|
|
#511 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tytuł prrrawie narzeczonych - część 10!
jej, nie ma nic bardziej chwytającego za serce niż taki miauczący kotek
![]() A ja karty do biblioteki
|
|
|
|
#512 |
|
Zakorzenienie
|
Ale to byl miauk przerażenia conajmniej, taki paniczny
No to masz przynajmniej ambitne te karty, a ja co: Orsay, Decathlon, Ravel,...
|
#513 |
|
Zakorzenienie
|
witam
widze starywizaż Ala bardzo fajnie portfel wyglada a ja oprocz karty do bankomatu i karty rencisty innych nie posiadam ja bylam rano u tżta , potem poszliśmy kupić prezent dla jego brata , kupiliśmy zegarek na reke z 3 letnia gwarancja ![]() potem pojechalam z mamuska na zakupy no i wrocilam spiaca jestem , że szok i czekam na obiadek rybe w sosie wloskim ![]() no i moj kostium kapielowy a raczej to jak w nim wygladam powiedzili mi wszycy , ze ok ![]() moj sasiad z gory slucha na caly regulator juz od pol godziny: czy to jest przyjazn czy to jest kochanie , już nie moge
Edytowane przez jlys Czas edycji: 2011-04-22 o 15:09 |
|
|
|
#514 |
|
Zakorzenienie
|
Pararampam pararararampam
czy to jest przyjazn, czy to jest... kochanie
|
#515 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to uciekam na obiad
Edytowane przez jlys Czas edycji: 2011-04-22 o 15:19 |
|
|
|
|
#516 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny mam dobra wiadomosc
ten stary wizaz zostaje
|
#517 |
|
Zakorzenienie
|
To super
|
|
#518 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super To news z technicznego?
|
|
#519 |
|
Zakorzenienie
|
alez tu dzis ciasza
chyba wszystkie jajka do swiecenia szykuja
|
|
|
|
#520 |
|
Zakorzenienie
|
ja dopiero co z wrocka wrocilam hihi. tyle ciuchow mi sie w orsay podoba a kasy ni ma
no i dupa za duza
|
|
|
|
#521 |
|
Zakorzenienie
|
co za dzień. najpierw fura sprzątania, a potem wybuch frustracji zakończony kłotnią z J. Jest cudnie. Na szczęście J. twardy facet i znosi moje fochy
![]() A potem było SPA w łazience, coby olśnić teściową w poniedziałek ![]() Sylvi, mam podobny problem jak wchodzę do dowolnego sklepu
|
|
|
|
#522 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zdenerwowałam się właśnie ![]() Cytat:
Super!O co kaman z tym starym i nowym wizażem?? : ![]() ![]() Heloł, to i ja się witam!! ![]() dawno mnie tu nie było, ale zarobiona byłam tak że szok Dosłownie codziennie usypiałam na stojąco ![]() Mój D. ściął włosy czuję się.... jakbyśmy byli znowuż w liceum : Nie mogę się przyzwyczaić
|
|
|
#523 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj zmieniona została szata graficzna wizażu - zresztą nie tylko grafika. Wszystko. Użytkownicy zaprotestowali i oto mamy stary wizaż znowu
![]() Oooo Przyzwyczaisz się, powspominasz
|
|
|
|
#524 |
|
Zakorzenienie
|
Mutny nie denerwuj sie szkoda sensuuuuu
|
|
|
|
#525 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciekawa jestem jak wyglądał
|
|
|
#526 |
|
Zakorzenienie
|
nothing special:P
