Singielki - Strona 18 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-06-24, 12:07   #511
nellady
Zakorzenienie

Dot.: Singielki

Cytat:
Napisane przez 90agnieszka90 Pokaż wiadomość
Ale kurczę nie było łatwo.Gdy go poznałam byłam strasznie zakomleksioną dziewczyną ( szczerze mówiąc nadal nią jestem) więc generalnie byłam szczęśliwa,ale wielce zdziwiona,że ktokolwiek zwrócił na mnie uwagę.Bałam się że to tylko jeden taki wyjątek sie trafił więc trzymałam się go jak rzep psiego ogona mimo że: ciągle pił,robił awantury, straszył,że mnie zdradzi,ale w końcu się przemogłam.
oo ja nieciekawa sytuacja;/ musisz się przemóc, wiem, że to nie łatwe ale wiele Ci to pomoże w przyszłości, małymi kroczkami, ale musisz...uwierz, że jesteś piękna! Każda z nas zasługuje na wartościowego faceta! Z innymi nawet nie próbuj...
swoją drogą ile takich brzydul jest z naprawdę fajnymi facetami więc nie każdy aż tak patrzy na wygląd
głowa do góry, będzie dobrze

Czasem nie wolno odpuścić i stanąć z boku,
bo w życiu są sprawy dużo ważniejsze, niż spokój!
Na kolanach, po kamieniach, póki tylko jest sens.
nellady jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-24, 12:10   #512
pannafu
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KaasiaaK Pokaż wiadomość
bo to nigdy nie jest łatwa decyzja ale grunt to się zdecydować na ten krok
Dokładnie. Takie decyzje są bardzo trudne, ale ważne, że ją podjęłaś, bo to właśnie wszelkie działania, zaczynają się od podjęcia decyzji. Później już jakoś leci z górki .

Edytowane przez pannafu
Czas edycji: 2010-06-24 o 12:13
pannafu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-24, 12:15   #513
90agnieszka90
Zakorzenienie

GG do 90agnieszka90

A co do studniówki-ja miałam taką fryzurkę: pierwszym etapem było wyprostowanie włosów ( nieszczęsne fale ) a poźniej spięcie z tyłu w taki mały koczek+ połowa włosów od tego koczka była swobodnie rozpuszczona.Do tego grzywka zaczesana na całe czoło ( ostatnio robie sobie taką grzywkę na codzień )
Z fryzury byłam bardzo zadowolona i chyba tylko z tego.

90agnieszka90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-24, 12:17   #514
pannafu
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 90agnieszka90 Pokaż wiadomość
Ale kurczę nie było łatwo.Gdy go poznałam byłam strasznie zakomleksioną dziewczyną ( szczerze mówiąc nadal nią jestem) więc generalnie byłam szczęśliwa,ale wielce zdziwiona,że ktokolwiek zwrócił na mnie uwagę.Bałam się że to tylko jeden taki wyjątek sie trafił więc trzymałam się go jak rzep psiego ogona mimo że: ciągle pił,robił awantury, straszył,że mnie zdradzi,ale w końcu się przemogłam.
Również mam z tym problem. Nie jest mi łatwo z tym żyć i jak rano wstaję, to niestety nie z uśmiechem na ustach, ale z myślą, że znów przyjdzie mi zmierzyć się z moimi kompleksami, że znów zobaczę ładną dziewczynę itd. i będę marudzić przez resztę dnia jaka to jestem niewydarzona.
Co jest najśmieszniejsze i zarazem najgorsze? Że moja przyjaciółka jest takim chodzącym ideałem. Piękna, zdolna, wszystko jej w życiu wychodzi, inteligenta... czasem jak jest mi źle, to właśnie to mnie przybija.
Bo jak wychodzimy gdzieś razem, to ja wyglądam przy niej jak kawałek śmiecia... dosłownie .
Stary 2010-06-24, 12:19   #515
KaasiaaK
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pannafu Pokaż wiadomość
Nie podoba mi się jak zostało to wszystko nakręcone. Widać brak profesjonalizmu. No, ale pamiątka jakaś jest .

Sukienkę miałam asymetryczną, w kolorze trudnym do zdefiniowania (mianowicie w dziennym świetle piękny fiolet, a na filmie wyszła ciemnoszafirowa) z dużą kokardą na jednym z ramion. Była śliczna i chyba taka moja wymarzona .
u mnie nawet nieźle wyszło, ale jakość.... beznadziejna ;]

ja miałam szytą sukienkę, bo każda jedna, która podobała mi się w sklepie była za wąska w biuście w jednej to się zakochałam, była cudowna, no ale za wąska... o dziwo nie miałam problemów z moimi szerokimi biodrami... ale biust niestety nadrobił ;] no i 2 tyg przed stud. podjęłam decyzję, że będzie szyta
prosta, czarna, delikatnie odcięta pod biustem, do kolan, z tyłu ramiączka skrzyżowane... do tego szafirowy pas i bolerko w tym samym kolorze

Cytat:
Napisane przez nellady Pokaż wiadomość
oo ja nieciekawa sytuacja;/ musisz się przemóc, wiem, że to nie łatwe ale wiele Ci to pomoże w przyszłości, małymi kroczkami, ale musisz...uwierz, że jesteś piękna! Każda z nas zasługuje na wartościowego faceta! Z innymi nawet nie próbuj...
swoją drogą ile takich brzydul jest z naprawdę fajnymi facetami więc nie każdy aż tak patrzy na wygląd
dokładnie tak na innych nie ma co tracić czasu..

heh, i w drugą stronę też to działa :P
Stary 2010-06-24, 12:19   #516
Lenka_007
Zakorzenienie

GG do Lenka_007

A ja na studniówce miałam loczki. Pokręcenie całości zajęło prawie 3 godz ale warto było Sukienka srebrna bardzo ładna. Było idealnie, ale partner ehh :/
Stary 2010-06-24, 12:25   #517
nellady
Zakorzenienie

Cytat:
u mnie nawet nieźle wyszło, ale jakość.... beznadziejna ;]

ja miałam szytą sukienkę, bo każda jedna, która podobała mi się w sklepie była za wąska w biuście w jednej to się zakochałam, była cudowna, no ale za wąska... o dziwo nie miałam problemów z moimi szerokimi biodrami... ale biust niestety nadrobił ;] no i 2 tyg przed stud. podjęłam decyzję, że będzie szyta
prosta, czarna, delikatnie odcięta pod biustem, do kolan, z tyłu ramiączka skrzyżowane... do tego szafirowy pas i bolerko w tym samym kolorze

dokładnie tak na innych nie ma co tracić czasu..

heh, i w drugą stronę też to działa :P
otóż to

podoba mi się atmosfera na tym wątku

Edytowane przez nellady
Czas edycji: 2010-06-24 o 12:34
Stary 2010-06-24, 12:53   #518
90agnieszka90
Zakorzenienie

GG do 90agnieszka90

No atmosfera jest bardzo fajna-oby tak dalej Dziewczyny

Stary 2010-06-24, 12:59   #519
kolorowatecza
Zakorzenienie

a ja mam do studniówki jeszcze kupę czasu - może znajdę tego nieszczęsnego mego TŻ

cel na ten rok - rzucić palenie. Raz na zawsze!
kolorowatecza jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-24, 13:06   #520
nellady
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kolorowatecza Pokaż wiadomość
a ja mam do studniówki jeszcze kupę czasu - może znajdę tego nieszczęsnego mego TŻ
a jak nie to kolege;P

Edytowane przez nellady
Czas edycji: 2010-06-24 o 13:07
Stary 2010-06-24, 13:38   #521
pannafu
Zakorzenienie

Cytat:
a jak nie to kolege;P
Ja poszłam z kolegą z klasy . Fajnie się prezentował itd., ale w ogóle nie umiał tańczyć, więc dla mnie to była katorga. Wyszarpał mi ręce .

