![]() |
#511 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie listopad-grudzien 2011
Cytat:
Moi dzis dostana zupke z soczewica i marchewka, wlasnie sie gotuje A my sie zbieramy na rehabilitacje
![]() |
#512 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Glam a karmiaca moze brac takie rzeczy??Usciski i glowa do gory ![]() ![]() Wygonic mnie stad!!Piatek,musze popsrzatac!! Oliveira jak juz pisala Dalia musisz troszke poczekac,bo mialysmy juz troche nieprzyjemnych sytuacji z klubem,wiec tak od razu nie zapraszamy.Mamy nadzieje,ze rozumiesz ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#513 |
Wtajemniczenie
|
nika ja wczoraj w sokowirowce wycisnelam jedno jablko i dalam jej ten miazsz mocxony w soku zjadla z 5 moze 7lyzeczek.a soczku moze 15ml z woda wypila ale jak na nia to sukces.Glam dobrze ze dalas znak zycia.albo ja zmarzluch jjestem albo u Was tak goraco.ja w domu mala ubiram w body na ramiaczka i bluzeczke do tego leginsy i skarpetki albo body na dlugi tylko i jw.a na dwor skarpetki frotte do tego jakies spodnie na wierzch czapeczka cienka bluza lub sweterk cienki i bluza polar i kocyk ewentualnie.
---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ---------- dzis oddalabym krolestwo za cala godzine snu.mala tak mi dala w nocy popalic tzn bolul jakiegokolwiek brak goraczki tez nie tylko sie wiercila moze brzuch bo o 3obudzil mnie zapach siwezo zrobionej kupy ![]()
Nasza cudowna Zosia jest z Nami od 12.12.2011 ![]() ![]() ![]() Edytowane przez fatal21 Czas edycji: 2012-04-27 o 12:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#514 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Czekam aż Jaś się obudzi i zmykam na spacer. Mojego krasnala ubiorę w body długi i bluzę, + spodnie i skarpetki. Do tego wezme kocyk gdyby zasnął mi a będziemy w cieniu to go przykryję. Dziewczyny mam pytanie (pewnie już nie raz tutaj padało) ![]() Jaki macie krem z filtrem dla maluszka i czy już go smarujecie? Nadal szukam spacerówki, może dopiszemy na początek do listy jakie macie spacerówki (no chyba, że ktoś ma z wózka 3 w 1). |
||
![]() ![]() |
![]() |
#515 |
Wtajemniczenie
|
Moja niunia dostała troszkę marchewki, ale po minie widziałam, że jej nie smakuje..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#516 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() ja chce zaczac rozszerzac za jakis tydzien bo teraz wyjezdzam na tydzien i nie chce mi sie bawic w sloiczki, soczki itd. a na noc chce malej dawac mm takie Na Dobranoc Hippa albo Nan, z kaszkami troche poczekam starszaka karmiłam do roku, ale teraz nie wiem czy dam rade ![]() chyba sie starzeję ![]()
![]() |
#517 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja mam krem Lirene kids (taki babcia wnusi kupiła). Jak widze , że za oknem słoneczko świeci to już go stosuję ![]() Ja spacerówkę dodatkowo nie kupuję, mam wózek 2w1. Ale nadal nie wiem, kiedy przesiadkę robić na spacerówkę - jak dzidzia już siedzieć będzie sama, czy mam sugerować się pogodą? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#518 |
Zadomowienie
|
![]()
ide sie szykowac bo na 10:40 do przychodni - ciekawe czy uda mi sie mała zwazyc przy okazji
i chyba od razu zaliczymy spacerek, bo pogoda cudo ![]()
#519 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
kurde mysze leciec na spacer |
||
![]() ![]() |
![]() |
#520 |
Zakorzenienie
|
My mamy Nivea faktor 30. Smaruję Miśka już dosyć długo a i tak mordkę już ma opaloną
![]() Co do 2 krotności wagi od porodu, przekroczylismy już o 1750 ![]() Ale mnie ciekawi co za nowości podadzą w DDTVN aby maluszek przespał nockę .... |
![]() ![]() |
![]() |
#521 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Według mnie: 1. Kiedy dzidzia już nie chce leżeć na płasko, tylko chce coś widzieć, a nie masz możliwości w gondoli podnieść oparcia. 2. Jeśli w spacerówce masz możliwość obniżenia oparcia do leżącego. Z tego co słyszała, nie powinno się dzieci sadzać (za długo ![]() My, gdy Jasiu nie śpi i marudzi to mu trochę podnoszę oparcie w gondolce, aby coś widział, natomiast gdy zasypia, to kładę na płasko. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#522 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#523 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() ja własnie czekam az mi spacerowke przysla z serwisu - kupilam nową i od razu wyszla jakas wada produkcyjna ![]() ![]()
![]() |
#524 |
Wtajemniczenie
|
ja zmienilam na spacerowke,bo gondola robila sie ciasna i w marcu mielismy bardzo cieplo i mala sie pocila.A taki byl w niej minus,ze buda albo byla rozlozona albo zlozona,nie bylo regulacji stopniowej i na sloncu nie moglam jej przeciez otworzyc,bo u nas tez maly wampirek
![]() Nie podnosze jej oparcia,bo ona nie lubi ![]() ![]() Ja mam wozek 2 w 1,ale mamy tez quinny zapp na pozniej (na razie na stelazu jezdzi maxi cosi) |
![]() ![]() |
![]() |
#525 |
Zakorzenienie
|
My w spacerówce jeździmy już dobre 3 tyg.
Michał siedzi, ale nie tak "sztywno" lekko po skosie, a jak uśnie obniżam go żeby leżał. W gondoli było mu już bardzo gorąco i rwał się do siadania. Więc dotał eksmisje ![]() Ale specjalista się nagadała, nie ma co ... ![]() O 11 jemy zupkę, ale dam dzisiaj przez butle, po wczorajszym szaleństwie Michałka .... i jedziemy na zakupki ![]() A później jedziemy do tż na wieś. Więc będziemy dopiero wieczorkiem :rycze: U nas 20 st w cieniu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#526 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
na która mam być ? ;> sasasasasasa |
|
![]() ![]() |
![]() |
#527 |
Wtajemniczenie
|
Oliveira tez mam 6-cio latka
![]() ---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ---------- jade z Toba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#528 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja nad spacerówką mysle, a kremik mam z DAXa za 13 zł z faktorem 30 i juz smaruje... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#529 |
Wtajemniczenie
|
drzemke przedpoludniowa ucinacie,czy co :P
|
![]() ![]() |
![]() |
#530 | |
Zakorzenienie
|
![]() tz dzisiaj zaspal do pracy przez mlodego. Obudzil sie, patrzy ze Filip spi to stwierdzil, ze jeszcze wczesnie, a tu juz 8:00 byla ![]() ![]() dobrze mu tak, bo mnie wkurzyl wczoraj ![]() zupka z ryzem i kurczak sie pyrkaja na gazie, az mi slinka cieknie, mam nadzieje, ze mlody tez nie pogardzi ![]() Cytat:
![]() ![]() nikaa spodnie i bodziak albo bluzka, albo sam bodziak na dlugi i skarpetki, bo w tym mieszkaniu jest goraco po poludniu przez slonce ---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ---------- pokszyfko ![]() ![]() elfie z tymi wyjsciami na dwor to teraz masakra, niby cieplo, a czasem jak zawieje to zimno i wez i ubierz. Ja przed wyjsciem na spacer dzwonie do tzta i pytam jak jest, ale biore kocyk zawsze i cos cieplejszego. Dzisiaj zaloze spodnie, skarpetki grubsze, body na krotki i bluze, cienka czapka i wsio ---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ---------- princ szacun, ''zakopywanie toporu'' to ostatnia rzecz o ktorej mysle o 6:00 rano ![]() ---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ---------- ja mam probki Linomag Sun 30, ale strasznie sie rozprowadza, jak wysmaruje musze cos innego kupic. Widzialam baby dream 50+ ale to chyba juz przesada na zwykly spacer, moze na plaze to tak |
|
![]() ![]() |
![]() |
#531 |
Zadomowienie
|
![]()
my na chwilke wpadlismy do domku - potem napiszę co i jak z waga małej - zaraz znowu wypad na dworek (aha! moj starszak od dwóch tyg przymusowo w domu, bo załapał odoskrzelowe zapalenie płuc - juz jest ok, ale ten tydzień tez mu odpusciłam z przedszkolem)
a czy któras z Was nosi swoje małe w chuście? własnie widzialam jedna zachustowana mamuske i sobie przypomniałam, że tez mam na stanie chuste i sie zastanawiam czy małej nie zafundowac takiej wycieczki dzisiaj - po raz pierwszy notabene ![]() ![]() ![]() mój jest z lipca ![]()
#532 |
Zadomowienie
|
omg dopiero odzyskałam neta!!! zdałam sobie sprawe własnie ze jestem od was uzalezniona
![]() ![]() ok nadrabiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#533 | ||
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ---------- Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#534 |
Zadomowienie
|
zrobiły mi niespodziewajkę...mama i dwie siostry...nazwały mój domowy dres piżamą pfff, ale wybaczam, bo przywiozły ze sobą lody
![]() które popiłam kubkiem meliski... popełniłam też ciasto właśnie biszkopt dochodzi, kokosy się już gotują, będzie bounty ![]() i co jeszcze... muszę zamontować w uchylnych oknach siatki na owady, bo te muchy zaczynają mnie iście wku. ![]() macie jakies plany majówkowe? |
![]() ![]() |
![]() |
#535 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
zasneła!!!! ![]() ---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ---------- ja jade do Karpacza do szpitala/sanatorium (CPiA) - trochę odpocząć chciałam, ale z bejbikami chyba mi to nie grozi ![]() ---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ---------- w przychodni zwazyłam Bianke - 6660 g/21 tydz jest minimalnie poniżej 50 centyla ![]() jej brat w tym samym wieku ważyl wiecej, bo 6720 g i był, tak jak do tej pory zresztą niezmiennie, na 25 centylu - nie wiem dlaczego te centyle tak inaczej wypadaja w zalezosci od płci ![]()
![]() |
#536 |
Raczkowanie
|
Witam ja dzisiaj na ogródek idę dzielnie pomagać w sianiu trawy. Głownie wsparciem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#537 |
Raczkowanie
|
Witam
![]() JA siedze w pracy i nie mogę sie doczekać końca dniówki - bo jak dobrze pójdzie to jeszcze tylko w poniedziałek do pracy a potem calutki tydzień wolnego ![]() W ogóle strasznie mi sie zaczęło przed chwilą w głowie kręcić - normalnie jakbym z karuzeli zeszła ![]() Aha, no i ja też jestem ciekawa jakich kremów używacie do maluszkowych buziek ![]() ![]() Miłego dnia ![]()
#538 |
Zadomowienie
|
![]()
Ja na razie uzywam Nivea "na każda pogode" i tak buzki jej centralnie na slonce nie wystawiam - a jak już sie rozpogodzi na dobre to kupie chyba Nivea, ten dla dzieci z filtrem (u starszego sie sprawdzal)
"Człowiek rodzi się z zaciśniętymi piąstkami, jakby chciał powiedzieć: cały świat jest mój. A umiera z otwartymi ramionami, jakby mówił: popatrzcie, niczego ze sobą nie zabieram" Edytowane przez Oliveira79 Czas edycji: 2012-04-27 o 12:12 Powód: foto |
![]() ![]() |
![]() |
#539 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() lece wstawić wodę ![]() Cytat:
tez uzależniona jestem ![]() ![]() my po 3h spacerze, pogoda piękna, młodego w końcu ubrałam w body krótki rękaw+rozpieta bluza, spodnie, sparpetki,adidaski ale nie lubię takiej pogody bo jak zawieje wiatr to zimno i łatwo coś złapać a jak słońce to upał ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#540 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ---------- Cytat:
![]() ![]() no moj tez nozki spina ![]() ---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ---------- Cytat:
![]() doczytalam o spinaniu co odpisalas Elfikowi ![]() ---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ---------- Glamus ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ---------- Cytat:
![]() ja mam teraz 24,5 ![]() ---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ---------- Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:20.