowane przez caroline060 Czas edycji: 2010-04-09 o 08:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#533 |
Raczkowanie
|
Całe życie na coś czekamy, a to na nowe meble, na autobus, na kogoś z rodziny. Nasze życie składa się więc z czekania. A więc czekam i ja... Na zmiany na lepsze. Żadna praca nie hańbi. Więc stój dalej pod tą latarnią! Myślałam, że mu już nie zależy ale przyjechał najszybciej jak tylko mógł. Przytulił i otarł mi łzy. Mój skarb <3 ---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ---------- Wytarłeś o mnie wszystkie swoje brudy jak buty o wycieraczkę.... Myślą, że jestem chora umysłowo, bo się ciągle uśmiecham ale ja po prostu się zakochałam.
#534 |
Rozeznanie
|
'It was awesome but we lost it.' Było wspaniale, ale traciliśmy to. 'It's awkward and it's silent As I wait for you to say.' Niezręczna jest cisza Gdy czekam, co powiesz. 'Let's be clear I'm not coming back.' Niech będzie to jasne nie wrócę.
'I to w tej chwili zdajesz sobie sprawę, że to wszystko zdarzyło się tylko raz. I nie ważne jak bardzo się starasz nigdy nie poczujesz się taki sam. Nie będziesz już nigdy się czuć trzy metry nad niebem.' |
![]() ![]() |
![]() |
#536 |
Zakorzenienie
|
Pamiętam każdy twoje spojrzenie, czuję każdy dotyk to nie minie. * a mówiłaś przejdzie z czasem, będzie lepiej że zobaczę, zobaczyłem miałaś racje zobaczyłem, ale wrak człowieka w lustrze kiedy przemywałem twarz wycierałem ją przed lustrem. Zanim umrę k**** mac nie chce nic od tego świata, który śmieje mi się w twarz i *****a na mnie wykłada. Jak Ci się układa? Mam nadzieje że jest git i że w przeciwieństwie do mnie ****a jakoś w nocy śpisz ! Jopel - przypomne Ci ; (
mogę mieć takie życie, jaki inni mają sen! ![]() Edytowane przez patrysiowa_ Czas edycji: 2010-04-09 o 13:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#537 |
Zadomowienie
|
I 'co by było gdyby..' pozostaje pod wielkim znakiem zapytania.
Zawsze blisko siebie kogoś warto mieć.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#538 |
Przyczajenie
|
Heej Talenciary ;* potrzebuje opisów typu
`Dobra su.ko, koniec żarów szykuj się do ostrego startu` pomożecie? ________________ Słodki Narkotyku *__*
w przesłodkim sweterku *__* |
![]() ![]() |
![]() |
#539 |
Przyczajenie
|
Bogu omsknęła się dłoń, kiedy sprawił nas zdolnymi do kochania.
![]() |
#540 |
Raczkowanie
|
Witam po przerwie ;*
___ Posyłam ludziom jeden z najpiękniejszych moich uśmiechów, a niech mają coś z życia!
Dla miłości zrobię wszystko. I nie są to zwykłe, puste słowa. Przekonuję się o tym z dnia na dzień coraz bardziej. W tym stanie nie ma rzeczy niemożliwych. Niebo nabrało dziś niesamowitych kolorów, nie wiem czy dlatego, że rozmawiasz z całym moim ciałem za pomocą pocałunków. Twoje rzęsy zaszeleściły na poduszce i, przysięgam, była to najwspanialsza pobudka we wszechświecie. "Bez wątpienia zasłużyłem sobie na moich wrogów, ale nie sądzę, abym zasłużył na moich przyjaciół." Walt Whitman
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:30.