|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#511 | |||
Raczkowanie
|
Dot.: Zmieniam swoje życie - czyli wychodzę na prostą po życiowym zakręcie! :-)
Cytat:
![]() Ja co prawda mam taką,ale ona mieszka w Anglii na stale wiec widzimy sie tylko jesli ona przyjedzie tutaj lub ja do niej no i oczywiscie kontakt telefoniczny,ale to nie to samo gdy była jeszcze tutaj na miejscu.. No i mam też koleżanke,która mieszka w tym bloku co i ja,ale z nią z kolei to tak nie bardzo da sie pogadac,bo wszystko dosłownie wszystko wiedza pozniej wszyscy wokolo.. ![]() I kolege ale od kilku mamy kontakt tylko telefoniczny,poznalismy sie w sanatorium kilka juz lat temu,udalo Nam sie kilka razy spotkac,co prawda mieszkamy troszke daleko od siebie,ja na podkarpaciu on na śląsku i kolejne umawiane spotkania jakos nigdy nie doszły do skutku.. Jedyną w tej chwili osobą,która jest blisko mnie jest moja młodsza siostra,po rozstaniu samym bardzo mi pomogła,chociaż chyba też nie do końca rozumiała co czuję,gdyż jest już 3 lata w swoim pierwszym poważnym związku i jest zaręczona,ale w kazdym razie pocieszała mnie bardzo.. ![]() Ja już kilka razy planowałam,że sie przeprowadze ale jakos nie mam na to odwagi.. Cytat:
A była raz taka sytuacja jak wyszlismy na spacer i ona do niego dzwoniła,to sie wkurzał,że mu przeszkadza cały czas,bo chciała przyjść na kawe,ale zeby koniecznie był bezemnie wiem ze wtedy do tego spotkania nie doszlo wogole bo sie zdenerwował ze ona nie bedzie mu mowila czy ja z nim na spotkaniu bede czy nie.. Co do pogrubionego to tak mysle ze moze cos z tego wyjść ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#512 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Z bliższą koleżanką stąd widuję się często, wczoraj właśnie u niej byłam na urodzinach. Lubię ją, rozmawiamy, ale bardzo się różnimy, prowadzi inny tryb życia i nie do końca mnie rozumie. Ona ma małe dziecko, męża, siedzi w domu. Jak się spotykamy, to prawie zawsze u niej w domu, bo siedzi z dzieckiem cały czas i nawet wyjść swobodnie na fitness nie może, tylko rozlicza się z mężem co do minut. Ja bym chętnie poszła na jakiś spacer, poszła gdzieś z nią po fitnessie, wyszła na miasto a się nie da. Na spacery, zakupy, wszędzie, chadzam sobie sama. Wcześniej mi to nie przeszkadzało, bo trochę samotnik ze mnie, ale jednak miło mieć towarzystwo, zawsze raźniej. Ze sposobów oczyszczania chyba najlepszy jest dla mnie ten, aby się tu wypisać ![]() ![]() Mam nadzieję, że nie nadwyrężam tutaj niczyjej cierpliwości ![]()
Edytowane przez Reme Czas edycji: 2011-08-22 o 17:51 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#513 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() A współlokatorzy,to sie okaze wszystko w sumie jak już troche z nimi pomieszkasz ![]() Cytat:
Czasami wizyta u psychologa może okazać się jedynym i ostatecznym wyjsciem,ale myślę,że okażesz się silną kobietą i sobie ze wszystkim poradzisz ![]() Edytowane przez ssami Czas edycji: 2011-08-22 o 17:52 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#514 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Haha dasz radę, a może żeby nie było to ja obije Twojemu a Ty mojemu ![]() ---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:51 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Tak, poinformuje Was jakby mieli jakieś dziwne hobby czy coś w tym stylu ![]()
![]() |
![]() |
#515 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#516 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A spaghetti też bym zjadła. Podzielcie się ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ---------- Cytat:
![]()
Edytowane przez Reme Czas edycji: 2011-08-22 o 18:13 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#517 | ||||||||||||
Kuźnia inspiracji
|
Znowu będzie post-rzeka, ale lubię to
![]() Cytat:
Nie ma to jak siostra ![]() Cytat:
Cytat:
Wyślijmy ją na Księżyc ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Znowu mamy coś wspólnego ![]() Cytat:
Chociaż tyle, że mogę pomóc (chociaż bajdurzę bez sensu ![]() Cytat:
Zawsze jest jakieś wyjście, trzeba tylko dobrze go poszukać ![]() Mojej cierpliwości na pewno nie, w koncu dobrze się rozumiemy z racji tej sytuacji (nawet człowiek nie czuje, jak mu się zrymuje ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Czasem lepiej, żeby wygadać się nieznanej osobie, która może być obiektywna w pewnych sytuacjach. Cytat:
2. Widywanie byłego (co samo w sobie będzie ciężkie; chyba muszę kupić sobie rękawice bokserskie). Cytat:
Cytat:
![]() |
||||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#518 | |||||
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() I tak mówiłaś, że wiele rzeczy opanowałaś, tak więc congratulations! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dobrze, że nie mam teraz dostępu do chipsów i takich innych, a mama rzadko nam coś takiego serwuje, więc jem w miarę zdrowo ![]() Ale herbata to mój nałóg i mogę ją pić cały czas, gdyby tylko produkowała się w kubku ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#519 | ||||||||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Mam nadzieję,że sobie poradzisz ze wszystkim i wrócisz do rónowagi psychicznej.. ![]() Cytat:
Edytowane przez ssami Czas edycji: 2011-08-22 o 18:52 |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#520 | ||||
Kuźnia inspiracji
|
Dziękuję, bo tylko pesymiści nie dziękują
![]() Cytat:
![]() Aaa, prawie... robi bardzo wielką różnicę. Czyli jest coś, o czym nie może z nią porozmawiać. Zapewne o Tobie... Jeżeli zobaczy, że jej zagrywki nie działają, to chyba najbardziej wytrwały nie wytrzyma ![]() Cytat:
Przepraszam, ale jestem w mocnym szoku. Ja gdy ważyłam się rano, miałam 69,2kg przy wzroście 172cm. Moim marzeniem jest 55 ale to jest 14 kg do zrzucenia. Chyba musiałabym nic nie jeść po powrocie do domu albo jeździć do miasta na rowerze (30km w jedną stronę + 3km do docelowego miejsca). To ja koniecznie muszę dać tłuszczyk, koniecznie! Cytat:
![]() Cytat:
Pewnie tak, ale i tak mam zrytą psychikę, wiec chyba nic do stracenia. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#521 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#522 | |||
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#523 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Dziewczyny, mam takie głupie pytanie ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#524 |
Raczkowanie
|
ja rak
![]() czyli niesmiały znak zodiaku;] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#525 | ||||||||
Raczkowanie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Chyba moda taka,choc ludzie sa bardzo różni i wola np powiedziec ze im zalezalo niz przyznac sie ze kochali.. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#526 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja jestem rybka ![]()
![]() |
![]() |
#527 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#528 |
Zakorzenienie
|
Ja mogłabym zrobić lasagne uwielbiamm
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Co Wy na to? ![]()
![]() |
#529 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#530 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#531 | ||||||||||||
Kuźnia inspiracji
|
Na wszystko odpowiem hurtem
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Gdyby u mnie ktoś chciał się rzucić pod samochód, to by musiał na tej drodze poczekać ze 2 h i by mu przeszło ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Najlepsza dieta to dieta 0 kalorii - czyli sama herbata bez cukru ![]() Cytat:
Może tak być, ja jednak wolę nazywać wszystko po imieniu. Cytat:
![]() Ja raczej czuję, że chyba gorszego pierdzielnika w umyśle mieć nie mogę. Cytat:
![]() Cytat:
![]() yyyy... ja mogę zrobić sałatkę z kurczakiem, tzw. gyros ![]() Cytat:
![]() Cytat:
pora nadrobić zaległości ![]() ale muszę przygłodzić się z tydzień, to mi bedzie wchodzić ![]() |
||||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#532 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() To gdzie i kiedy dziewczyny ten nasz dzień gotowania i eksperymentowania? ![]()
![]() |
![]() |
#533 |
Zadomowienie
|
Byk, dwa raki i dwie ryby (pozwoliłam sobie doliczyć tutaj siebie
![]() ![]() ![]() I powiem Wam, że po pisaniu z Wami polepszył mi się nastrój i w tej chwili nie patrzę na wszystko tak negatywnie ![]() ![]() Narobiłyście mi chętki tymi potrawami... Chętnie zjadłabym wszystko, co wymieniłyście ![]() ![]() Hmm... co by tu od siebie wymyślić... mogę upiec do kolekcji jakieś mięsko lub ryby, zrobić faszerowane papryki, cukinię lub jajka. I sushi ![]()
Edytowane przez Reme Czas edycji: 2011-08-22 o 22:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#534 |
Zakorzenienie
|
Też jesteś rybka?
![]() ![]() ![]() ![]() Ja też chciałabym zasnąć dziś szybciej a nie o 6 ![]() ![]() Ja szczerze mówiąc nigdy nie jadłam sushi ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#535 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Pewnie nikt nie znajdzie się nawet tutaj z fascynatek sushi ![]() ![]() Życzę dobrej nocy i spokojnych snów ![]()
Edytowane przez Reme Czas edycji: 2011-08-22 o 23:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#536 |
Zakorzenienie
|
Jutro przejrzę sobie horoskop i jakieś opisy znaków, zobaczymy czy u mnie się coś zgadza, dziś już nie dam rady, zaraz idę spać bo już jestem śpiąca
![]() A ja mam różnie, to zależy od wyglądu, zapachu , niekiedy mogę czegoś nowego spróbować ale np to sushi chyba nie, chyba wygląd by mnie zniechęcił ![]() ![]() Również spokojnych, miłych snów ![]() ![]()
![]() |
#537 | ||||||
Kuźnia inspiracji
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Życzę długiego i niczym nieprzerwanego snu ![]() Ja tam jakoś nie mogę spać za długo, nawet w wakacje, chyba coś mi się przestawiło. Cytat:
![]() a co do sushi - nie wiem, nie jadłam, spróbować mogę. Najwyżej zamknę oczy i zatkam nos ![]() Cytat:
A tak w ogóle pochwalcie się, gdzie mieszkacie (pewnie się okaże, że każda mieszka w innym krańcu Polski ![]() Cytat:
![]() Wolę żyć w tej błogiej nieświadomości. Cytat:
![]() ![]() Jakby wszyscy patrzyli na to, z czego to jest (np. kaszanka) to cały przemysł spożywczy by padł. Pytanie - klucz: czego byście nigdy nie zjadły (nawet gdyby ktoś Wam wpychał siłą)? Edytowane przez Inspire Czas edycji: 2011-08-23 o 08:15 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#538 | |||||||||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mielec.. Cytat:
![]() Hmm..nigdy nigdy żabek ![]() Miłego dnia Dziewczynki ![]() Edytowane przez ssami Czas edycji: 2011-08-23 o 09:44 |
|||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#539 |
Raczkowanie
|
Witam, ostatnio jestem na życiowycm zakręcie.. potrzebuje zmian na lepsze ale do rzeczy.. Od 2 lat jest w zwiazku z facetem którego kocham, jednak wydaje mi sie ze zle go traktuje..
Chciałabym tak zeby kiedy powiedział ze jest ze mnie dumny ![]() Edytowane przez caroline900 Czas edycji: 2012-04-22 o 22:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#540 | ||||||
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
![]() Też lubie makarony z różnymi dodatkami ![]() najczęstsze sosy do makaronu u mnie w domu to bolognese oczywiście, sos z papryką, tuńczykiem i cebulą, a ostatnio jadłam kombinację kurczak+pieczarki doprawione koncentratem pomidorowym. Pychotka! ![]() Gotować lubię, ale nie umiem jeszcze zbyt dobrze... Nie no, jakieś płyny muszę przyjmować, bo inaczej to długo nie pojadę na takiej diecie. Cytat:
![]() ![]() Dzisiaj mama pytała mnie, co będę robić, gdy spotkam sie z byłym... Nie bardzo wiedziałam, co odpowiedzieć, bo jeszcze nie mam pojęcia, w każdym bądź razie mozliwe są takie opcje: - unikanie jak tylko się da, - traktowanie go, jakby był powietrzem, - rozmowa typu cześć cześć i nic więcej. Jeżeli myśli, że ja będę z nim wielce dysputować, to niech zacznie szukać innego towarzysza/innej towarzyszki. Cytat:
![]() Cytat:
"Uda Ci się doprowadzić do końca ważny plan. W przyszłym tygodniu ktoś złoży Ci ciekawą propozycję". Hmmm, intrygujące jest to drugie zdanie, bo co do pierwszego to wiedziałam, że mi się uda, jestem tego wprost pewna ![]() Z tego co zerknęłam na mapkę w wiki to nie jest całkiem daleko od świętokrzyskiego, tak wiec jakby coś to Kielce welcome to! Cytat:
![]() ![]() Dziekować i wzajemnie ![]() Cytat:
![]() Cóż, nie wiem co powiedzieć, nie byłam w takiej sytuacji. Na chwilę obecną postaraj się jednak skupić na rozpoczęciu studiów i pogodzeniu ich z pracą. Nie zawiedziesz swojego Tż, jeżeli tylko nie poddasz się i będziesz dzielnie szła do przodu ![]() a co do napadów złości to po prostu kiedy czujesz, że zaraz wybuchniesz, odetchnij głęboko kilka razy i postaraj się ważyć słowa. Czasem można kilkoma słowami wyrządzić wiele krzywdy. A właściwie dlaczego chcesz mu powiedzieć te kilka słów? Czymś Cię denerwuje? Czy ta sprawa z poprzednim facetem jest już definitywnie zakonczona? Mam wrażenie, że przez to wszystko masz bardzo niską samoocenę. Nie wiem, czy to dobrze, bo stajesz się toksyczna dla swojego faceta. |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:59.