Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 4 - Strona 18 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-16, 18:30   #511
isia4891
Zadomowienie

Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 4

Cytat:
Napisane przez Muminek1991 Pokaż wiadomość
Hey Dziewczyny,
ja teraz tak na szybko, potem będę nadrabiać.Jestem już po wizycie i dziękuję za wszystkie kciuki.
Z dobrych wieści dla mnie dostałam zwolnienie, więc mogę odpoczywać i trochę bardziej zadbać o siebie i dzidziusia.
Miałam jakieś badanie krwi , ale zapomniałam na jaką chorobę ono było.
Dzidziuś duży, rośnie prawidłowo, no ale właśnie.
Dowiedzieliśmy się ,że maluszek ma torbiele w główce, dwa duże i za duży żołądek.Powiem wam ,że już przy usg się poryczałam i nawet TŻ nie mógł mnie uspokoić. Dostałam skierowanie na badania prenatalne, bo może być ,że maleństwo ma chorobę genetyczną.Jestem załamana i mam wyrzuty sumienia ,że coś źle robiłam,że myślałam tylko o płci .
Ryczę od wizyty z niewielkimi przerwami, i strasznie się boję o maleństwo.
Miała któraś może taki przypadek , albo zna kogoś u kogo wykryto u dzidziusia torbiele w główce ??
Mojej szwgierki dziecko ma jakieś torbiele i zdrowy chłopic, idzdo innego lekarza niech cie przebada jeszcze...
Domyślam się co przezywasz ja 4 tyg w strachu byłam o malenstwo. Ale jest póki co dobrze.
Przytylam
isia4891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-16, 18:35   #512
perfuzja
Zakorzenienie

Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 4

Cytat:
Napisane przez upadly_aniol00 Pokaż wiadomość
Ja mam jutro wizytę u dentysty . Niby miałam małą dziurkę w zębie ale nie wiem czy pozwolę coś zrobić . Ponieważ ja bardzoooo strasznie przeżywam wizyty u dentysty a raczej mam zdrowe żeby i czuję , że to byłby duży stres dla małego . Więc zobaczę co powie jeszcze dentysta ale chyba sobie daruję zeba .
Lepszy stres niz zakażenie od zęba
Stary 2013-09-16, 18:38   #513
upadly_aniol00
Zakorzenienie

Zobaczę jutro Czy w ogóle nadaję się do leczenia bo została naprawdę minimalna dziurka . Nienawidzę dentystów Chodzę do nich raz na 5-7 lat
Stary 2013-09-16, 18:44   #514
J0zefina
Raczkowanie

Padłam z tym tekstem o oszczędzaniu przy karmieniu piersią Nikogo nie obrażając ale kto tej Pani takich rzeczy naopowiadał??

Cytat:
Napisane przez upadly_aniol00 Pokaż wiadomość
Zobaczę jutro Czy w ogóle nadaję się do leczenia bo została naprawdę minimalna dziurka . Nienawidzę dentystów Chodzę do nich raz na 5-7 lat
Mój tato był ostatnio wyrwać zęba i dentysta mu wszystko tłumaczy itp i pyta czy boi się Pan dentysty? Na to tato że nie, to ten gość że ok dalej coś tłumaczy i pyta: a kiedy pan był ostatnio? A tato odpowiada: 28lat temu Pielęgniarka parsknęła śmiechem a dentyscie wypadła szpatułka
J0zefina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-16, 18:48   #515
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Shiloh_ Pokaż wiadomość
Yyy...a mój TŻ wyrwał sobie dziś sam ząb debil
co?????????????????
Stary 2013-09-16, 18:50   #516
upadly_aniol00
Zakorzenienie

Mój tata był ostatnio ok 10 lat temu i zmusił dentystę ,żeby mu małą dziurkę w zębie zrobił bo on na marne tu nie przyjechał . A dziurka była minimalna i dentysta nie chciał jej zrobić ale w końcu dał się namówić . Ja w sumie ostatanio ( nie licząc ciążowej wizyty u dentysty ) byłam jeszcze w gimnazjum i pamiętam , że miałam dobre zęby .
Stary 2013-09-16, 18:50   #517
souris5
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez J0zefina Pokaż wiadomość
Padłam z tym tekstem o oszczędzaniu przy karmieniu piersią Nikogo nie obrażając ale kto tej Pani takich rzeczy naopowiadał??
To bardzo specyficzna osoba o oryginalnych poglądach na wiele spraw, nie będę tu ich wymieniać, bo któraś padnie na zawał, jak ja czasem myślę że skończę. Czasem myślę, że mówi to wszystko dla przekory, żeby pokazać że wszystko co mówię i myślę jest złe. Jej córeczka za to jest najlepsza, nie to co ja, bo ona też nie karmiła sama i robi wiele innych szokujących mnie rzeczy, zgodnych z filozofią teściowej.

Ja ostatnio też byłam u dentysty z małą dziurką, wierciła mi to jakieś 15 sekund i po krzyku. A lekarz już ostatnio na wizycie się mnie czepiał, że jeszcze nie wyleczyłam.
souris5 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-09-16, 18:54   #518
Sheperdess
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez lolita25 Pokaż wiadomość
Ja wróciłam z kontrolnej wizyty,wszystko dobrze tylko miałam troszkę za wysokie ciśnienie ale jeszcze mieściło się w normie
No i na 80% będzie LENKA
Ale tylko na 80 % mam nadzieje że 27 września dowiem się na 99%
Po prostu po mimo starań nie było widać antenki
Chciałam dziś kupić kocyk i pościel i co wróciłam z wkładem do poscieli bo nie było na stanie ale w piątek mam podjechać bo towar przyjdzie
Muminku trzymam kciuki mocno
Gratuluję dziewuszki.

Cytat:
Napisane przez souris5 Pokaż wiadomość
A co do tej mojej teściowej to mi mówi, że karmienie dziecka naturalnie jest niepotrzebne, uważa że chce oszczędzać na dziecku dlatego będę chciała karmić sama, a przecież, jej zdaniem, sztuczne mleko jest zdrowsze. Ona wykarmiła tak 2 dzieci i żyją.
Nie no, gratuluję teściowej wiedzy i podejścia do wychowywania dzieci.

Cytat:
Yyy...a mój TŻ wyrwał sobie dziś sam ząb debil
Niezłego masz TŻ. Na klamce z nitką to zrobił?

Mojemu mężowi właśnie d*pa zmarzła i włączył grzejnik. A to niby ja jestem zmarzluchem w tym domu.
Stary 2013-09-16, 18:55   #519
upadly_aniol00
Zakorzenienie

Mi dentysta sam kazał przyjść w 5 miesiącu, ostatnio byłam w 2/3 miesiącu ciąży .
Najlepsze jest to , że u mnie rejestracja do dentysty jest tylko na początku danego miesiąca . W połowie miesiąca już nie masz szansy się umówić na wizytę .
Stary 2013-09-16, 19:00   #520
pilotka86
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Muminek1991
Dostałam właśnie tel. z kliniki. Mam wizytę w czwartek na 10 więc bardzo proszę was o mocne kciuki, ,żeby te torbiele nie przeszkadzały jakoś w rozwoju i żeby zniknęły.No i ,żeby dzidziuś nie miał choroby genetycznej.
trzymam mocno kciuki!!!!

Cytat:
Napisane przez Marti944
Cześć
Nie bijcie ! Wiem dawno mnie nie było ,nawet nie wiem czemu. Pewnie dlatego , że wcale nie siadałam do komputera

Na 100 % będzie Chłopiec (Gabriel) i Dziewczynka (Emilka)
Nie wyobrażacie sobie jaki w szkole przeżyli szok. Pod koniec tamtego roku wiedziały tylko moje 2 przyjaciółki , szczerze mówiąc nie sądziłam , że dotrzymają tajemnicy. Oczywiście nawet nie musiałam sama fatygować się do dyrektorki , sama mnie wezwała do siebie po skardze mojej wychowawczyni. Po porodzie mam miesiąc na powrót do szkoły , jeśli się nie zjawie automatycznie usuwają mnie ze szkoły.
gratuluję pary!
i wiesz że myślałam dzisiaj o Tobie podczytywałam ten wątek od początku i pamiętałam, że była dziewczyna która spodziewała się bliźnikaków i tak się zastanawiałam co się z nią dzieje przy okazji rozmyślania o mojej znajomej - mamy bliźniaczek.

Cytat:
Napisane przez EVI07
Ja dzisiaj już po wizycie u neurologa, dowiedziałam się, że jednak mam migrenę ciężarnych, przepisała mi Nimesil, z tekstem, że "kobiety w ciąży choruja na padaczkę i biorą leki stale, więc raz na jakiś czas mi nie zaszkodzi". Mam mieszane uczucia i wolałabym zostać przy Apapie... Niby babka ma doświadczenie w leczeniu ciężarnych, ale... Co myślicie?:confu sed:
Cytat:
Napisane przez EVI07
Właśnie o to chodzi, że Apap mi w ogóle nie pomaga, chodzę po ścianach, nawet spać nie mogę z bólu głowy i tak to trwa 3-4 dni. Koszmar po prostu!
Evi poczytaj tutaj... http://forum-farmaceutyczne.org/topic/599-nimesil/ a szczególnie wypowiedź niejakiego Edka post nr 7.
ode mnie: jak masz się faktycznie tak męczyć i nie spać po kilka dni to weź... mnie gin zapisał lek na serce, nie polecany w ciąży i mówił że jak będzie bardzo źle to mam brać, ale nie brałam, czekam tylko do 20 września na wizytę u kardiologa żeby się skonsultować, ale po wczorajszej nocy to wezmę jak mam się tak męczyć.

lolita gratuluję poznania płci!
pilotka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-16, 19:01   #521
mezaga
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Marti944 Pokaż wiadomość
Cześć
Nie bijcie ! Wiem dawno mnie nie było ,nawet nie wiem czemu. Pewnie dlatego , że wcale nie siadałam do komputera

Na 100 % będzie Chłopiec (Gabriel) i Dziewczynka (Emilka)
Nie wyobrażacie sobie jaki w szkole przeżyli szok. Pod koniec tamtego roku wiedziały tylko moje 2 przyjaciółki , szczerze mówiąc nie sądziłam , że dotrzymają tajemnicy. Oczywiście nawet nie musiałam sama fatygować się do dyrektorki , sama mnie wezwała do siebie po skardze mojej wychowawczyni. Po porodzie mam miesiąc na powrót do szkoły , jeśli się nie zjawie automatycznie usuwają mnie ze szkoły.

PS. W klubie dodałam zdjęcie brzusia. Wybaczcie że bez twarzy ,ale w wakacje miałam bardzo niemiłą sytuacje właśnie ze zdjęciami i obiecałam Tż że nigdzie nie będę dodawać
Marti gratuluję parki i po cichu zazdroszczę. Ja czuję, że u mnie oba chłopaki są A parką bym nie pogardziła

Cytat:
Napisane przez Muminek1991 Pokaż wiadomość
Dostałam właśnie tel. z kliniki. Mam wizytę w czwartek na 10 więc bardzo proszę was o mocne kciuki, ,żeby te torbiele nie przeszkadzały jakoś w rozwoju i żeby zniknęły.No i ,żeby dzidziuś nie miał choroby genetycznej.
Super, że to już w czwartek. Będzie dobrze.

Cytat:

Za czwartek oby było wszystko dobrze

Siostra zrobiła dziś dwa testy, wyszły pozytywne i pokazały 4 tydz. zapłodnienia. Po poronieniu miała tylko 1 raz miesiączkę. Narazie nikomu nic nie powiedziała oprócz mnie.
To trzymamy kciuki za siostrę - tym razem musi się udać

Cytat:
Napisane przez EVI07 Pokaż wiadomość
Zazdroszczę tym z Was, które mogą ćwiczyć, sama bym się chętnie poruszała, przez to wymuszone leżenie to za trzy miesiące trzeba mi pewnie będzie endoprotezy w biodra wstawiać...

Czy na tą cholerną glukozę nadal można wziąć cytrynę? Mnie to czeka za tydzień, a bez cytryny chyba się . Jak byłam w ciąży z Wiką, to można było wcisnąć pół cytryny... Oby teraz też było można

Mnie od rana łepetyna zasuwa, wzięłam dwa Apapy, ale chyba ciśnienie jest do d... bo mi nic nie pomogło, chodzę po ścianach...

Na zgagę to szklanka ciepłego mleka, albo Rennie, na wymioty ja zawsze pije miętę (2 saszetki na szklankę), pomaga mi.

Spory ten brzusio

Torbiele podobno mają to do siebie, że lubią się same wchłaniać, Kochana będzie dobrze, trzymaj się!

Ja załatwiam draństwo maszynką, bo mnie cholera bierze na sam widok.

Fuj... To nie dla mnie...

Spróbuj moczyc łapki 2 razy dziennie w ciepłej wodzie z płatkami mydlanymi, mnie to pomogło kiedys po jeżynach.

Trzymam kciuki, wszystko będzie dobrze! Staraj się nie denerwować, bo Dzidziuś to bardzo odczuwa!

Souri, olej teściową, to Wasze Dzieciątko, niech się ugryzie!!!

Ja dzisiaj już po wizycie u neurologa, dowiedziałam się, że jednak mam migrenę ciężarnych, przepisała mi Nimesil, z tekstem, że "kobiety w ciąży choruja na padaczkę i biorą leki stale, więc raz na jakiś czas mi nie zaszkodzi". Mam mieszane uczucia i wolałabym zostać przy Apapie... Niby babka ma doświadczenie w leczeniu ciężarnych, ale... Co myślicie?:confu sed:
Ja bym się wstrzymała. Sama jestem migrenowa i wiem co to potworny ból głowy - miałam takie przez 4 tygodnie codziennie. Tak średnio trzy razy w tygodniu ból był aż na tyle mocny, że przestawałam widzieć na jedno oko. Ale dałam radę. Na apapie leciałam. Nie zawsze pomagał a raczej rzadko kiedy pomagał ale czasem warto przecierpieć niż się truć. U mnie na szczęście ten kres codziennych bóli już minął. Dopada mnie takie ćmienie raz na dwa, trzy dni.

Na dwa albo kolejne trzy dni zostaję sama Nie jestem do tego przyzwyczajona. My z małżem jesteśmy ze sobą 24 godziny na dobę a ostatni raz na noc pojechał gdzieś chyba z 7 czy 8 lat temu. Smutno mi

Edytowane przez mezaga
Czas edycji: 2013-09-16 o 19:04
mezaga jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-09-16, 19:04   #522
_Shiloh_
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez magnusia Pokaż wiadomość
co?????????????????
Cytat:
Napisane przez Sheperdess Pokaż wiadomość
Niezłego masz TŻ. Na klamce z nitką to zrobił?

On jest nienormalny
Miał pół czwórki martwej, która mu się ruszać zaczęła. Wiec wziął sznurek obwiązał, pociągnął parę razy i wyrwał go. Bo on nie będzie płacił u dentysty. No takie to to jest głupie, że aż się śmieje do tej pory z niego.

Nastraszyłam go, że zrobi mu się jakiś zgorzel, czy inny stan zapalny i wtedy będzie miał przerąbane. To sobie wziął ibuprofen x2 żeby było przeciwzapalnie i pojechał do pracy

mezaga:
ja od poniedziałku do piątku mam samotne noce, a czasami też w niedziele jak TŻ jeździ na overtime.

Edytowane przez _Shiloh_
Czas edycji: 2013-09-16 o 19:05
_Shiloh_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-16, 19:08   #523
Le La
Zadomowienie

Wiecie co, nie wiem co jest z tymi tesciowymi,moja tez czasem jak cos palnie to mi rece opadaja, a przeciez wychowaly fajnych synow, czyli naszych mężow/partnerow.
Staram sie nie widywac z nia czesto i wychodze z zalozenia, ze musze ja szanowac , bo to matka mojego męża, ale ona rowniez musi szanowac mnie, bo jestem żona jej syna i tyle
Le La jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-16, 19:09   #524
bella7
Zakorzenienie

GG do bella7

Cytat:
Napisane przez J0zefina Pokaż wiadomość

Mój tato był ostatnio wyrwać zęba i dentysta mu wszystko tłumaczy itp i pyta czy boi się Pan dentysty? Na to tato że nie, to ten gość że ok dalej coś tłumaczy i pyta: a kiedy pan był ostatnio? A tato odpowiada: 28lat temu Pielęgniarka parsknęła śmiechem a dentyscie wypadła szpatułka
28 lat... Szmat czasu, mój tato też pewnie coś koło tego. Ale swoją droga biedny zszokowany lekarz

SHILOH a który ząb sam sobie wyrwał?
Stary 2013-09-16, 19:16   #525
mezaga
Zakorzenienie

Cytat:
On jest nienormalny
Miał pół czwórki martwej, która mu się ruszać zaczęła. Wiec wziął sznurek obwiązał, pociągnął parę razy i wyrwał go. Bo on nie będzie płacił u dentysty. No takie to to jest głupie, że aż się śmieje do tej pory z niego.

Nastraszyłam go, że zrobi mu się jakiś zgorzel, czy inny stan zapalny i wtedy będzie miał przerąbane. To sobie wziął ibuprofen x2 żeby było przeciwzapalnie i pojechał do pracy

mezaga:
ja od poniedziałku do piątku mam samotne noce, a czasami też w niedziele jak TŻ jeździ na overtime.
Ja za bardzo przyzwyczaiłam się do tego, że jesteśmy ze sobą cały czas
Stary 2013-09-16, 19:28   #526
_Shiloh_
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez bella7 Pokaż wiadomość
28 lat... Szmat czasu, mój tato też pewnie coś koło tego. Ale swoją droga biedny zszokowany lekarz

SHILOH a który ząb sam sobie wyrwał?
O ile się nie mylę to była to 4 ka

Cytat:
Napisane przez mezaga Pokaż wiadomość
Oj wiem coś o tym, też byłam bardzo przyzwyczajona. Do wieczorów i nocy wspólnych. Ale TŻ od miesiąca ma inną pracę na noce, czyści specjalne maszyny w fabryce, które niestety nie są używane tylko w nocy. Bardzo powooooooli się przyzwyczajam do tego, ale nie jest łatwo
_Shiloh_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-16, 19:30   #527
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
On jest nienormalny

no nie mogę.... niezły jest
Stary 2013-09-16, 19:30   #528
katharsist
Raczkowanie

O kurcze...
18 stron do tyłu, ale wybaczcie, w sob mój Małżonek wrócił z 5tygodniowej delegacji...
Jutro rano postaram się nadrobić choć trochę
Stary 2013-09-16, 19:31   #529
selena85
Wtajemniczenie

Dziewczyny trzymajcie kciuki - jutro jadę do Bydgoszczy na prymiarkę sukni ślubnej i mam nadzieeeeję, że się w nią zmieszczę i w ogóle.... <obgryza paznokcie>
http://suwaczki.slub-wesele.pl/20140129744753.html
selena85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-16, 19:33   #530
gosia261282
Gang Iren

Hosenka kciuki za polowkowe!!

Cytat:
Siostra zrobiła dziś dwa testy, wyszły pozytywne i pokazały 4 tydz. zapłodnienia. Po poronieniu miała tylko 1 raz miesiączkę. Narazie nikomu nic nie powiedziała oprócz mnie.
Trzymam kciuki,zeby tym razem bylo wszystko dobrze!

Cytat:
Napisane przez EVI07 Pokaż wiadomość

Spróbuj moczyc łapki 2 razy dziennie w ciepłej wodzie z płatkami mydlanymi, mnie to pomogło kiedys po jeżynach.

Dzieki,sprobuje.

Cytat:
Napisane przez souris5 Pokaż wiadomość
To bardzo specyficzna osoba o oryginalnych poglądach na wiele spraw, nie będę tu ich wymieniać, bo któraś padnie na zawał, jak ja czasem myślę że skończę. Czasem myślę, że mówi to wszystko dla przekory, żeby pokazać że wszystko co mówię i myślę jest złe. Jej córeczka za to jest najlepsza, nie to co ja, bo ona też nie karmiła sama i robi wiele innych szokujących mnie rzeczy, zgodnych z filozofią teściowej.

Moja tesciowa idealna w sumie nie jest i lubi jak jej jest na wierzchu. Ale czasem tez pozytywnie zaskoczy. Przy karmieniu piersia mowila,ze dobrze ze karmie,ze dzieciaki fajnie rosna na moim mleku. Ona karmila butelka,ale sama mowi,ze kiedys to byla taka moda na karmienie butelka.
Stary 2013-09-16, 19:33   #531
senira666
Zakorzenienie

takie samotne wieczory to nic fajnego... nie bardzo wiem czym sobie zając czas jak TŻ ma drugie zmiany ...
Stary 2013-09-16, 19:34   #532
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez selena85 Pokaż wiadomość
Dziewczyny trzymajcie kciuki - jutro jadę do Bydgoszczy na prymiarkę sukni ślubnej i mam nadzieeeeję, że się w nią zmieszczę i w ogóle.... <obgryza paznokcie>
Stary 2013-09-16, 19:40   #533
pilotka86
Rozeznanie

Cytat:
trzymam

oglądam na tvn 7 super film "Schmidt" http://www.filmweb.pl/Schmidt, właśnie jest przerwa. Bomba, uwielbiam taki humor zresztą Jacka Nicholsona też uwielbiam szczególnie za "Lot nad kukułczym gniazdem" i "Lśnienie"
pilotka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-16, 20:02   #534
perfuzja
Zakorzenienie

Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 4

mezaga ciekawa jestem czy masz rację co do płci chociaż z drugiej strony chłopcy łatwiej ujawniają się niz dziewczynki
Kiedy masz następne usg?

Mój wyjezdza w sobotę i wraca we wtorek dopiero Chyba spędzę weekend u rodziców, bo sama zaplaczę się z psem w tym depresyjnym mieszkaniu.
Stary 2013-09-16, 20:08   #535
gosia261282
Gang Iren

Cytat:
Kciuki!
A pokazesz sukienke?
Stary 2013-09-16, 20:15   #536
mezaga
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez perfuzja Pokaż wiadomość
mezaga ciekawa jestem czy masz rację co do płci chociaż z drugiej strony chłopcy łatwiej ujawniają się niz dziewczynki
Kiedy masz następne usg?

Mój wyjezdza w sobotę i wraca we wtorek dopiero Chyba spędzę weekend u rodziców, bo sama zaplaczę się z psem w tym depresyjnym mieszkaniu.
7 października - chyba, że wcześniej zdecydujemy się na to 3D.
Nie wiem jak to z tymi przeczuciami jest ale od samego początku czułam, że będzie chłopiec. A jak się dowiedziałam że są dwa maluchy to nic nie czułam i jakoś tak 3 tygodnie temu znowu pojawiło się silne uczucie że oba to chłopaki. No zobaczymy
Stary 2013-09-16, 20:22   #537
senira666
Zakorzenienie

jakaś zmęczona jestem więc na dzisiaj mówię dobranoc i do jutra
Stary 2013-09-16, 20:31   #538
Sheperdess
Rozeznanie

Cytat:
Ale przynajmniej będziecie mieć okazję, żeby za sobą zatęsknić. To też fajne dla związku, od czasu do czasu.

Cytat:
7 października - chyba, że wcześniej zdecydujemy się na to 3D.
Nie wiem jak to z tymi przeczuciami jest ale od samego początku czułam, że będzie chłopiec. A jak się dowiedziałam że są dwa maluchy to nic nie czułam i jakoś tak 3 tygodnie temu znowu pojawiło się silne uczucie że oba to chłopaki. No zobaczymy
Może lepiej się nie nastawiać na płeć, bo można przeżyć niezłą niespodziankę.
Stary 2013-09-16, 20:38   #539
mezaga
Zakorzenienie

Ja się nie nastawiam ale nie ukrywam, że parkę bym chciała bardzo mieć. A przeczucia to inna sprawa
Stary 2013-09-16, 20:40   #540
tajeczka
Zadomowienie

Witam się wieczorową porą
nie nadrabiam, bo nie mam jakoś siły, zmogło mnie straszliwie i coś głowa zaczyna mnie boleć... Przełożyłam sobie usg, miało być 27.09 a będzie 20.09 czyli w ten piątek, mam nadzieję, że moja gin nie będzie się wściekać o to, że poszłam tydzień wcześniej, ale już normalnie świra dostaję... a tu akurat przed weselem, więc mam nadzieję, że wszystko ok będzie i się pobawimy bo cały czas myślę o tych ruchach i nadal nie jestem pewna czy to to czy nie....
tajeczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości