![]() |
#511 |
Raczkowanie
|
Dot.: Rozłąka z ukochanym - 2012
Rareza, faceci chyba pojmują miłość i poczucie bezpieczeństwa w związku w ten sposób
![]() ![]() ![]() ![]() Witamy nowe Dziewczyny ![]() Kochane, napiszcie coś o sobie i swoim rozłąkowaniu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#512 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#513 |
Rozeznanie
|
To niech się nie zdziwi jak od pewnego pięknego dnia to ja zacznę mieć go w czterech literach już na dobre
![]() Witajcie Dziewczyny, pewnie że możecie dołączyć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#514 |
Zadomowienie
|
oooo mój ma to samo!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ale teraz się może zdziwić bo mam mega fajnego kolegę na kursie ![]() Karolka, hej ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#515 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:41 ---------- Poprzedni post napisano o 00:41 ---------- ![]()
![]() |
![]() |
#516 |
Zadomowienie
|
Rareza, pierwszy dzień na studiach dzisiaj miałaś?
![]() jak tam Dziewczęta u was? ja odpuszczam ten dzisiejszy kurs z niemca.. nie dam rady i jestem taka wściekła na siebie! przebimbałam weekend cały! niech mnie ktoś kopnie w cztery litery bo naprawdę zawalę studia, kurs, związek i wszystko ![]() dobra. wrzucam listę rzeczy do zrobienia a wieczorem rachunek sumienia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#517 |
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczyny
![]() Witam nowe osoby ![]() Dawno nie pisałam, ale raz ze nie miałam weny a dwa czasu za bardzo. Tak ogólnie to faceci tak mają. Tęsknią ale ne chcą tego okazywać. Poza tym dla nich to oczywiste, ze my to wiemy i przecież nie muszą tego okazywać. No i skoro sami nie potrzebują tyle kontaktu to pewnie i my też ![]() Mój Tż dla odmiany zmienił się.. Zaczął być.... Zazdrosny... Przez całe 5 lat nie był ani razu a teraz mi takie akcje robi... A co lepsze to raz sie na mnie obraził bo podpuściłam go żeby przyznał się że jest zazdrosny - no bo jak to facet ma się do takich rzeczy przyznawać? ![]() Poza tym to u nas nie wiadomo kiedy Tż przyjedzie. Dołożyli im roboty i jak się nie wyrobią to zjeżdżają z końcem października, ale wtedy do końca roku nie ma wyjazdów i Tż będzie siedział w domu najprawdopodobniej :/ A to nie dobrze finansowo... A jeśli się wyrobią to mają następny kontrakt i jeśli ubłągają majstra to przyjadą na kilka dni a jak nie to dopiero na święta... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#518 |
Raczkowanie
|
Pia Gizela, Kochana, naprawdę masz tak duży problem z 'braniem' się za rzeczy, które trzeba robić?
![]() ![]() ![]() Ja za niecałą godzinę mam rozpoczęcie roku, jestem bardzo podekscytowana tymi studiami, mam nadzieję, że to już ostateczny wybór, hihi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#519 |
Zadomowienie
|
Cantarka, chyba strach przed niepowodzeniem i ciągłe powtarzanie ojca że i tak do niczego się nie nadaję
![]() ![]() ueeeh. a Ty, Kochana, jakie studia zaczynasz? Edytowane przez Pia Gizela Czas edycji: 2012-10-01 o 12:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#520 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój Tż zaskakująco dużo mówi o tym jak się czuje w związku z tym, że jestem trochę dalej. Ogólnie to krótko jesteśmy razem, bo mimo że znamy się 7 lat (chodziliśmy do jednej klasy w gimnazjum) to 'poznaliśmy się na nowo' w maju ![]()
![]() |
![]() |
#521 |
Raczkowanie
|
Karolka, ale Ci zazdroszczę, mój nie mówi o tym nic, chyba, że go zapytam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#522 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() czyli u Was ciągła niepewność, mój TŻ też jeszcze nie wie kiedy wróci ale najpewniej pod koniec tego miesiąca, w sumie...całkiem niedużo czasu zostało.. Dziewczyny, ostatnio stwierdziłam, że..tworzę toksyczną atmosferę w związku ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#523 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#524 |
Zadomowienie
|
Ja też taką tworzę ale mam powód. I zobaczę co mi dzisiaj napisze, nie wykluczam rozstania
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#525 |
Raczkowanie
|
Pia Gizela, psychologia
![]() Co się dzieje, że wspominasz o rozstaniu? Coś poważnego, czy sprzeczka, tak jak ostatnio, a po prostu 'kobieco' niepotrzebnie panikujesz, hm? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#526 |
Zadomowienie
|
raczej sprawy z przeszłości i brak zaufania na który sobie sam zasłużył.
ale wiecie jak to jest. to wraca jak bumerang. eh ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#527 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też nie....
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#528 |
Raczkowanie
|
Wraca, wraca, zwłaszcza jak jest się wrażliwą kobietą i ma w sobie dużo złości. Sama nawet nie umiem sobie takiej sytuacji wyobrazić, tzn swojej reakcji i zachowania po wszystkim.
Wiecie co? W nowym miejscu jest mi jeszcze bardziej samotniej. Mieszkam na stancji (same centrum, wszędzie na piechotę), a bardzo chciałam mieszkanie studenckie - teraz nie mam nawet do kogo ust otworzyć za bardzo ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#529 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak dobrze pójdzie to zobaczymy się w sobotę, ale to bardzo niepewne jest. Ewentualnie za dwa tygodnie dopiero. Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#530 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I pamiętaj, że masz nas, zawsze jest gdzie się wygadać ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#531 |
Raczkowanie
|
Karolka, Katowice
![]() ![]() confused, w tym roku raczej nie, chyba, że trafi się coś równie dogodnego - mam wszędzie (włączając w to szkołę tańca, akademię jogi i dworzec) dosłownie parę minut drogi piechotą, więc oszczędzam na czasie i pieniądzach ![]() ![]() Edytowane przez cantara_007 Czas edycji: 2012-10-01 o 16:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#532 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() No właśnie się dowiedziałam, że jutro do mojego Tż wysyłają ekipe następną w któej jest chrzestny mojego synka więc coś może się wyklaruje. Tym bardziej, ze facet szybko zrobi pożądek żeby były zjazdy. Więc może coś się uda żeby do świąt nie trzeba było czekać ![]() I nie mów że tworzysz taką atmosfere.. Poprostu tęsknisz, i to jest taka reakcja na to wydaje mi się. Jesteś gdzieś w głębi duszy zła na niego ze wyjechał . Nied denerwuj się ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#533 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czy to ten facet? Teraz nie mam wątpliwości, że tak, to on, ale gdy zmienia mi się nastrój sama nie wiem czy jakikolwiek facet jest w stanie być na moją miarę, której tak w zasadzie chyba nie ma, bo jestem skrajnie zmienna i czepialska. A co do tego, że związek na odległość mi nie służy..to chyba masz rację. Już wczoraj napisałam do TŻ, że jak tylko przyjedzie musimy coś wspólnie postanowić, czy jesteśmy razem i zmieniamy coś, czy jednak nasze drogi się rozchodzą. Bo spotykać się raz na 3-4 miesiące? Ja tak nie potrafię.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#534 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powodzenia ![]()
![]() |
![]() |
#535 |
Rozeznanie
|
Też czuję się teraz straaasznie samotna. Chyba jeszcze nigdy tak się nie czułam. Nigdy przenigdy.
---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ---------- Dobra, ogarniam się ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#536 |
Zadomowienie
|
Rareza, Gdańsk to piękne miasto. skołujesz nocleg to w zamian zapewnię weekend pełen wrażeń.
![]() aktualizacja! ogarnąć siebie ![]() małe zakupy kosmetyczno - pepcowe ![]() pozmywać gary ![]() wywalić śmieci ![]() dokończyć podrozdział ![]() napisać rozdział ![]() paznokcie ![]() Edytowane przez Pia Gizela Czas edycji: 2012-10-01 o 22:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#537 |
Raczkowanie
|
Pia Gizela, brawo, Kochana!
![]() ![]() Rareza, ja dzisiaj byłam na jodze i tańcu brzucha, później entuzjastycznie opowiedziałam o wszystkim Mojemu i już mi przeszło ![]() Nie możemy się nad sobą użalać, trzeba zacisnąć zęby jak jest samotnie, jak zakupy są za ciężkie, jak nie ma z kim porozmawiać tu i teraz. To nas uczyni naprawdę silnymi kobietami, wiecie? ![]() U mnie też dwa lata, tak w ogóle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#538 |
Zakorzenienie
|
Hej, jakby co to ja też żyję
![]() Byłam u TŻta i sobie oczywiście w prezencie na dzień chłopaka skręcił nogę i teraz ma gips. Echh ogólnie wszystko jest ostatnio na nie, jakoś brak mi sił do związku na odległość itp. Najbardziej to bym chciała, żeby mój TŻ wziął dziekankę i wrócił na rok na Pomorze, do mnie. Wiem, głupie, naiwne itp. i to się nigdy nie wydarzy. Nawet jakby TŻ tak chciał zrobić przeze mnie, to ja nigdy na to nie pozwolę. Ogólnie muszę przestać s.rać żarem. To tylko 7 miesięcy, a ja sieję panikę leśną, jakby wyjechał na 10 lat. Po prostu jakoś ostatnio nic nam się nie układa, chcemy być szczęśliwi, chcemy być razem, a los jest złośliwy. I weź coś człowieku poradź. Dobranoc dziołchy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#539 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oj, chyba u większości z nas coś ostatnio gorszy czas i w związku i w życiu... ![]() ![]() Pia Gizela, zgadzam się, Gdańsk jest wspaniały, mówi to pomorzanka ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#540 |
Zakorzenienie
|
Ostatnio mialam duzo spraw na glowie, przeprowadzka, nie mialam neta na stancji i to dlatego. Przepraszam, obiecuje poprawe
![]() A TZ skrecil noge, bo tradycyjnie nie patrzy pod nogi. Przechodzilismy przez ulice i byla taka koleina- ja przeszlam normalnie, on oczywiscie jakos krzywo noge postawil i nieszczescie gotowe. Juz nauczyl sie upadac tak, zeby amortyzowac noge, bo jakby upadl tak jak lecial, to juz by trzeba bylo pogotowie wzywac, a tak to dal rade dokustykac na SOR. Masakra jednym slowem, to juz nie pierwsza taka sytuacja. Ostatnio skrecil noge na dworcu PKP, a jeszcze kiedys w Rynku w Krakowie ![]() No wlasnie tak czytam i widze, ze sie niedobrze dzieje ![]() ![]() Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2012-10-02 o 09:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:01.