Miłośniczki Zary - część III - Strona 18 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-07, 11:02   #511
e8568007f733d5544c729bc90367d4fe20d6da38_65540b4a0b460
Konto usunięte

Dot.: Miłośniczki Zary - część III

jak są liczone dni, które mam na zwrot?
to znaczy pierwszy dzień to dzień, w którym dokonałam zakupu czy następny?
e8568007f733d5544c729bc90367d4fe20d6da38_65540b4a0b460 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-07, 12:00   #512
pronunciation
Zakorzenienie

[1=e8568007f733d5544c729bc 90367d4fe20d6da38_65540b4 a0b460;19833769]jak są liczone dni, które mam na zwrot?
to znaczy pierwszy dzień to dzień, w którym dokonałam zakupu czy następny?[/QUOTE]
następny
Stary 2010-06-07, 12:02   #513
agnsk
Raczkowanie

Ma któraś z Was takie spodnie? jak się noszą? jaka cena? można je jeszcze dostać?
+ te same pytania co do spódnicy.

Edytowane przez agnsk
Czas edycji: 2010-06-07 o 12:04
agnsk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-07, 12:28   #514
pronunciation
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnsk Pokaż wiadomość
Ma któraś z Was takie spodnie? jak się noszą? jaka cena? można je jeszcze dostać?
+ te same pytania co do spódnicy.
obie rzeczy powinny być jeszcze dostępne
spodnie 159 zł
spódniczka też 159 zł

Cytat:
Napisane przez mademoiselle jeanne Pokaż wiadomość
Nie ma za co Oj, jeśli mówimy o tej samej z cienkiego materiału, z gumowym paskiem w pasie, z mniej więcej połową czarną i na dole trzema czy czterema pasami różnej grubości, to niestety nie polecam Tak jak napisałam wygląda ładnie tylko w sklepie na stole
Mam nadzieję, że się nie rozczarujesz Swoją drogą chyba wiem, o których piszesz Sama mierzyłam jakiś czas temu zwykłe, proste cieliste, ale niestety były dla mnie za szerokie i spadały mi ze stóp Mierzyłam tam też cieliste T-bary z nadzieją, że może będzie lepiej ale też wydawały mi się za szerokie Widocznie nie są mi dane
Asiu, mam do Ciebie pytanie odnośnie tej białej marynarki ze Studio ..
lubisz ją? dobrze się nosi?

Edytowane przez pronunciation
Czas edycji: 2010-06-07 o 12:11
pronunciation jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-07, 12:40   #515
e8568007f733d5544c729bc90367d4fe20d6da38_65540b4a0b460
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez pronunciation Pokaż wiadomość
następny
dzięki za odpowiedź
ale chyba i tak spóźniłam się z oddaniem...
e8568007f733d5544c729bc90367d4fe20d6da38_65540b4a0b460 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-07, 18:08   #516
aleksandrajoanna
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez owieczka-18 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, chiałabym Was prosic o rade. Tydzień temu zakupiłam sandałki zary na allegro , były trochce tańsze niż w sklepie dlatego się skusiłam. Niestety mam teraz z nimi mały problem... Jak byłam w nich na zaukpach w tesco to przy wyściu włączył się alarm po sprawdzeniu okazało się że to te buciki dzwonią
w sumie to nie jestm pewna czy zostały legalnie przez osobę sprzedającą kupione czy też nie... Jak byłam w sklepie to na sandałkach wciąż miałam te czerwone naklejki alarm na podeszwie, teraz już je odkleiłam ale boję się że nadal na każdej bramce będą mi dzwonic....
Myslicie ze odklejejnie czerwonych kółeczek wystarczy czy buciki mogą miec jeszcze w środku jakies zabezpieczenia? miałyście może podobną sytuacje z butami Zary? Z góry dziękuje za odpowiedź
Odklejenie naklejek raczej nic nie da . Mój kolega też tak miał - z czasem magnez się rozmagnesował i było ok .
aleksandrajoanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-07, 20:01   #517
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez boszenka69 Pokaż wiadomość
Asiu a które czarne szorty? Można prosić zdjęcie PS. Uwielbiam oglądać fotki Twoich zakupów

