|
Notka |
|
Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#511 | |||||
Zadomowienie
|
Dot.: Jeśli nie chcesz ślubnej zguby, nie sprzeciwiaj mi się Luby! PM2014 cz.16
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ten drugi! ![]() Cytat:
![]() ![]() aaa ta moja babka od muffinek bywa tez w gliwicach, wiec tamte okolice chyba też obsługuje jesli chodzi o wypieki! ![]() ![]() chyba sie zdecydowałam na tę kieckę, którą mam w szafie ![]() wymylismy własnie z TZtem mój nowy dresowóz ![]() ![]() jutro jedziemy merzyc smokingi ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#512 | |
Zakorzenienie
|
Hiehie ale mnie wzięło
![]() Myślę jakie piosenki chciałabym na weselu ![]() Loft - Majorka Loona - Bailando Strachy na Lachy - Dzień dobry, kocham Cię Psy - Gangnam Style xD Weekend - Ona tańczy dla mnie Akcent - Pszczółka Maja ![]() Nic idę szukać dalej disco ![]() ![]() ![]() Macie jakies pomysły? ![]() ---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ---------- Cytat:
![]() https://www.facebook.com/MarekBlachniopl?fref=ts |
|
![]() ![]() |
![]() |
#513 |
Zakorzenienie
|
wenedka może powinniście pobierać opłatę za opiekę nad psem?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#514 | |
Zakorzenienie
|
![]() Świetne określenie! Cytat:
Mnie obojętnie, byle Lady Gaga i Ruhanny nie było ![]() Zastanawiałam się nad kawałkiem na pierwszy taniec i chyba stanie na The Strokes. Wiem, że Tż nie chce nic ckliwego, podobnie jak ja ![]() ![]()
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! ![]() PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#515 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#516 |
Zakorzenienie
|
Ja tak właśnie powiedziałam Tż!
Bo on czasem jakiś, sorry, głupi jest chyba, bo zgadza się na takie traktowanie! Wszystko jest cacy, gdy im sie wyrządza przysługi, wyciera psie siki, a w drugą stronę nic! Gdyby to jeszcze jakaś przysługa była i naprawdę duża odległość, to może i bym zrozumiała, ale babcia jest wspólna i nie mieszka aż tak daleko (dosłownie 2-3 funty benzyna będzie kosztowała). Jak sobie pomyślę, że kumpel odbierał mnie z lotniska w Wawie, przejechał 160km i nie wziął ani grosza, to brat Tż wygląda jak dupek przy nim. EDIT: I Tż chciał tego człowieka brać na świadka. Jaką gwarancję ma, że dewiantka się nie obrazi na 5 min przed ślubem i nie utknie w samochodzie przed kościołem? ---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ---------- Kaczuchy muszą być, bo to jedyny kawałek, jaki zrozumieją Anglicy ![]()
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! ![]() PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
Edytowane przez wenedka Czas edycji: 2013-07-20 o 19:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#517 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#518 |
Zakorzenienie
|
Ależ nie mam czego Ci wybaczać, bo prawda jest taka, a nie inna!
|
![]() ![]() |
![]() |
#519 |
Zadomowienie
|
Witam w nowej części
![]()
#520 |
Zakorzenienie
|
Ja nie rozumiem też podjścia mojego TŻ-ta, że np. ktoś go podwiózł, a on że to od razu musi mu kupić czteropak za podwiezienie
![]() Kurde no tym bardziej ze ktoś jedzie w tym samym kierunku! Nie zjeżdża nigdzie z drogi żeby go zabrać, nie czeka nie wiadomo ile... Ja nie wiem ale może u mnie w mieście jest inne podejście niż u TŻ-ta na wiosce. Ale tu ludzie czasem robią coś bezinteresownie, poprostu żeby pomóc :/ Kiedyś ten ktoś będzie potrzebował pomocy, podwiezienia i się można odwdzięczyć... A najlepsze jest to, że on podwożąc kogoś nie wymaga od niego niczego. A jak ktoś podwozi jego to by mu płacił albo kupił piwo za to ![]() Edytowane przez kroooliczek89 Czas edycji: 2013-07-20 o 19:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#521 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#522 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tutaj byłam w szoku, gdy po raz pierwszy ojciec Tż odwiózł nas na lotnisko i zażądał pieniądze za benzynę! Moi rodzice nie mają pieniędzy, żyją skromnie, ale nigdy nie zawołaliby ode mnie za podwózkę itp. rzeczy. Cytat:
![]() Irytuje mnie to trochę, nie powiem. Mnie potrafi odmówić ![]() Może mam po prostu inne relacje z moją rodziną- my wykładamy kawę na ławę, jesteśmy bardzo bezpośredni, a tu wszyscy obawiają się o obrazę majestatu.
Edytowane przez wenedka Czas edycji: 2013-07-20 o 19:36 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#523 |
Zakorzenienie
|
Hehe puszczalam sobie piosenki Disco które chciałabym na weselu
![]() No ale mi się już znudziło i buchcę teraz Scooterem ![]() ![]() A moja mama wchodzi do pokoju i tak po cichu pyta: "Ale mam nadzieję że tego teraz nie będziecie puszczać na weselu?" xD |
![]() ![]() |
![]() |
#524 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#525 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli ktoś akutat ma kasę to tankuje do pełna, nie powiem tata potem ma niespodziankę jak wsiądzie do auta ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#526 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pamiętam, gdy mój tato odwoził nas do Warszawy i Tż, nauczony przez swojego ojca, chciał mu zapłacić. Moj tato mało co go nie zabił wzrokiem ![]()
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#527 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Znalazłam ładną krótką sukienkę... ale nie wiedziałam, że księża w takich do kościelnego wpuszczają http://tablica.pl/oferta/zjawiskowa-...tml#ef750e512f
![]() |
#528 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny jestem beznadziejna
![]() Właśnie oglądałam zdjęcia z wakacji 2008... Jaką ja miałam wtedy figurę... Ehh ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#529 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#530 | ||
Erudycja
|
Ale sie wkurzyłam wrrr... NA FOTOGRAFA. Z tego co widze to kazdy ma jakies wady.
W ofercie wstepnej napisał ze cały dzien zdjeciowy od przygotowan, przez plener kosciol i wesele jest platny 900zł. Na spotkaniu jednak powiedzielismy ze plener chcemy tydzien lub dwa po weselu. I nic nie skomentował. A teraz po wyslaniu nam umowy okazalo sie ze taki plener w innym dniu jest dodatkowo platny 300 zł :/ niby to nadal tylko 1200zł ale wkurzył mnie ze albo to przed nami zataił specjalnie, albo nie byl na tyle dobrze przygotowany zeby nas o tym za wczasu poinformować. ---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ---------- Cytat:
gdzie fotogeniczna? Wybralam najlepsze zdjecia ![]() ---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ---------- Cytat:
Siadła pszczółka na jabłoni :P ulubiona przyśpiewka wujka TŻta :P ---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ---------- ooo wlasnie msuze dopisac do listy kaczuuuchy :P tarararara tarararara ta ta ta ta ta ta ta ta tarararara..... :P
![]() |
#531 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Mnie na zdjęciu nie widziałaś, mam prawo mówić, że jesteś fotogeniczna, ja chyba nawet trupa wystraszę! Kurcze ja od imprezy w przedszkolu pod oknem kaczuch mam po tąd.... 3 godziny kaczuch i wyginam śmiało ciało na 4 dni przed sesją to dla mnie za dużo :P Ale będę się też starała o rockowy zespół na wesele :P
![]() |
#532 | ||
Erudycja
|
Cytat:
hmm my zawsze mowimy ze jak chcesz to jedz ale zatankuj, a dlaczego? bo w baku jest wiecznie pusto :P ---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#533 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Boys - Jesteś szalona Macarena Coco Jumbo Żono moja - Masters Siadła Pszczółka na Jabłoni xD |
|
![]() ![]() |
![]() |
#534 |
Zakorzenienie
|
![]()
![]() |
#535 |
Zakorzenienie
|
Bara Bara Bara, Riki Tiki Tak, Jeśli masz ochotę, Daj mi jakiś Znak!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#536 |
Erudycja
|
PIERWSZY TANIEC - KINDLA - Z KIMŚ TAKIM JAK TY
Siadła pszczółka na jabłoni Sekret – Sama Samotna Facet to świnia Emigranci – Na falochronie Mejk – Dotknij mnie Pectus - To, cochciałbym Ci dać Arsenium – Love me Love me Lady Pank – Zostawcie Titanica Tańcz głupia, tańcz Mniej niż zero Zero – Jedziemy na Maksa Lady Antebellum - Need You Now Samba de Janeiro Uptown Girl John Bon Jovi – It’s my live Dr Alban - Sing Hallelujah Dr Alban It’s my life VolareGipsy Kings Conga Gloria Estefan I will survive Gloria Gaynor Summer nights Grease BamboleoGypsy Kings Whats is loveHaddaway Walking On SunshineKatrina and The Waves Rivers of Babylon Rock Around The Clock Coco Jumbo Czewone Gitary - Senny Szept Chodź, pomaluj mój świat Najwięcej witaminy Tyle słońca w całym mieście Megam – pomarańczowe lato Marek Tranda – Moja Dumka Czerwone korale Siebie dam po ślubie Dozwolone od lat 18 Jak się masz kochanie Kawiarenki Ona jest ze snu Bo z dziewczynami Cała sala śpiewa z nami Chłopiec z gitarą O mnie się nie martw Nie bądź taki szybki bill Trzynastego Kombi- Black&white Kocham cię kochanie moje Dwudziestolatki Serduszko puka w rytmie cha-cha Tango milonga Piersi- całuj mnie Dziewczyny lubią brąz Wszystko mi mówi, że mnie ktoś pokochał Śpij kochanie śpij Prawy do lewego Czekam na tę jedną chwilę U cioci na imieninach Chłopaki nie płaczą Gdy Nie ma dzieci Małgośka Parostatek Szalała szalała Złoty krążek Boys- piękna Już mam Cię dość Figo fago Biba A ja się teraz bawię Dlaczego 18 lat Wolność i swoboda Łobuz Nie zapomnę Cię Ostatni dzień, ostatnia noc Kochana uwierz mi Skaner – moja wolność Wakacyjny romans Wracaj do mego świata D-bomb – Ela Jak narkotyk kolorowy zawrót głowy powiedz co czujesz oczy pełne łez shake your boom boom zapragnij mnie złoty deszcz toples – sąsiadka płacz, pozbądź się łez ciało do ciała Ewa odeszła Mówiłaś, że kochasz Albo on albo ja Będę Twój Dominika Dyskoteka Gdzie strona tam żona Jak na imię ta dziewczyna ma Kobiety rządzą nami Listonosz Nie bój się kochać Nie z Tobą To nasz lato 2002 Power play – oj tam oj tam ona zakręcona long&junior – poznaj siebie kobiety mc daro – zielonooka i jasno włosa effect – nie mów nie (ruda jest moja) wakacje z blondyną focus – powiedz gdzie jesteś masters –dałaś mi kochać za nic zakochani time – łzy rozstania zimna jak głaz to Ty akcent – dziewczyno z klubu disco królowa nocy gwiazda Laura Małgorzato Pragnienie miłości Życie to są chwile Skalar – płakałaś Ta dziewczyna i ja Tęsknie moje serce W tę noc Wyspa marzeń Zawsze będę kochał Etna – to co mogę Ci dać Drań Możesz mnie mieć Niewolnica Żar słońca Szalonej miłości czas Q-bass& M-project – cała Twoja Misiu nie tak Nie mów mi Q-bass – tylko tańcz Weekend –ona tańczy dla mnie Miłosne s.o.s Za miłość mą Tylko ta Karolina Najarana Anka Tylko raz Mega Dance – Elvis Puste słowa Chodź bliżej Magda Coca –cola Bobi- szesnaście lat Anita Lipnicka (Varius Manx) – wszystko się może zdarzyć Ruchome piaski Zanim zrozumiesz Piosenka księżycowa 4ever – kochanków miałaś wielu Dziewczyny Głupie kłamstwa Jorrgus – mama Ci mówiła Ja chcę mieć żonę Ada to nie wypada Big Dance - Panna Andzia Kasiu, Katarzyno Łukash – chciałbym Ci powiedzieć Odgadnij moje sny U mnie Ty u Ciebie ja Solaris – szmaragdy i diamenty Selavi - Ania Dallas - Powiedz Aniu Rodowicz – kolorowe jarmarki Mega Dance – na ostro d-bomb – myślę skaner – blondi skaner – amore amore denis – powiem Ci jedno boys – jesteś szalona direct - Baju baj Bal wszystkich świetych Biełyje Rozy Alannah Myles - Black Velvet Bayer full – blondyneczka Krawczyk – bo jestes Ty Kiljańczyk & Kayah – Prócz Ciebie nic Ca mant ca va Cała sala Ciało do ciała Cyganeczka Zosia Cykady na cykadach Czy ty wiesz Daj mi te noc Dziewczyny bardzo gorące Dziś prawdziwych cyganów już nie ma El ritmo e hafana Gdy zapłaczesz Goniąc kormorany Hej czy ty wiesz Hej wesele Historia jednej znajomości Iść w stronę słońca I will you love again Jada wozy kolorowe Jak się masz jedna noc to za mało Jedzie pociąg Jeszcze jeden dzień Kaczuchy Kawiarenki Kochaś Konik Lambada Lato Let’s twis again Listen to your heart laisla bonita livin la vida loca lornetka mama marija marzenie mężu drogi mój mniej niż zero moja cyganka Moves like Jagger Mój cygan Mój przyjacielu Moja muzyka Nadzieja – skaner Nasze rande-vous Nie licze godzin i lat Nie płacz Ewka Niech żyje bal Niecierpliwi Niewiele ci mogę dać Noc z Renatą Nogi nogi O tobie kochana Och Julie Oczy zielone Od dziś Od nocy do nocy One way ticket Ore ore Ostatnia nocka Ostatnie tango Piąty bieg Pierwsza miłość Pokolenie Powiedz stary Póki na to czas Prawy do lewego Promienie Prywatki Przetańczyć z tobą Road to hell Rock and roll is king Rudy się żeni Rycz mała rycz Sąsiadka She bangs Słodkiego miłego życia Sokoły Someone loves you Suknie kolorowe Super trouper Szalała szalała Szalona Szukaj mnie Takie tango Tango milonga To co dał nam świat To już lato Walk of live Warszawa t love When a man loves Wielka miłość Windą do nieba Without you Wszyscy polacy Wszystko mi mówi Zabiorę cię właśnie tam Zatańczysz ze mną Zawsze tam gdzie ty Zostańmy razem Żeby szczęśliwym być Żono moja Żółte tulipany Żyj tylko chwilą Vexel – lekcja miłości Tańczyć chcę Toples – młodość przeminie d-bomb – zielony kapelusz WEEKEND - Za każdą chwilę z Tobą Twins – dziewczyna Biała armia – bajm Kombi – słodkiego miłego życia Sami – zakręć mną No mercy – where do you go Modern Talking - You're My Heart, You're My Soul.mp3 Cherry Cherry Lady Ryszard Rynkowski – Za młodzi, za starzy Urszula – Dziś już wiem chcialam załącznikiem ale sie nie dalo :P to moja wstepna lista wysluchana z winampa ![]() ![]() problem polega na tym ze w tych 1200zł mamy tylko zdjecia obrobione cyfrowo, na plycie, zadnych wywołanych. I album i zdjecia do niego dodatkowo platne. Wiec jak sie zsumuje to wychodzi niewiele taniej niz u fotografa normalnego. ---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ---------- Gdybym miał gitarę, to bym na niej grał.. Jakie te biesiadne przyśpiewki są wspaniałe ![]() ![]() ![]()
#537 |
Zadomowienie
|
ANA
danke ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#538 |
Erudycja
|
nie ma za co :P wlasciwie to nie ma tam nawet polowy tego co chcialabym na weselu :P
#539 |
Zadomowienie
|
Cześć Kochane
![]() tak jak podejrzewałam dostałam dziś @... jutro wyjeżdżamy nad morze ![]() Spadywam do Tż bo już krzyczy, że ciągle na wizażu siedzę ![]() ![]() ![]() ![]()
#540 |
Wtajemniczenie
|
Widziałyście żonkę Mroczka? Według mnie super wyglądała
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:07.