---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ---------- ale tu dzisiaj ciiiiiisza. wszystkie sie jajkami zajmuja, i barankami.. ej a w ogole.. przychodzi mama ostatnio z zakupow i mowi..kupilam baranka.. ja patrze a to takie tyci tyci mowie o nieeeeeeeeeeeeeeeee baranek musi byc porzadny i kupilam 2 razy wiekszego zaraz po swiecące łepek mu odgryze muaahahahaha---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ---------- jestem burżujką.... kupilam sobie perfumy za 100 ale sie nei moglam powstrzymac bo sa wspaniale
|
|
|
|
#527 |
|
Zakorzenienie
|
hehe, Sylvi, a myślałam, że to ja jestem drastyczna z tym killer rabbit ;D a Ty chcesz barankowi łeb odgryzać
![]() Ja to już z kilka ładnych lat nie jadłam baranka ![]() A ja nic nie robię w związku ze świętami że tak powiem: "Pie*dole, nie robię!" ![]() Dostałam zaproszenie na podwieczorek w niedziele od teściowej ![]() ---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ---------- Sylvi, a jakie jakie?? też muszę sobie kupić jakieś fajne perfumy ale nie mam pomysłu Muszę wyciągnąć wreszcie kiedyś TŻ do perfumerii, żeby pomógł mi wybrać, bo jak ja sobie jakies kupie, to nigdy mu się nie podobają Ale jak wchodzimy do perfumerii to on już chce wyjść, bo mu tam śmierdzi
|
|
#528 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no no zaproszenie od tesciowej fiu fiu. ja w niedziele jade po kumpele do poznania na lotnisko bo sie okazalo ze nia ma kto po nia przyjechac... perfumy? Escada S.. piekniusi zapach.. to moje pierwsze orginalne perfumy, zakupione w superpharm. z przeceny tzn obnizka 50% za 200zl nie kupilabym ale za 100 moge sie skusic tym bardziej ze sa baaaaaardzo wytrzymale, wytrzymuja spokojnie 8h na skorze. wspaniale
|
|
|
|
|
#529 |
|
Konto usunięte
|
O kurde! Stary wizaz!
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ---------- Szkoda tylko, że wszystko co wczoraj to wcięło. Bylam dziś cały dzień z D., ale raczej kiepsko się czuję. Znowu kręci mi się w głowie, choć dużo mniej. Jutro pisze pracę, idę z koszyczkiem, podjadę na cmentarz do dziadków, potem do babcia zobaczyć jak się ma w domu już na szczęście. Okazało się, że dziś mama ustaliła, że w niedzielę idziemy do babci na śniadanie a na obiad do babci drugiej jedziemy, tzn zrobić tam obiad. Szkoda, że caly tydzień nie mogła się zdecydować który dzień wybierają w razie jak babcia wróci do domu, no i tym sposobem została dziś też zaproszona na obiad do D. na niedzielę. Po śniadaniu jadę do Niego, a mama z siostrą pojadę same do babci drugiej. Ja z D. pojedziemy w poniedziałek. W sumie dla babci lepiej. No a moi w poniedziałek w ogóle nic nie chcą robić, jeszcze siostra z takim bulwersem to oznajmiła, że miałam ochotę ją trzepnąć, ale ugryzłam się w język. |
|
|
|
#530 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w związku ze świętami dzisiaj nic nie robiłam ale to dlatego że dostałam @ i usnęłam na....SZEŚĆ GODZIN. leń ze mnie i tyle. ale jutro już mamuśce pomogę, bo wykończona strasznie ostatnio.
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|
|
|
|
#531 |
|
Zakorzenienie
|
no no zaproszenia od tesciow fiu fiu
|
|
|
|
#532 |
|
Konto usunięte
|
Mnie D. też pytał czy na śniadanie już nie wpadnę, ale nie ma opcji. Śniadanie u jednej babci a obiad u drugiej.
Chyba idę spać, bo mnie @ wymęczyła dziś... |
|
|
|
#533 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|
|
|
|
#534 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobry wieczór
![]() Widzę, że stary dobry wizaż powrócił ![]() A ja od rana na nogach-najpierw szybkie zakupki, potem obiadek i poszłam się poopalać potem przyjechał Tż i pojechaliśmy na rower. Wieczorem miałam sobie robić pazurki, ale już mi się nie chciało i dopiero skończyłam kroić sałatkę![]() Już myślałam, że mi na oczy padło-a tu całego wczorajszego dnia nie ma ![]() Alunia noo portfel wygląda elegancko trzeba było go wygłaskać![]() Jlys no to długa gwarancja a widzisz-Tż od początku wiedział że będziesz super wyglądać a sąsiada współczujęSylvi ale z jednej strony to dobrze-jak schudniesz to by te ubrania na Tobie wisiały-a tak zaoszczędzisz co do baranka-ja odgryzam najpierw pupcię aaa no to piękne-super są ja się ostatnio pokusiłam o Lacostę oryginalną-i też jestem zadowolona-trzymają się calutki dzień![]() Mutny to uważaj żeby Ci jakaś młodsza nie zaczęła się kręcić koło Tż jak tak odmłodniał oo wybierasz sie do teściowej?Isabelle super że cały dzień z Tż i że babcia już w domu Baby to się nie wyśpisz ![]() jutro pewno będę też późno więc gdybym się już z którąś nie widziała to Wesołego jajka, kurczaków, baranka, ciasta z rodzynkami, ostrego chrzanu, tęczowych mazurków, mokrego dyngusa I ode mnie całusa ![]()
Pączuś pracuje nad mgr.. ![]() Paulo Coelho Edytowane przez paczek1990 Czas edycji: 2011-04-23 o 01:19 |
|
|
|
#535 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrze Wam z tymi zaproszenia od teściowych. Doceniajcie
![]() Zrobiłam swoją pierwszą święconkę! ![]() I wszystkim wesołych, zdrowych, pogodnych, pełnych miłości Świąt życzy mała kaka |
|
|
|
#536 |
|
Zakorzenienie
|
PIONA
u mnie tez tradycja rodzinna, ze baranek cukrowy nalezy do Ali i tylko do Ali jaka byla obraza majestatu jak babcia dala baranka córce mojej cioci masakra, do dzisiaj babci to wypominam ![]() Mutny, na krótko ściął? Ciekawa jestem jak wyglada ![]() Ja nie lubie i nie umiem skladac zyczen, ale wesolych swiat, szczesliwego nowego roku i takie tam ![]()
|
#537 |
|
Zakorzenienie
|
Wy jesteście w stanie zeżreć tyle cukru? Szacun. u nas baranki zwykle stoją po kilka lat i nikt ich nie zjada
![]() U nas jest tradycja rodzinna, że wszystkie niepotrzebne opłatki należą do mnie. jak ktoś nie daj Boziu sam zje to ma wpierdziel ![]() Miss benet, jak się tu kiedyś pojawisz to patrz - coś dla Ciebie: http://www.groupon.pl/oferty/warszaw...arszawa/345522 ![]() Jajo poświęcone, a przed cmentarzem (jedziem z mamą) wstąpimy z J. do kościółka naszego ślubnego, żeby wreszcie go obejrzeć od środka Tak, nie widzieliśmy go jeszcze na żywo od wewnątrz. nie, choćby był mega szkaradny nie zmienię zdania - tak i tylko tam
Edytowane przez Gajaa Czas edycji: 2011-04-23 o 10:06 |
|
|
|
#538 |
|
Konto usunięte
|
Dzień dobry.
Musiałam dziś odespać wczorajszy dzień. Niedawno wyszłam z łózka i zjadłam śniadanie. Teraz idę się myć i do kościoła ze święconką. Radosnych Świat Wielkiej Nocy i mokrego poniedziałku. |
|
|
|
#539 |
|
Zakorzenienie
|
Żeś pospała
|
|
|
|
#540 |
|
Konto usunięte
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:26.

widze starywizaż
i czekam na obiadek rybe w sosie wloskim 

chyba wszystkie jajka do swiecenia szykuja
no i dupa za duza

zdenerwowałam się właśnie 

Muszę wyciągnąć wreszcie kiedyś TŻ do perfumerii, żeby pomógł mi wybrać, bo jak ja sobie jakies kupie, to nigdy mu się nie podobają