|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#511 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 21
Dzień dobry Dziewoje
Wlazłem na wagę, aby skontrolować poziom swego ciężaru po dniach proto. I patrzę, patrzę, przecieram oczy, bo może jeszcze zaspany jestem, patrzę i nie wierzę... KILO W GÓRĘ Buziaczki i miłego dzionka P.S. Dziś lecimy ze Skarbem popatrzeć na lodóweczki i kuchenki. Trza będzie znowu jakieś raty brać. Dajcie mi sposób na to, żebym Skarba przekonał do dopisania na listę jakiegoś laptopika Pozdrawiam Kochanie
Edytowane przez moose1979 Czas edycji: 2011-08-30 o 06:58 |
|
|
|
#512 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Sreberko - jeżeli on wylazi sam to zmienia postac rzeczy. W takim razie jest po prostu egoista. Moze pomyslal sobie, że nie wiadomo co się robi na takim babskim wieczorze i obrazil się przez zazdrosc. Ja bym napisala, żeby odezwal się jak mu przejdzie to pogadacie. Obudzilam się dzisiaj z mega napuchnietymi oczami i jade jak kroliczek. Od czwartku w koncu na 7, bo na 8-16 to jakas masakra. Nie przyzwyczajona jestem. Milego dnia! ---------- Dopisano o 07:56 ---------- Poprzedni post napisano o 07:55 ---------- Ps. Emilko weź laptopa
|
|
|
|
#513 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewoje z rana. Dziś znów w pracy, więc będę się więcej odzywać.
I dziś na wadze upragniona 6 z przodu Miss Saeki jest już 6 a nie 7![]()
|
|
|
|
#514 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
tez juz mi sie maży 6 z przodu ale cos nie moge do niej dobic..dzisiaj proteinki i mam nadzieje ze wytrzymam bez warzywek... ![]() zrobilam rano do pracy sobie i Tzetowi te kurczaczki ala gyros w jajku ale dodalam do jajka troche skrobi zeby lepiej oblepil kurczaka, bardzo dobre i do tego sos czosnkowy już sie dusi..ps. Emi - laptop fajna sprawa ![]() kupilam sobie wczoraj pierwsze w zyciu wyzsze buty na obcasie... i nie umiem w nich chodzic narazie![]() milego dnia
|
||
|
|
|
#515 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
nauczysz sie szybciutko
|
||
|
|
|
#516 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Emi, nie daj się długo namawiać ![]() Cytat:
A oczy od czego? Alergia czy płacz? Cytat:
Cytat:
![]() I przepis na bigos ![]() Ja się obudziłam rano ze strasznym skurczem łydki, czyli zaczyna mi się robić to, co przy wszystkich dietach - wypłukiwanie minerałów. Muszę zacząć suplementy brać jakieś z magnezem i potasem... No i mimo @ jest -4 kg na wadze
|
|
#517 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
buty takie jak w zalaczniku...wiem powiecie, ze babcine, że pasek pogrubia noge...ale sa mega wygodne, obcas jest bardzo stabilny a ma 7cm wiec jest nadzieja, ze sie naucze w nich chodzic a chodze i tak w spodniach tylko, wiec paseczka nie widac i na nodze wygladają bardzo zgrabnie![]() Cytat:
bigos robie roznie, ale najczesciej dusze miesko z indyka (z uda obrane ze skory i tłuszczu) i do tego daje albo kielbase z fileta drobiową, albo obrane ze skory wedzone udka za spadeczki a na skorcze to glownie magnez..ja biore od poczatku diety caly czas...
Edytowane przez Kostka09 Czas edycji: 2011-08-30 o 09:53 |
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#518 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A przyprawe znalazłam nazywa się "do kuchni greckiej" i jest duzo fajniejsza niz do gyrosa ![]() a skórcze... też miewałam, brałam magnez ale juz nie biorę - miałam wrazenie, ze spowalniał chudniecie u mnie
Edytowane przez Miss Saeki Czas edycji: 2011-08-30 o 10:04 |
|
|
|
|
#519 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A butki mam podobne, tyle że na niższym obcasie (6 cm), i też tylko do spodni. Bardzo wygodne Ogólnie z obcasów najbardziej lubię kołki - stabilne i wygodne, bo na szpilkach to umieram... Cytat:
|
|
#520 | ||
|
404 Not Found
|
Przerwa na drugie śniadanko i herbatkę. Po chorobie jak się wraca do pracy, to lekko nie jest. Ale rozpisałam sobie plan pracy i jakoś leci. Zawsze jak mam dużo to sobie rozpisuję, uwielbiam skreślać załatwione sprawy.
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nadmieniam, że mamy już komputer stacjonarny i laptopa (ja też wolę laptopiki). Trzeci komputer w domu na dwie osoby? ![]() ![]() Pomyślę.
|
||
|
|
|
#521 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
1.waga zle wazy, baterie do poopy 2. albo zjadlo sie Panu cos slonego ![]() :brzyda l:---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ---------- Cytat:
|
|
#522 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() my mamy 2 laptopy w 2 osoby i mam wrazenie, że komputery w domu rzadza...
Edytowane przez Kostka09 Czas edycji: 2011-08-30 o 12:20 |
|
|
|
|
#523 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
|
|
#524 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#525 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny i chłopaki
Spadek -700g po pierwszym dniu! Kocham tą dietę! |
|
|
|
#526 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() klask i:zazdraszczam![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ---------- Pocieszenie dla Pana Losa: spadek teraz sie nie pojawil, ale trzeba cierpliwie czekac to pojawi sie z nadwiazka, az bedzie Panu zal tych straconych kg ![]()
|
|
#527 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Blair - jedno i drugie. I astma mi jeszcze ostatnio dokucza, czuje się przez to taka slaba i chora.
Kostko - ladne butki. W ogole nie babcine. |
|
|
|
#528 | |
|
404 Not Found
|
Dobre.
![]() A nie prościej nie kupować trzeciego? ![]() Cytat:
Uffff, przeżyłam pierwszy dzień w pracy po chorobie. Nawet nie było tak źle.
|
|
|
|
|
#529 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Albo stacjonarny na wszelki wypadek jakby się coś z jednym lapkiem stało ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#530 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale bezblednie dukam jak narazie 2 tydzien idzie ( od nowa;P) Wiem, ze dla nas weteranow to cholernie trudne, zwlaszcza, ze sie tak pieknie nam wiodlo. dzis mam 11 ty dzien poprawnego dukania od nowa, nic ,mnie nie powstrzyma![]() Mam obsesje- boje sie zwazyc, nie wiem ile waze- nawet balam sie wejsc na trampoline w ogrodku u mojej siostrzenicy, zeby z nia poskakac, bo zaraz wyobrazalam sobie, ze sie zarwie pode mna,bo co jak waze 100 kg?
Wzrost 176cm start maj 2010 prawie 3d, dukam stukam marzec 2011- jedyne 81 kg Moze kiedys magiczne 66 kg ![]() Uciekam przed jojo ![]() Edytowane przez d666666 Czas edycji: 2011-08-30 o 17:19 |
|
|
|
|
#531 | |
|
404 Not Found
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#532 |
|
Rozeznanie
|
uuu Wy tu wszystkie juz tak dobrze sie znacie, moje pytanko o porade zaginęło pośród plotek
6-ty dzień diety u mnie, spadek 3 kg cały czas.. czuje sie dzis lepiej, z "oszukiwaniem" 2 fazy sobie radzę jedną kromką chleba pełnoziarnistego do śniadania
|
#533 | ||
|
404 Not Found
|
No i wzięliśmy w końcu laptopa.
Te moje Kochanie ma jednak dar przekonywania.Do tego kuchenkę z piekarnikiem i duuużą, fajną lodówkę. Nawet jak nie będziemy mieli co jeść, to będziemy mieli gdzie schłodzić i zmrozić to nic, a później upiec. ![]() Ale się cieszę! Wreszcie zjemy sernik nie z mikrofali i kurczaczki z piekarnika. Dawajcie mi tu szybko wszystkie super przepisy z piekarnika. ![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ---------- Cytat:
![]() Jak Cię bolą nerki to rzeczywiście lepiej nie ryzykować. Z przepisów korzystaj jak najbardziej, III faza to nic innego jak zasady zdrowego odżywiania. A jak tam w ogóle? Boli jeszcze? Może przejdzie, może to tylko szok dla organizmu na początku? |
||
|
|
|
#534 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ahhh dziękuję za odpowiedź, o to mi chodziło hihi dziś jest lepiej, nie chodzi mi o podjadanie tylko właśnie zmniejszenie tego "szoku" jak to ładnie nazwałaś. Nie zależy mi na schudnięciu szybkim tylko zdrowym ale mimo wszystko nie chcę żadnego jojo więc zostaję dukanową oszukistką.. Tak więc na ten tydzień postanowiłam, że minimalnie będę tą kromeczką z rana uzupełniać węglowodany, a od przyszłego tygodnia całkiem wbijam w zasady III fazy. P.S. Jakiego laptopa kupiliście ? Też jestem na kupnie, ale jestem niezdecydowana/nie znam się i mój Ukochany ma straszny śmiech ze mnie jak mam wybrać takowy sprzęt w sklepie i wychodzimy z niczym
|
|
#535 | |
|
404 Not Found
|
Cytat:
![]() Laptop to acer aspire 5750G. Nie wiem, nie znam się. Wygląda ładnie. ![]() Parametry też ma dobre, ale to TŻ wybierał (pracował kiedyś w Euro RTV), także żadnego chłamu by nie wziął.
|
|
|
|
|
#536 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#537 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie!!
Od wczoraj zaczęłam DUKANA. To mój drugi raz.... Pierwszym razem straciłam 6 kg, musiałam zrezygnować... byłam w ciąży. Teraz córeczka ma 10 miesięcy i stwierdziłam, ze trzeba do Was powrócić. Mam nadzieję, że mnie przyjmiecie!! PS. Po 1 dniu PP -1,8 kg OBY TAK DALEJ
|
#538 | |
|
404 Not Found
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#539 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry Dziewczynki
![]() Chciałem poinformować, że waga stoi, jak zaklęta. Ale, ponieważ piszę tą informację z mojego nowiusieńkiego ustrojstwa, które trzymam na kolankach, to nawet jakoś się martwię ![]() No i w piątek jeszcze ta lodówka i piekarniczek ![]() Ale będzie licznik od prądu wariował ![]() BUZIOOOLLLEEEE... Aaaa... i zamówiłem szczurki. Dwie samiczki ![]() Może takie będą
|
|
|
|
#540 | |
|
Zakorzenienie
|
hello
Cytat:
ja tez polecam Della (tzet ma) a ze swojej strony Sony ale marzę o Applu...![]() sliczne szczurki też mialam ale w czasach szkolnych nazywała się PAjda przychodziła jak sie ją wołało, kochana byłamoja waga tez stoi jak zaklęta ale dukam grzecznie jak zgrzesze to warzywami w P czasem nie daje radydzisiaj wzorowe P na obiad ryba w jajku, na kolacje makrela, na sniadanie owsianka a pomiedzy cos wymyślę..milego dnia |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:21.

Miss Saeki jest już 6 a nie 7
tez juz mi sie maży 6 z przodu ale cos nie moge do niej dobic..
i do tego sos czosnkowy
i nie umiem w nich chodzic narazie

klask i:zazdraszczam
dziś przepaskudnie bolą mnie nerki, szkoda, bo to 5dzień diety i 3 kg mniej 
ale dukam grzecznie jak zgrzesze to warzywami w P czasem nie daje rady