|
|
#511 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki- część XII
Cytat:
A jaką farba robiłaś teraz? Ja... nic nie potrzebuję ![]() Cytat:
![]() We mnie się odzywa mania podkładowa, już bym z 10 kupiła gdyby tylko kasa była ![]() Cieni kilka też bym dokupiła, ale jeszcze nie określiłam konkretnie jakie to kolorki, chociaz w sumie w Inglocie ostatnio coś chyba mi wpadło w oko ![]() Cytat:
A nie wiesz co słychać w Naturze galeriowej- jak z limitkami?
|
|
#512 |
|
po prostu Em :)
|
Limitek nie ma żadnych.
Pędzli w ogóle nie widziałam w zestawach, jest jeden pędzel do pudru (35 zł), jeden taki chowany, duży do bronzera (55 zł), do korektora, cieni, eyelinera poniżej 20 zł, jest też jakiś do różu i to chyba tyle. Ceny przed obniżką.
|
|
#513 |
|
Zakorzenienie
|
Ano tak, bo przeciez po co
![]() To fajnie, w necie widziałam głównie komplety i w gazetce też chyba jest jakiś a ja wolę pojedyncze. I jak, fajnie się nimi mizia po łapkach? Dzięki za ceny
|
#514 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
W moim przypadku najgorsze jest to, że wypijam n-ty kubek i od razu muszę iść do kuchni go napełnić, bo od razu chce mi się pić! Aż zaczęłam się martwić, czy nie piję za dużo wody...Dużo masz szarych, mi one w ogóle nie pasują... I chyba mam mniej buteleczek ![]() Zaraz idę szukać! Cytat:
Ja w końcu dostałam swój pędzel Sigmy![]() A właśnie, jakie cienie masz na liście? Ja zaczęłam ten rok bardzo dobrze... oprócz tego, że zrobiłam dzisiaj zamówienie z Silk Naturals. Niby minerały mi przeszły, ale ta firma ciągle ma coś, co mnie kusi! Ale zamówiłam tym razem tylko jeden cień (i 2 dostanę gratis )... no i jeszcze kupiłam nowy lakier Wibo 78.Muszę się wziąć w garść i w końcu jutro zrobić zdjęcia chociaż lakierom. Aaaa i najlepszego w Nowym Roku
|
||
|
|
|
#515 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
U mnie zakupowo bardzo spokojnie, niedługo sama zacznę wierzyć, że się wyleczyłam.
![]() Również życzę wszystkim najlepszego w Nowym Roku! musi być lepszy niż ostatni
|
|
#516 |
|
Wtajemniczenie
|
Nosku, właśnie zobaczyłam podpis, GRATULUJĘ! Ale fajnie
A ja już rok noszę pierścionek i go nie zgubiłam![]() Obejrzałam rzyrafkowe zbiory i :padam: Piękne! A najlepsze, że Ty tego wszystkiego używasz, ja łapię się na tym, że mam sporo cień i mik, na które patrzę, podziwiam... i nie używam, tylko ciągle maluję się "nudziakami"... |
|
|
|
#517 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)i do linera.Do pudru mnie kusił, ale mam kilka i płaski był a ja wolę okrągłe jednak. U mnie też zestawów nie było A w ogóle z pędzli jeszcze chce takie z Sephory dwustronne do cieni, super są! Z cieni chcę takie must have z tego co widzę większość osób na wątku MACa je ma ![]() Satin Taupe, Patina, Naked Launch, Sweet Lust, Shroom. Generalnie same delikatne, bo chcę ich używać przede wszystkim do pracy, do lekkiego makijażu no i na szybko, bez bawienia się w rozcieranie etc. Cytat:
A właśnie jak Ci się podoba Naked L.? Cytat:
Miałam ostatnio u siebie paletkę koleżanki i przepadłam Większość Ale te które wypisałam wyżej to raczej na pewno pójdą na pierwszy rzut.Też miałam taki plan, ale zaraz potem przypomniałam sobie ile to układania, wyciągania itd. i na razie się chyba nie zbiorę. No i ostatnio TŻ ciągle w domu i obawiam się trochę o niego kiedy zobaczy ile tego jest
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#518 |
|
Zakorzenienie
|
Bossy: dzisiaj skusiłam się na płyn do usuwania skórek - z Pierre Rene. Musze się chyba oduczyć wycinania, albo chociaz wycinać zmiękczone, których płyn nie usunie. Próbowałam już dzisiaj i chyba będe zadowolona
![]() Kochanie: dużo szarych? Tylko 5
|
#519 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oj, znajdzie się kilka kosmetyków nie tkniętych- głównie z zakupów z ostatniego pół roku, nie dalej. Lakiery chyba najwięcej czekają. I szminki. I błyszczyki. ![]() Cytat:
I w ogóle muszę je wyprać koniecznie jutro, bo brudasy straszne ![]() Hmm podwójne jakoś mnie nie kuszą. Ale dawno nie przyglądałam się pędzlom w S. ![]() No cośty- brakuje mi takiego szampańskiego rozświetlającego wpadającego lekko w żółty, bordowego, mauve, nasyconej ale nie ciemnej oliwki, średniego brązo-beżu, mam wymieniac dalej? ![]() Na razie mnie zaintrygował, mam plan zrobić nim taki goły makijaż- w sensie użyć go na całą powiekę, do tego dołożyć kreskę pryz rzęsach i coś ciemnego delikatnie w załamaniu. I zobaczymy jak mi sie spodoba ![]() Racja racja, ja dopiero dziś ogarnęłam burdelik w szufladce A wczoraj towarzyszył mi eks, no ale on oswojony z moim świrem. Dobrze, że np. mama nie weszła do pokoju w czasie focenia- niby widzi szufladkę na codzień, ale jak to wszystko jest upchane to tak nie widać ile tego jest
|
|
#520 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A wczoraj się napiłam Cisowianki gazowanej i dziś mnie gardło boli. Woda była ciut zimna i pewnie dlatego ![]() nosku gratulacje z powodu zaręczyn Nic się nie pochwaliłaś no ![]() Przymierzam się w tym tygodniu do kolejnego zamówienia aptecznego. Myślę nad Effaclarem A.I (mam nadzieję, że można go stosować na zmianę z Effaclarem K?) oraz tym podróżnym zestawem miniaturek Nuxe: http://aptekaslonik.pl/prod_info.php...smetyczka.html. Nigdy nie miałam nic z Nuxe, więc chętnie wypróbuję. Chyba się we mnie mania apteczna zaczyna powoli zaczyna odzywać ![]()
|
|
#521 | ||
|
Wtajemniczenie
|
O, to jednak nie tak dużo
Ale ja tak mam - sama nie wiem, ile tego siedzi w pudełku a wydaje mi się, że inni mają tyyyle lakierów![]() Ostatnio TŻ otworzył moje lakierowe pudełko, powiedział tylko "ojej" i zamknął Cytat:
Chociaż ja kiedyś pisałam o tym gdzieś![]() Ale większości cieni użyłaś choć raz Mi już głupio, natura zbieracza jest głupia Od wiosny mam lakiery, których jeszcze nie użyłam, a już się czaję na transdesign...Cytat:
Fajny jest, myślę, że dobry na zimę. A zapach... mnie nie urzekł, a mama się zachwycała.W końcu zaczęłam używać tych pasków blend-a-med. To już 6 dzień i zęby mnie nie bolą. Są troszeczkę bardziej wrażliwe, ale uważam i np. nie piję wrzącej herbaty ani nie gryzę śniegu A co do efektów... po pierwszym pasku miałam wrażenie, że trochę wybielił... a teraz nie widzę więcej bieli Ale w sumie jestem zadowolona![]() Tak mnie dziś naszło: Dziewczyny, jakie są Wasze kosmetyczne odkrycia z zeszłego roku? Dla mnie hitem są na pewno: - peeling do twarzy TBS (dzięki Noskowi!) - top coat Seche Vite (o rety, nie wyobrażam sobie teraz malować paznokci, jeśli mi się skończy) - wczoraj wieczorem pomalowałam paznokcie (2 grube warstwy Essence), nałożyłam go i rano... na paznokciach ani śladu odbić z poduszki - z maseczek do twarzy niezmiennie Logona z paczulą, jestem uzależniona od tego zapachu od kilku lat. A nad resztą muszę pomyśleć
|
||
|
|
|
#522 |
|
Zakorzenienie
|
Nosku, gratulacje! Czemu się nie chwaliłaś?
planujecie już ślub? ![]() pokażesz pierścionek? ja chyba na studiach nie przyjęłabym oświadczyn TŻ się śmieje, że teraz powinno się zadać pytanie w stylu "czy chcesz wziąć ze mną kredyt?" ![]() teraz nie mam czasu dosłownie na nic.. kilku profesorów postanowiło, że zrobią nam ułatwienie w postaci egzaminów przed sesją i okazuje się, że w sesji został tylko 1, a przed wszystko się nakłada na jeden okres
|
#523 |
|
|
dzięki dziewczyny
ciągle jestem w niemałym szoku co do ślubu to póki co jesteśmy w trakcie ustalania daty TŻ chce w 2012, ale dla mnie to za szybko! i ciągnę w swoją stronę pierścionek -> http://www.apart.pl/pl/szukaj,bizuteria,q,,,742 (nie chce mi się załadować zdjęcie na żywo )edycja: jest
Edytowane przez noseknosek Czas edycji: 2011-01-08 o 11:31 |
|
|
|
#524 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W zasadzie to sama nie wiem Nie przypominam sobie nic szczególnie powalającego na kolana... Z pielegnacji to już nawet nie pamietam co miałam- listy powyrzucane, fotki pokasowane... Z kolorówki też jakoś nie bardzo mi coś utkwiło- wszystkie hity sa znane z poprzednich lat raczej ![]() chyba w końcu zakupię to Seche. (Tzn kliknęłyśmy z MagJą Dries Instantly SH, będę miała niedługo)- czy ono rzeczywiście obkurcza lakier? I czy samo szybko gęstnieje? Cytat:
chociaż dla mnei chyba za dużo kamieni ma
|
|
#525 |
|
Zakorzenienie
|
nosku śliczny
|
|
#526 |
|
|
powiem nieskromnie, że mi też się strasznie podoba
nie przepadam za takimi "jednooczkowcami" mam wrażenie, że źle wyglądałby na moich paluchach a ten jest skromny a jednocześnie taki "trochę inny" TŻ bardzo trafił w mój gust i co najśmieszniejsze - w rozmiar też, mimo że nie miał żadnego wzorca i brał "na oko"
|
|
#527 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to dobre oko ma Twój TŻ w takim razie ![]() Przeglądałam dziś fotki na kompie i zrobiłam sobie takie małe zestawienie z moimi włosami. Pierwsze zdjęcie - przed rozpoczęciem kuracji w trakcie urlopu (widać jakie miałam siano), drugie po urlopie zrobione z końcem sierpnia - już włosy w nieco lepszym stanie. Na ostatnim widać, że trochę urosły, ale jednocześnie nieco się przerzedziły, bo sporo mi w między czasie wypadło
|
|
#528 |
|
|
Jejku, nosku, pierścionek jest idealny.
![]() Ja dopiero wstałam po imprezie.
|
|
#529 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ładnie ładnie gdzieś balowała? Ja już się nie mogę doczekać DubTemple w przyszły piątek w Fabryce
|
|
#530 |
|
|
Ja w ogóle nigdzie miałam nie iść, ale znajomi zrobili sobie u mnie before party, więc posiedziałam z nimi trochę w piżamie aż w końcu nie wytrzymałam się, ubrałam i wyszłam.
Byliśmy w Lizaku i In Blanco. Do tej pory jestem w szoku, że kiedy się obudziłam było już ciemno. Nie bardzo wiem co teraz ze sobą zrobić.
|
|
#531 |
|
Zakorzenienie
|
rzyrafko moje włosy lepiej wyglądają wycieniowane. Wtedy też objętościowo wydaje się, ze jest ich więcej
|
#532 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
#533 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
świetny pierścionek a ten kwiatuszek słodki, rzeczywiście bardzo dziewczęcy no i fajnie, że można do niego dobrać resztę biżuterii do kompletukiedyś pamiętam mówiono, że pierścionek ma kosztować dwukrotność pensji faceta, duża przesada
|
|
#535 |
|
Zakorzenienie
|
Hehe
![]() Mamuśku czuję się jakby mnie ktoś przeżuł i wypluł. Słaba jestem i gardło mnie boli. Muszę jakoś wyzdrowieć do jutra
|
#536 |
|
|
|
|
#537 |
|
Zakorzenienie
|
A co
![]() Mi już znacznie lepiej, następnym razem od razu sięgnę po Panadol zamiast tracić czas na aspirynę ![]() W nocy napisałam zaległą prackę, wreszcie! Mam nadzieję ż ejutor babka będzie żeby mi zwrócić indeks za nią ![]() Wyprałam pędzle nareszcie ![]() Pozprzątam pokoik a potem malnę pazuraski ![]() Nie mogę się już doczekać jutrzejszej wizyty w SP, trzeba nacieszyć oko po przymusowym poście
|
#538 |
|
Przyjaciółka KWC
|
Witam i ja w nowym roku
w tym tygodniu nie miałam nawet czasu was podczytać, dzisiaj ledwo wygospodarowałam chwilę na przejrzenie gazetki SP. Chciałabym Sensous, ale nie ma mowy żebym mogła sobie na nie teraz pozwolić. Nie kupiłam jeszcze nic z kosmetyków w tym roku, w planie mam tylko szampon. Nosku gratuluję! Bardzo fajny pierścionek, rzeczywiście taki dziewczęcy.
|
|
#539 |
|
Zakorzenienie
|
A ja też nic jeszcze nie nabyłam, za to 4 sztuki w koszu
ciekawe czy jutro w SP nie stracę głowy ![]() Wyznaczyłam 4 błyszczyki do natychmiastowego zlikwidowania. Dam radę dam radę dam radę ![]() A od rana kopniak w tyłek i do roboty <zakasuje rękawy>. Ostatnia sesja w życiu zobowiązuje ![]() Wywieszam na siebie list gończy, jak mnie tu ktoś zobaczy to odstrzelić!
|
#540 |
|
Zakorzenienie
|
Hosenko hm, zobaczę może go gdzieś dorwę
![]() Nosku gratulacje!!!! (ale bardziej Ci zazdraszczam własnego mieszkania niż narzeczonego ) )))Kupiłam sobie balsam eveline extra soft, ultranawilżający. ten taki duży 500ml. po 1 użyciu jest ok, zobaczymy jak dalej
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:40.

**
750ml. Jestem ciekawa czy jest tak fajny, jak wyczytałam. Bo coś mi ostatnio lekko się suche włosy zrobiły... I w ogóle ostatnio farbowałam farbą a nie rozjaśniaczem! 

Wibo 78.

Ale w sumie jestem zadowolona

)
a ten jest skromny a jednocześnie taki "trochę inny"
Nie kupiłam jeszcze nic z kosmetyków w tym roku, w planie mam tylko szampon.