A ja ostatnio sprawiłam sobie takie oto szorty...
wydaje mi się, że to te ze zdjęcia z lookbooka, ale w innym kolorze jeśli się nie mylę, mogę je z czystym sumieniem polecić
Bożenko, one mają w zasadzie identyczny krój jak Twoje, tylko zamiast paska skórzanego mają materiałowy Jeśli chcesz, postaram się jednak wstawić jutro zdjęcie, bo dzisiaj już ciemno się pomału robi
A pudrowe mają właśnie identyczny fason i właśnie taki skórzany pasek Kuszą mnie, ale z drugiej strony pewnie jak znajdę coś innego w zamian, to z nich zrezygnuje i wrócę do pierwotnego planu zapolowania na nie na wyprzedaży

Cytat:
Asiu, mam do Ciebie pytanie odnośnie tej białej marynarki ze Studio ..
lubisz ją? dobrze się nosi?
Bardzo To ostatnio mój ulubiony fason marynarek, nosi się bardzo dobrze, jest naprawdę efektowna Jedyny minus - szybko się brudzi
mademoiselle jeanne jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-06-07, 21:19   #518
olivcia
Rozeznanie

czy moge Was dziewczyny prosić o nr ref marynarki majtkowej???Poluję na nią i ciekawa jestem czy jeszcze gdzieś ją dostanę... A swoją drogą już dawno mnie tu nie było...Stęskniłam się za Wami
"...Ludzie z twojej planety - powiedział Mały Książę- hodują pięć tysięcy róż w jednym ogrodzie... i nie znajdują w nich tego, czego szukają.A tymczasem to, czego szukają, może być ukryte w jednej róży lub w odrobinie wody. Lecz oczy są ślepe. Szukać należy sercem..."
olivcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-07, 21:38   #519
Wojtusia
Zakorzenienie

Dziewczyny doradźcie mi chcę kupic nudziaki ale nie wiem który rozmiar wziać. Noszę 39/40? w zarowych nudziakach jest standardowa rozmiarówka?
ja mam zwykłe czułenka w rozmiarze 39, mierzyłam wkładkę od czubka do końca i ma 26 cm. Poradźcie coś... nie mam mozliwości sama kupic w zarze bo mam do nie Daaleko tylko na All mogę kupić.
Wojtusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-07, 21:45   #520
justysia171
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Wojtusia Pokaż wiadomość
Dziewczyny doradźcie mi chcę kupic nudziaki ale nie wiem który rozmiar wziać. Noszę 39/40? w zarowych nudziakach jest standardowa rozmiarówka?
ja mam zwykłe czułenka w rozmiarze 39, mierzyłam wkładkę od czubka do końca i ma 26 cm. Poradźcie coś... nie mam mozliwości sama kupic w zarze bo mam do nie Daaleko tylko na All mogę kupić.
Ja noszę podobny rozmiar jak ty,raz 39,raz 40, z nudziaków mam 40 (wkładka ma właśnie 26cm)(mają leciutki czubek) i są na mnie idealne, 39 była leciutko ciasnawa.
Skoro masz czółenka z wkładką 26 cm to te buty powinny być idealne w rozmiarze 40

justysia171 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-07, 21:53   #521
Wojtusia
Zakorzenienie

dzięki justysia mam nadzieję, ze nie będę żałowała
Wojtusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-07, 21:55   #522
justysia171
Zakorzenienie

Cytat:
dzięki justysia mam nadzieję, ze nie będę żałowała
Wg. mnie są wygodne i bardzo ładne(kolor,krój, wszystko mi odpowiada), szkoda tylko, że mamy syfiate chodniki i fleki się szybko niszczą (jak zresztą w każdych butach tego typu),także powinnaś być zadowolona

Stary 2010-06-08, 00:01   #523
endorfina123
Wtajemniczenie

ech, w najbliższym czasie czeka mnie wizyta w sprawie reklamacji, już druga para tych grubych leginsów za 99 zł zepsuła się... miałam je na sobie 2 razy, w miejscu, gdzie był klips (był zaraz przy szwie) poleciało oczko... znając moje szczęście reklamację odrzucą (z poprzednimi w ogóle nie poszłam), ale naprawdę irytujące jest to, że za 100 zł mam leginsy na dosłownie 2 razy :/

endorfina123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-08, 06:55   #524
Vishnja
Zadomowienie

Dziewczyny, posiadaczki nudowych szpilek Zary, powiedzcie mi czy czy ten materiał z którego są zrobione buty to z czasem się rozbija? Moje mają bardzo0 "twarde" czubki i jakoś tak mnie ciśnie w palce mimo, że rozmiar jest nawet ciut za duży.
Na razie testuje buty w domu, strasznie mi się podobają, ale nie są to najwygodniejsze szpilki jakie miałam i zastanawiam się czy z czasem moje stopy do nich przywykną i będę mogła sobie śmigać

Edytowane przez Vishnja
Czas edycji: 2010-06-08 o 06:56
Vishnja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-08, 08:05   #525
pronunciation
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Vishnja Pokaż wiadomość
Dziewczyny, posiadaczki nudowych szpilek Zary, powiedzcie mi czy czy ten materiał z którego są zrobione buty to z czasem się rozbija? Moje mają bardzo0 "twarde" czubki i jakoś tak mnie ciśnie w palce mimo, że rozmiar jest nawet ciut za duży.
Na razie testuje buty w domu, strasznie mi się podobają, ale nie są to najwygodniejsze szpilki jakie miałam i zastanawiam się czy z czasem moje stopy do nich przywykną i będę mogła sobie śmigać
mi się wydaje, że to taki nierozbijający się materiał ..
jedyną opcją jest kupienie ich po prostu o rozmiar większych

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-06-08, 09:01   #526
olliecoco
Raczkowanie

Cytat:
Bożenko, one mają w zasadzie identyczny krój jak Twoje, tylko zamiast paska skórzanego mają materiałowy Jeśli chcesz, postaram się jednak wstawić jutro zdjęcie, bo dzisiaj już ciemno się pomału robi
A pudrowe mają właśnie identyczny fason i właśnie taki skórzany pasek Kuszą mnie, ale z drugiej strony pewnie jak znajdę coś innego w zamian, to z nich zrezygnuje i wrócę do pierwotnego planu zapolowania na nie na wyprzedaży

Bardzo To ostatnio mój ulubiony fason marynarek, nosi się bardzo dobrze, jest naprawdę efektowna Jedyny minus - szybko się brudzi
Mademoiselle jeanne czy z tych marynarek zara studio w kolorze ecru to najmniejszy rozmiar to S? nie ma XS? Mogłabyś podac wymiary tej marynarki w rozmiarze S? Szukam właśnie jakiegoś żakietu w jasnym mlecznym kolorze tylko boje się że nawet S -ka będzie na mnie za duża bo drobna jestem i niewysoka? Z gory bardzo dziekuje!
olliecoco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-08, 09:33   #527
Kica.
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez olivcia Pokaż wiadomość
czy moge Was dziewczyny prosić o nr ref marynarki majtkowej???Poluję na nią i ciekawa jestem czy jeszcze gdzieś ją dostanę... A swoją drogą już dawno mnie tu nie było...Stęskniłam się za Wami
na metce znalazłam taki numer:
2816/235/620/S
(mam nadzieje, że to ten )
Stary 2010-06-08, 10:29   #528
kasia89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kica. Pokaż wiadomość
2816/235/620/S
Tak, to ten. Gabi już go wcześniej podawała

olivcia jak będziesz polować na swoją majtkową, to bardzo proszę o zakup majtkowej r. M jeśli byś taką widziała, oczywiście zwracam wszystkie koszta choć może być ciężko biorąc pod uwagę, że ostatnio praktczynie nigdzie jej nie ma
kasia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-08, 10:42   #529
olivcia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Kica. Pokaż wiadomość
2816/235/620/S
Dziękuje kochana

