|
|||||||
| Notka |
|
| W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#511 |
|
BAN stały
|
Dot.: Slimex 15
hata - super
, narazie sama woda poszła ale widz ze działa na Ciebie - a jak jedzenie? dobrze ze głowa nie boli pozdrawiam( cena zabójcza |
|
|
|
#512 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
hejka witaj napisz cos o sobie , ile kg wzr ? jesteśmy ciekawe a kontakt na PW podaje---------- Dopisano o 07:48 ---------- Poprzedni post napisano o 07:46 ---------- Cytat:
HEJKA , I DOSTAŁAS ODP. WCZORAJ? bo powinnaś
|
||
|
|
|
#513 |
|
Przyczajenie
|
Jeszcze 2 lata temu miałam 58kg ,byłam chudsza o prawie 30kg , przytyłam w trakcie ciąży i to sporo.
90kg przy wzroście 167cm tyle mam . Zaczęło już mnie denerwowac ciągłe wytykanie mi jaka jestem gruba . Próbuje wszysztkich diet . Wiem że te tabletki mogły by mi pomóc .Chociaż wszędzie pełno oszustów i tak zdobęde te tabletki |
|
|
|
#514 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
przytyłaś tyle co ja , piszesz ze było to 2 lata temu i waga sie trzyma? dziwne, zazwyczaj spada , chociaż troche ..//no ale nie mi oceniać, mam nadzieję ze się uda powodzenia
|
|
|
|
|
#515 |
|
Przyczajenie
|
Faktycznie schudłam nieco ale przez ciągłe siedzenie w domu śię zapuściłam i sporo jadłam
Edytowane przez Crystale Czas edycji: 2012-05-03 o 14:13 |
|
|
|
#516 |
|
Raczkowanie
|
No więc dostałam maila zwrotnego
było małe opóźnienie ale czekam już z niecierpliwością na moją przesyłeczkę ![]() Powiem Wam że trochę się boję ...ale tylko trochę. Glównie dlatego że byłam bardzo zdecydowana na Adi i tak jakos pod wpływem tego wątku zakupiłam zupełnie co innego na początku roku było 94kg teraz jest 83kg (z czego ostatnie 6kg w miesiąc) cel : 60kg |
|
|
|
#517 |
|
BAN stały
|
a te 6 kg w jaki sposób? ( w ciagu miesiąca)
|
|
|
|
#518 |
|
Raczkowanie
|
Nic specjalnego, po prostu wzięłam się za siebie ..ostro
Jem dużo mniej, bardzo zdrowo, pije wodę i dużo ćwiczę. Ja głównie przytyłam z powodu niezdrowego jedzenia..kiedy potrafiłam wypic 4 litry Coli w 2 dni hehe a teraz wielu rzeczy po prostu nie jem... |
|
|
|
#519 |
|
Przyczajenie
|
No więc tak... dziś mój pierwszy dzień
i póki co nie zawiodłam się. Objawy, czyli tzw. skutki uboczne mam niemal identyczne jak przy starej dobrej meridii, wiele lat wstecz. Ale wiecie co? Mnie to nawet odpowiada - gorzej z domownikami To taki stan "jak na rauszu". W końcu mam więcej energii i ochoty żeby ruszyć z odkładanymi pracami domowymi - co więcej, nasila się mój pedantyzm i wszystko musi być wysprzątane od zaraz. Poza tym, czy Wy również popadacie w słowotok aż język kołkiem staje... ? Bo ja tak... Ale najważniejsze... nie mam apetytu ! Jedzenie w ogóle mnie nie rusza! Czuje tylko, że na sam widok i myśl o nim, coś mi rośnie w gardle i zaczyna mnie mdlić... Na szczęście nie dokucza mi ból głowy - póki co. To czego się najbrdziej obawiam to noc i bezsenność za czasów meridii myslałam ,że oszaleję właśnie z powodu braku snu... Noc męczyła mnie bardziej niż pracowity dzień Na wagę nie chcę nawet wchodzić - mam takie silne postanowienie - zważę się za tydzień Może wtedy też będę mogła się pochwalić tak jak Wy... Wierzcie mi, że jak czytam o tych utraconych przez Was kg to mam większą wiarę i mobilizację Tak się tylko zastanawiam czy mogę dalej bez obaw brać Mastodynon? |
|
|
|
#520 |
|
BAN stały
|
co do leku to raczej przeciwskazań nie ma, ja brałam hormony i było ok
![]() objawy masz jak ksiązkowe, tylko nie zagładzaj się , bo bedziesz miała tak jak ja, zawroty , bedziesz bez siły , i wrażenie takie jakbys miała ostatnie tchnienie wydać z siebie , ja tez nie mogłam na jedzenie patrzeć ale wmuszałam w siebie po trochu . Inaczej jak nie bedziesz jeść waga stanie w miejscu , a później jak przestaniesz brac - wróci . co do energii, to masz racje , na początku tak jest, energia rozpiera , wszystko bys robiła naraz i nie wiesz za co się zabrać - ale to mijabrak bólu głowy to dobra oznaka, ale jestes po 1 tabl. , co do nocki ja ze spaniem problemu nie mam , tylko jestem wczesnym markiem o 4 juz wyspana jestem , ale kazdy inaczej to przechodzi, chociaz tak jak słyszałam od dziewczyn to objawy takie same mam nadzieję ze się zważyłas rano przed tabl.? jestem ciekawa jak po tyg bedzie u ciebie |
|
|
|
#521 |
|
Raczkowanie
|
Witam wszystkich,
wczoraj weszłam na wątek Adipex, dzisiaj na Slimex i mam mętlik w głowie ![]() Dodatkowo na stronie p. Zbroi znalazłam jeszcze niejaki Reduce - czy ktoś ma jakieś z tym doświadczenia? Slimex 15 reklamowany jest jako następca Meridi, czy rzeczywiście składem jest do niej najbardziej zbliżony? Poradźcie pls
|
|
|
|
#522 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
wszystkie leki sibuslim, sibumax, reduce, sibutramina , slimex , slim-trim, sibutril,obestofit ![]() ![]() i wiele wiele innych to wszystko to sibutramina - odpowiedniki MERIDII, ZELIXY itp
|
|
|
|
|
#523 |
|
Raczkowanie
|
To czemu nie działają tak samo dobrze?
|
|
|
|
#524 |
|
BAN stały
|
a temu , że to nie orginał
te leki nie są przebadane i dopuszczone do sprzedazy , TO SĄ LEKI NIELEGALNE, wiec można napisać sobie ze zawiera 15 mg sib. a tak naprawe może byc mniej , - nie na każdego działa tak samo , mimo że zastosowanie takie same . Głupi przyklad leków na nadcisnienie , dzialają na tej samej zasadzie , ale nie na kazdego działa dany lek i nie każdy dany lek toleruje
Edytowane przez marika39 Czas edycji: 2012-05-03 o 22:36 |
|
|
|
#525 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie
Kurczak,trzeci dzień na tabsach i dalej nic z wagą się nie ruszyło
|
#526 |
|
Raczkowanie
|
Leki te nie są dopuszczone do sprzedaży w UE a nie to, że nie są przebadane. Kupić je można w Azji i USA, podobnie jak niektóre w Czechach a u nas nie.
Nie widziałam ulotki, ale Ordain, który robi Reduce jest chyba producentem tajskim. |
|
|
|
#527 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
nie nerwowo , koleżanko ![]() ![]() ![]() będzie dobrze, niech organizm przestawi się na te gorsze tory![]() ---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- nie do końca sie zgodze, dla mnie one nie maja sib 15 mg , mimo , że tak piszą. więc skoro jest tak jak piszesz to jak to sie ma to wypisanej zawartosci 15 mg na opakowaniu - blistrze? a z tym jak działa na człowieka?nie wierze w to , że te leki które idą na czarny rynek produkowane są według " receptury" , to jest nielegalna produkcja i to , że gdzies tam są dopuszczone , nie oznacza że do nas docieraja te właściwe..- jeśli kiedys brał ktos 15 mg sibutr., nie ma mozliwosci zeby lek pod inna nazwa a o stężeniu takim samym nie dawał skutków takich jak orginał . zreszta nie mi to roztrzygać , nie jestem znawcą. |
|
|
|
|
#528 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#529 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
jak jesteś osobą tańczącą całą noc...hmmmmMasz zamiar wypić? pisz jak z wagą
|
|
|
|
|
#530 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny - alkoholu nie polecam!!!
Wcześniej pytałam się o drina i mimo ostrzeżeń wypiłam. Byłam po 1 tab. a następny dzień umierałam.... nie warto Natomiast na mnie sibu nie działa tak jak zelixa. Apetyt się zmniejszył ale nie diametralnie, niestety... Suchoty owszem, energia też ale odrzuca mnie od wody . Waga ani rusz . Jestem załamana...ech |
|
|
|
#531 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
NIC SPECJALNEGO? skoro spadła Ci taka waga tak duzo w ciągu miesiąca, to po co chcesz tabl? bezsens , skoro organiz sam daje sobie rade z kg? ile masz wzr i jaka wage? o lata nie pytam bo soię domyślam! Edytowane przez marika39 Czas edycji: 2012-05-04 o 11:22 |
|
|
|
|
#532 |
|
Raczkowanie
|
Bo zalezy mi na dużym spadku w małym czasie.
Wiem co się z tym wiąże ... |
|
|
|
#533 |
|
Raczkowanie
|
Zapytałam pana Krzysztofa, który z preparatów jego zdaniem jest najbardziej zbliżony do Meridii i ma sibutraminę w podanej ilości bo waham się co zamówić.
Napisał, że Reduce ma od niedawna i nie zna wielu opinii a Sibumax jest nawet mocniejszy od Meridii. Tak więc chyba decyzja została podjęta
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#534 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
prosicie o rade a i tak nie stosujecie sie , a później rozpacz, bo źle się czułam brałas zelixe i piłaś ? raczej chyba nie -va te prochy to to samo co zelixasibu na Ciebie działa , skoro masz suchoty, , apetyt sie zmniejszył, energia jest ....a to że apetyt się nie zmienił diametralnie? to ma oznaczac ze nie działa? co ty byś chciała, żeby wogóle nie mieć potrzeby zjedzenia? chyba nie o to chodzi , poza tym nie istnieją tabl. które powodują ze nie nie ma potrzeby dostarczania organizmowi pożywienia !!!!! energie org tez musi pobierac, a jak nie będziesz jadła to i efekt odchudzania nie bedzie widoczny !!!! lepiej wejdz na wage po tygodniu( co tydzien, nie co dziennie) i zobacz różnice ---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ---------- no ok, dobrze ze wiesz z czy to sie wiaze a podasz wage wzr? czy to tajemnica? bo nie odpowiedziaś na pytanie? Edytowane przez marika39 Czas edycji: 2012-05-04 o 11:34 |
|
|
|
|
#535 |
|
Raczkowanie
|
Nie zauważyłam pytania...
wzrost : 170cm waga : 83/84kg i nie wiem czy to takie oczywiste ale lat mam 23. 83kg to u mnie na prawdę sporo...chciałabym wyglądać po prostu szczupło , nie zależy mi jakoś bardzo na konkretnej wadze.. ..a tab. kupiłam po części dlatego że nie mogę się opanować i jem jem i JEM. |
|
|
|
#536 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
a wiadomo , że kobieta usmiechnieta, zadowolona kiedy się czuje dobrze we własnym ciele |
|
|
|
|
#537 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Damy radę kochana,nie poddawajmy się!!!---------- Dopisano o 18:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:54 ---------- Marika39 Nie denerwuj się tak
Czasem lepiej milczeć i sprawić wrażenie idioty,niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości Edytowane przez nenkaEr Czas edycji: 2012-05-04 o 17:56 |
|
|
|
|
#538 |
|
BAN stały
|
nenka
ja się nie denerwuje bo nie mam powoduwiem , że każda by chciała 10 kg na tydz no może 7 kg, żeby było po 1 na dzień , ale niestety szczerze?!!!! gorszego leku niz slimex nie brałam , zresztą ten akurat lek jest bardzo okszyczany ale nie na każdą kobietke działa, moze kiedyś jak wszedł u nas do sprzedaży był lepszy niz teraz, a teraz jest bardziej przereklamowany , kilka kobietek narzekało
|
|
|
|
#539 |
|
Raczkowanie
|
No właśnie kochana,jest chyba bardziej przereklamowany aniżeli skuteczny...Myślę sobie że pojem sobie z miesiąc i jak efektów zbytnio nie będzie to przejdę na Adipex
|
#540 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
a wcześniej brałas? slimex badz cos z sibutr? mam na mysli po wycofaniu u nas!!! a ile masz nadto wagi? wzr waga? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum W krzywym zwierciadle odchudzania
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:58.

, narazie sama woda poszła
ale widz ze działa na Ciebie - a jak jedzenie? dobrze ze głowa nie boli

. Wiem że te tabletki mogły by mi pomóc .Chociaż wszędzie pełno oszustów i tak zdobęde te tabletki
, piszesz ze było to 2 lata temu i waga sie trzyma?
dziwne, zazwyczaj spada , chociaż troche ..//no ale nie mi oceniać, mam nadzieję ze się uda

To taki stan "jak na rauszu". W końcu mam więcej energii i ochoty żeby ruszyć z odkładanymi pracami domowymi - co więcej, nasila się mój pedantyzm i wszystko musi być wysprzątane od zaraz. Poza tym, czy Wy również popadacie w słowotok aż język kołkiem staje... ? Bo ja tak... Ale najważniejsze... nie mam apetytu ! Jedzenie w ogóle mnie nie rusza! Czuje tylko, że na sam widok i myśl o nim, coś mi rośnie w gardle i zaczyna mnie mdlić... Na szczęście nie dokucza mi ból głowy - póki co. To czego się najbrdziej obawiam to noc i bezsenność 

, - nie na każdego działa tak samo , mimo że zastosowanie takie same . Głupi przyklad leków na nadcisnienie , dzialają na tej samej zasadzie , ale nie na kazdego działa dany lek i nie każdy dany lek toleruje

. Jestem załamana...
Damy radę kochana,nie poddawajmy się!!!
, kilka kobietek narzekało