|
|
#511 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Politechnika Rzeszowska :)
|
|
|
|
|
#512 |
|
Przyczajenie
|
4. Kandydat, który poza kierunkiem podstawowym wybrał drugi kierunek równoległy uczestniczy w postępowaniu kwalifikacyjnym na obu kierunkach.
6. Kandydat, który został zakwalifikowany do przyjęcia na dwa kierunki studiów podstawowy i równoległy na obowiązek wskazać kierunek, na którym chce podjąć studia i dostarczyć komplet dokumentów, o których mowa w § 12 ust. 1 w terminie, określonym w harmonogramie rekrutacji. Zapis ust. 5 stosuje się odpowiednio. wszystko pisze na stronie Prz wystarczy poszukac |
|
|
|
|
#513 |
|
Raczkowanie
|
kurcze mam problem bo teraz zastanawiam się czy nie wybrac sie na Uniwersytet rzeszowski na kierunek fizyka techniczna, który jest kierunkiem zamawianym (900 zł miesiecznie na pewno by się przydało) i poza tym wszyscy mówią że duzo łatwiej jest na uniwerku niz na polibudzie
perspektywy pracy?? hm..nie wiem jak to bedzie się kształtować, podobnie z resztą ja po logistyce... dodam ze nie mam tak ze którys kierunek bardzo mnie intestesuje i jest moja pasją czy cos takiego pod wzgledem zainteserowan traktuje je na rowni co o tym myslicie? |
|
|
|
|
#514 |
|
Raczkowanie
|
Hmm jeżeli lubisz fizyke to bym ci radziła właśnie na nią iść, bo jest mniejsza konkurencja na rynku pracy ze względu na to że ludzie jednak boją się fizyki i mało kto sie porywa na takie studia. A specjalisci z tej dziedziny chyba sa potrzebni skoro to kierunek zamawiany. Ale wybór należy do ciebie
|
|
|
|
|
#515 |
|
Raczkowanie
|
Mam jeszcze takie pytanie do was. Czy udział w biegach sztafetowych, bez miejsca na podium, na szczeblu wojewódzkim można uznać za osiągnięcie sportowe? Bo właśnie się logowałam na polibudę i nie wiem czy wpisywać coś w tej rubryce czy nie
|
|
|
|
|
#516 |
|
Raczkowanie
|
hm... ja tez mam jakies tam osiągniecia na szczeblu wojewódzkim)ale w sportach druzynowych (siatkówka, aerobik) jedno chyba nawet z gim.
Czy to też się liczy?? |
|
|
|
|
#517 |
|
Raczkowanie
|
A tak wogóle to ktoś będzie na to patrzył? Bo mi sie wydaje że chyba nie, ale zaznaczę lekkoatletykę, co mi tam
|
|
|
|
|
#518 |
|
Raczkowanie
|
Witam
![]() Przeglądnęłam trochę stron do tyłu i widzę, że tak jak i i ja dużo osób wybiera się na FIR na Politechnice. Co prawda, to prawda, że pewnie nie mam żadnych szans - ale próbować zawsze warto tym bardziej , że w szkole średniej (technik ekonomista) uwielbiałam rachunkowość alternatywnie wybrałam Zarządzanie - kierunek gier i zabaw - jak to już kilka razy słyszałam :P Nie wie któraś z Was jakie w tamtym roku były progi na fir? ![]() Tych wyników z matur to ja się chyba nie doczekam
|
|
#519 |
|
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny
wybieram się na PRZ ale nie wiem czy się dostanę. Myślicie, ze: matma (podst) 50 kilka%, polski ok. 60%, ang ponad 70% i geografia rozsz. 60% wystarcza? Co o tym myślicie, jest sens w ogóle tam iść? Proszę o wasze komentarze, będę b wdzięczna A i jeszcze te które się wybierają: jak Wam poszła matura?
|
|
|
|
|
#520 |
|
Raczkowanie
|
Ja oczekuję na dokładnie takie same wyniki jak ty no i sie porywam na polibude
Z tego co słyszałam to łatwiej się dostać niż utrzymać...
|
|
|
|
|
#521 |
|
Raczkowanie
|
Ja również na więcej nie liczę, ale na polibudę mam zamiar iść
|
|
|
|
|
#522 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#523 |
|
Przyczajenie
|
Planuję na logistykę, bo słyszałam że tam nie jest taki wysoki próg, poza tym ten kierunek wydaje mi się fajny, tylko ciut obawiam się matmy. Myślisz że chociaż za drugim razem dostanę się na logistykę? I dziękuję za odpowiedź
)---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ---------- Właśnie rozmawiałam dzisiaj z koleżanką 2 lata starszą i mówiła że nie jest tak trudno się utrzymać. Mówiła że wystarczy się chociaż trochę uczyć na bieżąco i na pewno ktoś sobie poradzi. Matmie trzeba trochę więcej czasu poświęcić jak ktoś słabszy jest, ale jak się chce to się utrzyma. Więc to mi daje taką nadzieję ))
|
|
|
|
|
#524 |
|
Raczkowanie
|
Dokładnie - dla chcącego nic trudnego
Widzę że kolejna chętna na logistykę
|
|
|
|
|
#525 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
) A z tym utrzymaniem: czasem jest łatwiej, czasem jest trudniej, duzo zależy od prowadzących. Moja przyjaciółka chodzi na Fir zaocznie i miala z inną kobietą pewien przedmiot, całkiem na lajcie.. A ja cały semestr siedziałam i średnio 3 wieczory tygodniowo kułam, potem na kolokwia to samo. Więc jak nasza doktorka poszła do nich na zastępstwo to byli w szoku :P teraz mam z kimś innych i jest dużo łatwiej, a uczyłam się tylko do kolokwium i mam zwolnienie z egzaminu
|
|
|
|
|
|
#526 |
|
Rozeznanie
|
Wkurza mnie to, że na PRz tak późno są wyniki przyjęć;/. Aż po 15. Będę miała z tym bardzooo duży problem.
Pewnie jutro będę w Rzeszowie ![]() Ja odpadam z logistyki. Jednak planuje złożyć na FiR i SM- to drugie w razie gdyby mnie nigdzie nie przyjęli;P
luty 2014 - początkująca włosomaniaczka ![]() Edytowane przez Alexandra92x Czas edycji: 2011-06-15 o 13:25 |
|
|
|
|
#527 |
|
Przyczajenie
|
Kobieta jest z natury nieustępliwa
więc nie podawaj się tak łatwo .. 280 pkt na logistykę wystarcz co wg mnie jest dość mało .. jak się nie dostaniesz to trudno .. przynajmniej nie Będziesz niż później żałować ![]() tick tick tick .. that the sound of your life running out |
|
|
|
|
#528 |
|
Raczkowanie
|
Ja po cichu liczę na 300pkt wiec mam nadzieje ze się dostanę
|
|
|
|
|
#529 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#530 |
|
Raczkowanie
|
Obyś miała troszkę więcej, bo bys musiala do drugiej tury poczekać... przyanjmniej mój znajomy chciał isć na FiR i miał 308, a nie dostał się, to poszedł na logistykę. A na logistyke wystarczy nawet z tego względu, że kierunek jest po prostu bardziej liczny
|
|
|
|
|
#531 |
|
Raczkowanie
|
No, zgadza się na FiR jest 150 miejsc a na logistyce 180. Myślałam też ostatnio nad FiRem by wpisać jako drugi kierunek ale jak sie nie dostanę na logistykę to na finanse tym bardziej. Kierunek wydaje się ciekawy i pewnie dlatego jest tak oblegany
Ehh, gdyby już były te wyniki to bym wiedziała na czym stoję, a tak to tylko gdybię...
|
|
|
|
|
#532 |
|
Raczkowanie
|
ja chyba nie dostanę się na FiR, znam minimum 10 osób, które chcą iść na FiR z dużo lepszymi wynikami ode mnie
![]() ale na logistykę nikt z moich znajomych nie idzie, więc jakieś szanse istnieją, na pewno to nie jest bardziej oblegany kierunek niż fir wiecie coś na temat nowego budynku politechniki wydziału zarządzania? |
|
|
|
|
#533 |
|
Przyczajenie
|
muszę Cię chyba delikatnie zmartwić ;] ja 380-400 pkt na logistykę i mam 6 znajomych tez na pewno powyżej 350 pkt którzy również idą na ten kierunek ;D co nie zmienia faktu że życzę Ci żebyś się dostała
|
|
|
|
|
#534 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#535 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
u nas było w 1szyms emestrze (po rezygnacji kilkunatu osób!) 163, a teraz ze 170 jest (kilka osób z zaocznych doszło). A logistyka ma na bank więcej, z 200 bo nie mieszczą się w małej auli która jest na 180 i wykłady wiecznie w duzej mają ![]() ---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#536 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#537 |
|
Raczkowanie
|
Tak bardzo chcę tam iść
no to nie wiem co będzie z moimi studiami ;/
|
|
|
|
|
#538 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tak, a finanse miały mieć 150... nie ma co na to patrzeć, bo oni zawsze upychają więcej ludzi : ) |
|
|
|
|
|
#539 |
|
Przyczajenie
|
O Matko jak ja tu widzę po 380-400 pkt to nie wiem czy z moimi 300 pkt w ogóle na Politechnikę się wybierać...
|
|
|
|
|
#540 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Im więcej miejsc tym większe szanse dostania się, chociaż nie ukrywam że będzie ciężko![]() ---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ---------- Cytat:
|
||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Studia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:57.

;D