---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ----------

Cytat:
Napisane przez kasia89 Pokaż wiadomość
Tak, to ten. Gabi już go wcześniej podawała

olivcia jak będziesz polować na swoją majtkową, to bardzo proszę o zakup majtkowej r. M jeśli byś taką widziała, oczywiście zwracam wszystkie koszta choć może być ciężko biorąc pod uwagę, że ostatnio praktczynie nigdzie jej nie ma
Będe o Tobie pamiętać podczas poszukiwań ale wiem że może być ciężko... Nie poddam się tak łatwo

---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ----------

Cytat:

To prawda że nudziaki nie rozbijają się a nawet lakierek podczas ciepła potrafi bardziej przylegać do nogi jakby lekko się kurczył
"...Ludzie z twojej planety - powiedział Mały Książę- hodują pięć tysięcy róż w jednym ogrodzie... i nie znajdują w nich tego, czego szukają.A tymczasem to, czego szukają, może być ukryte w jednej róży lub w odrobinie wody. Lecz oczy są ślepe. Szukać należy sercem..."
olivcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-08, 10:47   #530
Fixi_Pixi
Zakorzenienie

Dziewczyny mam pytanie odnośnie "perfum" z Zary

Dużo jest zapachów? W jakich mniej wiecej cenach się wahają?
Widziałam na zakupowym,że dużo dziewczyn kupuje BLACK ... coś tam za 29,90zł , czy inne są w podobnej cenie?

Mogłbyście mi polecić jakieś typowo słodkie ew. świeże, takie na codzień nie duszące?
(Chciałabym wiedzieć od jakich zacząć bo jak zaczne wszystkie wąchać to potem mi się mieszaja te wszystkie zapachy)
Stary 2010-06-08, 11:36   #531
Kate_Mariposa
Zadomowienie

Uwaga!

Na Marszałkowskiej widziałam dziś o 11 dwie majtkowe marynarki (mam nadzieję, że dobrze kojarzę, że to te), rozmiary XL i M, ale niestety M-ka była bez guzika i nic się z tym nie da już zrobić i zniżki też nie ma...

A i jadę teraz do Galerii Mokotów i zerknę tam na nie
Kate_Mariposa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-08, 12:07   #532
Vishnja
Zadomowienie

Cytat:
Cytat:
Napisane przez olivcia Pokaż wiadomość
To prawda że nudziaki nie rozbijają się a nawet lakierek podczas ciepła potrafi bardziej przylegać do nogi jakby lekko się kurczył
No właśnie tak myślałam, że się nie rozbija, szkoda. Rozmiar mogłam wziąć 36, ale specjalnie wziełam 37, więc wiekszych już nie mogę. Spróbuje jeszcze potrenować chodzenie po domu.

Swoją drogą, dziewcznyny, możecie w tych szpilkach przechodzić cały dzien i jest ok, nic nie boli i nie uwiera?
Vishnja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-08, 12:33   #533
justysia171
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Vishnja Pokaż wiadomość
No właśnie tak myślałam, że się nie rozbija, szkoda. Rozmiar mogłam wziąć 36, ale specjalnie wziełam 37, więc wiekszych już nie mogę. Spróbuje jeszcze potrenować chodzenie po domu.

Swoją drogą, dziewcznyny, możecie w tych szpilkach przechodzić cały dzien i jest ok, nic nie boli i nie uwiera?
Mnie nic nie boli i nie uwiera ale to kwestia stopy, bo wg.koleżanki to najbardziej niewygodne buty jakie miała a i na wizażu zdani są podzielone

Stary 2010-06-08, 12:39   #534
boszenka69
Zakorzenienie

Na wątku zakupowym obiecałam, że wstawię zdjęcia szortów i sochowej marynarki A więc obiecane fotki
PS. Zastanawiam się czy lekko nie zwęzić tych spodenek... w sensie nogawek... co o tym myślicie?

Cytat:
Chętnie zobaczę zdjęcie
Oj kochana kusisz mnie tymi pudrowymi szortami... ale wyprzedaże tuż tuż, więc może warto poczekać

Cytat:
moim zdaniem powinnaś wziąć 40stkę

Cytat:
Napisane przez Fixi_Pixi Pokaż wiadomość

Widziałam na zakupowym,że dużo dziewczyn kupuje BLACK ... coś tam za 29,90zł , czy inne są w podobnej cenie?

Mogłbyście mi polecić jakieś typowo słodkie ew. świeże, takie na codzień nie duszące?
(Chciałabym wiedzieć od jakich zacząć bo jak zaczne wszystkie wąchać to potem mi się mieszaja te wszystkie zapachy)
Ja polecam Black albo Sweet (takie w różowym flakonie, za niecałe 60zł) Black jest raczej ciężkim zapachem, ale sama używam go na codzień
A co do ceny to zarówno Zara Black, jak i White kosztują obecnie 35,90 zł... Jedynie pierwsza partia schodziła za 29,90zł....

Załącznik 3169325
boszenka69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-08, 12:47   #535
kombineratorka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez izabellini Pokaż wiadomość
mam do oddania do 13 czerwca, Sochową- pudrową marynarkę w rozmiarze S
jeśli jest ktoś chętny, to mogę przesłać
Dla pewności zapytam: to ta z bufkami, która występuje równiez w wersji granatowej?

Jeśli tak, byłabym chętna
Stary 2010-06-08, 13:28   #536
blekitne_niebo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Fixi_Pixi Pokaż wiadomość

Jeśli chodzi o słodkie zapachy to taki typowo słodki jest Intense (złoty kartonik, kwiatki na buteleczce) - ale kosztuje aż 99,90zł co moim zdaniem jest za dużo jak za zapach z Zary. Ja sama mam Black i mi odpowiada, stosuję go na co dzień, jest dość wyrazisty i zdecydowanie nie zakwalifikowałabym go do kategorii świeżych / słodkich zapachów więc nie wiem czy by Ci się spodobał. Może spróbuj White - mnie co prawda ten zapach kompletnie nie odpowiada, ale o ile pamiętam jest właśnie świeżakiem i cenowo prezentuje się korzystnie.
blekitne_niebo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-08, 13:50   #537
aleksandrajoanna
Wtajemniczenie

Cytat:
Na wątku zakupowym obiecałam, że wstawię zdjęcia szortów i sochowej marynarki A więc obiecane fotki
PS. Zastanawiam się czy lekko nie zwęzić tych spodenek... w sensie nogawek... co o tym myślicie?

Załącznik 3169325
Pięknie wyglądasz!
aleksandrajoanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-08, 13:58   #538
boszenka69
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kombineratorka Pokaż wiadomość
Dla pewności zapytam: to ta z bufkami, która występuje równiez w wersji granatowej?

Jeśli tak, byłabym chętna
to ta, którą mam na sobie na zdjęciu tuż nad Twoim postem

Cytat:
Napisane przez aleksandrajoanna Pokaż wiadomość
Pięknie wyglądasz!
dziękuję
boszenka69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-08, 14:08   #539
Aleksandrap
Rozeznanie

Cytat:

Załącznik 3169325
Swietnie wygladasz Musze sie rozejzeć za szortami nie zwęzaj ich - stracą fason

Aleksandrap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-08, 14:57   #540
Kate_Mariposa
Zadomowienie

O ile nie mylą mi się marynarki, to w Galerii Mokotów jest cała rozmiarówka od S-XL majtkowej. Z tym, że M jest mniejsza od S (chyba pomylili metki).
Kate_Mariposa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości