Slimex 15 - Strona 18 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > W krzywym zwierciadle odchudzania

Notka

W krzywym zwierciadle odchudzania
Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
  • Jest to forum stworzone dla osób, które chcą zwalczać wszystkie choroby powiązane z zaburzeniem łaknienia (anoreksja, bulimia, kompulsywne objadanie się) oraz dla osób, które pragną takim osobom radzić, pomagać i wspierać.
  • Na tym forum nie można namawiać do drastycznych metod zrzucania wagi, lecz można pisać o terapii przy ED.
  • Jedynie na tym forum osoby z zaburzeniami łaknienia mogą tworzyć swoje grupy wsparcia.
  • Forum to nie zastępuje psychologa ani profesjonalnej terapii.
  • Redakcja nie bierze odpowiedzialności za udzielane tutaj porady, natomiast z pełną stanowczością będziemy tępić wszelkie wątki "pro-ana".
  • Na forum obowiązuje dodatek do regulaminu, zapoznaj się z nim zanim weźmiesz udział w dyskusji.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-02, 20:48   #511
marika39
BAN stały

GG do marika39 Send a message via Skype™ to marika39
Dot.: Slimex 15

hata - super , narazie sama woda poszła ale widz ze działa na Ciebie - a jak jedzenie? dobrze ze głowa nie boli

pozdrawiam( cena zabójcza)
marika39 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-03, 07:48   #512
marika39
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Crystale Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny
Jeśli któraś z was zna jakiś sprawdzony namiar na orginalne tabletki z sybutraminą , to proszę o kontakt

hejka witaj napisz cos o sobie , ile kg wzr ? jesteśmy ciekawe a kontakt na PW podaje

---------- Dopisano o 07:48 ---------- Poprzedni post napisano o 07:46 ----------

Cytat:
Napisane przez onlemon Pokaż wiadomość
Maila wysłałam w poniedziałek, zgodnie z szablonem jaki był podany na stronie.
I tak jak jest tak również napisane czekałam na maila zwrotnego z nr konta..Nie ma nic do dziś - dlatego pytam się ile trzeba czekać bo TAK NIE MAM CIERPLIWOŚCI w czekaniu na numer konta...chcialabym juz oplacic i czekac na przesylke a nie ma maila zwrotnego...

HEJKA , I DOSTAŁAS ODP. WCZORAJ? bo powinnaś
Stary 2012-05-03, 08:40   #513
Crystale
Przyczajenie

Jeszcze 2 lata temu miałam 58kg ,byłam chudsza o prawie 30kg , przytyłam w trakcie ciąży i to sporo.
90kg przy wzroście 167cm tyle mam . Zaczęło już mnie denerwowac ciągłe wytykanie mi jaka jestem gruba . Próbuje wszysztkich diet, ale i tak nie mogę zapanowac nad apetytem i wszystko wraca , i nie stosuje rygorystycznych diet . Jestem kompletnie załamana . Wiem że te tabletki mogły by mi pomóc .Chociaż wszędzie pełno oszustów i tak zdobęde te tabletki
Crystale jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-03, 09:09   #514
marika39
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Crystale Pokaż wiadomość
Jeszcze 2 lata temu miałam 58kg ,byłam chudsza o prawie 30kg , przytyłam w trakcie ciąży i to sporo.
90kg przy wzroście 167cm tyle mam . Zaczęło już mnie denerwowac ciągłe wytykanie mi jaka jestem gruba . Próbuje wszysztkich diet, ale i tak nie mogę zapanowac nad apetytem i wszystko wraca , i nie stosuje rygorystycznych diet . Jestem kompletnie załamana . Wiem że te tabletki mogły by mi pomóc .Chociaż wszędzie pełno oszustów i tak zdobęde te tabletki

przytyłaś tyle co ja , piszesz ze było to 2 lata temu i waga sie trzyma? dziwne, zazwyczaj spada , chociaż troche ..//no ale nie mi oceniać, mam nadzieję ze się uda powodzenia
Stary 2012-05-03, 14:10   #515
Crystale
Przyczajenie

Faktycznie schudłam nieco ale przez ciągłe siedzenie w domu śię zapuściłam i sporo jadłam

Edytowane przez Crystale
Czas edycji: 2012-05-03 o 14:13
Crystale jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-03, 15:58   #516
onlemon
Raczkowanie

No więc dostałam maila zwrotnego było małe opóźnienie ale czekam już z niecierpliwością na moją przesyłeczkę

Powiem Wam że trochę się boję ...ale tylko trochę. Glównie dlatego że byłam bardzo zdecydowana na Adi i tak jakos pod wpływem tego wątku zakupiłam zupełnie co innego

na początku roku było 94kg
teraz jest 83kg (z czego ostatnie 6kg w miesiąc)
cel : 60kg
onlemon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-03, 16:04   #517
marika39
BAN stały

a te 6 kg w jaki sposób? ( w ciagu miesiąca)

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-05-03, 16:33   #518
onlemon
Raczkowanie

Nic specjalnego, po prostu wzięłam się za siebie ..ostro Jem dużo mniej, bardzo zdrowo, pije wodę i dużo ćwiczę.

Ja głównie przytyłam z powodu niezdrowego jedzenia..kiedy potrafiłam wypic 4 litry Coli w 2 dni hehe a teraz wielu rzeczy po prostu nie jem...
Stary 2012-05-03, 16:33   #519
kardulka
Przyczajenie

No więc tak... dziś mój pierwszy dzień i póki co nie zawiodłam się. Objawy, czyli tzw. skutki uboczne mam niemal identyczne jak przy starej dobrej meridii, wiele lat wstecz. Ale wiecie co? Mnie to nawet odpowiada - gorzej z domownikami To taki stan "jak na rauszu". W końcu mam więcej energii i ochoty żeby ruszyć z odkładanymi pracami domowymi - co więcej, nasila się mój pedantyzm i wszystko musi być wysprzątane od zaraz. Poza tym, czy Wy również popadacie w słowotok aż język kołkiem staje... ? Bo ja tak... Ale najważniejsze... nie mam apetytu ! Jedzenie w ogóle mnie nie rusza! Czuje tylko, że na sam widok i myśl o nim, coś mi rośnie w gardle i zaczyna mnie mdlić... Na szczęście nie dokucza mi ból głowy - póki co. To czego się najbrdziej obawiam to noc i bezsenność za czasów meridii myslałam ,że oszaleję właśnie z powodu braku snu... Noc męczyła mnie bardziej niż pracowity dzień Na wagę nie chcę nawet wchodzić - mam takie silne postanowienie - zważę się za tydzień Może wtedy też będę mogła się pochwalić tak jak Wy... Wierzcie mi, że jak czytam o tych utraconych przez Was kg to mam większą wiarę i mobilizację
Tak się tylko zastanawiam czy mogę dalej bez obaw brać Mastodynon?
kardulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-03, 17:10   #520
marika39
BAN stały

co do leku to raczej przeciwskazań nie ma, ja brałam hormony i było ok

objawy masz jak ksiązkowe, tylko nie zagładzaj się , bo bedziesz miała tak jak ja, zawroty , bedziesz bez siły , i wrażenie takie jakbys miała ostatnie tchnienie wydać z siebie , ja tez nie mogłam na jedzenie patrzeć ale wmuszałam w siebie po trochu . Inaczej jak nie bedziesz jeść waga stanie w miejscu , a później jak przestaniesz brac - wróci.
co do energii, to masz racje , na początku tak jest, energia rozpiera , wszystko bys robiła naraz i nie wiesz za co się zabrać- ale to mija
brak bólu głowy to dobra oznaka, ale jestes po 1 tabl. , co do nocki ja ze spaniem problemu nie mam , tylko jestem wczesnym markiem o 4 juz wyspana jestem , ale kazdy inaczej to przechodzi, chociaz tak jak słyszałam od dziewczyn to objawy takie same
mam nadzieję ze się zważyłas rano przed tabl.? jestem ciekawa jak po tyg bedzie u ciebie
Stary 2012-05-03, 19:22   #521
Wanga
Raczkowanie

Witam wszystkich,
wczoraj weszłam na wątek Adipex, dzisiaj na Slimex i mam mętlik w głowie
Dodatkowo na stronie p. Zbroi znalazłam jeszcze niejaki Reduce - czy ktoś ma jakieś z tym doświadczenia?
Slimex 15 reklamowany jest jako następca Meridi, czy rzeczywiście składem jest do niej najbardziej zbliżony? Poradźcie pls
Wanga jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-05-03, 19:56   #522
marika39
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Wanga Pokaż wiadomość
Witam wszystkich,
wczoraj weszłam na wątek Adipex, dzisiaj na Slimex i mam mętlik w głowie
Dodatkowo na stronie p. Zbroi znalazłam jeszcze niejaki Reduce - czy ktoś ma jakieś z tym doświadczenia?
Slimex 15 reklamowany jest jako następca Meridi, czy rzeczywiście składem jest do niej najbardziej zbliżony? Poradźcie pls

wszystkie leki sibuslim, sibumax, reduce, sibutramina , slimex , slim-trim, sibutril,obestofit i wiele wiele innych to wszystko to sibutramina - odpowiedniki MERIDII, ZELIXY itp i maja w składzie to samo i tyle samo co wycofane leki
Stary 2012-05-03, 20:02   #523
Wanga
Raczkowanie

To czemu nie działają tak samo dobrze?
Stary 2012-05-03, 20:22   #524
marika39
BAN stały

a temu , że to nie orginał te leki nie są przebadane i dopuszczone do sprzedazy , TO SĄ LEKI NIELEGALNE, wiec można napisać sobie ze zawiera 15 mg sib. a tak naprawe może byc mniej, - nie na każdego działa tak samo , mimo że zastosowanie takie same . Głupi przyklad leków na nadcisnienie , dzialają na tej samej zasadzie , ale nie na kazdego działa dany lek i nie każdy dany lek toleruje

Edytowane przez marika39
Czas edycji: 2012-05-03 o 22:36
Stary 2012-05-03, 21:14   #525
nenkaEr
Raczkowanie

Witajcie
Kurczak,trzeci dzień na tabsach i dalej nic z wagą się nie ruszyło Też tak któraś z Was dziewczyny miała???Dodam iż apetyt troszkę się zmniejszył,mam suchoty i piję bardzo dużo..Buziaki dla wszystkich

nenkaEr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-03, 21:16   #526
Wanga
Raczkowanie

Leki te nie są dopuszczone do sprzedaży w UE a nie to, że nie są przebadane. Kupić je można w Azji i USA, podobnie jak niektóre w Czechach a u nas nie.
Nie widziałam ulotki, ale Ordain, który robi Reduce jest chyba producentem tajskim.
Stary 2012-05-03, 22:46   #527
marika39
BAN stały

Cytat:
Napisane przez nenkaEr Pokaż wiadomość
Witajcie
Kurczak,trzeci dzień na tabsach i dalej nic z wagą się nie ruszyło Też tak któraś z Was dziewczyny miała???Dodam iż apetyt troszkę się zmniejszył,mam suchoty i piję bardzo dużo..Buziaki dla wszystkich

nie nerwowo , koleżanko będzie dobrze, niech organizm przestawi się na te gorsze tory

---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ----------

nie do końca sie zgodze, dla mnie one nie maja sib 15 mg , mimo , że tak piszą. więc skoro jest tak jak piszesz to jak to sie ma to wypisanej zawartosci 15 mg na opakowaniu - blistrze? a z tym jak działa na człowieka?nie wierze w to , że te leki które idą na czarny rynek produkowane są według " receptury" , to jest nielegalna produkcja i to , że gdzies tam są dopuszczone , nie oznacza że do nas docieraja te właściwe..- jeśli kiedys brał ktos 15 mg sibutr., nie ma mozliwosci zeby lek pod inna nazwa a o stężeniu takim samym nie dawał skutków takich jak orginał .

zreszta nie mi to roztrzygać , nie jestem znawcą.
Stary 2012-05-04, 01:38   #528
nata34
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez marika39 Pokaż wiadomość
hata - super , narazie sama woda poszła ale widz ze działa na Ciebie - a jak jedzenie? dobrze ze głowa nie boli

pozdrawiam( cena zabójcza)
hejka jedzenie na mnie nie działa ,jem żeby mieć siłę nie dla przyjemności ale dzisiaj jak wchodziłam na 4 pietro gdzie mieszkam całe nogo mi drżały i bolały mięśnie jak po godzinie na rowerku...dziwne.teraz w sobotę idę na wesele więc czeka mnie wielka próba...zobaczymy czy dam rade.marika dzięki za wsparcie
nata34 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-04, 05:46   #529
marika39
BAN stały

Cytat:
Napisane przez nata34 Pokaż wiadomość
hejka jedzenie na mnie nie działa ,jem żeby mieć siłę nie dla przyjemności ale dzisiaj jak wchodziłam na 4 pietro gdzie mieszkam całe nogo mi drżały i bolały mięśnie jak po godzinie na rowerku...dziwne.teraz w sobotę idę na wesele więc czeka mnie wielka próba...zobaczymy czy dam rade.marika dzięki za wsparcie
hejka , widzisz, tak własnie działaja te tabletki jak sie bardzo mało je, dlatego wskazanie jest jeśc często a mało, takie objawy bedziesz miała wiec lepiej jeść, a co do wesela. uuuuuuuuu jak jesteś osobą tańczącą całą noc...hmmmm współczuje, pod względem kondycji- raczej będzie ciężko .

Masz zamiar wypić? pisz jak z wagą

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-05-04, 11:00   #530
malgos_m
Przyczajenie

Dziewczyny - alkoholu nie polecam!!!
Wcześniej pytałam się o drina i mimo ostrzeżeń wypiłam. Byłam po 1 tab. a następny dzień umierałam.... nie warto
Natomiast na mnie sibu nie działa tak jak zelixa. Apetyt się zmniejszył ale nie diametralnie, niestety... Suchoty owszem, energia też ale odrzuca mnie od wody. Waga ani rusz. Jestem załamana...
ech
malgos_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-04, 11:19   #531
marika39
BAN stały

Cytat:
Nic specjalnego, po prostu wzięłam się za siebie ..ostro Jem dużo mniej, bardzo zdrowo, pije wodę i dużo ćwiczę.

Ja głównie przytyłam z powodu niezdrowego jedzenia..kiedy potrafiłam wypic 4 litry Coli w 2 dni hehe a teraz wielu rzeczy po prostu nie jem...

NIC SPECJALNEGO? skoro spadła Ci taka waga tak duzo w ciągu miesiąca, to po co chcesz tabl? bezsens , skoro organiz sam daje sobie rade z kg?

ile masz wzr i jaka wage? o lata nie pytam bo soię domyślam!

Edytowane przez marika39
Czas edycji: 2012-05-04 o 11:22
Stary 2012-05-04, 11:26   #532
onlemon
Raczkowanie

Bo zalezy mi na dużym spadku w małym czasie.
Wiem co się z tym wiąże ...
Stary 2012-05-04, 11:29   #533
Wanga
Raczkowanie

Zapytałam pana Krzysztofa, który z preparatów jego zdaniem jest najbardziej zbliżony do Meridii i ma sibutraminę w podanej ilości bo waham się co zamówić.
Napisał, że Reduce ma od niedawna i nie zna wielu opinii a Sibumax jest nawet mocniejszy od Meridii.
Tak więc chyba decyzja została podjęta

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-05-04, 11:35   #534
marika39
BAN stały

Cytat:
Napisane przez malgos_m Pokaż wiadomość
Wcześniej pytałam się o drina i mimo ostrzeżeń wypiłam. Byłam po 1 tab. a następny dzień umierałam.... nie warto
Natomiast na mnie sibu nie działa tak jak zelixa. Apetyt się zmniejszył ale nie diametralnie, niestety... Suchoty owszem, energia też ale odrzuca mnie od wody. Waga ani rusz. Jestem załamana...
ech

prosicie o rade a i tak nie stosujecie sie , a później rozpacz, bo źle się czułam brałas zelixe i piłaś ? raczej chyba nie -va te prochy to to samo co zelixa

sibu na Ciebie działa , skoro masz suchoty, , apetyt sie zmniejszył, energia jest ....a to że apetyt się nie zmienił diametralnie? to ma oznaczac ze nie działa? co ty byś chciała, żeby wogóle nie mieć potrzeby zjedzenia? chyba nie o to chodzi , poza tym nie istnieją tabl. które powodują ze nie nie ma potrzeby dostarczania organizmowi pożywienia !!!!! energie org tez musi pobierac, a jak nie będziesz jadła to i efekt odchudzania nie bedzie widoczny !!!! lepiej wejdz na wage po tygodniu( co tydzien, nie co dziennie) i zobacz różnice

---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ----------

Cytat:
Bo zalezy mi na dużym spadku w małym czasie.
Wiem co się z tym wiąże ...
no ok, dobrze ze wiesz z czy to sie wiaze a podasz wage wzr? czy to tajemnica? bo nie odpowiedziaś na pytanie?

