![]() |
#511 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: czy gruba kobieta może być sexy?
Cytat:
Oczywiście wykłocać się nie będę, bo co się komu podoba. ![]() mnie się ona nie podoba.
Nie jestem na tyle młody żeby wiedzieć wszystko J.M. Barrie Afazja, darmowa strona z cwiczeniami! Edytowane przez Luba Czas edycji: 2010-08-20 o 18:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#512 |
Zakorzenienie
|
A jak Wam się podoba Joanna Liszowska?
Nieraz, nie dwa czytałam, że to "seksbomba", a ja kompletnie nie widzę jej w tej "roli". ![]() Edit: dodałam większe zdjęcia. Edit2: I tak są małe. ![]() Edytowane przez karolynka90 Czas edycji: 2010-08-20 o 18:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#513 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#514 |
Zakorzenienie
|
Liszowska ma swoje wzloty i upadki, generalnie to jej blond aniele loki są trochę tandetne, tak samo jak jej wieczne rozchylone usta, ciągle pokazuje kły :P
no niestety ja bym polecała schudnąć albo lepiej dobierać ubrania niefortunne zdjęcia: http://kominek.blox.pl/resource/Joanna_Liszowska.jpg http://i.hityczykity.pl/uploads/tx_h...iec1015_01.jpg ale czasami wygląda olśniewająco http://film.onet.pl/_i/news/mwmedia/...iszowska_1.jpg http://www.plotkara.pl/images/1302/r...-liszowska.jpg kwestia stylizacji :P jak dla mnie figura mogłaby zostać gdyby bardziej się postarała |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#515 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
wiadomo, że ona się zmienia, pewnie nie tylko w sposób naturalny, ale mi chodzi o to, że podoba mi się jej "oryginalna" uroda, ta którą została obdarzona bynajmniej nie przez chirurgów ![]() ---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#516 |
Raczkowanie
|
Ani grube ani chude nie jest sexi.
Trzeba znaleźć złoty środek. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#517 |
Rozeznanie
|
Wybacz...ale dla mnie nie są...osobiście nie podobają mi się osoby które noszą rozmiar 32 34 36...ale i takie które noszą 46 lub wzwyż też nie,ale jak najbardziej mogą być atrakcyjne w obu przypadkach...To jest moje zdanie...
You can't win this game. Follow the rules. Play the game. Be happy. ![]() Edytowane przez Silvia91 Czas edycji: 2010-08-20 o 19:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#518 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja, mając 160 cm, nie wyobrażam sobie siebie w rozmiarze 38 czy 40, wyglądałabym wtedy, mówiąc wprost - grubo. Uważam, że kiedy kobieta jest niska, rozmiar 34 czy 36 wcale nie robi z niej chudzinki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#519 |
Zakorzenienie
|
A tak własciwie, to czy nie jest najważniejsze, że kobieta jest sexy dla swojego faceta? Gruba, chuda, grunt, że się podoba temu jedynemu, no nie?
No tak sobie w swojej naiwności wyobrażam ![]()
![]() |
#520 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Facet, według którego będzie seksi, na pewno się znajdzie. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#521 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podobac się sobie można a nawet trzeba, zaś bycie seksi to znaczy, że kogos pociągasz a trudno, na dobra sprawę byc pociagającą dla samej siebie ![]() A tu w temacie jest o byciu seksi, prawdaż. Poza tym, jesli nawet kobita się sobie nie podoba a znajdzie się facet, który codziennie bedzie sie w nia wgapiał jak w obrazek i bedzie ona pociagała, to w koncu baba uwoerzy, że jest ładna. Jednak taka męska pomoc w poznaniu swojej urody jest też ważna. ![]() Bo z drugiej strony, jesli będziesz się sobie podobać a Twój facet się na ciebie wypnie i powie ci, że jesteś niezłym kaszalotem, to niestety ale sama sobie przestaniesz się sobie podobać (chocby na jakiś czas)
Nie jestem na tyle młody żeby wiedzieć wszystko J.M. Barrie Afazja, darmowa strona z cwiczeniami! Edytowane przez Luba Czas edycji: 2010-08-20 o 19:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#522 |
Zakorzenienie
|
http://www.lansik.pl/20018/wielki-sp...im-kardashian/
ciekawe ciekawe? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#523 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#524 |
Zakorzenienie
|
lol, nie zwróciłam uwagi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#525 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#526 |
Zakorzenienie
|
No, może i prawda. :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#527 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
noszę koszulki 34 spodnie 36 BMI mam w normie i chudzinka absolutnie nie jestem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#528 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
To co..może nosząc taki rozmiar jesteś osobą przy kości ?? ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#529 |
Raczkowanie
|
Nie podoba mi się Liszowska. Jak dla mnie jest zbyt tandetna w stylu i stylizacji.
Tak samo nie podoba mi się Angelina sprzed 10 lat. Zdecydowanie wolę tą dzisiejszą .
"It's a long road When you're on your own And it hurts when They tear your dreams apart And every new town Just seems to bring you down Trying to find peace of mind Can break your heart It's a real war." 23.09.2010 born again...harder way ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#530 |
Wtajemniczenie
|
przy moim wzroscie 183 jak mialam 34/36 to wygladałam jak szkielet nie chuda a szkielet i nie sexy teraz mam 38 i uważam że jest ok
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#531 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie - szczupłą, zdrowo wyglądającą osobą. Inaczej się ma 34 czy 36 do osoby przy wzroście 160 (jak ja) a inaczej do takiej która mierzy 180. Otóż to. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#532 |
Raczkowanie
|
heh ,no tak ,bo zapominamy,że istnieją jeszcze kobiety -po prostu szczupłe ,które mają i wcięcie ,biust i pupę -to odnośnie wyglądu.
Jednak kobieta z małą pupą ,z małym biustem -też jest kobietą i wcale nie jakiejś gorszej kategorii ;] Dla mnie grube nie jest ładne i autorka tamtego postu nigdy mnie do tego nie przekona ,ale jeśli dobrze się czuje wywyższając się ze swoją większą wagą(bo przecież te chude to nie kobiety) to niech tak robi dalej,najważniejsze jest dobre mniemanie o sobie ,pozwala uniknąć wiele stresów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#533 |
Konto usunięte
|
czy gruba kobieta może być sexy?
myślę, że tak są bardziej pogodne i ciepłe, i o dziwo ładniej się poruszają moja koleżanka z akademika była gruba; - facet przychodził do mnie i umawiał się z Kaśką ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#534 |
Zakorzenienie
|
[1=749d3470e67da5a340716cf 11c99d98c9d41692a_5eab587 331573;21523005]czy gruba kobieta może być sexy?
myślę, że tak są bardziej pogodne i ciepłe, i o dziwo ładniej się poruszają [/QUOTE] ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#535 |
Raczkowanie
|
[1=749d3470e67da5a340716cf 11c99d98c9d41692a_5eab587 331573;21523005]czy gruba kobieta może być sexy?
myślę, że tak są bardziej pogodne i ciepłe, i o dziwo ładniej się poruszają moja koleżanka z akademika była gruba; - facet przychodził do mnie i umawiał się z Kaśką ![]() [/QUOTE] nie przekładałabym tuszy na charakter ,ale jeśli już takie wnioski , to chyba grube dziewczyny z mojego otoczenia są wyjątkami .Pogodne owszem ,ale trzy koleżanki są przy tym chamskie ,żeby to dosłownie ująć ,dla innych dziewczyn ![]() Co do poruszania,nie wiem czy ten spowolniony chód (mówię tu o bardzo grubych ) to coś ładnego ,ale kwestia gustu. A z Kaśką to on się mógł umawiać z innej przyczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#536 |
Konto usunięte
|
przy kości na pewno nie, jestem po prostu szczupła. a nie chuda.mam 167 cm wzrostu wiadomo że inaczej by to wyglądało jakbym miała powyżej 180 cm
cóż nie wiązałabym tez tuszy z charakterem ![]() Edytowane przez 201803300917 Czas edycji: 2010-08-21 o 10:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#537 |
Raczkowanie
|
oczywiście, że może
![]() ja mam 168cm i jestem szczuplutka.. ZAWSZE zazdrościłam grubszym dziewczynom, które miały wspaniałe krągłości ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#538 |
Rozeznanie
|
Autorko wątku, powiem Ci tak... różnie to z tym seksapilem jest. To, że jakaś kobieta jest szczupła to nie oznacza, że musi być seksowna. A zazwyczaj to jeszcze wiele do tego określenia brakuje :P
Nie wiem co mam Ci poradzić, ale kiedyś oglądałam kilka razy taki program chyba na TVN style, jak jakiś koleś co wyglądał jak pedał robił z przeciętnych kobiet piękności. I właśnie był też przypadek grubej babeczki, którą tak odpicował, że nie jedna Doda :P mogłaby jej zazdrościć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#539 |
Rozeznanie
|
Z wlasnego doswiadczenia - tez bylam kiedys puszysta
![]() Mowisz, ze jestes ladna - to juz ogromny plus. Ja po prostu spedzilam 2 tygodnie przed lustrem dokladnie ogladajac siebie i stwierdzilam, ze nie jestem taka najgorsza. Wyszlam z ciemnej jaskini (domu) do sklepu, zmienilam zawartosc mojej szafy, kupilam niezbednik seksownej kobiety (kosmetyki), zmienilam fryzure i wyszlam (po raz pierwszy) pewna siebie na ulice. Co prawda z poczatkow pewnosc siebie troche sie tlumila, ale staralam sie ja zachowac. Musisz polubic siebie, zaakceptowac, uzbroic sie w cierpliwosc i usmiech. Dumnie kroczyc przed siebie, nie chowac sie. I w koncu kogos znajdziesz. Ja znalazlam i ten ktos mnie akceptowal. No a potem.. chcialam sprawic mu mala niespodzianke i zrzucilam pare rozmiarow ![]() Seksowna bedziesz, jesli bedziesz sie czula piekna. Jest wiele szczuplych dziewczyn, ktore nie potrafia tego piekna z siebie wydobyc, chowaja sie, jest tez wiele puszystych, ktore sa na prawde piekne, zadbane (to wazne!!). Tak wiec, bierz sie w garsc bo jak nie... ![]() Dasz rade ![]() A jesli chcesz schudnac - dietetyk, cwiczenia. Powodzenia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#540 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:31.