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-24, 13:40   #522
majlenka_
Zakorzenienie

A moja studniówka bardzo mi się podobała. wybawiłam się, bo mój partner wywija ciałem jak tylko się da, także podensiłam ;D i zachować się umiał.
A jesli chodzi o film to strasznie długo na niego czekaliśmy. kamerzysta niesłowny strasznie, bo tylko obiecywał 'na juto', 'na piątek', 'w sobote do pani przywioze' i tylko takie teksty, a dał na zakonczenie roku szkolnego.
ale nie powiem fajny film, jedyne co mi się nie podoba to czołówka.
a sukienkę miałam czarną "bandażową" do kolan. podobno podobała się bardzo. wyglądałam skromnie, ale elegancko. hihi ;D
majlenka_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-24, 13:51   #523
maalwiinkaa2
Zakorzenienie

GG do maalwiinkaa2

Hej hej

dziś miałam wpisy z ćwiczeń (4 dostałam ) i został tylko ten nieszczęsny egz we wrześniu

pogoda ładna ino teraz jakiś wiatr się zerwał, ale ważne że ciepło

widzę że temat studniówek xD ja na swojej byłam ze starszym Bratem wszyscy z kimś szli a ja nie miałam tż, więc żeby nie iść z przypadkowym kimś za kogo będę się pewnie musiała wstydzić wzięłam Braciszka sukienkę miałam fioletową taką skromną do kolana, a fryzura to była kitka na boku tzn na początku miałam tą kitkę w loczkach, ale moje włosy są strasznie proste i ciężko cokolwiek z nimi zrobić i pomimo tego że wypsikałam na nie połowę lakieru to się wyprostowały po pół godziny

a teraz idę z psem na spacer

start: 70,8
teraz: 59/60
cel 1. : 60
cel 2. : 57
maalwiinkaa2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-24, 13:59   #524
agnes188
Zakorzenienie

mialam sie uczyc a przez ta pogode to zasnelam z ksiazka w reku ale zaraz bede sie brala za ta nauke eh

agnes188 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-24, 14:06   #525
sabinkaa1
Rozeznanie

No to ja też sie zgłaszam , kolejna singielka do kolekcji Wszystko wskazuje na to ze sie to nie prędko zmieni . :/

Powrót za ocean 08.Sep.2012

If you loan someone money and never see them again it was probably worth it.

sabinkaa1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-06-24, 14:25   #526
majlenka_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maalwiinkaa2 Pokaż wiadomość
Hej hej

dziś miałam wpisy z ćwiczeń (4 dostałam ) i został tylko ten nieszczęsny egz we wrześniu

pogoda ładna ino teraz jakiś wiatr się zerwał, ale ważne że ciepło

widzę że temat studniówek xD ja na swojej byłam ze starszym Bratem wszyscy z kimś szli a ja nie miałam tż, więc żeby nie iść z przypadkowym kimś za kogo będę się pewnie musiała wstydzić wzięłam Braciszka sukienkę miałam fioletową taką skromną do kolana, a fryzura to była kitka na boku tzn na początku miałam tą kitkę w loczkach, ale moje włosy są strasznie proste i ciężko cokolwiek z nimi zrobić i pomimo tego że wypsikałam na nie połowę lakieru to się wyprostowały po pół godziny

a teraz idę z psem na spacer
Moja koleżanka z ławki (od podstawówki aż po liceum) nie miała z kim iść na studniówkę, więc zaproponowałam jej, żeby poszła z moim bratem (3 lata starszy od nas). była ucieszona, bo już myślała żeby nie iść na 100dniowke. i na studniowce siedziałam obok nich takze tez sie bawilam z braciszkiem.
majlenka_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-24, 14:25   #527
90agnieszka90
Zakorzenienie

GG do 90agnieszka90

Witamy serdecznie i dopisujemy do listy

Stary 2010-06-24, 14:32   #528
kropelkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Kupowałyście może sandały albo buty na allegro??
Bo ja się zastanawiam;P
ja kupowalam wystarczy, ze poszukasz dobrego sklepu/sprzedawcy i koniecznie dobrze zmierz dobrze dlugosc wkladki, bo na rozmiar tak ogolnie nie warto patrzec

Cytat:
dokladnie brzydka dziewczyna i taki chlopak dlatego wyglad nie jest najwazniejszy to co w srodku sie liczy i Kochana uwierz w siebie

Cytat:
Napisane przez pannafu Pokaż wiadomość
Również mam z tym problem. Nie jest mi łatwo z tym żyć i jak rano wstaję, to niestety nie z uśmiechem na ustach, ale z myślą, że znów przyjdzie mi zmierzyć się z moimi kompleksami, że znów zobaczę ładną dziewczynę itd. i będę marudzić przez resztę dnia jaka to jestem niewydarzona.
Co jest najśmieszniejsze i zarazem najgorsze? Że moja przyjaciółka jest takim chodzącym ideałem. Piękna, zdolna, wszystko jej w życiu wychodzi, inteligenta... czasem jak jest mi źle, to właśnie to mnie przybija.
Bo jak wychodzimy gdzieś razem, to ja wyglądam przy niej jak kawałek śmiecia... dosłownie .
ja tez mialam/mam duzo kompleksow, ale tak naprawde 'oswoilam sie' z nimi i w tej chwili patrze na siebie jako 'calosc' i wtedy jest ok nie skupiam sie na szczegolach, bo kazdy znajdzie w sobie cos co mu sie nie podoba ja kiedys bylam bardzo zakomplksiona taka szara myszka przez to, a teraz nigdy w zyciu pewnosc siebie to podstawa jak to nieskromnie brzmi sory

Cytat:
otóż to

podoba mi się atmosfera na tym wątku
mi tez, jak tu wchodze odrazu mam dobry humor naprawde

Cytat:
Napisane przez agnes188 Pokaż wiadomość
mialam sie uczyc a przez ta pogode to zasnelam z ksiazka w reku ale zaraz bede sie brala za ta nauke eh
ja tak samo chodze i zasypiam przez ta pogode, zimno pada

Cytat:
Napisane przez sabinkaa1 Pokaż wiadomość
No to ja też sie zgłaszam , kolejna singielka do kolekcji Wszystko wskazuje na to ze sie to nie prędko zmieni . :/
witaj
to co nam o sobie powiesz?

---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ----------

a ja na studiowce byłam z kolega mojej koleżanki z klasy, nie mialam kompletnie z kim isc juz miałam nie iść, ale na tydzień przed się znalazł kolega i było fajnie umiał tańczyć dobrze się bawiłam, pod koniec zaczął coś krecić do mnie, ale nie byłam zainteresowana poza tym musieliśmy śmiesznie wyglądać ja 160 cm a on 196 cm
kropelkaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-24, 14:35   #529
KaasiaaK
Zakorzenienie

Cytat:
cześć

wygrzebałam jakieś zdj mojej fryzury studniówkowej, pokazać?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-24, 14:36   #530
sabinkaa1
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kropelkaa Pokaż wiadomość
witaj
to co nam o sobie powiesz?
Cóż mogę powiedzieć, jakoś niecały rok temu wróciłam do Polski po przebywaniu dość długi okres czasu za oceanem , wraz z moja rodziną, opuszczając rodzinne miasto Pułtusk. Po prawie 20 latach wróciłam tutaj, znajdując prace , ale za to opuszczając mojego TŻ, i tutaj juz jestem sama jak palec. Trudno mi jest z tym czasami , wiec próbuje jakoś zapominać o tym ze jestem już coraz starsza a nie mam jakiś rodzinny planów . A żeby założyć rodzinę to trzeba z kimś być przynajmniej jakiś czas. Lata lecą a ja nie mam nikogo tutaj. Mój były juz coraz mniej do mnie dzwoni ale z nim już raczej nie będę , ja nie chce być tam a on nie chce być tutaj.

Lata leca, człowiek staje się coraz mniej atrakcyjny, i za niedługo może byc problem :/ No ale wlasnie dlatego do Was kochane dołączyłam aby się tym tak nie zamartwiać Bycie singielka też przecież ma swoje dobre strony !! Prawda ? !

Stary 2010-06-24, 14:41   #531
kropelkaa
Zakorzenienie

Cytat:
cześć

wygrzebałam jakieś zdj mojej fryzury studniówkowej, pokazać?
pokazać

Cytat:
Cóż mogę powiedzieć, jakoś niecały rok temu wróciłam do Polski po przebywaniu dość długi okres czasu za oceanem , wraz z moja rodziną, opuszczając rodzinne miasto Pułtusk. Po prawie 20 latach wróciłam tutaj, znajdując prace , ale za to opuszczając mojego TŻ, i tutaj juz jestem sama jak palec. Trudno mi jest z tym czasami , wiec próbuje jakoś zapominać o tym ze jestem już coraz starsza a nie mam jakiś rodzinny planów . A żeby założyć rodzinę to trzeba z kimś być przynajmniej jakiś czas. Lata lecą a ja nie mam nikogo tutaj. Mój były juz coraz mniej do mnie dzwoni ale z nim już raczej nie będę , ja nie chce być tam a on nie chce być tutaj.

Lata leca, człowiek staje się coraz mniej atrakcyjny, i za niedługo może byc problem :/ No ale wlasnie dlatego do Was kochane dołączyłam aby się tym tak nie zamartwiać Bycie singielka też przecież ma swoje dobre strony !! Prawda ? !
nie myśl cały czas o tym, że jesteś coraz starsza, bo na to nie ma sensu patrzeć wszystko przyjdzie z czasem, ja tak myślę a ile masz lat jesli można spytać? i nic się nie martw po to tu jestesmy, żeby się wspierać jak jakieś wątpliowści któraś będzie miała o plusach bycia singielką chyba już mowilyśmy troche
Stary 2010-06-24, 14:43   #532
sabinkaa1
Rozeznanie

mam 28 :/ to już nie są żarty mieć tyle lat hehe

Stary 2010-06-24, 14:47   #533
KaasiaaK
Zakorzenienie

Cytat:

że słucham, co?! nawet tak nie myśl :P

prawda!!!!!!!

Cytat:
pokazać
http://img175.imageshack.us/i/dscf3219.jpg/
http://img36.imageshack.us/i/dscf3218m.jpg/
http://img62.imageshack.us/i/dscf3220u.jpg/
http://img85.imageshack.us/i/dscf3216q.jpg/

twarz zamazałam, co by nie straszyć
a to coś w moich włosach to "liść", którego już bym nie wpięła we włosy. nie, że mi się nie podobało, czy przeszkadzało, ale już bym nie brała :P

Edytowane przez KaasiaaK
Czas edycji: 2010-06-24 o 15:16
KaasiaaK jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-06-24, 14:48   #534
kropelkaa
Zakorzenienie

Cytat:
po 1 masz tyle lat na ile sie czujesz, pamiętaj o tym
a po 2 znam sporo fajnych lasek w tym wieku więc nie ma co się przejmować a no i są singielkami i non stop randkują przykład moja ciotka 30 lat lacha jakich mało i przebiera w facetach
poza tym w Twoim wieku jest jeszcze sporo wolnych facetów, ja ogolnie gustuje w starszych od siebie i spotykałam się z dwoma 27 latkami którzy w ogóle nie przejmowali się swoim wiekiem itd tylko, że to ogólnie gÓpki byli

---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ----------

Kasiu nie działa
Stary 2010-06-24, 14:52   #535
maalwiinkaa2
Zakorzenienie

GG do maalwiinkaa2

Cytat:
Napisane przez majlenka_ Pokaż wiadomość
Moja koleżanka z ławki (od podstawówki aż po liceum) nie miała z kim iść na studniówkę, więc zaproponowałam jej, żeby poszła z moim bratem (3 lata starszy od nas). była ucieszona, bo już myślała żeby nie iść na 100dniowke. i na studniowce siedziałam obok nich takze tez sie bawilam z braciszkiem.
ano bo lepiej iść ze sprawdzonym bratem niż z kimś z kim nigdy się nie było na takiej imprezie. Przynajmniej nie trzeba się stresować że coś pójdzie nie tak

start: 70,8
teraz: 59/60
cel 1. : 60
cel 2. : 57
maalwiinkaa2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-24, 14:52   #536
kolorowatecza
Zakorzenienie

popieram - żaden link nie działa

cel na ten rok - rzucić palenie. Raz na zawsze!
kolorowatecza jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-24, 14:54   #537
Toogether93
Zakorzenienie

o matko, dziewczyny, co Wy rakie szybkie?
Ja dopiero wróciłam z wczorajszej imprezy.

---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ----------

Cytat:
ile bym dała, żeby być już w takim wieku, męczy mnie moja niedojrzała dziecinność

"Zapłacisz tyle, ile ona jest dla Ciebie warta."

"kiedyś" to takie małe nigdy.
Zrób co masz zrobić. TERAZ!

Toogether93 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-24, 14:57   #538
sabinkaa1
Rozeznanie

Cytat:
po 1 masz tyle lat na ile sie czujesz, pamiętaj o tym
a po 2 znam sporo fajnych lasek w tym wieku więc nie ma co się przejmować a no i są singielkami i non stop randkują przykład moja ciotka 30 lat lacha jakich mało i przebiera w facetach
poza tym w Twoim wieku jest jeszcze sporo wolnych facetów, ja ogolnie gustuje w starszych od siebie i spotykałam się z dwoma 27 latkami którzy w ogóle nie przejmowali się swoim wiekiem itd tylko, że to ogólnie gÓpki byli

No też tak myślę , muszę w końcu wyjść do ludzi, bo chyba za bardzo się ukrywam , a to przez to ze trochę samotnie się czuje , mieszkam sama i cała rodzinę zostawiłam daleko stąd.

Teraz jest lato to może jest to dobry okres na jakiś wypad na miasto.

Stary 2010-06-24, 15:01   #539
kropelkaa
Zakorzenienie

Cytat:
No też tak myślę , muszę w końcu wyjść do ludzi, bo chyba za bardzo się ukrywam , a to przez to ze trochę samotnie się czuje , mieszkam sama i cała rodzinę zostawiłam daleko stąd.

Teraz jest lato to może jest to dobry okres na jakiś wypad na miasto.
popieram

a czy to Ty jestes w avku?
Stary 2010-06-24, 15:12   #540
malusienka
Raczkowanie

aaaaaaale macie powera w tych paluszkach
dla każdej wielki
dzisiaj o godzinie 13:15 spełniło się jedno z moich życzeń a ile się do tego nasłuchałam pochwał od Pani Profesor

Malwinka, łaaaadnie gratuluje 4

Sabinka witaj!! jasne, że bycie singlem ma zalety
to, że jesteśmy singielkami to przecież nie kara!! zależy jak kto na to patrzy bo jeśli ktoś sobie wkręca, że bez partnera/rki jest niepełnowartościowy to sam sobie robi krzywde. bez czy z kimś jesteśmy tak samo świetne

Misia zmierz długość wkładki i na all patrz właśnie na to. ja sobie kupiłam na weselicho nieziemskie szpile na all i z przesyłką wyszło taniej niż kupowałabym w sklepie

Kasiu linki nie działajom
a w ogóle da się zrobić jakiś taki bardziej prywatny album, żebyśmy mogły wstawiać fotki ale widoczne tylko dla nas?

szczęście polega na tym, całe szczęście, by z prostych rzeczy nie tworzyć intelektualnych labiryntów
...

Pidżama Porno
no risk - no fun

malusienka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości