|
|||||||
| Notka |
|
| Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#511 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zakupy w Sephorze, Douglasie i innych vol. IX.
|
|
|
|
#512 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
!ja już listę zrobioną mam skromnie, bo skromnie, ale jest
|
|
|
#513 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Na Soft & Gentle tez sie czaje. Nie moge sie doczekac az kosmetyki MAC'a w D. beda i bede je ze znizka kupowac .---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ---------- Cytat:
.
|
||
|
|
|
#514 |
|
Zakorzenienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;43608680]Rebel jest super. Po Fixie mi sie twarz swieci. Jakis sprey z Fitomedu daje identyczny efekt (zmiejsza pudrowosc, niweluje nieco suchosc, przyspiesza swiecenie). Chcialam, aby na buzie pomogl, a odkrylam drugiego Fix'a, wiec lezy. Jak Cie interesuje to moge poszukac i sprawdzic nazwe.
Na Soft & Gentle tez sie czaje. Nie moge sie doczekac az kosmetyki MAC'a w D. beda i bede je ze znizka kupowac .---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ---------- Co masz na liscie? Ja juz zupelnie nic nie potrzebuje chyba. Asortyment L'oreal mi sie juz skonczyl .[/QUOTE]Patrz co znalazłam http://xxxbeautyredefinedxxx.blogspo...-lipstick.html za nazwę tego cuda byłabym wdzięczna właśnie potrzebuję czegoś takiego bo czasami puder osadza mi się na włoskach i to widać:/ albo na nosie takie łuski gadzie się robią![]() Wiesz co kusi mnie jeszcze tylko eyeliner super liner black lacquer lub super liner ultra precision black i baby lips z maybellina ![]() Z rozświetlaczy MACa interesuje mnie jeszcze ten jaśniutki lightscapade, ale nie mieli go ani miesiąc temu, ani teraz jak byłam:/ a mógłby być też fajny
Edytowane przez dimiti Czas edycji: 2013-11-07 o 13:44 |
|
|
|
#515 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#516 | |
|
♪♫♪♪♫♪
|
Cytat:
|
|
|
#517 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
U mnie "glow" daje od razu po psiknieciu . Pare razy przesuszyla mi sie buzia i tapeta zle wygladala. Psiknelam sie tym badziewiem i pomoglo, ale zaczelam sie swiecic. 6 chusteczek matujacych BB pozniej moglam w koncu wyjsc z chalupy. Tak samo tez jak Fix przyspiesza swiecenie nawet po uzyciu bibulek. Zostalas ostrzezona, zeby nie bylo .
Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b Czas edycji: 2013-11-07 o 17:05 |
|
|
|
|
#518 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to kichunia....to teraz się poważnie zastanowię czy kupować też fixa czy lepiej dać sobie spokój... może kupię na początek wodę termalną i jak sobie zrobię kuku pudrem, to będę się psikać i śpiewać Im singing in the rain ![]() Cytat:
oj nieeee, muszę go najpierw zmacać w stacjonarnym może w końcu się pojawi![]() osz kusicielki!
|
|
|
#519 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
. Moze akurat Ci pomoze i ze swieceniem nie bedziesz miala wielkiego problemu lub je jakos opanujesz. Mi nie podszedl, ale moze u Ciebie bedzie lepiej Co do termalki to bym sobie odpuscila. Tutaj masz watek o termalnej wodzie, w ktorym pozwolilam sobie zabrac glos. Oprocz wody termalnej masz od razu satyre na wspolczesny system edukacji. Pomijajac glupoty zawarte w tym watku, to aby mineralna zadzialala jak Fix (zmiejszenie widocznosci skorek i pudrowosci) musialaby miec w sobie cos, co zadziala jak tluszcz. W Fixie i Fitomedzie masz gliceryne i olejki. Niemniej jak zerkniesz na watek to sie dowiesz, ze woda termalna nawilza i robi to samo, co Fix, takze wiesz... Ba, nawet przyszpiesza gojenie ran i poprawia koloryt ![]() .
Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b Czas edycji: 2013-11-07 o 17:40 |
|
|
|
|
#520 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Natomiast Fix+ odpuść sobie - strasznie badziewie. Ja po psiknieciu się nim wyglądam, jak po przejechaniu smalcem, a potem jeszcze gorzej.
|
|
#521 | ||
|
Zakorzenienie
|
Czy w Wszyh Douglas pojawił sie już podkład Maximum cover od EL?
Na stronie douglasa jest reklama tego podkładu od kilku dni, ale link nie działa. Musze go nabyc i nie wiem czy czekać na polske czy ebay odwiedzić. ---------- Dopisano o 17:51 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ---------- Dymku kup soft&gentle, kup lightscope i wrzuć porównanie na bloga ![]() Musze końcu ktoryś z nich zamowić i nie mogę się zdecydować ![]() ps. Naszą paczuchę zenkową clą od trzech dni ![]() ---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ---------- Cytat:
A może z revlona highlighter masz albo z The body shop? Kurcze , mam 30 rozświetlaczy (albo i więcej) i nie wiem zy powinnam kolejny kupować :/ ---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ---------- Cytat:
W ubiegłym roku jakos po 20 listopada było |
||
|
|
|
#522 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() z revlona mam tylko takie sypkie i takie w kremie z the body shopu mam brzoskwiniowe fale on najbardziej zbliżony jest do rozświetlacza z make up factory, z tym, że MACowy jest jaśniejszyMary jest zupełnie inna, taka jednolita szampańska tafla z nutką beżu, który ślicznie wygląda MAC ma drobinki, nie duże, ale jednak i jest ciut ciemniejszy, bardziej beżowy (opalony beż) z odrobiną złota Hehe kiedyś pewnie i kupię ale przypuszczam, że pierw go zmacam i kupię jakoś końcem grudnia/ początkiem stycznia póki co inne wydatki na wątku rossmanna pojawiło sie takie info teraz ma być właśnie w ostatnim tyg listopada zniżka ojjj to nie fajnie:/ ale w sumie taka paka! nie dało się żeby przeszła niezauważona a ciapa ze mnie bo mogłam jeszcze poprosić o ysl elle, bo normalnie jakieś chore ceny są teraz, a tak to coś by było taniej no nic pod choinkę może ktoś Dymkowi kupi
|
|
|
#523 | |
|
Zadomowienie
|
jakaś nowa polityka w S. czy jak?
weszłam dziś i proszę grzecznie panią o próbkę perfum a słyszę odp.: nie robimy próbek ![]() ale za to obsługa w L'occitane dużo milsza, pomoc w zakupach, żadnych problemów z odbiorem prezentu z Elle i jeszcze próbka kremu gratis ![]() Cytat:
|
|
#524 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Padłam i z wielkim trudem do siebie dochodzę ze zdjęć na blogach wnioskuję, że maryśka podobny efekt daje do mgły pudrowej Paese. Powinnam kupi i maryśke i macowski, ale od kilku miesięcy staram się rozsądniej robić zakupy kolorówkowe ))---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ---------- Cytat:
ano trzeba było chcieć i pachniucha. Do mnie trzy lecą Edytowane przez KujawiankA Czas edycji: 2013-11-07 o 18:58 |
||
|
|
|
#525 |
|
Zakorzenienie
|
Ze swej strony Fix+ odradzam, ale ja mam przetłszczającą się cerę z dużą skłonnością do błyszczenia.
80 rozświetlaczy - padłam ![]() Co do próbek zapachów w S. - nie sądzę, aby polityka się w tym zakresie zmieniła. Pewnie to foch konkretnej konsultantki. |
|
|
|
#526 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chociaż jeszcze tylko tacie prezent muszę kupić i już mam dla wszystkich ![]() Cytat:
aaajjj ale zawaliłam! :/ no nic, teraz już trudno. Wiedziałam, że je chce i kończą mi się już, więc trzeba będzie kupić to zadziadowałam Cytat:
ale przestałam liczyć![]() oooj to chyba sobie daruje, bo mam przetłuszczającą się strefe T, więc pewnie byłaby mała masakra:/
|
|
|
#527 |
|
Zakorzenienie
|
Dobre info. Ale nie zacznie się jakoś w czwartek? Z tego co kojarzę te poprzednie akcje zawsze w czwartki się zaczynały.
|
|
#528 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#529 | |
|
♪♫♪♪♫♪
|
Cytat:
|
|
|
#530 |
|
Raczkowanie
|
Ja dostałam sms z Superpharm , że od 8 .11 do 10.11 będzie -40% na wszystkie kremy do twarzy.
|
|
|
|
#531 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
właśnie przyszłam z tą wiadomością
kosmetyki + różności okazjonalnie : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=835212 madzialenn bloguje o kosmetykach i modzie ![]() Kosmetyki i codzienne stylizacje ![]() http://madzialennx.blogspot.com/2014...ine-shawl.html |
|
|
|
|
#532 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#533 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#534 |
|
Konto usunięte
|
Ma ktoras pedzle Armaniego? Fajne?
|
|
|
|
#535 |
|
Wtajemniczenie
|
Na stronie superpharm jest informacja o tej akcji, ale o żadnych wyłączeniach nie wspominają....
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#536 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#537 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#538 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kosmetyki + różności okazjonalnie : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=835212 madzialenn bloguje o kosmetykach i modzie ![]() Kosmetyki i codzienne stylizacje ![]() http://madzialennx.blogspot.com/2014...ine-shawl.html |
|
|
|
|
#539 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#540 | |
|
Zakorzenienie
|
podaj na PW nr to Ci wyślę
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:49.

??
chciałam jeszcze szminkę rebel, ale nie było i kusi mnie ten fix+
właśnie potrzebuję czegoś takiego bo czasami puder osadza mi się na włoskach i to widać:/ albo na nosie takie łuski gadzie się robią
. Pare razy przesuszyla mi sie buzia i tapeta zle wygladala. Psiknelam sie tym badziewiem i pomoglo, ale zaczelam sie swiecic. 6 chusteczek matujacych BB pozniej moglam w koncu wyjsc z chalupy. Tak samo tez jak Fix przyspiesza swiecenie nawet po uzyciu bibulek. Zostalas ostrzezona, zeby nie bylo 

no to kichunia....to teraz się poważnie zastanowię czy kupować też fixa czy lepiej dać sobie spokój... może kupię na początek wodę termalną i jak sobie zrobię kuku pudrem, to będę się psikać i śpiewać Im singing in the rain

no nic pod choinkę może ktoś Dymkowi kupi
weszłam dziś i proszę grzecznie panią o próbkę perfum a słyszę odp.: nie robimy próbek