|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#511 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia XLIII - Majkol is OSOM.
a ja zawsze wchodze zanim tu i tej nie widzialam
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
#512 |
|
Zakorzenienie
|
tak chore... krople ma
a ropkę muszę mu zmyć wacikiem z rumiankiem ![]() specjalnie for ju jęzor Załącznik 3248734
|
#513 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#514 | ||
|
Zakorzenienie
|
no jak tak dalej pojdzie, to z opowiadan, to nie wiem czym sie Mj od nas zarazi
![]() Cytat:
![]() Cytat:
bloo,a pytalas sie czy to masz rumiankiem przemywac, bo nieraz on szkodzi na oczy ---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:50 ---------- ide moje mile, bom zmeczona ![]() napije sie i nynu ![]() dobranoc
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
||
|
|
|
#515 |
|
Zakorzenienie
|
ogłaszam uroczyście iż zaczynam joggingować zaraz po przebudzeniu
![]() ---------- Dopisano o 23:54 ---------- Poprzedni post napisano o 23:53 ---------- tak Groniu nawet lekarka powiedziała
|
#516 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#517 | |
|
Zakorzenienie
|
no co ty!!
![]() taki szeksz to me oczy od razu wychwycą ![]() ---------- Dopisano o 23:55 ---------- Poprzedni post napisano o 23:54 ---------- Cytat:
|
|
#518 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czas chyba wdrożyć jakieś środki lecznicze...obojga partnerów...a w moich i Katriny przypadku OTROJGA |
|
|
|
|
#519 |
|
Zakorzenienie
|
no chyba, że tak
![]() i ty na to pozwalasz? ![]() ---------- Dopisano o 23:56 ---------- Poprzedni post napisano o 23:56 ---------- robimy jakiś miszyn na farmie? bo nie wiem co posadzić
|
#520 |
|
Zakorzenienie
|
Jeju jeju... jutro znowu poniedziałek
![]() Głupie jest ot w byciu au pair że tak naprawdę to żyje się od weekendu do weekendu... ---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ---------- Lecę wash my peepka
|
#521 |
|
Zakorzenienie
|
a jutro ma byc jeszcze cieplej
![]() teraz srednia tempka za oknem to 20 stopni
|
#522 |
|
Zakorzenienie
|
No chyba nie zabronię, zeby STAŁ.
Głupia nie jestem ![]() Aż tak Edytowane przez kamuha Czas edycji: 2010-07-12 o 00:12 |
|
|
|
#523 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
_______________________ Bardzo się cieszę ze wzycięstwa Hiszpanii! Viva Espana! ![]() _________________________ __ Piterek To jedno z najcudowniejszych dzieci, jakie w życiu mi dane było zobaczyć... |
|
|
|
|
#524 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#525 | ||
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=kamuha;20616270]
Cytat:
jestem ciekawa, czy permanetny przestój nie spowoduje trwałego urazu między pomiędzy Kamusi ---------- Dopisano o 00:09 ---------- Poprzedni post napisano o 00:08 ---------- Cytat:
a za dwa Euro ![]() i buziaczek za miłe słówka o Piterku
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#526 |
|
Zakorzenienie
|
KAtrina a ile macie wolnego dla siebie?
|
#527 |
|
Zakorzenienie
|
|
#528 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#529 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Daria nie poznałam CIę...już miałam myśleć, co to za "nowa" nam sie tu szwęda
Edytowane przez kamuha Czas edycji: 2010-07-12 o 00:15 |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#530 |
|
Zakorzenienie
|
:d
|
#531 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na studiach to samo. ![]() Weekendy, 2dni w tyg ja się małą zajmuje, raz hostka, w czw i pt mała idzie do żłobka od 8-17 mam ją zaprowadzić i odebrać... w międzyczasie zrobić jej pranie i uprasować. Pomóc przy kolacji.. ogarnąć po. Posprzątać po zabawie itp.
|
|
#532 |
|
Zakorzenienie
|
Ide śpiołkać
Majkolowej ![]() Sen na dziś Załącznik 3248780 |
|
|
|
#533 |
|
Konto usunięte
|
Ej
Wiem, że wyskoczyłam z tym jak Filip z konopi, ale mam dziś dzień na zaskakujące przemyślenia (np odkryłam, że kasa fiskalna nosi nazwę od fiskusa )A moje bieżące przemyślenie - Mysza znowu ma rozdziawiaka w avatarze Najpierw Kardashianowa, a teraz G. House ![]() Dziękuję, dobranoc.
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#534 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() ---------- Dopisano o 00:38 ---------- Poprzedni post napisano o 00:36 ---------- Cytat:
![]() na moja oko - bardzo fajnie
|
|
#535 |
|
Zakorzenienie
|
Bloo niby tak, ale...
ja kocham spać do późna
|
#536 |
|
Zakorzenienie
|
Kolorowych Kamusia
Dobranoc
|
|
|
|
#537 |
|
Zakorzenienie
|
ale dla funciaków chyba warto się poświęcić
ja się poświęcałam pobudką przed 5 za dobre słowo rodziców albo nawet nie.. za nic ![]() mi by pasowała Twoja robota serio
|
|
#538 |
|
Zakorzenienie
|
No kokosów to na tym nie ma...
bleee idę spać. Majkol wygrzał łoże Zgasił światło żebym doszła do niego po blasku jego klejnotów także... ten teges ![]() dobranoc
|
#539 | |
|
Zakorzenienie
|
ugotowany bloo
---------- Dopisano o 00:52 ---------- Poprzedni post napisano o 00:51 ---------- Cytat:
dobranoc ![]() ---------- Dopisano o 00:58 ---------- Poprzedni post napisano o 00:52 ---------- eh idę na dół zobaczę co tam się działo... umyję się i idę spać. dobranoc
|
|
#540 |
|
Zakorzenienie
|
As usually, when I come, nobody's here.
![]() ---------- Dopisano o 01:11 ---------- Poprzedni post napisano o 01:11 ---------- A potem się dziwią, że gadam do siebie... ![]() ---------- Dopisano o 01:11 ---------- Poprzedni post napisano o 01:11 ---------- A przecież trudno gadać do kogoś, kogo nie ma. ![]() ---------- Dopisano o 01:12 ---------- Poprzedni post napisano o 01:11 ---------- Dobrze wiecie, że generalnie jestem towarzyska i w ogóle. ---------- Dopisano o 01:12 ---------- Poprzedni post napisano o 01:12 ---------- Mam silną potrzebę integracji... ---------- Dopisano o 01:12 ---------- Poprzedni post napisano o 01:12 ---------- ...wolę porozumienia... ---------- Dopisano o 01:13 ---------- Poprzedni post napisano o 01:12 ---------- ...chęć wymiany poglądów... ---------- Dopisano o 01:13 ---------- Poprzedni post napisano o 01:13 ---------- ...zdjęć, czasem nawet Olkofotek... ---------- Dopisano o 01:14 ---------- Poprzedni post napisano o 01:13 ---------- ...nierzadko żarcikiem rzucę... ---------- Dopisano o 01:14 ---------- Poprzedni post napisano o 01:14 ---------- ...albo jakąś myślą złotą... ---------- Dopisano o 01:14 ---------- Poprzedni post napisano o 01:14 ---------- ...zdarza się, że i wierszyk mnie się czasami zaplącze... ---------- Dopisano o 01:15 ---------- Poprzedni post napisano o 01:14 ---------- ...bywa nawet, że ów wierszyk do całkiem zabawnych lub zupełnie śmiesznych należy... ---------- Dopisano o 01:15 ---------- Poprzedni post napisano o 01:15 ---------- ...że już nie wspomnę o rymach, które w wielu przypadkach same płyną... ---------- Dopisano o 01:16 ---------- Poprzedni post napisano o 01:15 ---------- ...generalnie nie mam się czego wstydzić... ---------- Dopisano o 01:17 ---------- Poprzedni post napisano o 01:16 ---------- No właśnie- generalnie. Ale zdarzają się sytuacje do wstydliwych ze wszechmiar należące. Na przykład teraz odczuwam lekkie zażenowanie. A wiecie dlaczego? ![]() ---------- Dopisano o 01:17 ---------- Poprzedni post napisano o 01:17 ---------- Pewnie wiecie. ---------- Dopisano o 01:18 ---------- Poprzedni post napisano o 01:17 ---------- Otóż sytuacje takie, jak ta- gdy rozmawiam sama ze sobą- budzą we mnie wątpliwość. Niepokój. Dyskomfort. I finalnie zażenowanie właśnie. ![]() ---------- Dopisano o 01:18 ---------- Poprzedni post napisano o 01:18 ---------- No, ale na szczęście takie przypadki nie przydarzają mi się zbyt często. ![]() ---------- Dopisano o 01:19 ---------- Poprzedni post napisano o 01:18 ---------- Cóż, w tym momencie miłość własna chyba przekroczyła u mnie wszelkie dopuszczone poczuciem przyzwoitości normy. ![]() ---------- Dopisano o 01:20 ---------- Poprzedni post napisano o 01:19 ---------- Ale co tam takie małe kłamstewko. ![]() ---------- Dopisano o 01:20 ---------- Poprzedni post napisano o 01:20 ---------- Na dole widzę Kryształową i Agulindę. ![]() ---------- Dopisano o 01:21 ---------- Poprzedni post napisano o 01:20 ---------- Ciekawe, czy jesteście, moje Kochane, czy to tylko Wasz duch? ![]() ---------- Dopisano o 01:21 ---------- Poprzedni post napisano o 01:21 ---------- Bowiem jeśli jesteście to błagam- połóżcie kres memu samoupodleniu. ![]() ---------- Dopisano o 01:22 ---------- Poprzedni post napisano o 01:21 ---------- Miejcie litość nad strudzonym wędrowcem, który zgubił wątek. ![]() ---------- Dopisano o 01:22 ---------- Poprzedni post napisano o 01:22 ---------- Aha. Chciałam poinformować, że zaraz popełnię domowe przestępstwo. ![]() ---------- Dopisano o 01:22 ---------- Poprzedni post napisano o 01:22 ---------- Mianowicie zamierzam sobie bezczelnie zapalić papierosa w mieszkaniu. ![]() ---------- Dopisano o 01:23 ---------- Poprzedni post napisano o 01:22 ---------- TZ jakby wiedział, to by było ![]() ---------- Dopisano o 01:23 ---------- Poprzedni post napisano o 01:23 ---------- Ale TZta nie ma w domu, więc... ![]() ---------- Dopisano o 01:24 ---------- Poprzedni post napisano o 01:23 ---------- Moja Babcia mawiała, że czego oczy nie widzą, o to serce nie boli. I miała rację. ---------- Dopisano o 01:24 ---------- Poprzedni post napisano o 01:24 ---------- Toteż nie tylko sobie zapalę, ale uczynię to bez zbędnych wyrzutów sumienia. ![]() ---------- Dopisano o 01:25 ---------- Poprzedni post napisano o 01:24 ---------- Od teraz mogę mówić o sobie: "jawnogrzesznica". ![]() ---------- Dopisano o 01:26 ---------- Poprzedni post napisano o 01:25 ---------- Agulinda już zniknęła, została tylko Kryształowa. A raczej Jej cień. ![]() ---------- Dopisano o 01:27 ---------- Poprzedni post napisano o 01:26 ---------- Jestem tu sama i gadam do siebie Lecz pragnę oznajmić, że mnie to j**ie ![]() ---------- Dopisano o 01:28 ---------- Poprzedni post napisano o 01:27 ---------- Cóż, mam zryty beret. Tyle szczęścia, że jestem tego w pełni świadoma. ![]() ---------- Dopisano o 01:28 ---------- Poprzedni post napisano o 01:28 ---------- I zapewniam, da się z tym żyć. ![]() ---------- Dopisano o 01:28 ---------- Poprzedni post napisano o 01:28 ---------- Tylko co to za życie... ![]() ---------- Dopisano o 01:29 ---------- Poprzedni post napisano o 01:28 ---------- W telewizji nie ma nic ciekawego. Ale od czego są kasety i płyty z MJem? ![]() ---------- Dopisano o 01:30 ---------- Poprzedni post napisano o 01:29 ---------- Chociaż w sumie jutro powinnam wstać o jakiejś przyzwoitej porze. Przyzwoitej, czyli nie o 12-tej. A nie będzie łatwo, jak się położę o 3-ciej. ![]() ---------- Dopisano o 01:34 ---------- Poprzedni post napisano o 01:30 ---------- Nadmienię jeszcze, że wczoraj przydarzyło mi się nie lada nieszczęście. Otóż wróciliśmy do domu i TZ udał się na spoczynek a ja postanowiłam skorzystać z okazji, że nie zawiaduje pilotem i pooglądać TV. Natknęłam się na film "Oczy szeroko zamknięte". Nie widziałam nigdy tego obrazu, więc myślę sobie: - jest okazja. No i byłoby super, gdybym nie zasnęła w trakcie, w dodatku w dość niewygodnej pozycji. ---------- Dopisano o 01:35 ---------- Poprzedni post napisano o 01:34 ---------- Szyja napiernicza mnie do teraz, nie widziałam ani początku ani zakończenia filmu. Jestem genialna, dziękuję. ![]() ---------- Dopisano o 01:36 ---------- Poprzedni post napisano o 01:35 ---------- Po prostu- nie wolno mi oglądać TV na leżąco, bo zawsze zasypiam. ![]() ---------- Dopisano o 01:37 ---------- Poprzedni post napisano o 01:36 ---------- I jak jest TZ, to zawsze mnie jakoś zaholuje do sypialni a jak jestem sama, to często budzę się rano dość zdziwiona, bo światło się świeci a telewizor nadal gra. ![]() ---------- Dopisano o 01:38 ---------- Poprzedni post napisano o 01:37 ---------- A jak budzę się bardzo rano, to trafiam na piszczący ekran kontrolny. ---------- Dopisano o 01:38 ---------- Poprzedni post napisano o 01:38 ---------- Obecna pogoda to jest jakiś dramat. Pół godziny temu wzięłam chłodny prysznic a już teraz czuję, że się lepię. ![]() ---------- Dopisano o 01:39 ---------- Poprzedni post napisano o 01:38 ---------- To nie jest miłe. ---------- Dopisano o 01:39 ---------- Poprzedni post napisano o 01:39 ---------- Powinnam się chyba obłożyć kostkami lodu. ![]() ---------- Dopisano o 01:39 ---------- Poprzedni post napisano o 01:39 ---------- Oho, przypomniało mi się, że mam loda w zamrażalniku. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:53.

a ropkę muszę mu zmyć wacikiem z rumiankiem 

Dziękuję, dobranoc.