Biedronka - produkty godne polecenia cz. VIII - Strona 18 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-09, 18:03   #511
moooniaaaa
Zakorzenienie

Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. VIII

Cytat:
Napisane przez laisla Pokaż wiadomość
Nie zdarzyło mi się w B. aby policzyli mi w kasie coś nie tak, a zawsze sprawdzam po odejściu od kasy jeśli coś mi podpada..tym bardziej, że w realu np rzadko kiedy zdarza się aby czegoś nie wykombimowali przy kasie z cenami, trzeba być czujnym..
Cytat:
Napisane przez chimera_v Pokaż wiadomość
Dlatego uprzejmie zwracam uwagę kasjerce, że cena się nie zgadza i domagam się wklepania poprawnej Czasami jednak takie wpadki odkrywa się dopiero w domu, podczas oglądania paragonu z zakupów
Ale przecież to nie wina kasjerki,że wyskakuje inna cena. Cena jest z kodu,to pracownicy z działu źle wprowadzają do systemu. A w sklepach typu biedronka czy real kasjerka sama ceny nie zmieni bo niby jak? Więc nie ma co się pastwić nad nimi tylko uderzać do kogoś innego

Ja dzisiaj kupiłam w biedrze popcorn za 1.99zł.,taki z kubełkiem. Fajna sprawa,nie trzeba przesypywać do miski
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-09, 18:06   #512
mehja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aleksandra112233 Pokaż wiadomość
czy któraś próbowała tej nowej mrożonej pizzy z gazetki ,,z miłości do jedzenia" Apetito Barbecue Chicken ??? Bardzo proszę o opinie)
a one są już w ofercie? myślałam,że dopiero od jutra będą. Ja jutro ją kupię

---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ----------

Cytat:
Napisane przez moniuleczka Pokaż wiadomość
widziałam kiedyś w gazetce wazony szklane, są już one może w sprzedaży?

u mnie już tylko pare zostało więc spiesz się
mehja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-09, 18:07   #513
moja imaginacja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez johambina Pokaż wiadomość
to samo tylko sie opakowanie zmienilo
Całe szczęście, dobrze, że przejrzałam kosmetyki bo już myślałam, że mój balsam zniknął z półek a jest na prawdę dobry
moja imaginacja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-09, 18:14   #514
kamisia_17
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez moja imaginacja Pokaż wiadomość
Są oliwy, które nadają się tylko do sałatek, i oliwy które nadają się do smażenia ale ja wolę używać oleju rzepakowego/słonecznikowego, jest zdrowy i dobry i do smażenia i do sałatek

Phynn, gdybym tylko miała jak to bym oddała
Do smażenia najzdrowszy jest olej rzepakowy, lub oliwa z wytłoczyn, absolutnie nie z pierwszego tłoczenia. A słonecznikowy mało warty.
Stary 2011-03-09, 18:28   #515
whenee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Ale przecież to nie wina kasjerki,że wyskakuje inna cena. Cena jest z kodu,to pracownicy z działu źle wprowadzają do systemu. A w sklepach typu biedronka czy real kasjerka sama ceny nie zmieni bo niby jak? Więc nie ma co się pastwić nad nimi tylko uderzać do kogoś innego
No ale czasem jedyną osobą pierwszego kontaktu jest kto? kasjerka. No to do kogo mam iść? W większych sklepach są specjalne stanowiska. A w Biedronce, czasem nie uświadczysz nikogo oprócz kasjerki A nie idę się pchać na zaplecze. No ale niestety wszystko idzie na kasjerkę. No ale to "ryzyko zawodowe"
Stary 2011-03-09, 18:52   #516
Paati89
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to Paati89

Cytat:
Napisane przez whenee Pokaż wiadomość
No ale czasem jedyną osobą pierwszego kontaktu jest kto? kasjerka. No to do kogo mam iść? W większych sklepach są specjalne stanowiska. A w Biedronce, czasem nie uświadczysz nikogo oprócz kasjerki A nie idę się pchać na zaplecze. No ale niestety wszystko idzie na kasjerkę. No ale to "ryzyko zawodowe"
A właśnie powinno się pchać na zaplecze bo kasjerki niczemu nie winne one nie wprowadzaja kodów, nie wyceniają towaru. To wina kierownictwa bo to oni wprowadzają kody pod ceny. źle wprowadzą-wychodzi na kasie błąd.
To co ma w takiej sytuacji zrobić kasjerka> Otóż nic nie zrobi bo nie ma uprawnień...
Z wszelkimi zmianami w cenach na sklepie a na paragonie idzie się właśnie do kierownika.
Coś o tym wiem, sama byłam kasjerką.
Takie panie i tak już nie mają lekko to w jakim celu jest jeszcze ich obciążanie cenami które nie one wprowadzają?

Paati89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-09, 19:30   #517
monyczkaaa
Zakorzenienie

KOCHANE!! My (czyli kasjerki w B. ) nie mamy wpływu na zmieny cen. Więc proszę, nie wyżywajcie się na nas za błędy "góry". kierownicy też niezawsze są winni. Zmiany cen przychodzą do kierowników mailem, wtedy są drukowane i zmieniane. Ale... niezawsze "góra" raczy nas o zmianach poinformować i wtedy właśnie . I wtedy klienci przychodzą i wylewają swoje żale na kasjerkach, które i tak mają wystarczająco dużo stresu

Widziałam te patelnie grillowe, jutro wezmę tą prostokątną. jak na swoją cenę są naprawdę porządne..

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-03-09, 19:32   #518
Aniap23
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez moniuleczka Pokaż wiadomość
widziałam kiedyś w gazetce wazony szklane, są już one może w sprzedaży?
Cytat:
Napisane przez cremova Pokaż wiadomość
sa! przynajmniej w mojej B juz od 3 dni jak nie dluzej bardzo fajne, wazon pieknie prezentuje sie z tulipanami, ktore wczoraj dostalam
U mnie tez sa ale mnie nie zachwycily za bardzo, chociaz szczerze sie na nie napalilam

Cytat:
Napisane przez Paati89 Pokaż wiadomość
A właśnie powinno się pchać na zaplecze bo kasjerki niczemu nie winne one nie wprowadzaja kodów, nie wyceniają towaru. To wina kierownictwa bo to oni wprowadzają kody pod ceny. źle wprowadzą-wychodzi na kasie błąd.
To co ma w takiej sytuacji zrobić kasjerka> Otóż nic nie zrobi bo nie ma uprawnień...
Z wszelkimi zmianami w cenach na sklepie a na paragonie idzie się właśnie do kierownika.
Takie panie i tak już nie mają lekko to w jakim celu jest jeszcze ich obciążanie cenami które nie one wprowadzają?
Zawsze może wezwać kierownika, który powinien przyjsc do kliena a nie odwrotnie (skoro nie umie wklepywac to niech sie nalata przynajmniej).

Kupilam dzis sledzie w śmietanie i płaty sledziowe produkowane przez lisnera, byly bardzo dobre, moge polecic z czystym sumieniem Chociaz te w smietanie mialy troche rzadszą konsystencję niż te "markowe" ale i tak były dobre.
Aniap23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-09, 19:46   #519
princesa89
Raczkowanie

A próbowała któraś z Was tych tortili z lodówki meksykańskiej i orientalnej. Pakowane po 2 szt. ?????
princesa89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-09, 19:47   #520
happys
Zadomowienie

ja kiedyś jadłam meksykańską dobra była ale żaden szał jak dla mnie
happys jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-09, 20:01   #521
anshe
Raczkowanie

mi tez kilka razy źle policzono przy kasie...
pani kasjerka "lubiła"dublować produkty kupiłam jeden..policzono mi dwa, kupiłam dwa policzono 4.
na początku starałam się zrozumieć pania kasjerke bo miala plakietkę z napisem "uczę sie"
Ale nie jest to przyjemne, ciągle upominać sie o moje pieniądze...

Cytat:
Napisane przez monyczkaaa Pokaż wiadomość
KOCHANE!! My (czyli kasjerki w B. ) nie mamy wpływu na zmieny cen. Więc proszę, nie wyżywajcie się na nas za błędy "góry". kierownicy też niezawsze są winni. Zmiany cen przychodzą do kierowników mailem, wtedy są drukowane i zmieniane. Ale... niezawsze "góra" raczy nas o zmianach poinformować i wtedy właśnie . I wtedy klienci przychodzą i wylewają swoje żale na kasjerkach, które i tak mają wystarczająco dużo stresu

Widziałam te patelnie grillowe, jutro wezmę tą prostokątną. jak na swoją cenę są naprawdę porządne..
anshe jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-09, 21:33   #522
antunka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moja imaginacja Pokaż wiadomość
Jakiś czas temu były balsamy za ok. 6 zł, antycellulitowy, nawilzajacy, opalajacy, czy coś takiego, na każdym był mały obrazek, antycellulitowy mial pomaranczowo-białe opakowanie i na nim był obrazek brzucha, dzisiaj kupiłam za 6 zł z tej samej firmy (be beauty beautiful body) antycellulitowy w barwie biało-fioletowej, to są te same balsamy tylko zmieniły szate?
Tak to te same. Już kilka miesięcy temu zmieniły szate graficzną. Tak samo kremy do ciała w okrągłych słoikach Swoją drogą polecam te kremy. Słabo nawilżają ale do normalnej skóry mogą być.

Cytat:
Napisane przez Paati89 Pokaż wiadomość
Zawsze można poprosić kasjerkę żeby zawołała kierownika i poczekać grzecznie przy kasie na niego. Nie musi latać po sklepie, może zadzwonić i obsługiwać w tym czasie następnego klienta. Wilk syty i owca cała
antunka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-09, 22:35   #523
laisla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mehja Pokaż wiadomość
u mnie nie ma tych serków
mi też się na szczęście nigdy nie zdarzyło, żebym w Biedronce za coś przepłaciła albo żeby inna cena była na paragonie ale za to za każdym razem mam takie akcje w Tesco!
Akurat w tesco u mnie jest ok..
Po degustacji serka delikate India stwierdzam, że jest jeszcze smaczniejszy od Toskanii cóż, została jeszcze Kalabria o ile dobrze pamiętam.. Nie lubię takich serków twarożkowych do smarowania, ale te są znakomite

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Oj, od pastwienia się to byłam daleka tylko wiesz, średnio mnie obchodzi z jakiego powodu zapłaciłam więcej niż było na kartce przy towarze, a po zwrot pieniędzy przecież i tak zgłoszę się do kasy więc i tak kasjerka będzie musiała sprawę wyprostować albo ustalić to z kierownikiem jeśli sama nie da rady.. Ale jak powiedziałam nigdy w biedronce nic takiego nie miało miejsca za to po kilku zdumieniach z paragonem w ręce już w domu gdy oczywiście nie jechałam z powrotem po zwrot tych kilkudziesięciu gr. czy kilku zł. bo więcej wydałabym na paliwo, wkurzyłam się bo w końcu ile można prezentować im kasy gratis i teraz mam nawyk sprawdzania przed opuszczeniem sklepu (głównie w realu..)
laisla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-09, 23:05   #524
marryme21
Zakorzenienie

Dzisiaj zostałam poczęstowana czekoladką wiśniową,produkowaną przez Wawel(chyba?).Bardzo dobra.

marryme21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-09, 23:06   #525
skimos
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katia28111985 Pokaż wiadomość
przyjrzalam sie dzis polecanym tu wielokrotnie parówkom, byly podejrzanie tanie i juz wiem czemu - skład to głównie MOM czyli mieso oddzielanie mechaniczne czyli najwieksze g... jakie moze byc. Polecam zamienic to jednak na inne. Dlugo bylam fankom parówek z indykpolu ale tez ostatnio sie przyjrzalam składowi i albo sie cos zmienilo albo wczesniej nie zauwazylam ze tam tez jest MOM, jesli wiec chodzi o sklad i dostepnosc w biedronce to jednak zaczelam kupowac berlinki z powrotem.
Parówki z Sokołowa (takie w czerwonym opakowaniu koło berlinek) są o 1zł tańsze od Berlinek a nie mają MOM

skimos jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-10, 00:40   #526
katia28111985
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez skimos Pokaż wiadomość
Parówki z Sokołowa (takie w czerwonym opakowaniu koło berlinek) są o 1zł tańsze od Berlinek a nie mają MOM
mozliwe tak czy inaczej potwierdza sie tylko zasada ze za tanio byc nie moze.
katia28111985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-10, 06:55   #527
unBeatable
Raczkowanie

o 7 kupiłam blender tylko nie wiem, czy warto było tak wcześnie pędzić do Biedronki, bo w koszu były wyłożone aż 24 blendery
unBeatable jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-10, 07:08   #528
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez unBeatable Pokaż wiadomość
o 7 kupiłam blender tylko nie wiem, czy warto było tak wcześnie pędzić do Biedronki, bo w koszu były wyłożone aż 24 blendery
Pomyśl o tym tak: mogłaś sobie wybrać swój blender spośród 23 innych.
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-10, 07:11   #529
Yorki
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Doris1981 Pokaż wiadomość
Pomyśl o tym tak: mogłaś sobie wybrać swój blender spośród 23 innych.

Ja wyślę dziś TŻ po patelnię grillową, ciekawe czy będą jeszcze

Yorki jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-10, 07:37   #530
Phynn
Zakorzenienie

Cytat:
Akurat w tesco u mnie jest ok..
Po degustacji serka delikate India stwierdzam, że jest jeszcze smaczniejszy od Toskanii cóż, została jeszcze Kalabria o ile dobrze pamiętam.. Nie lubię takich serków twarożkowych do smarowania, ale te są znakomite

a dużo w nich chemii ? bo zachęciłaś mnie;d zwłaszcza do Toskanii (pomidor, bazylia ?)

Ps. z tym, że nie widziałam ich nigdy u siebie, ale może po prostu nie zwróciłam uwagi

Rozsunąć suwak, by
Zdjąć skafander ciała
Zapomnieć
Wejść w nowe życie
W zwiewnej sukience

Edytowane przez Phynn
Czas edycji: 2011-03-10 o 07:39
Phynn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-10, 07:40   #531
aleksandra112233
Zadomowienie

a ja już o 7 zawitałam do biedronki kupiłam patelnię grillową i radiobudzik pomimo że bylam tak wcześnie było już dużo babek i wszystki brały patelnie więc chyba opłacało się wstać wcześnie wyglądają całkiem ok, dzisiaj ją wypróbuje
aleksandra112233 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-10, 07:53   #532
...:::kizia:::...
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Yorki Pokaż wiadomość
Oglądnęłam 29 reklam biedornkowych Fajne wszystkie a niektórych już w ogóle nie pamiętałam hehe
ja codziennie je oglądam, gdyż syn przepada

Cieszę się, że cukinia ok 5 zł już a do tego chrupiąca, a nie zwiędnieta.

Pisz, zrobię dla Ciebie dredloki!
...:::kizia:::... jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-10, 07:57   #533
Yorki
Rozeznanie

Kurde laseczki podziwiam Was, no ja na 8 do pracy, ale nie mam siły wstać wcześniej, żeby nawet pojechać , a co dopiero pójść, do dronki na 7.00, choćby nie wiem jaka oferta była Zależało mi na filcowych matach, ale nie wstałam, no i dla patelni dziś też nie hehe

Yorki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-10, 08:20   #534
Mariolcia =P
Zakorzenienie

dziewczyny kiedy były te golarki i po ile? rzeczywiscie takie dobre?

Mariolcia =P jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-10, 08:22   #535
actriz
Zadomowienie

Cytat:
kurczę szukałam ostatnio tych serków i albo jestem ślepa albo ich u mnie nie ma mam prośbę: mogłabyś wkleić zdjęcie jak one wygladają?

~ maniaczka wszelakich mazideł i smarowideł do ust
actriz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-10, 08:32   #536
DarkNoir
Zakorzenienie

GG do DarkNoir

Cytat:
Napisane przez actriz Pokaż wiadomość
kurczę szukałam ostatnio tych serków i albo jestem ślepa albo ich u mnie nie ma mam prośbę: mogłabyś wkleić zdjęcie jak one wygladają?
Podbijam, u mnie też ich ie widziałam

Piotr Rogucki - I'm Not Afraid Of Your Soul

DarkNoir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-10, 09:43   #537
mehja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez actriz Pokaż wiadomość
dołączam się do prośby

Cytat:
Napisane przez Mariolcia =P Pokaż wiadomość
dziewczyny kiedy były te golarki i po ile? rzeczywiscie takie dobre?
golarki chyba od poniedziałku albo wtorku były,u mnie już nigdzie nie ma

Poleciałam po patelnie o 7 rano ale w mojej Biedronce były tylko okrągłe więc kupiłam mamie. poleciałam potem do innej Biedronki i tam były kwadratowe więc wzięłam dla siebie
Do tego łosoś świeży
Stary 2011-03-10, 09:59   #538
happys
Zadomowienie

mehja podziwiam mi by się nie chciało lecieć tak od jednej do drugiej.
zastanawiam się nad kupnem szlafroka ale chyba wczoraj go nie widziałam chyba za bardzo zależało mi na tej patelni
happys jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-10, 10:02   #539
mehja
Zakorzenienie

sama się sobie dziwię
Stary 2011-03-10, 10:07   #540
Likrest
Przyczajenie

Cześć biedroneczkijestem nowa mam pytanko czy znajdę w biedronce małe szampaniki??wiem że kiedyś były, jako "gratis" do wielkiego szampana, ale czy są sprzedawane oddzielnie??? za wiadomość będe bardzo wdzięczna
Likrest jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości