![]() |
#511 |
Przyczajenie
|
Nigdy nie miała orgazmu
Drogie Panie.
Jestem z dziewczyną od dłużego czasu ona 26 ja troszkę więcej i problem jest następujący ona nigdy nie miała, jakiegokolwiek orgazmu juz nie wspomnę o orgazmie pochwowym. Z tego, co mi mówiła nie masturbuję się, bo jak ona to twierdzi w ogóle jej to nie sprawia przyjemności teraz wyobraźcie sobie jak wygląda nasza gra wstępną albo jej brak jak ona nie lubi znaczy jej to nie podnieca jak się ją tam dotyka. Ona sama twierdzi, ze lubi sam sex, ale zazwyczaj długo on nie trwa i podczas seksu każę kończyć, co jest strasznie irytujące. Pierwszy raz spotkałem sie z takim czymś wszystkie moje poprzednie dziewczyny uwielbiały grę wstępną, a orgazm łechtaczkowy osiągały po parę minutach. Chciałbym mojej dziewczynie jakoś pomóc w osiągnięciu tego pierwszego orgazmu zapomniałem dodać, ze ona choruję na nadczynność tarczycy. Drodzy forumowicze może spotkaliście się kiedyś z takim przypadkiem albo po prostu doradźcie mi coś bo mi juz pomysłów brak |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#512 |
Raczkowanie
|
Dot.: Nigdy nie miała orgazmu
mi przychodzi tylko na myśl jedno: prawdopodobnie jest aseksualna..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#513 |
Raczkowanie
|
Primo - bierze jakies hormony z okazji leczenia sie? Secundo - Ty kazesz konczyc, czy ona..? Bo nie calkiem wiem, czy dobrze napisales.
A lubi sie tulic/calowac poza seksem? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#514 |
Raczkowanie
|
Nie kręci ją masturbacja?
Nie lubi jak ją `tam` dotykasz? Jeśli dziewczyna nie lubi tego typu pieszczot może spróbuj coś innego... Pogadaj z nią np o seksie analnym lub o dodatkach typu kajdanki wibratory ... Nie naciskaj, jak nie bedzie chciała trudno.. Może faktycznie faceci ją nie kręcą.. Ale jeżeli twierdzi że sam seks lubi to może z `minetą` jej się coś źle kojarzy... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#515 |
Przyczajenie
|
Bierze tabletki Anty. To ona każe mi kończyć po jakimś czasie trwania stosunku. Raczej nie należy do dziewczyn, które lubią się całować i tulić. Nie lubi jak ja ją tam dotykam. O seksie analnym nie ma mowy już wiele razy z nią na ten temat rozmawiałem. Minetki nie lubi twierdzi, że nic nie czuję, że bardziej jej się chcę śmiać. Jednak twierdzi, że lubi sex ale ten brak orgazmu ;(
Edytowane przez przemekN Czas edycji: 2013-07-10 o 17:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#516 |
Raczkowanie
|
Tabletki anty moga obnizac libido, z tego co wiem. Natomiast jesli nie lubi sie przytulac, calowac, a i seks skraca... Cos mi nie pasuje. Aczkolwiek moze po prostu nie lubic pieszczot oralnych, to calkiem normalne.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#517 |
Przyczajenie
|
Do tego moja dziewczyna choruje na nadczynność tarczycy, co może wpłynąć na jej libido. No, ale pomijam już to, że nie lubi seksu oralnego, ale ten brak orgazmu mnie dobija czuję się przez to niespełniony
Edytowane przez przemekN Czas edycji: 2013-07-10 o 18:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#518 |
Raczkowanie
|
Autorze - dziewczyna w ogole nie ma orgazmu. To nie Twoja wina, sama z soba tez nie ma. Niektore kobiety maja z tym bardzo dlugo problem, ona tez moze tego nigdy nie osiagnac, albo zajmie jej to duzo czasu. Nie przejmuj sie tym tak bardzo, jesli lubi seks to mozliwe, ze orgazm jest dla niej naprawde dalekorzedny.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#519 |
Przyczajenie
|
![]()
Cześć dziewczyny, jest już podobny wątek, ale nie znalazłam tam żadnej porady, która mogłaby mnie w jakikolwiek sposób pomóc, więc zakładam nowy wątek.
Mam problemy z dojściem, mój facet fantastycznie pieści mnie jezykiem oraz palcami, jest mi naprawdę cudownie i myślę, że zaraz dojdę, a tu nic. Naprawdę próbowaliśmy bardzo długie pieszczoty i jeszcze ani razu nie doszłam. Kochalismy sie na kowbojkę oraz klasycznie, przy klasycznym seksie wchodzi do połowy, ponieważ odczuwam straszny ból, jak przy zrywaniu błony, nie możemy się kochać w tej pozycji. Natomiast w pozycji na kowbojkę nie czuje przyjemności, także nie mogę dojść. Jesteśmy razem już prawie pół roku i nici. Zaczynam się naprawdę martwić, to jest krępujący problem i nie wiem co mam robić. Proszę o poważne odpowiedzi, proszę nie hejtować, ponieważ to dla mnie naprawdę poważny kłopot. Pozdrawiam
![]() |
#520 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Problemy w łóżku.
Cytat:
Jak długo uprawiasz seks? Czy kiedykolwiek miałaś orgazm (choćby podczas masturbacji)? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#521 |
Przyczajenie
|
Jeśli chodzi o seks, to tak. To jest pierwszy partner, hmm uprawiam niby od 4 miesiecy, ale to tak kilka razy tylko. Miałam wiele razy, ale nigdy z kims.
![]() |
#522 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ba, część kobiet nigdy nie miała orgazmu podczas seksu. Jeśli chodzi o seks oralny - może po prostu za bardzo nastawiasz się na ten orgazm? Jest Ci przyjemnie? To ciesz się tym. Mów chłopakowi co ma robić, w którym miejscu, czy mocniej czy delikatniej. Pozycja na kowbojkę - mówisz, że nie czujesz przyjemności. A czy partner pieści wtedy Twoją łechtaczkę dłonią? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#523 |
Przyczajenie
|
Nie piesci.. nie czuje zadnej przyjemnosci w seksie yh
![]() |
#524 |
Raczkowanie
|
Ja zachowywałam się podobnie, jak brałam tabletki anty. Niestety, u niektórych kobiet działają one w 100% anty. Czyli: bez kija do mnie nie podchodź Ty napalony buchaju. Nie mialam orgazmów, dotyk partnera nie sprawiał mi większej przyjemności i też czekałam byle skończył. Jak w tym kawale, dosłownie:
Przychodzi baba do lekarza. Lekarz: co pani dolega? Baba: a wie pan, wszystko mnie wku.rwia. Budze sie rano – jestem wkur.wiona., jem sniadanie – wkur.wiam sie, przychodze do pracy – szef mnie wkur.wia. Juz nie wiem co mam robic. Lekarz: a probowala pani seksu? Baba: nie. Lekarz: to w takim razie prosze tutaj za parawan, zademonstruje. (po paru minutach uprawiania seksu) Baba: panie, niech sie pan zdecyduje, pan wkłada czy wyciaga bo juz mnie to wkur.wiac zaczyna. Inna metoda antykoncepcji to dobry pomysł. A na brak orgazmu - może jakiś wibrator, masażer łechtaczki czy coś w ten deseń? Sama mam problemy z orgazmem i takie małe urzadzenie świetnie się sprawdza, zarówno w samotności jak i z partnerem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#525 |
Konto usunięte
|
Ona musi się sama nauczyć osiągać orgazm, bo jak sama pozna sowje ciało to Ciebie poprowadzi, nic nie poradzisz.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#526 |
Przyczajenie
|
Myślę, że to żaden aseksualizm, wtedy nie potrzebowałaby faceta (do niczego).
Prawdopodobnie ma z powodów, które już zostały podane niskie libido. Pierwsze co mi przychodzi o głowy do zmiana tabletek antykoncepcyjnych, o ile ona czuje taką potrzebę. Obniżenie libido to jednak dość uciążliwy skutek uboczny, szczególnie gdy jest się w związku i ma się uczucie "chciałabym, ale nie mam ochoty". Tylko nie wiem czy to takie proste przy chorobach tarczycy w końcu wtedy chyba trzeba ostrożniej obchodzić się z hormonami. Nie wiem może niech porozmawia o tym z endokrynologiem. Może ona znajdzie jakąś radę. A ona widzi w tym problem, tak w ogóle. Jeśli chodzi o sposoby doraźne, podobno są tabletki zwiększające libido. Ale nim zacznie się z tabletkami, może lepiej podziałać afrodyzjakami. Do tego długa gra wstępna. Może to jakoś pomoże. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#527 |
Zakorzenienie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;41746621]Ona musi się sama nauczyć osiągać orgazm, bo jak sama pozna sowje ciało to Ciebie poprowadzi, nic nie poradzisz.[/QUOTE]
ale jak ma sie nauczyc jak z tego co pisze autor ona nawet nie osąga przyjemności z seksu. Nie chce tego tamtego, ma szybko konczyc. Wygląda na to, że dziewczyna wogole sie nie podnieca. Inaczej chcialaby sie bawić i probowac roznych rzeczy. Czy przejmuje czasami inicjatywe? Moze rzeczywiscie ma zerowe libido od tabletek anty i tarczycy. Przed braniem tabletek bylo to samo ?
![]() |
#528 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
sama z sobą. albo lekarz. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#529 | |
Przyczajenie
|
Dot.: Czem nie mam orgazmu ?
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#530 |
Raczkowanie
|
Orgazmu tak jak i seksu trzeba się nauczyć. Aby móc cieszyć się z orgazmu należy przede wszystkim poznać dobrze swoje ciało. Uwaga nie jest to spam alni reklama ale wejdz do mnie na bloga, tam znajdziesz na pewno odpowiedz, która cię usatysfakcjonuje. Dlaczego nie piszę tego tutaj tylko proszę abyś weszła na bloga ? Ponieważ jest na to wiele odpowiedzi i gdybym miała Tobie teraz wszystko tutaj opisać zajęłoby to na prawdę wiele miejsca
![]()
![]() |
#531 |
Przyczajenie
|
Brak orgazmu z chłopakiem
Może to brzmi źle ale nie mogę dojść kochając się z chłopakiem próbuje od 3 lat i nic naj dziwniejsze jest to że gry masturbuje się sama dochodzę w przeciągu 1-5 min , czy coś jest ze mną nie tak ? czuje się cudownie kochając się z nim ale nigdy nie szczytowałam kochając się z nim. Co mogę na to poradzić , co radzicie ? aha i przepraszam jeśli wątek jest w złej kategorii jestem nowa.
Chce jeszcze dodać że próbowaliśmy wszystkich pozycji i dalej nic z tego , choć on się bardzo stara Edytowane przez Kochanie1994 Czas edycji: 2013-07-16 o 19:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#532 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Brak orgazmu z chłopakiem
Cytat:
![]() |
![]() |
#533 |
Przyczajenie
|
Nie mam orgazmu z nim ani łechtaczkowego ani pochwowego, sama zadowalam sie raczej tylko przez łechtaczke.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#534 |
Przyczajenie
|
Mam koleżankę z podobnym "przypadkiem". W jej przypadku była to kwestia psychiki. Jak "olała" temat, nie było wewnętrznej spiny "Boże muszę dojść" wszystko się poprawiło
![]()
![]() |
#535 |
Przyczajenie
|
Racja, porządna gra wstępna, namiętność, no i oczywiście nie myślenie o tym że się nie uda. Musi się udać!! Miałam ten sam problem jakiś czas temu. Orgazmy zaczęły się dopiero po solidnych pieszczotach, wiele kobiet dochodzi tylko wtedy, kiedy jest na górze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#536 |
Przyczajenie
|
ja osobisCie orgazm "wewnętrzny" mam tylko, gdy jestem na górze. Na klasyka jest podniecenie mega, ale orgazm ani rusz =[
![]() |
#537 |
Konto usunięte
|
Dot.: Brak orgazmu, problemy z orgazmem - wątek zbiorczy
.
Edytowane przez 8ccff82344b31e9fbfd9f2c0f53d84ea63f00cd1_65d68e9cefdde Czas edycji: 2018-08-19 o 19:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#538 |
Raczkowanie
|
[1=8ccff82344b31e9fbfd9f2c 0f53d84ea63f00cd1_65d68e9 cefdde;41882223]A ja mam takie pytanie: czy któraś z Was była z tym problemem u lekarza-specjalisty? Pomógł Wam?
Mnie, po opisaniu problemu, ginekolog przepisał tylko inne tabletki anty (po których sytuacja absolutnie sie nie zmieniła) i zastanawiam się nad seksuologiem. Czy macie jakieś doświadczenia?[/QUOTE] Ja chodzę do poradni zdrowia psycho-seksualnego. Chodzę już długo, aczkolwiek temat samego seksu zaczęliśmy przerabiać dopiero niedawno. Od kilku spotkań chodzę tam razem z Mężem - zobaczymy, co z tego wyniknie... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#539 |
Przyczajenie
|
Hej, muszę się podpiąć pod temat.
Zacznę może od tego, że nigdy w zyciu nie miałam orgazmu, więc nie wiem, jakie to uczucie. Od jakiegoś czasu sprawiamy sobie przyjemność z moim partnerem. Jest on doświadczony, miał przede mną kobiety i powiedzmy że wie "z czym to się je". Stara się mnie zadowolić palcami oraz ustami, często trwa to bardzo długo, aż oboje mamy dość ![]() Zaczyna mi być naprawdę głupio, czuję się jakby coś ze mną było nie tak, on się stara, a ja nic... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#540 |
Konto usunięte
|
.
Edytowane przez 8ccff82344b31e9fbfd9f2c0f53d84ea63f00cd1_65d68e9cefdde Czas edycji: 2018-08-19 o 19:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:06.