|
|
#511 |
|
Naczelna Wizażanka:)
|
Dot.: Na Wspólnej cz. 4
Jutro się będzie działo. Kermit będzie z Włochatym i
|
|
|
|
|
#512 |
|
Zakorzenienie
|
czyli jednak ta dorota to asystentka a nie studentka
![]() a jutro filip spusci lomot wlochaczowi
|
|
|
#513 |
|
|
|
|
|
|
|
#514 |
|
Zadomowienie
|
Wyszło na wasze z tą Dorotą. Asystentka i opiekun roku, egzamin 8 lat temu, to może być, wybaczam reżyserowi
.Na Wspólnej będzie mordobicie hurrra
|
|
#515 |
|
Raczkowanie
|
w sumie to jestem przeciwniczką załatwiania spraw pięścią, ale tak sobie myśle, że Filip mógłby dać temu całemu Januszowi w pysk, wystarczy raz ale porządnie
|
|
#516 |
|
Konto usunięte
|
Łomotu to ja już się dzisiaj naoglądałam
A smutne, że taka jest rzeczywistość...Ale jutrzejszej konfrontacji Filip vs. Włochacz nie umiem się już doczekać :P |
|
|
|
|
#517 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;25620555]Łomotu to ja już się dzisiaj naoglądałam A smutne, że taka jest rzeczywistość...Ale jutrzejszej konfrontacji Filip vs. Włochacz nie umiem się już doczekać :P[/QUOTE] to prawda, ale taka jest rzeczywistosc, dzisiaj jak sie za kims wstawisz na ulicy to nie wiesz co sie stac moze...
|
|
|
|
#518 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie mogę się doczekać tej sceny, skądinąd co się stało, że Martusia taka szczęśliwa, a nie zalana łzami
|
|
|
#519 |
|
|
|
|
|
|
|
#520 |
|
Zadomowienie
|
W końcu będzie miała prawdziwy powód do płaczu jak Włochaty będzie miał mordkę obitą.
|
|
#521 |
|
|
|
|
|
|
|
#522 |
|
maszyna, nie człowiek
|
A mogła wziac kota ze schorniska, też byłby futrzak...
|
|
#523 |
|
|
|
|
|
|
|
#524 |
|
Konto usunięte
|
Nie kumam tego, jak kogoś lać to raczej Martusię, nie? Włochaty nie przysięgał wierności Filipowi.
|
|
|
|
|
#525 |
|
|
|
|
|
|
|
#526 |
|
Konto usunięte
|
A szkoda
![]() Filip tak pobił Martę, że musiała przejść operację rekonstrukcji twarzy i dadzą nową aktorkę w jej miejsce Filipa nie zamknęli bo była mała szkodliwość czynu ^^
|
|
|
|
|
#527 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#528 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#529 |
|
Raczkowanie
|
A i jeszcze podejrzewam, że Renata będzie w ciąży, a Sławek po przebudzeniu nie będzie jej pamiętał i rozwodu z byłą żoną też nie
|
|
|
|
|
#530 |
|
|
|
|
|
|
|
#531 |
|
Rozeznanie
|
Mnie Igor też irytuje, ale przebija go ta nowa stażystka
Tak mi działa na nerwy, że szkoda gadać, ale widać, że jej się Igor spodobał. Aha i Magda mnie też wkurza, można być nerwowym i upierdliwym, no ale aż tak? I jeszcze zawsze jak jej coś nie pasi reaguje agresją słowną.
|
|
#532 |
|
Konto usunięte
|
Ta nowa stażystka ma smutny zgryz
|
|
|
|
|
#533 |
|
Zakorzenienie
|
ale na miejscu Filipa też bym włochaczowi walnęła... idzie sobie szczęśliwy z jego żonką po Wspólnej świeżo po czymś takim...
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#534 |
|
Raczkowanie
|
Martusia w sumie też mogłaby sobie darować te spacerki, rozwodu jeszcze nie ma a Ona z włochatym się prowadza
Może Ona taka wyluzowana jest, bo to przecież Mama w wielkim mieście i nie pomyślała, że może spotkać kogoś znajomego na Wspólnej a co dopiero Filipa |
|
|
|
|
#535 |
|
Zakorzenienie
|
Taaa...Marcia "Mama w wielkim mieście", Włochacz "Super tata"...się dobrali, nie ma co.
Moja mama mówi "Dlaczego Filip pobije Janusza? Marta powinna w pysk dostać" Zuza mnie zaczyna irytować. Ten jej optymizm i entuzjazm jest taki jakiś udawany. Renatka jak dziś okropnie wyglądała, mówcie co chcecie, ale dla mnie ta aktorka jest mało urodziwa. (delikatnie mówiąc).
|
|
|
#536 |
|
Raczkowanie
|
Rozbroiłas mnie
Wczoraj zaraz po NW przełączyłam na TVP1 lub TVP2 a tam "1920 Wojna i miłość" czy coś takiego. I znów scena naszego serialowego Igora z serialową Magdą. Dziwnie wyglądali ucharakteryzowani na lata 20te. Cały czas widziałam ich w rolach NW.
Tak pustą drogą gnać przed siebie aż po świt, z głową w chmurach łapać życie gubiąc rytm. Lecz jeśli ktoś spyta mnie czy to ja ? odpowiem mu, że nie. Edytowane przez Etnula Czas edycji: 2011-03-10 o 09:13 |
|
|
|
|
#537 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#538 |
|
BAN stały
|
A mi sie podoba ta koleżanka nowa Igora
Lubię dziewczyny z charakterem i takim pazurem ![]() ---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ---------- A Grzegorz nie pamięta o Mani, bo ma nową rodzinę, to jest smutne strasznie ![]() Trudno mi rozgryść Igora nie wiadomo co on chce tak na serio. A z Mańki taka fajna dziewuszka i widać, że jakby podobna do Żańci Ale Martunia miała minę, bezcenne! A Januszek to nie wiem z czego taki zadowolony
|
|
|
|
|
#539 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ---------- Cytat:
![]() oglądałam Czarny czwartek, też tam grała i do takich ról czasów PRLu się nadaje, wpasowała się tam
|
||
|
|
|
|
#540 |
|
Wtajemniczenie
|
Nowe streszczenia(nie wiem czy były)
1415 Konarska w końcu zgadza się na propozycje Janusza i chce z nim zamieszkać. Kamil usiłuje wytłumaczyć Marcie, że postępuje zbyt pochopnie. Stara się jej wyjaśnić jakie mogą być tego konsekwencje i on sam nie kryje niechęci do kochanka siostry. Książka o Burzyńskim została opublikowana pod tytułem „Pucybuci i milionerzy znad Wisły”. Do Jerzego trafiają pierwsze słowa krytyki, co nudzi w nim wstyd i załamanie. Oczywiście z pomysłem wpada Burzyński i proponuje pewne wyjście z tej sytuacji. Do mieszkania Zimińskich przychodzi Marcin, który potrącił rowerem przechodzącą Olę. Młoda Zimińska jest bardzo zaskoczona, a z drugiej strony chłopak wpadł jej w oko. Jednak cały czas myśli o Danielu i tęskni za nim. Daniel nie marnuje okazji żeby korzystać z wolnego czasu. Razem z kolegą zachwycają się opalającą się Dorotą. 1416 Dziedzic po przebudzeniu w dalszym ciągu zachowuje się bardzo dziwnie. Kiedy przychodzi do niego Renata, skarży się jej że jest źle traktowany przez personel szpitala. Jerzy jest zaskoczony tłumem czytelników, którzy przyszli na spotkanie autorskie. Był przygotowany na samą krytykę i dlatego niechętnie udał się na to spotkanie. Spotyka tam także nieoczekiwanego gościa, który również wprowadzi w jego życie zmiany…Igor prowadzi dziennikarskie śledztwo i w związku z tym zatrudnia się na budowie. Dzięki temu ma uzyskać cenne informacje. Jest zaskoczony, kiedy na miejsce budowy przybywa także Sara. 1417 Zuza dostrzega swojego byłego pracodawcę w towarzystwie znanego jej klienta firmy. Jest załamana, gdyż miał on zeznawać na jej korzyść. Jerzy wraz ze swoim dawnym przyjacielem Szalejem upijają się. Rano Iza ujrzała ich otoczonych butelkami po winie. A n to wszytko Dudek informuje ją o swoim wyjeździe w Bieszczady ze swoim przyjacielem. Iza jest zła na zachowanie męża i nie wie co ma na to powiedzieć. Daniel zjawia się w domu Doroty i udają się razem na spacer. Dziewczyna dziękuje mu za wsparcie jakie od niego dostała. Nagle rozmowa zostaje przerwana przez telefon Oli. 1418 Basia dowiaduje się od Kingi, że między nią a Michałem znowu nie jest dobrze. Tym razem Brzozowski coraz mniej interesuje się rodzina, a czas głownie spędza na hazardzie. Laura dostrzega w Michale słabość do hazardu, co jak dobrze wie, można w łatwy sposób wykorzystać. Sławek wraca ze szpitala i Renata zostawia go w domu z Norbertem. Kiedy wraca okazuje się że nie był to najlepszy pomysł. Zuza wygrywa sprawę w sądzie przeciwko swojemu pracodawcy. Roman gratuluje jej i przy okazji dowiaduje się o planach swojej córki. Jest zbulwersowany zachowaniem Marty i zamierza wybić jej z głowy przeprowadzkę do Janusza. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:29.

.
A smutne, że taka jest rzeczywistość...

Tak mi działa na nerwy, że szkoda gadać, ale widać, że jej się Igor spodobał. Aha i Magda mnie też wkurza, można być nerwowym i upierdliwym, no ale aż tak? I jeszcze zawsze jak jej coś nie pasi reaguje agresją słowną.