![]() |
#511 | ||
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar XIX
Szalona ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() --- Nie wiem nawet, jak się maskę otwiera, ostatnio szukałem magicznego przycisku i ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#512 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
no łąsnie-tak sobie uświadomiłam ze debil jestem ![]() ![]() ![]() a tymczasem,borem lasem patrze co jest fajnego w warszawie ![]() ![]() ![]() jest w warszawie cos takiego co nie mozna przegapic? ---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ---------- poczta to zuuuo-ja chce moją kase ![]() ![]()
![]() |
#513 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() "Wypucować drążek", zanotowane ![]() PKiN ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#514 | ||
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
A co Was najbardziej interesuje?
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#515 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oki ![]() Cytat:
![]() dworzec centralny! ![]()
![]() |
#516 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#517 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#518 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
huehue-byłam juz w BUW ![]() ![]() ![]() ![]() w sumie tak mysle...ze czasu to nam chyba starczy tylko na Muz Powst War...ale tak mysle gdzie warto sie przejśc...tak pospacerowac i polukać. Mnie interesuje najbardziej architektura współczesna ![]() ![]() ![]()
![]() |
#519 | |
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Ja z kolei najbardziej lubię klimaty fabryczno - industrialno - zrujnowane, czyli np. część Woli, okolice Zachodniego, piękne miejsca na spacer, każdą porą roku ale szczególnie we wrześniu, październiku ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#520 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
o dzięki ![]()
![]() |
#521 | |||
Zakorzenienie
|
Powiedział gryx wstawszy o 11.40 a.m.
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A z kim chcesz potem walczyć? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#522 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#523 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#524 | ||
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Polly, a może knajpa na ostatnim (?) piętrze, któregoś z tych wieżowców, kiedyś czytałam, że jest jakaś ale nie pamiętam w którym. Może w Millenium Plaza? I widok panoramiczny na okolicę ![]() ![]() Cytat:
![]() Ostatnio zdegustowałam się na imprezie bo jak usłyszeli, że zaciążyłam to dawaj nawijać o "bobasach" jakie to one słodkie i w ogóle. Żałowałam, że nie mogę się schlać w tym momencie. Np. z suszu. Capi niemiłosiernie a smakuje jeszcze gorzej. Albo zwykły truskawkowy/wiśniowy, pływają w nim farfocle i ma smak zupy ![]() Jestem demonem pracy, łazienka wyszorowana do połysku w każdym kącie, meble przetarte na mokro, lodówka, kuchenne kafelki, blaty i szafki od zewnętrznej też pomyte, co tu dalej robić... ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#525 |
ʞɐɯǝuɐ
|
Polly - przypomniało mi sie, że na Powiślu pomiędzy BUW a Mostem Świętokrzyskim też nowa architektura rośnie - głównie mieszkalna ale i np. Centrum Nauki Kopernik - tyle że to wszystko raczej płaskie niż skyscrapersowate
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#526 | ||||
BAN stały
|
Dzisiaj wstałem punkt 6 a.m.
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#527 |
Zakorzenienie
|
Pożyczyć Ci? Tylko
![]() PS Podstawowym narzędziem każdego kierowcy jest łom (zaraz obok samochodu ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
![]() ![]() |
![]() |
#528 |
Zakorzenienie
|
Czesc
![]() Zmaltretowany jestem ![]() ![]() Bylem wczoraj na szopingu w Reserved ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#529 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kumpel wracał wieczorem z budowy stylowym czarnym MB W116 i zatrzymała go policja. Pytają co wiezie w bagażniku. To odpowiada: Dwie siekiery i czarne worki. Miny policjantów - bezcenne. Ale odważyli się zajrzeć, a tam dokładnie tak jak mówił. Dobrze, że on tak niewinnie wyglądał - niewysoki blondynek z niebieskimi oczętami ![]()
![]() |
#530 | ||||
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() A które okolice zwiedzałaś? Które są fajne i niezbyt odległe (bo np. na Bemowo nie chce mi się za bardzo jeździć..) A torowe klimaty są fantastyczne, polecam trasę od Żelaznej w kierunku Zachodniego, tyłami torów, opuszczone zardzewiałe wagony, stare budynki kolejowe, krzaczory.... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() W takim tempie to już w środę będziecie gotowi się przeprowadzać... ![]() Cytat:
![]()
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
#531 |
grozi wypollizowaniem
|
posłuchałam sobie ostatnich strachów...i mi sie odechciało isc na koncert
![]()
#532 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ciekawe co na to Sałata ![]() ja mam mniej więcej taki budzik ![]() ![]()
![]() |
#533 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a jak poranna pobudka Slayerem? ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() a newsa o nich napisał mi rano śliczny ciachulec z fotki ![]() ![]() Ten z Warsiawy nie raczył mi odpisac na pytanie - nie to nie. laski bez ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-10-11 o 13:32 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#534 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#535 |
Zakorzenienie
|
nie - na castle party
![]() (na Mayhem to sam mi rano pospieszył z newsem ![]() tudzież szukam długopiórów i o tematy muzyczne zaczepiam ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-10-11 o 13:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#536 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#537 |
Zakorzenienie
|
co się chichrasz - na takim różowym, lansiarskim i pokemonowym portalu to bardzo skuteczna metoda
![]() Szkoda tylko, że tych metalmięs tam mało ![]() wystarczyło spytac innego ślicznego długopióra czy słusznie się domyślam, że jego nick pochodzi od satyriconu i już był uszczęśliwiony ![]()
![]() |
#538 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:51 ---------- a wiecie co zrobiła moja sis? zabujała sie w basiscie Farben Lehre....i zaprosiła go do znajomych na fejsie ![]() ---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ---------- Betty-zapomniałam napisac-gratuluję odnalzienia jakwszystkonatowskazuje "drugiej połówki" ![]() ![]()
![]() |
#539 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Polly wczoraj napisała "ciemność" i mi się Świat Czarownic przypomniał ![]() ciemność nade mną i ciemność we mnie miasto jest ciemne ciemność ciemność w słuchawce telefonu ciemność w pocztowej skrzynce miasto jest ciemne ciemność wychodzi z rzeki ciemność wypełza z bram ciemność gra ze mną w ciemno ciemność ![]() kiedyś mnie paru znajomych karmiło tym, post regiment i ministry... reszty chyba nie pamiętam...
![]() |
#540 | |
Zakorzenienie
|
same młodzieniaszki z drugiego końca polski
![]() Cytat:
![]() no czy ja wiem - próbowałam popisac z facetami na forach o metalu, ale mi się już odechciało - chamstwo chamstwo chamstwem pogania ![]() A co do castela, to słyszałam, ze w tym roku ma być mneij zespołów, ale droższych - poczekamy, zobaczymy ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-10-11 o 14:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:33.