|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#511 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspólne odchudzanie! Razem na pewno sobie poradzimy!
Cytat:
zawsze może się coś posypać, bez względu na to czy było duże wesele, czy małe przyjęcie, czy w miesiącu z literą r czy nie ![]() jeśli jesteś tego przeciwniczką to ok, ale nie musisz krytykować osób które chcą mieć takie wesele każdy niech robi tak jak mu pasuję i jak mu się marzy i tyle w tym temacie ![]() dzaga1989 głowa do góry kochana ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#512 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#513 | ||
Rozeznanie
|
ha ! mam podobne podejście do Twojego
![]() ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ---------- Gratuluję rezultatów ! ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ---------- Matko mam to samo z tym ,że mi się okres dziś właśnie zaczą ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#514 |
Raczkowanie
|
Odnośnie ślubów i wesel mam kobietki jedno krótkie zdanie :
każdy robi jak uważa - wszystko jest dla ludzi a zasad i reguł na dozgonną miłość niestety nie ma |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#515 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() I właśnie! |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#516 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Krytykuję podejście ludzi, którzy uważają, ze wesele powinno się zwrócić oraz ludzi, którzy myślą, że wesele jak z bajki i literka "r" zapewnią im doskonałą, dozgonną miłość ![]() Po prostu znam takie przykłady z otoczenia i to mnie śmieszy ![]() Tak jakby wesele miało znaczenie a nie to, jak wygląda związek...bajkowe wesele nie spowoduje tego, że małżonkowie będą się dozgonnie kochać ![]() ![]() Chyba źle mnei zrozumiałaś- odnośnie Ciebie nie miałam nic złego na myśli- to było nawiązanie, jak mówiłam, do przykładów z otoczenia ![]() Cytat:
![]()
"Look into my eyes You will see... You know it´s true everything I do I do it for you..." ![]() 27.05.2009r.- najszczęśliwsza kobieta na Ziemi ![]() www.radicalis.fbl.pl - strona mojego najzdolniejszego ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#517 |
Raczkowanie
|
no ale kobietki wejdźmy na temat wspólnego wspierania się w odchudzaniu ...
wieczorem ---- przyznam Wam się , że lepiej znoszę wcześniejsze kolacje , nie buszuję po lodówce ![]() wieczorem zjadam zazwyczaj : owoce lub wieśniaki , kefiry bądź jogurty.... żałuję tylko ze tak późno zmądrzałam aby tak robić [ MŻ ] zajęta jestem jak zawsze na maxa : a to obiad , sprawdzenie dzieciom lekcji , jakieś tam porządki , łóżkowe dyskusje z dziećmi----uwielbiam to ![]() moje menu wczorajsze : * I śniadanie : 3 kanapki razowe full wypas (sałata,pomidor,ser żółty,polędwica drobiowa,rzodkiewka) * II śniadanie : znów to samo * ziemniaki , mięso duszone z łopatki , groszek z marchewką w sosie własnym * jogurt + 2 x nektarynka * jabłko (małe) sport : szybki spacer 20 min , rower 3km , skakanka 220x , brzuszki 50x pozdrawiam ciepło i słonecznie |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#518 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#519 |
Raczkowanie
|
Anulka napisała :
Kumat, przecież Ty ważysz tak akurat oj, Anulka przy moim 1,58m to niestety dużo za dużo ![]() marzy mi się 48kg , ale gdybym dobiła do 49-50 też byłabym zadowolona niezmiernie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#520 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() U mnie z dietą dość dziwnie, bo rano zjadłam jajecznicę (bez tłuszczu) z ciemną bułką, potem hm... wypiłam kawę, wcisłam jakieś małe ciasteczko (bardzo małe ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#521 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny
![]() trochę mnie nie było, ale przez moją chorobę i ostatnie dni z TŻtem przed jego wyjazdem z dietą średnio, ćwiczeń też nie było, dlatego się nic nie odzywałam ![]() ale od jutra już nie ma zmiłuj i znów się biorę ostro za siebie ![]() do połowy listopada chcę ok 5kg zgubić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#522 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w ogóle, pochwalę się ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#523 |
Przyczajenie
|
Witam. Czy mogłabym się dołączyć z małą nieśmiałością??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#524 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() gratuluję ![]() ja jakoś nie mam szczęście do takich rzeczy i nigdy nic nie wygrywam ![]() witaj ![]() napisz coś więcej o sobie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#525 |
Przyczajenie
|
wzrost 165, waga 63,5, aerobic 2xtyg, od czasu do czasu kijki i rowerek, ogólnie kolacja najpoźniej do 18:00, zero słodyczy. chciałabym schudnąć 8 kg
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#526 |
Przyczajenie
|
wzrost 165, waga 63,5 2xtydz aerobic, od czasu do czasu kijki, rowerek. Ogólnie kolacja najpóźniej o 18:00, zero słodkiego. Chciałabym zrzucić 8 kg
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#527 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja też nigdy szczęścia nie miałam, ale klikałam jak głupia i się opłaciło ![]() Musimy się pilnować i to ostro;p bo ja ostatnio się psuję... ;p chociaż wczoraj waga wskazywała 59,5 ale nie wiem czy znowu jej się coś nie porobiło. Chociaż może to łażenie z ulotkami i mało jedzenia tak skutkuje? Kurcze, ostatnio ćwiczyłam w środę, a tak tylko te ulotki, po 5h łażenia nie mam siły na ćwiczenia ![]() Edytowane przez AnULka248 Czas edycji: 2011-09-30 o 23:48 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#528 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() AnULka248 chodzenie z ulotkami to też niezły trening ![]() ja ostatnio ćwiczyłam z tydzień temu ![]() ![]() na razie skupie się na jedzeniu, żeby było mało i dietetycznie, bo przez ostatnie dni było z tym kiepsko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#529 |
Zadomowienie
|
Zapraszam na mojego dietetycznego bloga
![]() http://dietetycznepoczynania.blox.pl/html Przepisy ze zdjeciami ,a ostatnio nawet ze zdjeciami podczas wykonywania., Sama wole odwiedzac takie blogi niz te bez zdjec ![]()
![]() |
#530 |
Przyczajenie
|
[QUOTE=AnULka248;29728396]Witaj
![]() ![]() ![]() no właśnie z tym spaniem to jest problem, bo chodzę spać o 2:00, po 18:00 zdarza mi się skubać słonecznik ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#531 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#532 |
Zakorzenienie
|
moje podsumowanie dnia
![]() I 2kromki ciemnego chleba domowej roboty z pastą jajeczną II 2jajka sadzone, trochę ziemniaków, sałatka (pomidor, kawałek papryki, ogórek kiszony) III placuszki otrębowe z dżemem morelowym IV 2kromki ciemnego chleba domowej roboty z serkiem topionym i pomidorem; Activia Zboża o smaku brzoskwini z musli wiem, że idealnie nie jest, ale w porównaniu do poprzednich dni to mega poprawa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#533 |
Zakorzenienie
|
Ja schudłam przez ostatni tydzień tylko 0,5 kg a TŻ ani grama
![]() Niby stosowaliśmy się do ilości kcal, które zapewniają, że będziemy chudnąć kg tygodniowo...nie wiem dlaczego tak mierny wynik, pomimo tego, że nie licząc jednego dnia- i tak spożywałam mniej kalorii niż było tam podane... Tak...domyślam się, że one trochę kłamią...ale żeby mój TŻ nie schudł ani grama? Dziwne to trochę... No i trochę się zdemotywowałam ![]()
"Look into my eyes You will see... You know it´s true everything I do I do it for you..." ![]() 27.05.2009r.- najszczęśliwsza kobieta na Ziemi ![]() www.radicalis.fbl.pl - strona mojego najzdolniejszego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#534 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#535 |
Zakorzenienie
|
Indios Bravos może być kilka powodów
![]() albo najzwyklejszy w świecie zastój, który praktycznie każdego odchudzającego się w pewnym momencie spotyka i trzeba wtedy po prostu przeczekać ![]() albo zbyt drastycznie obcięliście kalorie, organizm się buntuje i zamiast spalać to magazynuje albo dużo ćwiczycie i poszło Wam w mięśnie i na wadzę różnicy nie widać, ale w cm tak moje podsumowanie dnia I 2kromki ciemnego chleba domowej roboty z serem, pomidorem i papryką II rosół III grejpfrut IV miseczka twarogu 60min na orbitreku; brzuszki + masaż bańkami chińskimi a Wy jak tam? ![]() ostatnio jakoś strasznie cicho tutaj ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#536 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale u mnie dzisiaj podobnie: śniadanie: owsianka II śniad.: jabłko obiad: rosół kolacja: 2 kromki ciemnego pieczywa z szynką, pomidorem i kiszonym ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#537 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wymieniły się tylko u nas drugi posiłek z trzecim i owoc jaki zjadłyśmy. Na kolacje zjadłaś praktycznie to samo co ja na śniadanie. A kolacja u mnie białkowa, więc na prawdę bardzo podobnie nam to dzisiaj wypadło ![]() więc jeśli uważasz, że ja mało zjadłam to Ty również ![]() a ja się najadłam tym wszystkim ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#538 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#539 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Ja w niedzielę miałam zajecia na uczelni do późna a że cały dzień na kanapkach to chciałam zjeść na wieczór coś ciepłego. No i zjedliśmy trochę fasolki szparagowej...niby lekkie, ale jednak było dość późno. Chyba to trochę mnie obciążyło na poniedziąłkowe ważenie ![]() ![]() ![]() Ogólnie po mnie widać, że leci, ale pewnie dużo tego idzie w mięśnie. Ćwiczę sporo- jeżdżę konno 1-2 razy w tyg. (jeszcze dojeżdżam na konie rowerem ok pół godziny w jedną stronę jak jest ciepło ![]() ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#540 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny! Ostatnio się nie odzywam bo uni i korki pochłaniają mi czas. Ech...no ale za tym tęskniłam. Wczoraj się ważyłam i ważę 49,5 ale ciągle nie dostałam @
![]() ![]() Na wakacjach chyba skurczył mi się żołądek albo to ja przyzwyczaiłam go do jedzenia o regularnych porach i wyobraźcie sobie, że wczoraj o 10.30 zjadłam owsiankę, gdzieś po 14 kanapkę i dopiero o 17 w domku obiad. I tyle! ![]() Ale jutro siedzę na uni cały dzień to ugotowałam sobie ryż, wrzucę go do pojemnika i kupię sobie mały serek, poleje ryż i tak zjem ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:47.