Edytowane przez marika39
Czas edycji: 2012-05-04 o 11:34
Stary 2012-05-04, 12:27   #535
onlemon
Raczkowanie

Nie zauważyłam pytania...
wzrost : 170cm
waga : 83/84kg
i nie wiem czy to takie oczywiste ale lat mam 23.

83kg to u mnie na prawdę sporo...chciałabym wyglądać po prostu szczupło , nie zależy mi jakoś bardzo na konkretnej wadze..

..a tab. kupiłam po części dlatego że nie mogę się opanować i jem jem i JEM.
Stary 2012-05-04, 15:41   #536
marika39
BAN stały

Cytat:
Nie zauważyłam pytania...
wzrost : 170cm
waga : 83/84kg
i nie wiem czy to takie oczywiste ale lat mam 23.

83kg to u mnie na prawdę sporo...chciałabym wyglądać po prostu szczupło , nie zależy mi jakoś bardzo na konkretnej wadze..

..a tab. kupiłam po części dlatego że nie mogę się opanować i jem jem i JEM.
:?) dzieki za odpowiedź , wszystkie byśmy chciały wyglądać szczupło a wiadomo , że kobieta usmiechnieta, zadowolona kiedy się czuje dobrze we własnym ciele powodzenia
Stary 2012-05-04, 18:01   #537
nenkaEr
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez malgos_m Pokaż wiadomość
ech
Na mnie też zelixa od razu działała,a ten Slimex jakoś nie specjalnie,bo jestem 4 dzień na tabletce i nic waga nie spadła,ani odrobinkę.. Suchość w ustach mam,piję więcej niż zwykle,energię i siły mam również,nawet w nocy spać nie potrafię,a jak już cudem zasnę,to budzę się często..A do tego wszystkiego dzisiaj mam apetyt tak wielki że aż strach,ale na szczęście jakoś jeszcze panuję..Ale boję się o późny wieczór,kiedy to zabiorę się do kolacji...Strach się bać.Damy radę kochana,nie poddawajmy się!!!

---------- Dopisano o 18:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:54 ----------

Marika39 Nie denerwuj się takPo prostu ja sama wiem po sobie że ucieszyłoby mnie to jakbym po kilku dniach ujrzała spadek wagi chociaż minimalny,to przecież dodaje sił i motywacji

Edytowane przez nenkaEr
Czas edycji: 2012-05-04 o 17:56
Stary 2012-05-04, 19:09   #538
marika39
BAN stały

nenka ja się nie denerwuje bo nie mam powodu
wiem , że każda by chciała 10 kg na tydz no może 7 kg, żeby było po 1 na dzień, ale niestety tak sie nie da.
szczerze?!!!! gorszego leku niz slimex nie brałam , zresztą ten akurat lek jest bardzo okszyczany ale nie na każdą kobietke działa, moze kiedyś jak wszedł u nas do sprzedaży był lepszy niz teraz, a teraz jest bardziej przereklamowany , kilka kobietek narzekało
Stary 2012-05-04, 19:29   #539
nenkaEr
Raczkowanie

No właśnie kochana,jest chyba bardziej przereklamowany aniżeli skuteczny...Myślę sobie że pojem sobie z miesiąc i jak efektów zbytnio nie będzie to przejdę na Adipex

Stary 2012-05-04, 20:34   #540
marika39
BAN stały

Cytat:
Napisane przez nenkaEr Pokaż wiadomość
No właśnie kochana,jest chyba bardziej przereklamowany aniżeli skuteczny...Myślę sobie że pojem sobie z miesiąc i jak efektów zbytnio nie będzie to przejdę na Adipex

a wcześniej brałas? slimex badz cos z sibutr? mam na mysli po wycofaniu u nas!!!
a ile masz nadto wagi? wzr waga?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum W krzywym zwierciadle odchudzania

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości