![]() |
#511 | |
Rozeznanie
|
Dot.: mój tż-et i pieniądze...
Cytat:
Ale mimo Twojej naiwności i ślepoty życzę Ci dużo cierpliwości (bo bedzie Ci potrzebna) w związku z tym Twoim wymarzonym ,idealnym ,nieskazitelnym Misiaczkiem pasożytem.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#512 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#513 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Żenujące to wszystko jest. Masz faceta chama i buraka ale go nie zostawisz bo go kochasz... ble ble... bo musisz przemyśleć... bo rodzina uważa tak czy siak (jestem ciekawa czy serio to ich zdanie a jeśli jest to bym się zmartwiła tym jak myślą twoi rodzice, babci pewnie było głupio powiedzieć że twój facet to prostak). Ale męcz się z nim do końca życia. Jakaś cena za życiowe nierozgarnięcie musi być. Pozdrawiam serdecznie ![]()
![]() |
![]() |
#514 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#515 |
Zakorzenienie
|
Autorko sama nam go przedstawiłaś w pierwszych postach w momencie chwilowego przebłysku.
![]() |
#516 |
Rozeznanie
|
raczej w nerwach kiedy człowiek wyolbrzymia wszystko żeby usłyszeć potwierdzenie, że dobrze robi, że jest zły
jesteśmy razem już... ![]() Edytowane przez narciarka Czas edycji: 2011-07-02 o 23:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#517 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:55 ---------- Poprzedni post napisano o 00:51 ---------- Cytat:
![]() Teraz już nawet o finansach z dziadkiem TŻ-ta ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#518 |
Rozeznanie
|
i gdybyś Ty wiedziała jak szałowo wyglądam w tym goglach narciarskich
![]()
![]() |
#519 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#520 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#521 |
Zakorzenienie
|
Tylko że nie zauważyłam żebyś wyolbrzymiała, opisałaś właściwie suche fakty, to co miało miejsce, a faktów nie przeskoczysz.
![]() |
#522 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#523 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Swoją drogą też jestem ze świętokrzyskiego,ciekawe czy daleko od siebie mamy,bo chętnie bym się z Tobą spotkała i przysłowiowo nakopała do tyłka <wytłumaczyła to i ówdzie> |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#524 |
Rozeznanie
|
ja idę spać a wy dalej zajmujcie się moim wątkiem skoro nic lepszego do roboty nie macie
![]()
![]() |
#525 |
Rozeznanie
|
No jasne .lepiej nie bo mam wrażenie ,ze bez tego "garba na plecach" czułabyś się nikim.... Żal !
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#526 |
Zadomowienie
|
Ale widzisz,jednak się udzielasz a z nami się już pożegnałaś,jednak Cię trochę to boli i nie potrafisz olać tematu.
Ty kiedyś zrozumiesz to,nie teraz-bo jesteś zakochana i tak jest u Was od zawsze,więc nie widzisz w tym nic dziwnego,ale spokojnie-to minie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#527 |
Zakorzenienie
|
Nie muszę. Czasem nie trzeba znać czyjejś historii zyciowej żeby stwierdzić prosty fakt. Pozwolę sobie zademonstrować drogą analogii,
jeśli wiem że: Jeśli ktoś cos komuś ukradł - jest dla mnie złodziejem. Jeśli ktoś kogoś zamordował - jest mordercą. Jeśli ktoś odwalił taką akcję jak twój facet - jest chamem, prostakiem, burakiem, jak wolisz. itd... W każdym z tych przypadków wybacz ale głęboko w tyłku mam czy ta osoba jest przy okazji supermanem, strażakiem czy wolontariuszem w schronisku i jak bardzo ktoś go kocha. Bo dobra, rozsądna osoba po prostu takich rzeczy nie robi. Stwierdzam fakt w oparciu o dane które mi dałaś, ot dedukcja. Przykro mi że ty nie potrafisz wykonać takich prostych operacji logicznych i nie widzisz z kim jesteś związana.
![]() |
#528 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 01:05 ---------- Poprzedni post napisano o 01:03 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#529 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tobiaszowa - ja myślę że pewnego dnia amerykańscy naukowcy odkryją lek na głupotę i naiwność a wtedy państwo polskie powinno uczynić priorytetem wykupienie go i podanie wszystkim w ramach prewencji. A poza tym masz rację - ja lubię takie watki. Czuję się wtedy bardzo szczęśliwa i poprawia mi się samopoczucie. Niestety potem przychodzą wyrzuty sumienia bo mówią że nie wolno się cieszyć z cudzego nieszczęścia :P
https://www.youtube.com/watch?v=FMaK4DS_ulE Edytowane przez Arrianna Czas edycji: 2011-07-03 o 00:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#530 |
Zadomowienie
|
A tak w ogóle nie mój cyrk i nie moje małpy,nie wiem po co ja tutaj się rozpisuję,chyba dla poprawy humoru...Jak to dobrze mieć mężczyznę,który wstydzi się zjeść obiad u mojej babci,strasznie mnie to wkurza ale widząc niektóre przypadki-powinnam się cieszyć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#531 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#532 |
Zadomowienie
|
Narciarko, proszę, nie odwracaj kota ogonem.
Nie musimy znać Twojego mężczyzny, by po tym, co napisałaś nazwać go burakiem i pasożytem. Rozumiem, że nie chciałaś słyszeć wyzwisk pod jego kątem, ale trudno było zachować spokój po przeczytaniu tego, co napisałaś. Być może zbyt gwałtownie próbowałyśmy uświadomić Ci jak wielki popełniasz błąd będąc z kimś, kto za naprawdę małą przysługę żąda od Ciebie pieniędzy, jednakże spokojne przytakiwanie z pewnością nie byłoby lepsze. Masz rację - każdy z nas popełnia błędy, ale czy naprawdę nie widzisz, że Twój facet bez przerwy popełnia jeden, ten sam? Już rok temu powinna Ci się zapalić czerwona lampka, gdy nie dostałaś żadnego kwiatka na Dzień Kobiet. Taka mała przyjemność kosztowałaby Twojego chłopaka jedyne 2 zł. W tym roku dostałaś bukiet, ale powiedz, zrekompensowało to zeszłoroczne uczucie rozgoryczenia? Nie wydaje mi się. Podając ten przykład chcę dać Ci do zrozumienia, że być może zawsze będziesz poniżej wartości najważniejszych Twojego mężczyzny. Zapomni o Twoich urodzinach, okrzyczysz go, popłaczesz się, a w przyszłym roku dostaniesz bukiet na odczepnego. Nie sądzę, by którakolwiek kobieta chciała żyć w taki sposób. Na szacunek trzeba sobie zapracować. Ulegając głupotom swojego faceta, przystając na jego prośby, udowadniasz, że jesteś słaba, naiwna i lekkomyślna. Przepraszam, ale właśnie tak Cię odbieram. Nie potrafię opisać tak nagłego obrotu spraw inaczej niż brakiem asertywności. Nie założyłaś tego wątku bezcelowo. Zdenerwowałaś się, że Twój tż chciał przeznaczyć nieswoje pieniądze na swoją zachciankę i pytałaś czy słusznie. Zauważyłaś brak taktu ze jego strony, my Cię poparłyśmy. Niestety, kiedy babcia powiedziała, że przystaje na takie rozwiązanie, zmieniłaś tok myślenia o 180 stopni. Nagle Twój mężczyzna okazał się trzeźwo myślący, pomysłowy i zaradny. Jestem pewna, że Twoje przekonania gryzą się z tym, co mówisz, ale duma nie pozwala Ci się do tego przyznać. Mam tylko nadzieję, że nie zepsujesz sobie życia. Wierz mi, jest wiele facetów, którym Twój nie dorasta do pięt. Tak, oceniłam to na podstawie kilku Twoich wątków. Pozdrawiam.
![]() Edytowane przez CytrynowaPannica Czas edycji: 2011-07-03 o 00:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#533 |
Raczkowanie
|
Dziewczyno, opisałaś sytuację, gdy Twój facet chce zabrać sobie 500 zł na samochód z pieniędzy Twojej babci (która wam płaci) . To nie dość, że bezczelne, ale także niedojrzałe. A co Cię to obchodzi, że on zbiera na samochód? To powinien być jego problem, nie Twój. Po 18 stronach wątku usprawiedliwiasz go i godzisz się, żeby sobie tą kwotę wziął, no proszę Cię. Naprawdę? Naprawdę? Nie wolałabyś wyjechać na dłuższe wakacje i wykorzystać te pieniądze na to, na co były przeznaczone? I co to w ogóle za tekst, że on weźmie większość kasy, bo robi większą robotę. A dajcie spokój. Ale Twój wybór, chcesz, to płać za jego samochód, mi by było szkoda po prostu tej kasy. Odpowiedz sobie tylko na pytanie dlaczego TY masz mieć gorsze wakacje, z powodu że ON zbiera kase na swój samochód. Nie jesteście małżeństwem, nie macie wspólnej kasy, nie mieszkacie razem, nie ma żadnego powodu by wziął sobie zwyczajnie ta kasę dla siebei na samochód. A ty widzisz powód?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#534 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#535 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie którzy chyba nie rozumieją , że nie którzy mają więcej pieniędzy i nie muszą ciągle zasuwać jak mrówki i ciągle oszczędzać , babcia ma pieniądze to daje i nie rozumiem co to kogo obchodzi . Autorka pytała o zachowanie chłopaka . Dla mnie to cwaniak , który chce po trupach osiągnąć swój cel , no i wielki egoista .
![]() |
![]() |
#536 |
Zadomowienie
|
Potwierdza się moja teoria, że im ładniejsze podpisiki i suwaczki, tym większy syf w związku.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#537 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziewczyno nie pogrążaj się juz. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#538 |
Killing me softly
|
True
![]() Mydlenie sobie oczu i tyle- co do podpisów i co do autorki wątku.
![]() |
#539 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#540 |
Zakorzenienie
|
Hmmm to ja nie rozumiem po co powstał ten wątek,jak on taki boski i najlepszy?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:30.