|
Notka |
|
Praca i biznes W tym miejscu rozmawiamy o pracy i biznesie. Jeśli szukasz pracy, planujesz ją zmienić lub prowadzisz własny biznes, to miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#511 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ile wydajecie i oszczędzacie - praca, oszczędzanie i insze plotkowanie odsłona
Ja do Casto i Leroy też nie cierpie. Wolę sklepy z aranżacją niż budowlanką
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#512 |
BAN stały
|
Dot.: Ile wydajecie i oszczędzacie - praca, oszczędzanie i insze plotkowanie odsłona
Dziewczyny ,,koniec swiata'', ale sie przyznam. Swarovski ma nowa kolekcje z moja ulubiona Hello Kitty
![]() mam pytanie. mozecie doradzic jakis dobry krem pod oczy taki średnio półkowy. moze byc ziaja czy eris, obojetna firma, tak do 50 zl. na co dzien uzywam flos lek ze swietlikiem i do zmeczonych oczu jest super, ale chcialabym cos wiecej, taki lekko przeciwzmarszczkowy. dziex. milego dnia, pozdrawiam. musze Wam to pokazac, bo az mnie trzesie, moze widzialyscie. przeciez to skandal. http://www.sfora.pl/Zobacz-luksusowe...k-g34428-29196 Zobacz luksusowe więzienie, do którego może trafić Anders Breivik-ten morderca z Norwegii, a polskie dzieci zyja w jakich warunkach ![]() Edytowane przez zip sklad Czas edycji: 2011-07-27 o 06:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#513 |
Zakorzenienie
|
zip nivea q10
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#514 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() nie wierzę, jestem zwolenniczką kary śmierci i nie wierzę, że on jej nie dostanie... ![]() ehh wiedziałam, że na tym wątku więcej wydam niż zaoszczędzę ![]() ![]() w ogóle stwierdziłam, że postaram się odkładać sobie 500zł miesięcznie na przyszłość, jakieś mieszkanie.... będę tu pisać jak mi idzie (chociaż słabo to widzę) ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#515 |
Zakorzenienie
|
Ja też postanowiłam, że od tej wypłaty zaczynam odkładać miesiecznie minimum 500 zł. Koniec z wydawaniem każdej złotówki, w koncu wakacje życia czekają w zimie, na które nie mam jeszcze ani grosza
![]() W pracy spoko, dziś się nie nudziłam ani chwili, a różnie to bywa ostatnio (za szybko pracuje jak na standardy chyba heh). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#516 |
Raczkowanie
|
miałam oszczędzać i
![]() miałam 100zł, kupiłam kilka drobiazgów(parasolka, rajstopy, bilety, trochę kosmetycznych) i zostały mi 3 złote... nawet na migawkę i krk mi nie starczyło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#517 |
Zakorzenienie
|
hehe racja Girl, musisz trochę przystopować z wydawaniem na pierdoły.
Ja sobie to obiecałam i koncem sierpnia zdam relacje, czy mi się udało ![]() ---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ---------- A tak w ogóle, to pogratulujcie mi pierwszej wypłaty ![]() Oby kolejne miesiące były tak owocne i fajne, jak ten pierwszy !!!!!!! Po raz pierwszy w życiu idę z uśmiechem na twarzy do pracy. Mam nadzieję, że się to nie zmieni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#518 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny kibicuję planom oszczędzania, to ważne żeby czuć że coś zostaje, się akumuluje, a nie wszystko ... za miskę ryżu
![]() Un_Girl, wszystko z czasem, dopiero zaczynasz! No i gratulacje I wypłaty, Pumas - jakieś świętowanie z tego tytułu się kroi? Ja, o ile pamiętam, za I wypłatę z obecnej pracy finansowałam żaluzje ![]() Ale ten czas leci. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#519 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#520 |
Zakorzenienie
|
A ja zaoszczędziłam trochę bo zdałam ten mój egzamin (pierwszy poziom)
![]() Ale już dzisiaj wydałam 2 tys. na dwójkę ![]() ![]() pumas, gratuluję bardzo i powodzenia dalej ! ![]() Ja nie lubię wydawać wszystkiego, co mam - ba, mało tego, że nie lubię to nie umiem ![]()
![]() |
#521 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A sobie również gratuluje, bo dzisiaj dostałam baaardzo wysokoą premię, takiej wielkiej jeszcze nie mialam. ale i tak wszytskie oszczednosci pójdą teraz na urlop... ![]()
Zdognie z perzporawdzomyni baniadmai nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu. Narysuj mi coś 23/6 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#522 |
Zakorzenienie
|
Hej, to się ciesz urlopem, a nie się wydatkami martwisz
![]() Ja poszalałam na Allu ostatnio i teraz postaram się trochę pooszczędzać. Ale mój niebieski galet przyszedł już a kupiłam go za bezcen, w sklepie kosztuje 200 zł i to ciężko dostać. A przyszedł w pudełeczku, z certyfikatem, jak nowy ![]() Edytowane przez anka_res Czas edycji: 2011-07-27 o 20:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#523 |
Zakorzenienie
|
to ja się staram teraz oszczędzać, nawet mi to idzie, ale ciągle mnie coś kusi
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#524 |
Zakorzenienie
|
Mnie aktualnie do oszczędzania motywuje RAV 4
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#525 |
BAN stały
|
pumas gratulacje
![]() ![]() Dziewczyny co z tym kremem pod oczy? polećcie jeszcze jakis? z gory dziekuje. do konca lipca w Sepchorze sa promocje i w zwiazku z tym mam pyt., bo nie chce w ciemno kupowac? czy mialyscie moze błyszczyk z Clinique lub jakis krem od nich? polecacie? warto? ja kiedys mialam ich podklad Superbalanced Makeup, ale jakosciowo byl jak L'oreal o tej samej nazwie, wiec szkoda kasy. za to ich program 3 kroki u mnie sie bardzo sprawdzil. pozdrawiam, do jutra. milej nocy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#526 |
Zakorzenienie
|
Krem pod oczy Clinique All About Eyes Riche jest super, ale w 50 zł go raczej nie zmieścisz.
Miałam coś takiego Eris Sin Skin, całkiem całkiem, około 50 zł (ale nie dam sobie głowy uciąć czy to nie była przecena). Z całkiem tańszych to Avonu używałam kiedyś i był OK ( seria Solutions, Moisture czy jakoś tak, taka zwykła seria). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#527 |
Konto usunięte
|
Ja z kremu pod oczy polecam vichy tylko koszt troche wyższy niż 50zł
A ja muszę się pochwalić: w tym miesiącu udało mi się dość sporo zaoszczędzić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#528 |
Raczkowanie
|
dziewczyny, gratuluję wypłat, premii i udanych oszczędności
![]() (może mi też z czasem się uda ![]() i żeby nie było, że jestem aż tak rozrzutna - oszczędności trzymam na lokatach, których jeszcze nigdy nie ruszałam, co miesiąc z konta ubywa mi trochę na fundusze... więc chyba nie jest ze mną do końca źle ![]() co do kremów pod oczy - nie używam ![]() ehh... przed snem pobuszowałam trochę w sieci i mam nowe "niezbędne mi do życia" rzeczy, które muszę mieć: parasol Burberry i sukienka/spódniczka z matrioszkami... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#529 |
BAN stały
|
dziex Dziewczyny za odp. mialam dzis do Auchana jechac, ale to kawal drogi, chyba nic z tego, bo bedzie padac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#530 |
BAN stały
|
Dziewczyny mam pytanie, czy mozna ubezpieczyc samochod np. na babcie, ktora nie ma prawa jazdy? tak zebym mogla jezdzic. dziex za odp.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#531 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z tego co wiem to, o ile babcia jest właścicielem, tak ![]() Zmasakrowana jestem, praca, potem lekcje języka, potem jeszcze tankowanie (bylam zmulona i zachowywałam się jak jakaś kretynka, aż facet mi pomagał tankować ![]() Edytowane przez anka_res Czas edycji: 2011-07-28 o 21:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#532 |
Zakorzenienie
|
Girls, ja też miałam ciężkawy dzień. Praca na full 8h pełne skupienie, zakupy w ikea, winko z przyjaciółka i tak naprawde parę minut temu sobie usiadłam i powiedzmy, że odpoczywam. Padam dziś z nóg. Dobrze, że jutro piątek.
Kupiłam pare pierdół na limonce. Zabijcie mnie.No i w ikei. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#533 |
BAN stały
|
anka_res thx
![]() bylam wczoraj w Auchanie, ale krotko, wiec nie zdarzylam ,,poszastac'' kasa i sie obkupic-jedynie cienie w Douglasie, ale macie racje, bylam na tzw. spozywce i faktycznie jest tam tanio-szczegolnie puchy dla mojego Dejzika ![]() musze tam jechac w najblizszym czasie, co do kremow pod oczy, to dobry jest Dermika ze zlotem http://www.dermika.pl/engine/index.p...41&produkt=255 o taki, ale mam jeszcze 2 z Vichy kremy na stanie, to tez je wyprobuje. Dziewczyny znowu mam problem, przyszla zona kuzyna-nie bardzo ja lubie zaprosila mnie na swoj panienski, co zrobic? jak sie wymigac? dodam, ze zaprosila mnie z dnia na dzien. jej kolezanek w ogole nie znam. na slub do nich nie ide. nie spodziewalam sie zaproszenia. isc nie chce. co zrobic? wstepnie sie zgodzilam, bo mnie zaskoczyla. co w ogole mozna kupic na taki wieczor? ja sie nie znam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#534 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem, pewnie u ubezpieczyciela?
Ja bym skłamała (że nie mogę bo robię coś tam.....wstaw odpowiedni wykręt). Tak żeby uniknąć czyichś fochów. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#535 |
BAN stały
|
anka_res dzieki, ja tak mysle zeby dac prezent i sie wykrecic, tylko co sie kupuje na taka impreze?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#536 |
Zakorzenienie
|
w krakowie znowu depresyjnie. Ja juz chce wypłate :/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#537 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ona dostała listę gości od PM i wysłała do wszystkich maila z informacją tj. godzina, składka. I one się składają 25 zł na jedzenie i picie, a oprócz tego każda przynosi drobny prezent (była jeszcze opcja składki 50 zł i wtedy miały kupić PM biżuterię) w stylu wiadomym ![]() Ja bym na Twoim miejscu albo się dogadała ze świadkową (czy inną osobą, która to organizuje) albo kupiła jakąś ładną haleczkę ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#538 |
Raczkowanie
|
właśnie wróciłam od fryzjera i stwierdziłam, że na tym nie będę oszczędzać...mogę sobie odpuścić nawet parasol od BB
![]() pierwszy raz jestem naprawdę zadowolona i nie żałuję ani grosika ![]() łodzianki - polecam salon Piotr Alexander przy Zachodniej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#539 |
BAN stały
|
TusiaeM dzieki za info., ale ja oprocz PM nie znam nikogo, nie znam jej kolezanek- i cale szczecie, a za nia nie przepadam. kupilam jej cos w Emipku i styka, na impreze nie ide, po co mam isc jak nikogo nie znam, jedyny plus jak leje, ze aura nie sprzyja zakupom, przynajmniej dla mnie. jak leje i jest brzydka pogoda, to mniej hajsu wydaje.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#540 |
Zakorzenienie
|
Ja też bym nie poszła i wymyśliła coś, jakikolwiek pretekst. A na panienski to zwykle sie kupuje jakies durnowate erotyczne gadżety.
Miałam bardzo trudny dzisiaj dzień, ale cieszę się ogromnie z weekendu, bo jest w pełni zasłużony ![]() Anka, dzięki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:22.