Nałogowe Kosmetykoholiczki- część XII - Strona 18 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-07, 20:02   #511
rzyrafka
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki- część XII

Cytat:
Napisane przez bossy Pokaż wiadomość
Hej
Najlepszego w Nowym Roku **

Właśnie kliknęłam na allegro rekonstruktor Tigi Bed Head Dumb Blonde 750ml. Jestem ciekawa czy jest tak fajny, jak wyczytałam. Bo coś mi ostatnio lekko się suche włosy zrobiły... I w ogóle ostatnio farbowałam farbą a nie rozjaśniaczem! Chcę odejść od rozjaśniania, ewentualnie kilka pasemek na koronie - to wszystko. W przyszłym tygodniu też idę do fryzjerki, bo już pora je podciąć i zrobić odrosty

Z zakupów kosmetycznych potrzebuję jeszcze balsam do ciała, płyn do skórek i pastę do zębów, bo mi się kończy..
Najlepszego, najlepszego

A jaką farba robiłaś teraz?
Ja... nic nie potrzebuję
Cytat:
Napisane przez karolina1985 Pokaż wiadomość
Rzyrafko aż specjalnie odszukałam wątek, bo kiedyś go wyłączyłam, żeby nie kusiło
Powiem tylko, że tęczowo u Ciebie

Do mnie niestety chyba wraca mania kolorówkowa
Kupiłam dziś 3 pędzle z tej ecco coś tam firmy, bo było -20% na kartę Lifestyle i dumam właśnie nad paletką z MACa
Stać mnie maks na 5 kolorów a listę mam już na więcej niż jedną paletkę (15tkę a nie 4kę oczywiście )
Jak zwykle

We mnie się odzywa mania podkładowa, już bym z 10 kupiła gdyby tylko kasa była
Cieni kilka też bym dokupiła, ale jeszcze nie określiłam konkretnie jakie to kolorki, chociaz w sumie w Inglocie ostatnio coś chyba mi wpadło w oko

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Karolina, też dziś kupiłam te pędzle: do pudru, cieni, eyelinera i korektora.
O, napiszcie ceny tych pędzli i czy duży jest wybór z pojedynczych -nie w kompletach?
A nie wiesz co słychać w Naturze galeriowej- jak z limitkami?
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-07, 20:24   #512
emememsik
po prostu Em :)

Limitek nie ma żadnych.
Pędzli w ogóle nie widziałam w zestawach, jest jeden pędzel do pudru (35 zł), jeden taki chowany, duży do bronzera (55 zł), do korektora, cieni, eyelinera poniżej 20 zł, jest też jakiś do różu i to chyba tyle. Ceny przed obniżką.
Stary 2011-01-07, 20:29   #513
rzyrafka
Zakorzenienie

Ano tak, bo przeciez po co

To fajnie, w necie widziałam głównie komplety i w gazetce też chyba jest jakiś a ja wolę pojedyncze. I jak, fajnie się nimi mizia po łapkach?
Dzięki za ceny
Stary 2011-01-07, 20:40   #514
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Dziewczyny powiedzcie mi co mogę pić w pracy jeśli cały czas mnie suszy tak jakbym w ogóle nie piła nic? Piję w biurze herbatę ze 2 kubki dziennie, sok pomarańczowy i wodę mineralną a i tak jak wrócę do domu to całe popołudnie i wieczór piję i piję i ciągle czuję pragnienie. Wczoraj to chyba z 5 litrów w ciągu całego dnia wypiłam.
Domyślam się, że to wina suchego powietrza w biurze, ale też nie mogę wlewać w siebie w pracy litrów płynów, bo zaraz chce mi się siku a nie będę co 10 minut gonić do WC
Też tak mam, jedyny sposób to dużo pić... i biegać do toalety co półgodziny... Ale jakie oczyszczenie organizmu! W moim przypadku najgorsze jest to, że wypijam n-ty kubek i od razu muszę iść do kuchni go napełnić, bo od razu chce mi się pić! Aż zaczęłam się martwić, czy nie piję za dużo wody...
Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Wrzuciłam na blog zdjęcia moich lakierów
Dużo masz szarych, mi one w ogóle nie pasują... I chyba mam mniej buteleczek
Cytat:
rzyrafko widziałam właśnie Twój zbiór kolorówki Ile Ty tego masz!
Zaraz idę szukać!
Cytat:
Do mnie niestety chyba wraca mania kolorówkowa
Kupiłam dziś 3 pędzle z tej ecco coś tam firmy, bo było -20% na kartę Lifestyle i dumam właśnie nad paletką z MACa
Stać mnie maks na 5 kolorów a listę mam już na więcej niż jedną paletkę (15tkę a nie 4kę oczywiście )
Hi hi hi Ja w końcu dostałam swój pędzel Sigmy i mnie nie kusi więcej pędzli... Ale na paletkę Maca nadal mam ochotę, muszę w końcu kupić jeden cień, zobaczyć, że są słabe i mi minie pokusa... Taki mam plan
A właśnie, jakie cienie masz na liście?

Ja zaczęłam ten rok bardzo dobrze... oprócz tego, że zrobiłam dzisiaj zamówienie z Silk Naturals. Niby minerały mi przeszły, ale ta firma ciągle ma coś, co mnie kusi! Ale zamówiłam tym razem tylko jeden cień (i 2 dostanę gratis)
... no i jeszcze kupiłam nowy lakier Wibo 78.

Muszę się wziąć w garść i w końcu jutro zrobić zdjęcia chociaż lakierom.

Aaaa i najlepszego w Nowym Roku
kochanie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-07, 20:43   #515
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

U mnie zakupowo bardzo spokojnie, niedługo sama zacznę wierzyć, że się wyleczyłam.

Również życzę wszystkim najlepszego w Nowym Roku! musi być lepszy niż ostatni

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-07, 20:48   #516
kochanie
Wtajemniczenie

Nosku, właśnie zobaczyłam podpis, GRATULUJĘ! Ale fajnie A ja już rok noszę pierścionek i go nie zgubiłam

Obejrzałam rzyrafkowe zbiory i :padam: Piękne! A najlepsze, że Ty tego wszystkiego używasz, ja łapię się na tym, że mam sporo cień i mik, na które patrzę, podziwiam... i nie używam, tylko ciągle maluję się "nudziakami"...
Stary 2011-01-07, 21:20   #517
karolina1985
Zakorzenienie

Cytat:
Karolina, też dziś kupiłam te pędzle: do pudru, cieni, eyelinera i korektora.

---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ----------

Jakie cienie masz na liście?
Ja wzięłam do cieni, korektora (który też mam zamiar używać do cieni )i do linera.
Do pudru mnie kusił, ale mam kilka i płaski był a ja wolę okrągłe jednak.
U mnie też zestawów nie było

A w ogóle z pędzli jeszcze chce takie z Sephory dwustronne do cieni, super są!

Z cieni chcę takie must have z tego co widzę większość osób na wątku MACa je ma
Satin Taupe, Patina, Naked Launch, Sweet Lust, Shroom.
Generalnie same delikatne, bo chcę ich używać przede wszystkim do pracy, do lekkiego makijażu no i na szybko, bez bawienia się w rozcieranie etc.

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
Cieni kilka też bym dokupiła, ale jeszcze nie określiłam konkretnie jakie to kolorki, chociaz w sumie w Inglocie ostatnio coś chyba mi wpadło w oko
Ty masz już wszystkie kolory :P
A właśnie jak Ci się podoba Naked L.?

Cytat:
Napisane przez kochanie Pokaż wiadomość
Hi hi hi Ja w końcu dostałam swój pędzel Sigmy i mnie nie kusi więcej pędzli... Ale na paletkę Maca nadal mam ochotę, muszę w końcu kupić jeden cień, zobaczyć, że są słabe i mi minie pokusa... Taki mam plan
A właśnie, jakie cienie masz na liście?

Muszę się wziąć w garść i w końcu jutro zrobić zdjęcia chociaż lakierom.
Chyba Cie zmartwię...nie są słabe :P
Miałam ostatnio u siebie paletkę koleżanki i przepadłam

Większość Ale te które wypisałam wyżej to raczej na pewno pójdą na pierwszy rzut.

Też miałam taki plan, ale zaraz potem przypomniałam sobie ile to układania, wyciągania itd. i na razie się chyba nie zbiorę.
No i ostatnio TŻ ciągle w domu i obawiam się trochę o niego kiedy zobaczy ile tego jest

http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o
karolina1985 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-01-07, 21:46   #518
Hosenka*
Zakorzenienie

Bossy: dzisiaj skusiłam się na płyn do usuwania skórek - z Pierre Rene. Musze się chyba oduczyć wycinania, albo chociaz wycinać zmiękczone, których płyn nie usunie. Próbowałam już dzisiaj i chyba będe zadowolona

Kochanie: dużo szarych? Tylko 5

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-07, 21:51   #519
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Nosku, właśnie zobaczyłam podpis, GRATULUJĘ! Ale fajnie A ja już rok noszę pierścionek i go nie zgubiłam

Obejrzałam rzyrafkowe zbiory i :padam: Piękne! A najlepsze, że Ty tego wszystkiego używasz, ja łapię się na tym, że mam sporo cień i mik, na które patrzę, podziwiam... i nie używam, tylko ciągle maluję się "nudziakami"...
Ooo i ja gratuluję Noskowi, Tobie też
Oj, znajdzie się kilka kosmetyków nie tkniętych- głównie z zakupów z ostatniego pół roku, nie dalej. Lakiery chyba najwięcej czekają. I szminki. I błyszczyki.
Cytat:
Ja wzięłam do cieni, korektora (który też mam zamiar używać do cieni )i do linera.
Do pudru mnie kusił, ale mam kilka i płaski był a ja wolę okrągłe jednak.

A w ogóle z pędzli jeszcze chce takie z Sephory dwustronne do cieni, super są!

Ty masz już wszystkie kolory :P
A właśnie jak Ci się podoba Naked L.?

Też miałam taki plan, ale zaraz potem przypomniałam sobie ile to układania, wyciągania itd. i na razie się chyba nie zbiorę.
No i ostatnio TŻ ciągle w domu i obawiam się trochę o niego kiedy zobaczy ile tego jest
Ja zobacze w poniedziałek, może też coś wpadnie. Brakuje mi kilku do cieni, ale znów nie przepadam za syntetycznymi, bo cienie się lepiej czepiają włosia niż skóry i trzeba wcierać i wcierać żeby coś było widać (tak mam z rossmannowym, którego lubię za kształt ale właśnie to machanie już mnie drażni).
I w ogóle muszę je wyprać koniecznie jutro, bo brudasy straszne
Hmm podwójne jakoś mnie nie kuszą. Ale dawno nie przyglądałam się pędzlom w S.

No cośty- brakuje mi takiego szampańskiego rozświetlającego wpadającego lekko w żółty, bordowego, mauve, nasyconej ale nie ciemnej oliwki, średniego brązo-beżu, mam wymieniac dalej?
Na razie mnie zaintrygował, mam plan zrobić nim taki goły makijaż- w sensie użyć go na całą powiekę, do tego dołożyć kreskę pryz rzęsach i coś ciemnego delikatnie w załamaniu. I zobaczymy jak mi sie spodoba

Racja racja, ja dopiero dziś ogarnęłam burdelik w szufladce A wczoraj towarzyszył mi eks, no ale on oswojony z moim świrem. Dobrze, że np. mama nie weszła do pokoju w czasie focenia- niby widzi szufladkę na codzień, ale jak to wszystko jest upchane to tak nie widać ile tego jest
Stary 2011-01-08, 07:15   #520
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Też tak mam, jedyny sposób to dużo pić... i biegać do toalety co półgodziny... Ale jakie oczyszczenie organizmu! W moim przypadku najgorsze jest to, że wypijam n-ty kubek i od razu muszę iść do kuchni go napełnić, bo od razu chce mi się pić! Aż zaczęłam się martwić, czy nie piję za dużo wody...
O widzisz, to ja mam dokładnie tak samo!
A wczoraj się napiłam Cisowianki gazowanej i dziś mnie gardło boli. Woda była ciut zimna i pewnie dlatego

nosku gratulacje z powodu zaręczyn Nic się nie pochwaliłaś no

Przymierzam się w tym tygodniu do kolejnego zamówienia aptecznego. Myślę nad Effaclarem A.I (mam nadzieję, że można go stosować na zmianę z Effaclarem K?) oraz tym podróżnym zestawem miniaturek Nuxe: http://aptekaslonik.pl/prod_info.php...smetyczka.html. Nigdy nie miałam nic z Nuxe, więc chętnie wypróbuję.
Chyba się we mnie mania apteczna zaczyna powoli zaczyna odzywać
Stary 2011-01-08, 09:11   #521
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Kochanie: dużo szarych? Tylko 5
O, to jednak nie tak dużo Ale ja tak mam - sama nie wiem, ile tego siedzi w pudełku a wydaje mi się, że inni mają tyyyle lakierów
Ostatnio TŻ otworzył moje lakierowe pudełko, powiedział tylko "ojej" i zamknął
Cytat:
Ooo i ja gratuluję Noskowi, Tobie też
Oj, znajdzie się kilka kosmetyków nie tkniętych- głównie z zakupów z ostatniego pół roku, nie dalej. Lakiery chyba najwięcej czekają. I szminki. I błyszczyki.
A dziękuję Chociaż ja kiedyś pisałam o tym gdzieś
Ale większości cieni użyłaś choć raz Mi już głupio, natura zbieracza jest głupia Od wiosny mam lakiery, których jeszcze nie użyłam, a już się czaję na transdesign...
Cytat:

Przymierzam się w tym tygodniu do kolejnego zamówienia aptecznego. Myślę nad Effaclarem A.I (mam nadzieję, że można go stosować na zmianę z Effaclarem K?) oraz tym podróżnym zestawem miniaturek Nuxe: http://aptekaslonik.pl/prod_info.php...smetyczka.html. Nigdy nie miałam nic z Nuxe, więc chętnie wypróbuję.
Mam ten zestaw. Używałam tylko kremu do rąk Fajny jest, myślę, że dobry na zimę. A zapach... mnie nie urzekł, a mama się zachwycała.

W końcu zaczęłam używać tych pasków blend-a-med. To już 6 dzień i zęby mnie nie bolą. Są troszeczkę bardziej wrażliwe, ale uważam i np. nie piję wrzącej herbaty ani nie gryzę śniegu A co do efektów... po pierwszym pasku miałam wrażenie, że trochę wybielił... a teraz nie widzę więcej bieli Ale w sumie jestem zadowolona

Tak mnie dziś naszło:
Dziewczyny, jakie są Wasze kosmetyczne odkrycia z zeszłego roku?
Dla mnie hitem są na pewno:
- peeling do twarzy TBS (dzięki Noskowi!)
- top coat Seche Vite (o rety, nie wyobrażam sobie teraz malować paznokci, jeśli mi się skończy) - wczoraj wieczorem pomalowałam paznokcie (2 grube warstwy Essence), nałożyłam go i rano... na paznokciach ani śladu odbić z poduszki
- z maseczek do twarzy niezmiennie Logona z paczulą, jestem uzależniona od tego zapachu od kilku lat.

A nad resztą muszę pomyśleć

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-01-08, 09:52   #522
Organzza
Zakorzenienie

Nosku, gratulacje! Czemu się nie chwaliłaś? planujecie już ślub?
pokażesz pierścionek?

ja chyba na studiach nie przyjęłabym oświadczyn TŻ się śmieje, że teraz powinno się zadać pytanie w stylu "czy chcesz wziąć ze mną kredyt?"

teraz nie mam czasu dosłownie na nic.. kilku profesorów postanowiło, że zrobią nam ułatwienie w postaci egzaminów przed sesją i okazuje się, że w sesji został tylko 1, a przed wszystko się nakłada na jeden okres
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-08, 10:56   #523
noseknosek

dzięki dziewczyny ciągle jestem w niemałym szoku co do ślubu to póki co jesteśmy w trakcie ustalania daty TŻ chce w 2012, ale dla mnie to za szybko! i ciągnę w swoją stronę

pierścionek -> http://www.apart.pl/pl/szukaj,bizuteria,q,,,742
(nie chce mi się załadować zdjęcie na żywo ale zaraz będę próbować )

edycja: jest
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCN8035.jpg (42,1 KB, 65 załadowań)

biegam

Edytowane przez noseknosek
Czas edycji: 2011-01-08 o 11:31
Stary 2011-01-08, 11:44   #524
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
A dziękuję Chociaż ja kiedyś pisałam o tym gdzieś

Ale większości cieni użyłaś choć raz Mi już głupio, natura zbieracza jest głupia Od wiosny mam lakiery, których jeszcze nie użyłam, a już się czaję na transdesign...

Tak mnie dziś naszło:
Dziewczyny, jakie są Wasze kosmetyczne odkrycia z zeszłego roku?
Dla mnie hitem są na pewno:
- peeling do twarzy TBS (dzięki Noskowi!)
- top coat Seche Vite (o rety, nie wyobrażam sobie teraz malować paznokci, jeśli mi się skończy) - wczoraj wieczorem pomalowałam paznokcie (2 grube warstwy Essence), nałożyłam go i rano... na paznokciach ani śladu odbić z poduszki
- z maseczek do twarzy niezmiennie Logona z paczulą, jestem uzależniona od tego zapachu od kilku lat.

A nad resztą muszę pomyśleć
Wiem, teraz gratuluję nie zgubienia pierścionka

W zasadzie to sama nie wiem Nie przypominam sobie nic szczególnie powalającego na kolana... Z pielegnacji to już nawet nie pamietam co miałam- listy powyrzucane, fotki pokasowane... Z kolorówki też jakoś nie bardzo mi coś utkwiło- wszystkie hity sa znane z poprzednich lat raczej

chyba w końcu zakupię to Seche. (Tzn kliknęłyśmy z MagJą Dries Instantly SH, będę miała niedługo)- czy ono rzeczywiście obkurcza lakier? I czy samo szybko gęstnieje?
Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
śliczny, taki dziewczęcy chociaż dla mnei chyba za dużo kamieni ma
Stary 2011-01-08, 12:03   #525
isa666
Zakorzenienie

nosku śliczny

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-01-08, 12:12   #526
noseknosek

powiem nieskromnie, że mi też się strasznie podoba nie przepadam za takimi "jednooczkowcami" mam wrażenie, że źle wyglądałby na moich paluchach a ten jest skromny a jednocześnie taki "trochę inny" TŻ bardzo trafił w mój gust i co najśmieszniejsze - w rozmiar też, mimo że nie miał żadnego wzorca i brał "na oko"

biegam
Stary 2011-01-08, 14:49   #527
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
powiem nieskromnie, że mi też się strasznie podoba nie przepadam za takimi "jednooczkowcami" mam wrażenie, że źle wyglądałby na moich paluchach a ten jest skromny a jednocześnie taki "trochę inny" TŻ bardzo trafił w mój gust i co najśmieszniejsze - w rozmiar też, mimo że nie miał żadnego wzorca i brał "na oko"

No to dobre oko ma Twój TŻ w takim razie

Przeglądałam dziś fotki na kompie i zrobiłam sobie takie małe zestawienie z moimi włosami. Pierwsze zdjęcie - przed rozpoczęciem kuracji w trakcie urlopu (widać jakie miałam siano), drugie po urlopie zrobione z końcem sierpnia - już włosy w nieco lepszym stanie. Na ostatnim widać, że trochę urosły, ale jednocześnie nieco się przerzedziły, bo sporo mi w między czasie wypadło
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg włosy.jpg (70,0 KB, 71 załadowań)
Stary 2011-01-08, 15:56   #528
emememsik

Jejku, nosku, pierścionek jest idealny. Życzę wam dużo szczęścia.

Ja dopiero wstałam po imprezie.
Stary 2011-01-08, 16:42   #529
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Przeglądałam dziś fotki na kompie i zrobiłam sobie takie małe zestawienie z moimi włosami. Pierwsze zdjęcie - przed rozpoczęciem kuracji w trakcie urlopu (widać jakie miałam siano), drugie po urlopie zrobione z końcem sierpnia - już włosy w nieco lepszym stanie. Na ostatnim widać, że trochę urosły, ale jednocześnie nieco się przerzedziły, bo sporo mi w między czasie wypadło
Hmm, a może lepsze dla nich byłoby cięcie bez cieniowania? Ale ja się nie znam. Przed wizytą u mojej fryzjerki nałożyłam tylko odżywkę- nawet nie maskę, a ona nie mogła wyjśc z podziwu, ze są takie miękkie, gładkie i w ogóle i się pyta jaką kurację na nie stosowałam
Cytat:
ładnie ładnie gdzieś balowała? Ja już się nie mogę doczekać DubTemple w przyszły piątek w Fabryce

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-01-08, 16:49   #530
emememsik

Ja w ogóle nigdzie miałam nie iść, ale znajomi zrobili sobie u mnie before party, więc posiedziałam z nimi trochę w piżamie aż w końcu nie wytrzymałam się, ubrałam i wyszłam. Byliśmy w Lizaku i In Blanco. Do tej pory jestem w szoku, że kiedy się obudziłam było już ciemno. Nie bardzo wiem co teraz ze sobą zrobić.
Stary 2011-01-08, 16:50   #531
isa666
Zakorzenienie

rzyrafko moje włosy lepiej wyglądają wycieniowane. Wtedy też objętościowo wydaje się, ze jest ich więcej
Stary 2011-01-08, 20:56   #532
noseknosek

Cytat:
Jejku, nosku, pierścionek jest idealny. Życzę wam dużo szczęścia.

dziękuję bardzo

biegam
Stary 2011-01-09, 09:23   #533
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
dzięki dziewczyny ciągle jestem w niemałym szoku co do ślubu to póki co jesteśmy w trakcie ustalania daty TŻ chce w 2012, ale dla mnie to za szybko! i ciągnę w swoją stronę

edycja: jest
już za rok? no to rzeczywiście chłopak się spieszy świetny pierścionek a ten kwiatuszek słodki, rzeczywiście bardzo dziewczęcy no i fajnie, że można do niego dobrać resztę biżuterii do kompletu

kiedyś pamiętam mówiono, że pierścionek ma kosztować dwukrotność pensji faceta, duża przesada
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-09, 09:47   #534
rzyrafka
Zakorzenienie

A ja nadal marzę o Jedynym, w końcu go sobie kupię sama
Stary 2011-01-09, 10:40   #535
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Hehe

Mamuśku czuję się jakby mnie ktoś przeżuł i wypluł. Słaba jestem i gardło mnie boli. Muszę jakoś wyzdrowieć do jutra
Stary 2011-01-09, 11:15   #536
emememsik

Cytat:
Dobry plan.
Stary 2011-01-09, 15:19   #537
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Dobry plan.
A co

Mi już znacznie lepiej, następnym razem od razu sięgnę po Panadol zamiast tracić czas na aspirynę
W nocy napisałam zaległą prackę, wreszcie! Mam nadzieję ż ejutor babka będzie żeby mi zwrócić indeks za nią
Wyprałam pędzle nareszcie Schowam je wszystkie do pokrowca, a użyte będę odkładać do pudełka i zobaczymy które tak na prawdę są mi niezbędne

Pozprzątam pokoik a potem malnę pazuraski
Nie mogę się już doczekać jutrzejszej wizyty w SP, trzeba nacieszyć oko po przymusowym poście

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-01-09, 21:44   #538
iceflower
Przyjaciółka KWC

Witam i ja w nowym roku w tym tygodniu nie miałam nawet czasu was podczytać, dzisiaj ledwo wygospodarowałam chwilę na przejrzenie gazetki SP. Chciałabym Sensous, ale nie ma mowy żebym mogła sobie na nie teraz pozwolić. Nie kupiłam jeszcze nic z kosmetyków w tym roku, w planie mam tylko szampon.

Nosku gratuluję! Bardzo fajny pierścionek, rzeczywiście taki dziewczęcy.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-09, 22:33   #539
rzyrafka
Zakorzenienie

A ja też nic jeszcze nie nabyłam, za to 4 sztuki w koszu ciekawe czy jutro w SP nie stracę głowy

Wyznaczyłam 4 błyszczyki do natychmiastowego zlikwidowania. Dam radę dam radę dam radę

A od rana kopniak w tyłek i do roboty <zakasuje rękawy>. Ostatnia sesja w życiu zobowiązuje
Wywieszam na siebie list gończy, jak mnie tu ktoś zobaczy to odstrzelić!
Stary 2011-01-09, 22:35   #540
bossy
Zakorzenienie

Hosenko hm, zobaczę może go gdzieś dorwę

Nosku gratulacje!!!! (ale bardziej Ci zazdraszczam własnego mieszkania niż narzeczonego ) )))

Kupiłam sobie balsam eveline extra soft, ultranawilżający. ten taki duży 500ml. po 1 użyciu jest ok, zobaczymy jak dalej

.supergirls just fly.
bossy jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości