|
|||||||
| Notka |
|
| Moda - Wspólne Zakupy Wspólne Zakupy, wspólne zamówienia obuwia, odzieży i dodatków z polskich oraz zagranicznych hurtowni i sklepów. Tutaj również kupisz i sprzedasz rzeczy ze Zbiorowych zamówień. |
|
|
Narzędzia |
|
|
#511 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy - sklepy dziecięce
Ceny moich rzeczy są chyba wyższe, ale nie przeszkadza mi to. Chętnie coś dobiorę do tego zamówienia
|
#512 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam nadzieję, że w miarę jasno Ci napisałam
|
|
#513 |
|
Rozeznanie
|
Wyszło mi że za wczesniejsze zapłaciłam 36 dolarów a za to z obecną ceną i kodem na -25% 36,3$ także niewielka mam różnicę
---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ---------- Aalicia24 bardzo dziękuję. Tak się zastanawiam jezeli np większosci z nas wyjdzie jednak ze wczesniej sie bedziej oplacalo to jak oni to zrobia w tym koszuku skoro inne promocje sa teraz. widac nie przemysleli tego do konca
|
|
#514 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#515 |
|
Zadomowienie
|
no mi z kurtką to faktycznie się nie opłaca, ale trudno.
Może faktycznie można dodać dwa kody hahahahahato by dopiero było, marzenie no właśnie ciekawa jestem jak oni to wyliczają wszystko, jak wtedy była inna promocja |
|
|
|
#516 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#517 |
|
Raczkowanie
|
Can z tymi chorobami u dzieci to chyba jakas epidemia- ja walczę z gorączką od 4rano
z małym na szczęście wszystko ok mam na siebie uważać bo poczułam wiosnę i dałam sobie w kość; jeżeli chodzi o Cartersa to tak jak wcześniej wspominałam nie warto tego przeciągać w nieskończoność w c&a obniżka -40zł kod: Kobieta40 opłaca sie zamówić ubrania za 100zł i z kodem ma się o 40% taniej |
|
|
|
#518 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój Tż też chory i moja Mama, Lilianka się na szczęście na razie broni, bo ja już przerażenie, że dopiero niecały miesiąc spokoju i znowu będzie to samo co do cartersa to ja się dostosuję do reszty i decyzji Can, fajna ta obniżka w C&A - mi się spodobała ta tuniczka co na zdjęciach wrzucałaś z georga ja georga tym razem chyba odpuszczę - mam tyle ciuchów wiosennych, że mi się w szafie nie mieszczą, a matalan mnie powalił na kolana, cenowo z kodem też
Edytowane przez Aalicia24 Czas edycji: 2013-03-08 o 22:57 |
|
|
|
|
#519 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
kiedyś po 24.00 zaglądnęłam na ich stronę i miałam szczęście bo akurat zaczęła się taka krótka wyprzedaż, kupiłam świetne ubrania i sama w to nie wierzyłam dopóki nie odebrałam paczki ja też jestem zachwycona matalan szkoda tylko że mają te ograniczenia i tak skąpe rozmiary.. mam upatrzoną marynarkę ale jest niedostępna; z george podobają mi się buty zresztą też są niedostępne ..
|
|
|
|
|
#520 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też ją chcę, ale na razie jej nie ma, a pasowałaby mi do sukienki na święta ograniczenia na szczęście nie dotyczą wszystkiego - najczęściej tych rzeczy, które wracają w niewielkich ilościach, także spokojnie, jakoś damy radę
|
|
#521 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
straciłam nadzieję, że będzie dostępna.. też chciałam ją na święta do sukienki ale po za tym pasowałaby mi do innych ubrań, które już mam. Mam wrażanie że to właśnie jeden z tych hitów, które znikają bardzo szybko..pochwal sie jaką masz sukienke na święta córka dzisiaj trzecią noc gorączkowała, tak jej wraca co 5-6 godzin, nic po za gorączką jej nie jest, apetyt dopisuje, gada jak najęta, tylko ta gorączka |
|
|
|
|
#522 | |
|
Zakorzenienie
|
Can kiedy została wysłana ta paczka co właśnie do nas płynie? Chodzi mi o to,żeby tak mniej więcej wiedzieć kiedy będzie
Orientujesz sie które zamówienia zostały wysłane?---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ---------- Cytat:
Acha może Twoja mała ma trzydniówkę? Jest to łagodna choroba zakaźna u małych dzieci. Oprócz gorączki dziecko nie ma żadnych innych objawów. Tak nagle jak sie pojawia tak samo znika,trwa od 3- 5 dni. |
|
|
|
|
#523 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#524 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#525 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#526 |
|
Zakorzenienie
|
wymślcie proszę coś na nexta - piękności pododowali, a jakie stroje kąpielowe...
|
|
|
|
#527 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#528 |
|
Rozeznanie
|
Hej potrzebuję pomcy, czy ktoś kupował sukienkę z georga na rozmiar 4-5 lat?? jak wypada rozmiar tej sukienki? Moja córcia skończy w maju 4 latka i nie wiem czy wziaść na 3-4 czy moze 4-5lat???
Edytowane przez doro76 Czas edycji: 2013-03-11 o 14:40 |
|
|
|
#529 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny - odezwę się pewnie jutro.
Właśnie wróćiłam z dzieckiem ze szpitala. Nie czytam nic-tylko wrzucam info, żebyście się nie martwiły że zniknęłam gdzieś bez wieści.
|
|
#530 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#531 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niech szybko dochodzi do siebie
|
|
#532 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Edytowane przez antoinette Czas edycji: 2013-03-11 o 15:30 |
|
|
|
|
#533 |
|
Zadomowienie
|
Can Ty też uważaj na siebie żebyś się nie zaraziła... a dla małej dużo zdrówka i niech przejdzie jak najszybciej!!
|
#534 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#535 |
|
Rozeznanie
|
Zmartwilas nas troche. Słowo szpital dosc groznie brzmi.Ale fakt jest taki zelepiej byc wszystkiegopewnym niech jej jakies badania zrobia zebys sie nie martwila
|
|
#536 |
|
Zakorzenienie
|
u dzieci szpital się często zdarza - lekarze wolą nie ryzykować i mają możliwość obserwacji i nawadniania kroplówkami przede wszystkim, bo dzieci szybko się odwadniają, moja 3 razy miała skierowanie, ale się obroniła na szczęście. Mam nadzieję, że w tym przypadku to też tylko tak dla bezpieczeństwa
|
#537 |
|
Rozeznanie
|
Can dużo zdrowia dla Was. Teraz taki okres, dzieci strasznie chorują na zapalenie oskrzeli i płuc. Moja córcia też przechodziła zapalenie płuc tydzień temu, tez jeździliśmy po szpitalach, ale dzięki Bogu dość szybko zostało wykryte i miałam prawo wyboru, czy dziecko leczyć w domu czy w szpitalu, oczywiście wybrałam dom i zastrzyki..pozdr.
|
|
|
|
#538 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
w ubiegłym roku trafiałam z małą do szpitala, to były chyba najdłuższe 3 dni w moim życiu.. po tym wszystkim załapałam kilka wirusów i męczyłam się przez kolejny tydzień; jak moja córka dostała tak silnej gorączki to pierwsze co pomyślałam o tym jak teraz przetrwałabym pobyt w szpitalu.. Trzymaj się, uściskaj Małą i uważaj również na siebie ---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ---------- Cytat:
Edytowane przez acha131321 Czas edycji: 2013-03-11 o 18:42 |
||
|
|
|
#539 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nieciekawie z tym szpitalem. Wiedziałyśmy, że opiekujesz się córką, ale żadna z nas nie sądziła, że jest tak poważnie. ---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ---------- Cytat:
my w grudniu zostaliśmy amotaks na zapalenie płuc i zaraz wystąpiła wysypka - okazało się, że młody uczulony, więc zmieniono na inny |
||
|
|
|
#540 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
Nowe wątki na forum Moda - Wspólne Zakupy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:35.

hahahahaha

kiedyś po 24.00 zaglądnęłam na ich stronę i miałam szczęście bo akurat zaczęła się taka krótka wyprzedaż, kupiłam świetne ubrania i sama w to nie wierzyłam dopóki nie odebrałam paczki
straciłam nadzieję, że będzie dostępna.. też chciałam ją na święta do sukienki ale po za tym pasowałaby mi do innych ubrań, które już mam. Mam wrażanie że to właśnie jeden z tych hitów, które znikają bardzo szybko..