|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#511 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Samotnice ,pod każdym względem . Tu wypłaczcie wszystkie żale
Num niestety .... Ale w większości przypadków było
; ))
![]() |
#512 | |
Raczkowanie
|
Dlaczego niestety?
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#513 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
; ))
![]() |
![]() |
#514 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja się przyznam, gdy byłam w Austrii, miałam wtedy jakoś 18-19 lat i kręciłam z facetem 46 letnim ![]() ![]() Takie miłostki młodzieńcze, że tak powiem, ale było minęło ![]() ---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ---------- Cytat:
Dobrze, że to już minęło ![]() W środę wróciłam do PL, i już nie wytrzymuję w domu, ledwo parę dni minęło ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#515 |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Ieka;28730364]co do starszych to u mnie to samo
![]() ![]() ja się przyznam, gdy byłam w Austrii, miałam wtedy jakoś 18-19 lat i kręciłam z facetem 46 letnim ![]() ![]() Takie miłostki młodzieńcze, że tak powiem, ale było minęło ![]() to niezły odskok wiekowy ... Ja tam wolę o parę lat starszych , bo młodsi i w moim wieku mnie nie pociągają ![]() ; ))
![]() |
#516 |
Wtajemniczenie
|
Hej! Wiem, że wątek jest już dość rozwinięty i pewnie całkiem dobrze się już znacie (przyznaję się bez bicia, nie przeczytałam jeszcze wszystkiego, więc na razie to tylko pierwsze wrażenie), ale pomyśałam, że może jeszcze mnie przyjmiecie
![]() Kamila, 22 lata, studiuję psychologię i portugalistykę (bardzo lubię portugalski, chociaż ostatnio tracę niestety zapał; psychologii za to nie znoszę, ale na 4 roku już mi szkoda rzucić...). Zainteresowanai raczej humanistyczne, chociaż swego czasu miałam dużo sukcesów w chemii i dalej lubie co nieco o tym poczytać. Uwielbiam fado (taka muzyka portugalska ![]() ![]() A samotna jestem od zawsze - mam co prawda jedną przyjaciółkę, ale od 2 lat mieszka kilka tysięcy kilometrów od polski, więc raczej kontakt mamy słaby. Poza tym to większość rzeczy robię samotnie. No, prawie - mam super kontakt z rodziną i siostrą - za to z obcymi ludźmi - pożałuj boże. Ach, no i nigdy nie miałam żadnego faceta, ba, nawet się nie całowałam i nie byłam na randce - błagam, powiedzicie mi, że nie jestem nienormalna (bo moje "koleżanki" z uczelni ciągle mi to powtarzają). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#517 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Nie jesteś nienormalna ![]() Edytowane przez Cassie901 Czas edycji: 2011-08-13 o 17:27 Powód: . |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#518 |
Wtajemniczenie
|
Dzięki Cassie
![]() Masz świetnego demota w podpisie ![]() Ach, tak chciałam was zapytać... co robicie w wakacje? Bo mi samotnictwo generalnie nie przeszkadza poza okresem wakacji, kiedy już naprawdę potrafię przez kilkanaście dni nie wyjść z domu nawet po chleb, a tym samym nie widuję ludzi... No bo ile można oglądać filmy i czytać książki! Macie jakieś pomysły jak (w przyjemny sposób, bo nieprzyjemny typu: nauka, sprzątanie zawsze się znajdzie) zorganizować sobie czas przez te długie trzy miesiące? Bo brak zajęcia nie sprzyja mojej diecie - jak się nudzę to jem. Edytowane przez abraxas2871 Czas edycji: 2011-08-13 o 18:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#519 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() wakacje to jedyny czas kiedy nie muszę nikogo widzieć. kocham to! ![]() a co do pomysłów to brak. ![]()
![]() |
![]() |
#520 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#521 |
Wtajemniczenie
|
Ja też nie potrzebuję za dużo kontaktów, ale w wakacje to już się robi dziwne nawet dla mnie - przez 2 tyg mieszkałam sama, wyszłam z domu tylko raz (do sklepu). Dziwnie jest milczeć przez tak długi okres - trochę o siebie, no ale bez przesady.
A pracować nie bardzo mogę - moi rodzice są temu strasznie przeciwni, bo twierdzą, że "jeszcze się w życiu napracuję" i wszelkie próby przekonania ich kończą się fochem i wzbudzaniem we mnie poczucia winy. Ale właśnie zapisałam się na korki z portugalskiego, zaczynam w poniedziałek, 3 razy w tyg. Ale to znów naukaaa, bleee, mam jej wystarczająco dużo w roku akademickim. z drugiej strony - przynajmniej nie będę się nudzić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#522 |
Raczkowanie
|
Plotkara to taka Moda na Sukces dla nastolatków
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#523 |
Wtajemniczenie
|
Eee, to może być dla mnie za ambitne jak na wakacje
![]() Swoją drogą, oglądając True Blood doszłam do wniosku, że trzeba być cholernie inteligentnym człowiekiem, żeby pisać scenariusze do takich popularnych seriali... chociaż True Blood jest ewidentnie dla dorosłych, może takie "młodzieżowe" scenariusze pisze się łatwiej... Pouczę się portugesza i obejrzę chociaż jeden odcinek "Plotkary" - może mi się spodoba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#524 |
Raczkowanie
|
Żadnych istot nadludzkich nie ma
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#525 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
W ogóle to ja nigdy nie oglądałam żadnych seriali...no może kiedyś tam coś...ale w te wakacje tak mnie to True Blood wzięło, że ojoj. Cassie - a czemu przestałaś pisać? Znudziło Ci się po prostu czy uznałaś, że nie masz predyspozycji? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#526 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ; ))
![]() |
![]() |
#527 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#528 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#529 |
Wtajemniczenie
|
No właśnie Vampire Diaries oglądałam - w sumie to właśnie 2 seriale, które regularnie oglądam - VD i True Blood. Myślałam, żeby zacząć Buffy, ale podobno to wyjątkowo głupawe...
Boże, mam 22 lata a oglądam seriale o wampirach - porażka. Żeby nie było - nie jestem fanką Zmierzchu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#530 |
Zakorzenienie
|
znam o wiele starsze osoby, które oglądają te seriale.
![]() a moja mama czytała nawet Zmierzch. ![]()
![]() |
#531 |
Wtajemniczenie
|
Podobał się jej?
Ja też czytałam w okresie wielkiego szału na tą serię - chciałam wiedzieć o co taki szum... no wartośc literacką to ma to mierną, ale rozumiem czemu tak przyciągało nastolatki. W sumie to łatwiej marzyć o miłości ze Zmierzchu niż z Anny Kareniny - chociaż obie były "wielkie". |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#532 |
Raczkowanie
|
Zmierzch nie jest taki zły
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#533 |
Zakorzenienie
|
a nawet nie wiem. ale chyba tak.
![]() ja czytałam Zmierzch zanim stał się tak popularny i wtedy mi się podobał, ale jak próbowałam przeczytać to jeszcze raz to nie dałam rady. ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#534 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Jestem pewna, że to samo będę miała jak przeprowadzę się do internatu. Już nie mówiąc o dorosłym życiu...pewnie w ogóle zerwę kontakt z rodziną... Cytat:
![]() Ale jak zacznę szkołę średnią, chcę zapisać się na siłownię i pomagać w schronisku dla zwierząt. No i będę szukać pracy na weekendy. Ale zobaczymy jak to wyjdzie w praktyce ![]() Co do wampirów, to widziłam kilka odcinków serialu "Moonlight", przetłumaczone na "Pod osłoną nocy". Taki nawet fajny ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#535 | |
Zakorzenienie
|
widzę, że wątek się rozwija.
![]() Helsinka, powiedz, czy Ty się cieszysz na ten internat? czy nie będziesz tęsknić za mieszkaniem w domu? a co z Twoim tatą, jeśli mogłabym zapytać? masz z nim lepszy kontakt niż z mamą? odbiegnę troszkę od tematu ale czytałam przed chwilą wątek "wasze sny" Demi pokładam się ze śmiechu ![]() ![]() ![]() ![]() a ja siedzę w domu, wczoraj pojechałam do Sandomierza z bratem, chociaż gdzieś wyszłam bo też siedzę i albo książki albo pc, nawet nie ma z kim wyjść ![]() ---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:13 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#536 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Z tatą też nie mam dobrego kontaktu. Po prostu tylko jest i tyle...ani nie rozmawiamy, ani nic. Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#537 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#538 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Helsinko -podziwiam cię za ten internat. Ja nawet na akademik nie mogłam patrzeć - warunkiem wyjazdu na studia było to, że będę mieć tam z siostrą samodzielne mieszkanie - na szczęście moi rodzice się na to zgodzili - chociaż 2 pokoje w warszawie to spory wydatek. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#539 | ||
Zakorzenienie
|
ja mieszkałam swego czasu prawie rok w akademiku, nie wspominam tego miło
![]() ciążko znoszę nieobecność Tż-został w Niemczech, nie umiem się tu odnaleźć, czuję się taka samotna bez niego,mimo, że jestem w domu.. Ja się niestety baardzo przyzwyczajam do niektórych ludzi i gdy przychodzi się żegnać to ja ryczę w nieskończoność.Najgorsze jest to, że nie wiem co z nami będzie, teoretycznie powinniśmy się rozstać( długa historia,przez rodziców oczywiście)) ale rzeczywistość jest taka, że nie umiemy bez siebie już po prostu żyć i jest mi właśnie podwójnie ciężko. ---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez Ieka Czas edycji: 2011-08-15 o 21:41 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#540 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A co do mnie i do facetów - ja już spisałam się na straty w tej materii - w sumie żywot jako stara panna w otoczeniu dwóch czarnych kotów też nie jest zły. Bardziej już nie zdziwaczeję przecież ![]() Ale nic nie zmienia faktu, że mimo wszystko jak głupia oglądam romantyczne filmy i seriale i zazwyczaj ryczę jak bóbr w tych najbardziej ckliwych momentach (upokażające ![]() Nie chcę być wścibska i wypytywać Cię o historię z TŻ, ale napisałaś, że zaangażowani są w to rodzice - to twoje życie, nie ich - pamiętaj o tym ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:50.