![]() |
#511 |
Raczkowanie
|
Dot.: dermatolog Poznań
Bardzo dobrym specjalista jest pan Cezary Chwala z lodzkiego centrum dermatologii i alergologii.
cena za wizyte - 150 - 200 zl. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#512 |
Przyczajenie
|
a może ktoś z białegostoku moze polecic jakiegos dermatologa? wybieram sie na żurawią, był tam ktos?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#513 |
Przyczajenie
|
Czy polecacie jakiegos dermatologa w Katowicach?? ale zeby przyjmowal na nfz bo mam 16 lat i nie mam pieniedzy na wizyte, tymbardziej ze moja mama nie wie o moim problemie i o tym ze zamierzam isc do dermatologa ,wiec mi nie da pieniedzy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#514 |
BAN stały
|
właśnie jakiś dobry dermatolog w krakowie ale na NFZ zna ktoś ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#515 |
Przyczajenie
|
Dot.: DOBRY DERMATOLOG - kogo polecamy?
Hej, czy mógłby mi ktoś polecić dobrego dermatologa w Toruniu? Błagam..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#516 |
Przyczajenie
|
Witam, chciałam sie zapytać czy może ktoś polecić klinikię Estederm w Warszawie (na Mokotowie)? Własnie tam chce sie wybrac i chcaiłam zasiegnac jakis informacji.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#517 |
Przyczajenie
|
![]()
cześć. mam sporo zaskornikow i na policzkach pojawiaja mi sie ropne niespodzianki. jutro mam pierwszą wizytę u dermatologa. wiem, ze nie powinnam w tym watku wlasnie o to pytac, ale potrzebuje szybkiej odpowiedzi od osob, ktore sa obeznane z dermatologami. mianowicie jak wygląda wizyta? co mam powiedzieć dr? i chyba nie powinnam się malować? prwda?
wiem pytam o glupoty, ale to moja pierwsza w zyciu wizyta i bardzo sie stresuje. Z gory dziekuje za odpowiedz ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#518 |
Przyczajenie
|
Napewno już byłaś na wizycie i nie było tak strasznie. Lekarz sam zacznie rozmowe i zacznie się pytać co jak i kiedy
![]() ![]() Duzo dermatoologów przepisuje leki w ciemno, ty trujesz organizm a i tak nie zwalczasz przyczyny... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#519 |
Zadomowienie
|
Łódź
Polecam Panią Dermatolog w Łodzi strona : www.raymed.pl ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#520 |
Zadomowienie
|
Lublin
Czy dr Lilianna Szlendak-Leszczuk przyjmuje na NFZ czy tylko prywatnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#521 | |
Raczkowanie
|
Dot.: zna ktoś dobrego dermatologa w gdańsku?
Cytat:
Z czystym sumieniem mogę polecić dr Grabiasia, nie naciąga, nie jest drogi (ostatnio płaciłam chyba 70 zł). Wizyta nie polega na wypisaniu recepty i "do widzenia". Lekarz wszystko tłumaczy, który lek ma jakie przeznaczenie, jak stosować. Moje wizyty trwały ok. pół godziny, a moim zdaniem to dość długo. Ostatnio trafiłam do innego dermatologa i mam porównanie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#522 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#523 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny! Możecie polecić jakiegoś naprawdę dobrego dermatologa w Szczecinie? Szukam osoby, która wytłumaczy, przepisze jakiś dobry preparat.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#524 |
Raczkowanie
|
Mogę polecić, jakby ktoś szukał, ale mieszkam w małym miasteczku :P Na początku stwierdziłam, że w takim małym mieście nie ma dobrych lekarzy i się tułałam po Łodzi, po Sieradzu, po Tarnowie - nawet u ponoć jednego z najlepszych dermatologów byłam, gdzieś w Warszawie. I nic
![]() W końcu załamana, poszłam do lekarza obok mojego bloku i co? Cud się stał. Po 6,5 roku nadszedł koniec mojej głębokiej depresji i skrywania się pod kapturem ![]() Ja polecam pana Styczyńskiego, który przyjmuje w Zduńskiej Woli - małej miejscowości niedaleko Łasku i Sieradza. Kurczę... to zabrzmiało prawie jak mowa motywująca :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#525 |
Raczkowanie
|
Isabells a co przepisal ci cos na poce4nie? tabletki jakies, antyperspiranty czy co??
![]() |
#526 |
Przyczajenie
|
Katowice:
Polecam doktor Gimlewicz! Miła babka która mi bardzo pomogła. Nie przepisala mi gotowych leków (chyba że antybiotyk) lecz specjalnie robione maści i płyny które szybko pomogły. Jeszcze raz polecam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#527 |
Raczkowanie
|
Szukam dermatologa dla dziecka POZNAŃ
Szukam dobrego dermatologa w Poznaniu dla mojego 2letniego synka, plissss help
![]() Przeczytałam forum, ale prawie większość wpisów dot.problemów z trądzikiem itp. a mi chodzi o uczulenie... Edytowane przez klocuszek27 Czas edycji: 2010-02-24 o 21:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#528 |
Raczkowanie
|
Edytkaaaa - y... nie? Po co mi tabletki na pocenie? :P Ja miałam problem z trądzikiem :P, a nie z potem.
klocuszek27 - wydaje mi się, że skoro ktoś tutaj chwali lekarza, że mu pomógł z trądzikiem, to z uczuleniem pewnie też pomoże. Edytowane przez Isabells Czas edycji: 2010-02-25 o 11:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#529 |
Raczkowanie
|
Kochane, Szukam dobrego dermatologa z Warszawy, wskazany z LuX medu badz z Promedisu.Pilne bo mam mega problem i musze szybko dzialac;(
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#530 |
Przyczajenie
|
stanowczo odradzam dr Joanne Misiewicz ktora przyjmuje na ul.Koszykowej w Warszawie, czekalam 3godz w poczekalni , wizyta natomiast trwala 3min,owa doktor zupelnie mnie olala,ignorowala moje pytania , zbyla mnie recepta na leki ktorych uzywam juz od 4msc i powiedziala zebym przyszla za 2msc, poczulam sie bardzo rozczarowana, tym bardziej ze na wizyte jechalam z miasta oddalonego o 200km i liczylam na jakas pomoc i porade. ODRADZAM
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#531 |
Raczkowanie
|
oki, to do niej nie pojde..w takim razie do kogo moge?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#532 |
Przyczajenie
|
Dot.: Wrocław
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#533 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#534 |
Konto usunięte
|
Polecam dr. Zakrzewskiego z IŁAWY koszt wizyty prywatnie 50zł. Ja jestem zadowolona leczę u niego trądzik, ale znajomi chodzą do niego też z innymi przypadłościami.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#535 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#536 |
Przyczajenie
|
Byłam u dr Moniki Lelonkiewicz. Polecam. Jedyna która mi pomogła. Miła i kompetentna
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#537 |
Przyczajenie
|
Polecam dr Stankiewicz-Habrat z twojdermatolog.pl w Katowicach ul. Tysiąclecia 39
www.twojdermatolog.pl Edytowane przez nova derm Czas edycji: 2010-03-25 o 11:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#538 |
BAN stały
|
Wiesz przeszlam wszystkich w Jeleniej i okolicy i tylko eksperymentowali ,zmieniali leki miałam reklamówke maści i płynów robionych i zadziałał DALACIN T z apteki już o nim pisałam tylko ze na receptę albo po znajomości ,ja mam problem z głowy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#539 |
Przyczajenie
|
Czesc wszystkim,
czytalam wasze wypowiedzi na forum w sprawie dobrego dermatologa w krakowie. polecalyscie dr B. Jasińska. Udalam sie do niej. Powiem tak. Kobieta jest konkretna, rzeczowa i widac ze zna sie na rzeczach. Zobaczyla z bliska moja cere i stwierdzila ze mam glebokie zmiany tradziku dojrzałego. Zrobila szczegolowy wywiad (powiem szczerze ze ja tez bylam dobrze przygotowana, poszlam do niej z reklamowka lekow jakie mialam od poprzedniej pani dermatrolog), powiedzialam jej co biore, czym myje twarz itp. stwierdzila ze dawka Tetralysalu (150) jaka zazywalam jest ZA MALA jak na takie zmiany na twarzy jakie ja mialam. Zwiekszyla ja do 300mg. Dodatkowo przepisala mi lek Zineryt. Chodze do Pani doktor od lutego, wprawdzie wizyta kosztuje 90 zl, ale chce miec piekna cere za wszelka cene. Tetralysal zaczal dzialac, Zineryt swietnie goi rany i zmniejsza blizny, dodatkowo zasusza pryszcze. Widze poprawe. Bylam u Pani doktor niedawno i Ona rowniez stwierdzila ze widzi poprawe. Bede kontynuowac kuracje. Powiem jeszcze ze zrobilam sobie serie badan na hormony, biochemie, morfologie, mocz... wyniki sa ok, wprawdzie mam jeden hormon za niski dlatego ginekolog przepisala mi Diane 35 (ktora mozna brac z tetralysalem). Co do tabletek hormonalnych nie jestem przekonana, wzbranialam sie przed ich braniem, ze wzgl na skutki ubocznie takie jak wahania nastrojow, rozdraznienie, mozliwosc przytycia... no ale coz. Na koniec chcialam odradzic pojscie do dr Wolanin ze Scanmedu. Bylam u niej. Zerknela na mnie, nawet nie zobaczyla z bliska moich sladow po pryszczach na podbrodku i szyi, przepisala jakis zel miejscowy. No jednym slowem OLEWKA. Pozdrawiam wszystkie kobietki borykajace sie z tym samym problemem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#540 |
Raczkowanie
|
jezeli ktos poszukuje dermatologa w Lodzi polecam prof Robak wizyta trwa u niej dlugo a nie jak u nie ktorych 5 min..przyjmuje rowniez w szpitalu na Krzemienieckiej..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:12.