|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#511 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sexy kocice, Pmki zauroczone, przez Mężów zostały już ujarzmione. cz.18
Cytat:
|
|
|
|
|
#512 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja tez jestem z Twojego wieku ale juz skonczylam 21, mój tz 7 lat starszy i tez mimo , ze jestem młoda chciałabym być juz w ciazy , ale niestety na razie nie...[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;23135611]To już byłaś jak była zbanowana i zakładała klony jako Madmauzelle i inne podobne nie kryjąc się właściwie, ze to ona, ale od razu były uwuwane bo regulamin nie daje możliwości założenia ponownie konta jak się ma bana stałego. Mad zebrała tyle ostrzeżeń, że w końcu dostała bana. Były za różne rzeczy, ale generalnie chyba od początku chodziło o konflikt z jedną wizażanką i każdy jej post który tylko mógł był zgłaszany. Poprawcie mnie starsze wizażanki jak się z czymś mylę. Wiem, że Mad nas czyta, ale nie może nic napisać. Jako Titonia nawet zmianiła datę ślubu i nie wdawała się w żadne przepychanki i nie zdradzała, że to ona, żeby nikt o tym nie wiedział, ale to nic nie dało.[/QUOTE] tez o tym wiedzialam, szkoda ze ja zbanowali ;/ powiedziala ze juz nie bedzie probowac robic nowych kont bo i tak sie dowiedza, ze to ona ... na razie to sie zapisalismy na andrzejki idziemy na sale na impreze a w sylwestra chcialabym zrobic cos fajnego ... marze o sylwestrze w górach
|
|
#513 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A co do ciąży to uważam że to Wasza osobista sprawa i to Wy o tym decydujecie kiedy zaczniecie starać się o dziecko, wiek nie jest aż tak ważny tylko to co ma się w głowie Dziewczyny wklejam parę zdjęć tak jak obiecałam
|
|
|
|
|
#515 |
|
Wtajemniczenie
|
dzieki dziewczynki, obiadek udało mi się zrobić - spagetti- mięsko rozmrażma błyskaiwcznie- trochę pod wodą ciepłą, troche na patelni, wyszło miodzio, chociaz męzlulkowi srednio podeszlo
![]() kolana mnie bolą okropnie, leżę sobie i oglądam majke- durny ten serial ![]() Magolinka cudownie wyglądałas, mąż też
|
#516 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Certi, zdrowiej koniecznie ! O sylwku nie myślimy, ale raczej albo w domku albo do Tzta brata pójdziemy, bo z kasą krucho u nas i na wyjazd ani imprezę nie możemy za bardzo sobie pozwolić ... Ale dobra kolacyjka, łóżeczko, filmik to moim zdaniem też dobry plan Tak mialo być w tamtym roku, ale wyszło inaczej to może w tym się uda ![]() Magnolina, śliczne zdjęcia Pięknie wyglądaliście ![]() Martoolka, pokaż fryzurkę
|
|
|
|
|
#517 |
|
Konto usunięte
|
Magnolina super zdjątka!
Ja tez nie mogę się zabrać za naukę a mam masę rzeczy z pracy.... pogońcie mnie.... Gospella własnie miałam o Ciebie pytać co tam słychać? bo jakoś rzadziej Cię widać ostatnio. Zdrowiej sobie i odpoczywaj ! A jak w nieruchomościach idzie? |
|
|
|
#518 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;23145116]Magnolina super zdjątka!
Ja tez nie mogę się zabrać za naukę a mam masę rzeczy z pracy.... pogońcie mnie.... Gospella własnie miałam o Ciebie pytać co tam słychać? bo jakoś rzadziej Cię widać ostatnio. Zdrowiej sobie i odpoczywaj ! A jak w nieruchomościach idzie?[/QUOTE] idzie dobrze, nie narzekam ![]() zaglądac tu zaglądam, ale pisać nie zawsze mi sie chce.... ale czytam mocno
|
#519 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;23129462]MogeWam wytłumaczyć co się stało z Titonią.Titonia to nasza zbanowana mad.A dostala bana za klona.
A pewniej wizazance chyba się nudziło... i doniosła... Mad już nie próbuje dostać się na wizaż, a tak bardzo chciała z nami być, że zakładała klony ale już wie, że się nie da...[/QUOTE] A wiecie, że jak wczoraj czytałąm wasze wpisy o titoni, to przyszła mi do głowy Mad. Ale stwierdziłam, że to jednak chyba nie ona. A jednak intuicja mi dobrze podpowiadała. I nachodzi mnie taka refleksja, że są jednak ludzie strasznie zawistni, złośliwi, zawzięci. Czy to jakaś satysfakcja dla tego kogoś kto ją podkablował? Nie ma ciekawszych rzeczy do robienia, jakiegoś życia poza netem/forum. bardzo fajne fotki Miałaś oryginalną suknię Ale mnie głowa boli, masakra. Znowu padam, ostatnio szybko robię się senna
|
#520 |
|
Wtajemniczenie
|
Magolina: bardzo ładnie wygladaliscie, super suknia i fryzura
|
#521 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;23137822]
Martoolka ja też chyba pomaluję sobie, podeślij słoneczną farbę ![]() [/QUOTE] Chciałam wysłać, ale link za długi wyszedł... Chyba farba się po drodze rozlała Cytat:
![]() Nie pokażę, bo się wstydzę Mamy 2 opcje Sylwestra (zabawa w tym samym miejscu, w którym bawiliśmy się w zeszłym roku, albo tam, gdzie mieliśmy wesele i w dodatku z tym samym DJem, a do tego będzie orkiestra, tylko to jest droższa wersja). Musimy uzgodnić z siorą i jej chłopakiem które miejsce wybieramy i wtedy obdzwonimy naszą ekipę sylwestrową z zeszłego roku i popytamy kto idzie z nami ![]() No skoro tak prosicie to Wam pokażę, ale jak TŻ będzie w domu, bo on ma fajna fotkę w swoim telefonie ![]() Cytat:
![]() My przegapiliśmy 2-miesięcznicę i przedwczoraj 3-miesięcznicę też przegapiliśmy ![]() Śliczny bukiet |
||
|
|
|
#522 |
|
Wtajemniczenie
|
Gospella
Asiulku i co udało się mężowi? jakoś nie doczytałam, albo nie pisałaś jak poszło w sobotę? |
|
|
|
#523 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#524 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pięknie wyglądaliście kochana, bajecznie agulaaabar, wszystkiego naj naj naj najlepszego samych radosnych dni i obyście niedługo to szczęście dzielili w trójke kawusie oczywiście ![]() Cytat:
Cytat:
no widzisz smaruj czymś te kolanka ja czasami lubie pooglądać takie głupotki, ot tak dla odstresowania ![]() Cytat:
świetny plan ![]() tak martoolko, pokaż fryzurke czekamy z niecierpliwością aż tż będzie w domku ![]() Cytat:
Cytat:
Założę się, że ta wredna istota na pewno miała satysfakcję, ot i to jaką Ja też ostatnio ciągle senna jestem, to pewnie przez tą jesień i zmiane czasu ![]() Cytat:
Cytat:
zdarza się z tymi rocznicami my jakoś specjalnie nie świętowaliśmy miesięcznicy Faaaaajne plany na sylwestra a my się nadal zastanawiamy co i jak i gdzie i z kim ![]() biegne ze ścierką i wycieram farbe, będe miała słoneczko Edytowane przez acelinka Czas edycji: 2010-11-10 o 06:37 |
||||||||
|
|
|
#525 |
|
Wtajemniczenie
|
dzisiaj ja druga
![]() ![]() pogoda u mnie dzisiaj pod psem pada i pada agulaaabar, wszystkiego najlepszego samych wspaniałości, dużo miłości ![]() tak dzisiaj tylko odbębnić dniówkę i potem jeden dzień wolnego czasem przydaje się taki dzień na odpoczynek
|
|
#526 |
|
Wtajemniczenie
|
agulaabar wszystkiego najlepszego w dniu urodzin, dużo miłości, różnych przyjemności i spełnienia marzeń
|
|
|
|
#527 |
|
Wtajemniczenie
|
Witojcie
![]() Cieszę się dziewczynki że Wam się podobały zdjęcia, sukienka była szyta zgodnie z moim ,,widzi mi się" ale na szczęście wyszła taka jaką sobie wymarzyłam Dzisiaj miałabym stłuczkę, jechałam mężulkowi po farbę bo zabrakło i jakiś idiota chyba mnie nie zauważył i ostro wjeżdża na mój pas prosto na mnie. Dobrze że przyhamowałam a on mnie w ostatniej chwili zauważył. Zbluzgałam go strasznie, dobrze że nie słyszał bo chyba bym dostała w ogóle to jakoś tak lubię sobie po kląć jak jadę samochodem![]() Czy Was dzisiaj tez tak boli głowa? Boże mąż od samego rana maluje a ja najpierw mecz obejrzałam, teraz siedzę na wizażu, niedobra ze mnie żona i leń straszny.Hmm nie wiem co u nas z sylwestrem, jeszcze na ten temat nie rozmawialiśmy ale chyba czas najwyższy...... agulaabar wszystkiego naj naj z okazji urodzin, szybkiego zafasolkowaniam dużo miłości, zdrowia i spełnienia marzeń Miłego dnia, dużo słoneczka |
|
|
|
#528 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ja dziś w domku siedze sobie hura hura wyglądam jak po bójce- kolano obtarte i szrama na łydce a na basen dziś idę- mówię wam komedia![]() pogoda super, słoneczko ciekawe jak będzie jutro
|
|
#529 |
|
Zakorzenienie
|
acelinka, ultraradiola, certina, magolina,gospella
Bardzo dziękuje za życzenia ![]() A wieczorek się w miarę udał mąż mi chciał niespodziankę wczoraj zrobić i złożyć życzenia urodzinowe, bo chciał być pierwszy, to zamiast sie cieszyć zrypałam go z góry na dól, wybuchnęłam płaczem, że to miało być jutro, dzisiaj inna okazja, że wszystko zepsuł i aaaa..... wstyd mi normalnie, nie wiem co to za histeria była i skąd się wzięła....;/ oczywiście go bardzo mocno przeprosiłam, on mnie i jest super, ale i tam mi mega głupio kolacyjka wyszła pyszna, do tego winko mmmm reszta niech zostanie tajemnicą
|
|
|
|
#530 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() i oczywiście tego Ci zyczę na urodzinki i duuuuużo miłości (ale to juz masz) i kawusię też piję za zdrówko
|
|
|
|
|
#531 |
|
Zakorzenienie
|
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;23157598]mam nadzieję, ze to nie ZNP a zmiany horlomalne związane z innymi rzeczami spowodowały te nastroje
![]() i oczywiście tego Ci zyczę na urodzinki i duuuuużo miłości (ale to juz masz) i kawusię też piję za zdrówko [/QUOTE]Hmm... marzenie jeszcze raz dziękuję
|
|
|
|
#532 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie też boli głowa strasznie dzisiaj, niby pogoda ładna bo słonko świeci, chociaż o 6 jak tż szedł do pracy to lało niesamowicie ale ciśnienie niskie najprawdopodobniej. Wypiłam dwie kawy i nic, zaraz jade na zakupy to kupie sobie czeko czeko lade ![]() Cytat:
tż na pewno zrozumiał i już o tym zapomniał kolacyjka była udana a potem pewnie się wzieliście za spełnianie jednego z życzeń jade na zakupki a potem troszke poogarniam w mieszkanku, bo jak się na dobre rozłoże na kanpaie to już nic nie będzie mi sie chciało
|
||
|
|
|
#533 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#534 |
|
Zakorzenienie
|
Edytowane przez acelinka Czas edycji: 2010-11-10 o 14:11 |
|
|
|
#535 | |
|
Zakorzenienie
|
czesc
padam na pyszczek, dzis musialam przywiezc na badania a potem odwiezc moja babcie, zrobilam bez wiekszej przerwy (bo tylko na herbatke) prawie 200km troche to jednak meczace, Cytat:
![]() magolina bardzo ladnie wygladałas, agulaaabar wszystkiego NAJ,
|
|
#536 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zobaczymy co wymyslimy
|
|
#537 | |||
|
Zakorzenienie
|
hEJ
Długi weekend się zaczął Piszecie o tej pogodzie a ja sie zastnawiam czy w innym karju żyję U nas jest własnie dziwnie ciepło, co dzień budzi mnie słońce. Tylko w sobotę wieczorem padało a tak to jest takj jakoś... wiosennie![]() Wkleiłam je przez grupowego maila Cytat:
Cytat:
Cytat:
PO jakich zdjęciach? A możesz podac przepis ![]() Pewno robisz z pomidorów w puszce ale ja nigdy nie wiem co i jak i by mi sie przepis przydał [1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;23137268] Zamówiłam sobie naklejkę na ścianę i dziś mi przyszła, jestem zadowolona, bo obawiałam się koloru, a nie chciałam takiego ciepłego brązu tylko taki ciemny chłodny. .[/QUOTE] A gdzie zamawiałaś? ![]() Jakbym wiedziała, że moje "efekty uboczne" po ciąży tez takie będą to już bym sie zdecydowała Gratulacje Mamusiu Ja spędzam sylwestra sam na sam z mężem Rok temu byliśmy na balu i już wtedy uzgodniliśmy, że pierwszy sylwester po ślubie będzie taki
|
|
#538 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Ja też jakoś nie za bardzo znoszę te zmianę czasu Ale fajnie że jutro jest dzień wolny
|
|
#539 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
o tu: http://allegro.pl/naklejki-na-sciane...272830570.html zanim Ci martoolka poda swój to ja mogę Ci podać swój: podsmażasz czosnek przeciśnięty przez wyciskarkę do czosnku (2 ząbki), dodajesz cebulę posiekaną w półkola - , wrzucasz mięsko mielone doprawione solą, pieprzem i papryką i smażysz aż się ładnie podpiecze rozdrabiając mięsko na malutki kawałeczki, doprawiasz przyprawą pomidory suszone z bazylią i czosnkiem (Kamisa albo na allegro) dorzucasz pomidory z puszki, bazylię, oregano i sól, pieprz, paprykę i dusisz to razem przez chwilę, ja jeszcze dodaję moją ulubioną przyprawę przywiezioną z Turcji - harisę bo lubię pikantnie. Te ze słoika nie mają szans mu dorównać...jest pycha a banalnie prosty i szybki. A jak ktoś lubi tuńczyka to mogę jeszcze zdradzić przepis na moje i TŻta ulubione spagetti z tuńczykiem .. Cytat:
|
||
|
|
|
#540 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;23163784]
a przez to wolne wszędzie to nie miałam jak się zapisać na badania wrrr[/QUOTE] Ludziska robią sobie dłuuugi weekend
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:20.

mąż na pewno Ci to wybaczy, że obiadku nie ma
najwyżej zadzwonicie po pizze
a teraz właśnie mamy "staraniowy tydzień" 

Zakończone: 2

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
może pokażesz nową fryzurkę?

Miałaś oryginalną suknię

pada i pada 
w ogóle to jakoś tak lubię sobie po kląć jak jadę samochodem
kolacyjka wyszła pyszna, do tego winko mmmm reszta niech zostanie tajemnicą 

U nas jest własnie dziwnie ciepło, co dzień budzi mnie słońce. Tylko w sobotę wieczorem padało a tak to jest takj jakoś... wiosennie