|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#511 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My juz o sobie tyle wiemy, że każdy nasz problem rozwiązać umiemy- PART III
Hmm co masz na mysli?;>
|
|
|
|
|
#512 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My juz o sobie tyle wiemy, że każdy nasz problem rozwiązać umiemy- PART III
Klub
|
|
|
|
|
#513 |
|
Zakorzenienie
|
Drastycznie...
|
|
|
|
|
#514 |
|
Zakorzenienie
|
Ale niestety już ma nas gdzieś długoooo
co innego gdyby w ogóle nie miała czasu.---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ---------- Idę już lasencje Miłego wieczorku
|
|
|
|
|
#515 |
|
Zakorzenienie
|
Lala jetses brutalna. Gos jednak z nami troche byla....
papa |
|
|
|
|
#516 |
|
Zakorzenienie
|
nie wyciągajcie pochopnych wniosków kochane
![]() może po prostu chwilowo Gosi nie po drodze. Każda z nas może mieć natłok zajęć. A nie traktujmy wypowiadania się tutaj jako obowiązek a miłą przyjemność ![]() to moje zdanie :P |
|
|
|
|
#517 |
|
Zakorzenienie
|
Ale mogłaby chociaż dać znać
![]() M. też długo była. Nie jest to obowiązek, ale jeżeli nie ma czasu to mogłaby chociaż napisać. Prawda?? Z resztą kwestia czasu to chyba nie to. |
|
|
|
|
#518 |
|
Zakorzenienie
|
Aśka, kocham Twój opis dietowy
![]() Ide po jogurt,zgłodniałam jak go zobaczyłam ![]() Własnie chodzi o to, że mogłaby po prostu dac znac, powiedziec ze nie ebdzie jej czy cos. A nie przyszla, przywitala sie po przerwie i zniknela bez slowa. Edytowane przez nietypowynick Czas edycji: 2010-11-06 o 21:24 |
|
|
|
|
#519 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Skoro nie ma czasu to jak ma napisać ? Poza tym nie musi się tutaj nikomu tłumaczyć ![]() Na klubie nic nowego się póki co nie dzieje, więc nie widzę potrzeby usuwania nikogo. ---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ---------- Cytat:
haha no to jedz jedz smacznego Ci życzę i niech Ci w boczki nie idzie
|
||
|
|
|
|
#520 |
|
Zakorzenienie
|
JAAA!! Nie ma czasu napisać "Nie będzie mnie, co tam u Was" ale na wątek o krakowiankach jest czas?
|
|
|
|
|
#521 |
|
Zakorzenienie
|
Asiu to nie kwestia czasu skoro sie pisze gdzies indziej. Mi to tam lotto ale przykro mi bylo jak gosia bez slowa zniknela i zastanawialam sie co sie stalo a okazalo sie ze ona po prosstu nas olala i udziela sie aktywni na krakowskim. Ja juz tak mam ze sie martwie. Nic na to nie poradze. Ale to moje zdanie i narazie nie mam zaiaru nikogo z nikad usuwac. pozniej sie zobaczy.
po prostu zzylam sie troche z Wami |
|
|
|
|
#522 |
|
Zakorzenienie
|
Kaś otóż to
|
|
|
|
|
#523 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#524 |
|
Zakorzenienie
|
To było pytanie retoryczne.
|
|
|
|
|
#525 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny... Gosia pisała ze jedzie do mamy i będzie we wtorek...a jak już tak sprawdzacie kto gdzie sie udziela to może czytajcie od kiedy i co ta osoba pisze..nikt nikogo nie zmusza do tego zeby sie udzielał na watku codziennie jak tylko jest aktywny na forum...Justyny długooo nie było z nami na watku..a Gosi nie ma zaledwie dwa dni bo wczesniej na forum tez jej nie było i jest akcja na całego..kropelka tez udziela sie na innym watku tylko ze ma inny nick i nikt nie robi z tego afery bo nikt nie wie kiedy jest Kropelka na wizazu...kazdy robi to co chce..ja nie rozumiem po co w ogóle sprawdzac kto co pisze na innych watkach..
zresztą lala nie masz czasu bo szkoła i Tz... i wpadasz tu tylko zeby napisac nam 'czesc ' i jakoś nikt nie zrobił o to akcji..dajcie już spokój..ludzie mają swoje dorosłe zycie a nie tylko wizaz..idę bo tu sie robi niesmacznie dobranoc wszystkim
|
|
#526 |
|
Raczkowanie
|
heeej dziewczyny
![]() pamiętacie mnie jeszcze? nie było mnie tu kilka miechów <wstydzi się>
|
|
#527 |
|
Zakorzenienie
|
Pamiętam
Natka tyle, że jak ja jestem to często nikogo nie ma. Dziękuję za uwagę. I wpadam. Po prostu się zastanawiałam czemu jej nie ma i po poście Kaś zobaczyłam na profil i zauważyłam, że pisze na innym wątku a nas uwaliła. Tyle.
|
|
|
|
|
#528 |
|
Zakorzenienie
|
Skoro robi się neismacznie co jest moja wina więc znikam. Nie będę psuła atmosfery.
|
|
|
|
|
#529 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
widzę że rozgorzała wielka dyskusja na mój temat.... przede wszystkim Aś,Maryś i Natali dziękuję za zrozumienie ![]() a poza tym Lala i Kaś- to że mnie nie ma nie znaczy że Was olewam. Nie mam obowiązku tutaj pisać bo to ma być przyjemność i tak to traktuję. Przywiązałam się do Was, polubiłam, ale życie toczy się poza internetem. Żadna nie pyta dlaczego mnie nie ma, żadna nie napisała priva tylko osądza i każde wywalić z klubu. Proszę bardzo możecie mnie usunąć skoro taka wasza wola. I wiem, że nie musze, ba! nawet nie powinnam się tłumaczyć ale powiem Wam dlaczego mnie nie ma: po 1sze- bo pod koniec października miałam ogólnopolską konferencję do której się musiałam przygotować, a wcześniej byłam na weekendzie u siostry i nie miałam dostępu do netu, a oprócz zapierdzielu w związku z konferencją miałam normalne obowiązki w pracy i namnożyło mi się wiele spraw po 2gie- miałam popołudniami rozmowy kwalifikacyjne, bo wciaz szukam pracy. I udało mi się, dostałam drugą pracę i pochłania mi to już i tak ograniczony czas wolny po 3cie- były święta więc wyjechałam do domu a w domu nie mam neta, po 4te-moja mama była przez tydzień w szpitalu i tylko ja wiem co przeżyłam. i mimo że wyszła to jutro, a właściwie dzisiaj jade znowu do domu i wioze ją do lublina na konsultacje po 5te- rozstałam się z TŻ i musiałam się na biegu wyprowadzać, pakować i szukać mieszkania wystarczy????? a na wątku krakowskim udzielam się bo......nie musze się tłumaczyć dlaczego, a w ostatnich dniach zaglądałam tam tylko i wyłącznie dlatego że mam z dziewczynami wspólne zamówienia internetowe i szukam przez nie pokoju do wynajęci. na więcej pogaduch nie mam czasu. za***iście mnie wkurzyłyście....ja nie podglądam Waszych profili i nie interesuje się kto z kim i ile gada i na jakich wątkach. wrrrr.... skończe już żeby nie powiedzieć o słowo za dużo. ale jeszcze witam Patrycję, bo z tego co pamiętam to wcześniej u nas się nie pojawiłaś
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 Edytowane przez gg22 Czas edycji: 2010-11-07 o 02:34 |
|
|
|
|
#530 |
|
Zadomowienie
|
Dzień Dobry ;* jest tu ktoooo?
|
|
|
#531 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() widzę że chyba miałyśmy pierwsze spięcie?? ale nie kłóćmy się już:P tyle wątków na wizażu i każdy może się udzielać gdzie chce ja tez kiedyś w wakacje nie pisałam ze 2 tyg i jakoś nikt o to nie miał pretensji![]() to co buzi na zgodę?? Gosia bardzo mi przykro.tyle kłopotów miałaś ![]() ja się wczoraj wkurzyłam na moją współlok wrrrr......cały dzień trzymała internet, bo gadała z chłopakiem na skype, bo on wyjechał za granicę na miesiąc.....nic nie mam, niech sobie gada, ale takim sposobem cały transfer w 2 dni wykorzysta ![]() proszę oto śniadanko
|
|
#532 |
|
Zadomowienie
|
a to powiedziałaś jej coś? .. jak macie neta na współe to chyba powinno byc jakos po równo ..?
ale sniadanko ;O ![]() ja narazie siedze na wizazu.. zaraz kawka.. i na 11 na uczelnie
|
|
|
#533 |
|
Zakorzenienie
|
ma się po prostu zdolności kulinarne
![]() na razie nic nie powiedziałam, bo to się zdarzyło dopiero 1 raz.....mamy taki internet 2 lata i nigdy nie było problemów, a przecież nie będziemy dzielic transferu na 3 i wyliczać:P ja dziś Kościół i nauka
Edytowane przez ygerna Czas edycji: 2010-11-07 o 09:00 |
|
|
|
|
#534 |
|
Zadomowienie
|
to macie bezprzewodowego ze limit nałożony od sciaganych rozumiem;>
to tak przy okazji może zaczniesz mi prace pisac ![]() ![]() ![]()
|
|
|
#535 |
|
Zakorzenienie
|
nic ci nie będę pisała:P leeeeeeeeń!!
muszę się nauczyć na jutro o spółce jawnej![]() mamy z play 10GB , jak go wcześniej wykorzystamy to internet działa bardzo wolno...... niestety muszę Cie zostawić
|
|
#536 |
|
Zadomowienie
|
no ja też mykam suszyc.. i sie szykowac
.. BUziaki ;*
|
|
|
#537 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny
![]() Nati i Goś, mam nadzieję, że się nie obraziłyście i w miarę możliwości wrócicie do nas Kaś, Ty też nie fochaj na nas wszystkie ![]() Monakaja, ja Ciebie pamiętam, hej ![]() Agata, to niezła ta Twoja współlokatorka jak w 2 dni wykorzystała cały limit dzięki za śniadanko![]() Szkoda, że już pouciekałyście, bo chętnie bym się z wami kawki napiła ![]() Ale u mnie brzydka pogoda deszczowo, pochmurnie, człowiek nawet od nicnierobienia jest zmęczony ![]() A nawiasem patrzcie co ładnego wyniuchałam. Postanowiłam sobie, że się tego nauczę
|
|
|
|
|
#538 |
|
Zadomowienie
|
Czesc dziewczyny
![]() Co tam u was slychac?
|
|
#539 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
oj jakies spięcia na wątku, dziewczyny chyba nie ma co psuć naszych kontaktów o takie rzeczy, a tym bardziej odrazu wyrzucac kogoś, ja np nie jestem tu codziennie bo tez mam swoje sprawy, problemy, tak jak powiedziała Gosia życie toczy się poza internetem, a tutaj mamy pisać z przyjemności, Gosiu przykro mi nie wiedziałyśmy, że tyle problemów na raz Ci się nagromadziło, mam nadzieję, że Ci się poukłada i będzie lepiej Natalka ja jak siedze na wizazu to jestem i tu i wpadne na te drugie konto tylko, że tam tyle gadają, że czasem aż nie mam czasu nadrabiać więc to nie jest tak, że Was olewam i siedze tam jest po równo ![]() kolejna leniwa niedziela tzn taka spiąca jeszcze troche mnie nauki czeka dziś
|
|
|
|
|
#540 |
|
Zakorzenienie
|
oj żebyście wiedziały że nudna niedziela
4h robiłam notatki,potem obejrząłam "listy do julii", potem znów się uczyłam, poten obejrząłam "miłość nad rozlewiskiem" i teraz znow się pouczę z1,5 h idę spacMyszka -jakie śliczoności druga współlok znow namiętnie ogląda filmy w necie......żeby nie było ja mam tak stary komputer że mi nawet filmików na youtube nie odtwarza, bo za wolno chodzi
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:56.

co innego gdyby w ogóle nie miała czasu.
Miłego wieczorku

muszę się nauczyć na jutro o spółce jawnej
dzięki za śniadanko