![]() |
#512 |
Rozeznanie
|
Odp: Dot.: Bo motor masz w pralce, MOTOCYKL między nogami 2 :D
Właśnie mówiłam Tż, że jeszcze parę dni deszczu i chyba się powieszę. Juz mi się rzygać chce tą pogodą!
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#514 |
Zakorzenienie
|
Odp: Bo motor masz w pralce, MOTOCYKL między nogami 2 :D
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Masakra z pogoda ![]()
Motocyklistka ![]() ![]() Suzuki GSX 600F ![]() "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#515 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Bo motor masz w pralce, MOTOCYKL między nogami 2 :D
Cytat:
![]() Mój też teraz dzięki nowej oponie i klockom zaczyna co raz pewniej jeździć i co raz bardziej tego "zaparcia" potrzebuję. No, ale nie będę się kłócić, bo patrząc na niektórych na ulicach, on jeździ spokojnie... ![]() A patrzyłyście na długoterminową? Jak nie, to nie radzę... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#516 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chociaż ja bym wolała paskudną pogodę, bo mi nie żal, że nie jeżdżę, a tak to koszty, koszty...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#517 |
Zakorzenienie
|
My od dwóch tygodni próbujemy na weekend uderzyć na Krosno i jeszcze się nie udało. W tym tygodniu już nie mam wyjścia - obiecałam siostrze, że ją na wesele pomaluję. Więc jak będzie lało, grzmiało i wiało, najwyżej pojedziemy busem...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#518 | |
Rozeznanie
|
Odp: Dot.: Odp: Bo motor masz w pralce, MOTOCYKL między nogami 2 :D
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
![]() |
#519 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Bo motor masz w pralce, MOTOCYKL między nogami 2 :D
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#520 |
Zakorzenienie
|
czy Ty wiesz, jakie szachy są drogie???
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#521 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() |
#522 |
Rozeznanie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Bo motor masz w pralce, MOTOCYKL między nogami 2 :D
Z tego co wiem nie trzeba ich tankować, serwisować, zmieniać płynów, opon, a co najważniejsze można grac o każdej porze roku.
Można też w ramach hobby dłubać w nosie, wyjdzie jeszcze taniej niż szachy ale trzeba się liczyć z nieuniknionymi zniszczeniami w postaci świńskiego ryja ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
VT 750>>Clr 125>>Gs 500 E>>SV650S>>FZS600 Edytowane przez renia19941 Czas edycji: 2013-06-05 o 13:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#523 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Bo motor masz w pralce, MOTOCYKL między nogami 2 :D
![]() Jestem po drugiej jeździe ![]() ![]() ![]() ![]() Potrafię w miarę kręcić ósemki i robić slalom wolny, no ale na 125...A gdzie to jeszcze do kawy ![]() Dostałam do wykonania pierwsze zadanie, mianowicie miałam przeprowadzić w tej literce T kawę. Jakimś cudem udało mi się za pierwszym razem, ale nie powiem czuć wagę... Później śmigałam z dość stromej górki, na której miałam się rozpędzić do 30km i wjechać w bramkę, ominąć 3 przeszkody i wyjechać bramką. Oczywiście zaczynałam od najmniejszej prędkości i pierwszym razem miałam 19km. Niestety, nie udało mi się osiągnąć 30km, miałam max 27km ![]() Na tej stromej górce mało co moto mi nie poleciało razem ze mną ![]() ![]() P.S: ktoś sprzątnął mi sprzed nosa moją cbr 125 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#525 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Można też znaleźć sobie bardziej ambitne hobby, np. zbieranie złomu. Jeszcze zarobić na tym się da... ![]() Cytat:
![]() A ja wciąż na uczelni... I nie zapowiada się, żebym wróciła do domu przed 20... ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#526 |
Zakorzenienie
|
dwudziestolatka sama widzisz, że jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej
![]() dziewczyny!!! ja Was bardzo proszę! nie bluźnijcie! Szachy?? toż to nuda nad nudą, nudą pogania!!! ---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ---------- Dziewczynki, informacja gorąca jak bułeczka prosto z pieca! Moja promotorka pierwszy raz nie doczepiła się ani słowem do mojej analizy! Jestem z się dumna ![]() ![]()
Motocyklistka ![]() ![]() Suzuki GSX 600F ![]() "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#527 |
Konto usunięte
|
Hahahaha, Renia, nie wiem, czy dobrze to zaparcie zrozumiałam
![]() A ja się szybciutko zebrałam, bo mi się przysnęło ![]() ![]() A mi się w taką pogodę dobrze do pracy chodzi ![]() Renia, to co ty masz takie ruchawe ![]() ![]() ![]() Dwudziestolatka, to Ty już na kupnie jesteś? ![]() ![]() Justyna, mi nie żal, bo nie mam na czyn nadal ![]() "no i nie można grać jak za mocno wieje bo pionki strąca" HAHAHAHHAHAHAHAHA ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#528 |
Rozeznanie
|
[1=9bcd8d6a9691606220db279 acbf81f81b2ccc931_62ddcef 27e2e2;41173194]
Renia, to co ty masz takie ruchawe ![]() ![]() ![]() [/QUOTE] Mam taką pracę, że zawsze mogę się dogadać a często nie jestem potrzebna o prostu ![]() Dwudziestolatka- Cieszę się, że dobrze Ci idzie, dalej będzie jeszcze lepiej. Pati- rozumiem, że jeszcze nie wiadomo czy jedziecie na Lesko 05.07... Ja mam zamiar na dniach pokój dla Nas rezerwować (tym razem odpuszczamy namiot) to dajcie znać czy się wybieracie a jak tak to pokój zaklepać czy namiot bierzecie? Paula- powyższe dotyczy też Was Malwi- no gratuluję geniuszu, nie wiem czy taki prosty, mało inteligentny człowiek jak ja jest jeszcze godzien Cię odwiedzić ![]()
VT 750>>Clr 125>>Gs 500 E>>SV650S>>FZS600 Edytowane przez renia19941 Czas edycji: 2013-06-05 o 20:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#529 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#530 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() O rany tyle na uczelni... Cytat:
![]() Gratuluję ![]() [1=9bcd8d6a9691606220db279 acbf81f81b2ccc931_62ddcef 27e2e2;41173194]Hahahaha, Renia, nie wiem, czy dobrze to zaparcie zrozumiałam ![]() A ja się szybciutko zebrałam, bo mi się przysnęło ![]() ![]() A mi się w taką pogodę dobrze do pracy chodzi ![]() Renia, to co ty masz takie ruchawe ![]() ![]() ![]() Dwudziestolatka, to Ty już na kupnie jesteś? ![]() ![]() Justyna, mi nie żal, bo nie mam na czyn nadal ![]() "no i nie można grać jak za mocno wieje bo pionki strąca" HAHAHAHHAHAHAHAHA ![]() Tzn TŻ chce mi kupić cbr 125 ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#531 |
Zakorzenienie
|
nie bój się
![]() mi instuktor powiedział, że jak opanuję Rometa Sk 125 to na wszystkim pojadę ![]() ![]()
![]() |
#532 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() PS: można robić ósemkę na 1 bez gazu?Bo ten chłopak co ze mną jeździł, szalał na 2 kawą? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#534 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#535 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#536 |
Zakorzenienie
|
na 125 musiałam dodawać gazu i to była męczarnia, na 250 już nie i bajka
![]() ![]() a co mają powiedzieć, ważne że jedziesz ![]()
![]() |
#537 |
Zakorzenienie
|
nie powinni, przynajmniej tak było na starym egzaminie, to na którym biegu jedziesz to Twoja sprawa, ważne, żeby nie wyjechać za linie (taka była zasada na 8ce) i nie dotknąć nogą ziemi
![]()
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#538 |
Zakorzenienie
|
Zapytam TŻta jak wróci, chociaż pewnie będzie sceptyczny, bo poza Wami nie będziemy znać nikogo... poza tym u niego nigdy nie wiadomo jak w weekend z pracą. Najwyżej pojedziemy na 1 dzień na chwilę
![]() Wróciłam jakąś godzinę temu. Ale żeby nie było tak super padł mi komp. Nie znam się na tym, więc nie wiem co się podziało - nagle zaczął mi się wieszać, excel odmówił posłuszeństwa a potem ekran "przewrócił się" na bok, tzn. miałam pasek startu po prawej i musiałam głowę przechylić, żeby cokolwiek zrobić. Robi się format właśnie... Jak dobrze, że robię sobie backupy co chwilę, to nic nie stracę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#539 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#540 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Paula, może wystarczyło przeciągnąć pasek startu. Pamiętam, że jak miałam jeszcze wina (stare dzieje) to też tak się czasami robiło, ale wystarczyło złapać za pasek i przeciągnąć go ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:45.