![]() |
#511 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki w Wielkiej Brytanii
Cytat:
![]() ![]() Aniu cicho tu jakos od kiedy masz ten "kosmetykowy odwyk"... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#512 |
BAN stały
|
juz przybywam
![]() ![]() Bo to wszystko wina producentow!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() Derma white eye moisture spf 15narazie sie nie wypowiadam, bo kremik jeszcze nie doczekal sie premiery ![]() no i Boot'sa tez odwiedzilam ![]() ![]() I to na tyle.....oczywiscie ze swych zobowiazan sie nie wylamalam. Bo krem do oczu z filtrem - to koniecznosc ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#513 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#514 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Tak przez przypadeczek oczywiscie... ![]()
![]() |
#515 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#516 |
Zakorzenienie
|
Mam pytanko do niekwestionowanej znawczyni Clinique :D
Co możesz powiedzieć o tonikach złuszczających?? Zastanawiam się nad wersją 2 lub 3 - czym one się różnia?? Czy 3 lepiej może złuszcza?? Z tego co wyczytałam na opakowaniu 3 ma też działanie antykrostkowe i antypryszczowe ![]() I powiedz mi jeszcze czy miałaś bibułki matujące - jakie one sa? Tzn chodzi mi o to czy są takie bardziej "papierkowe" czy bardziej "foliowe" (miałam kiedyś takie i takie), pytam dlatego, bo te "papierkowe" lubia się drzeć. No i czy sa wystarczające duże
#517 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W ogole duzo maja tam kosmtykow - blyszczyki, cienie, kredki do oczu i glittery. Pokazna kolekcja, ledwie sie moglam oprzec, ale dalam rade, ufff... ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#518 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() mysle, ze tonik nr2 jest duzo lepszy. I tez ma zastosowanie anybakteryjne i odkazajace. Moim zdaniem trojka jest za mocna,wysusza, podraznia i w ogole zakrawa na spirolek salicylowy ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#519 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Como se porta la vida cuando vales lo que tienes... Edytowane przez Beekeeper Czas edycji: 2007-03-08 o 18:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#520 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Chetnie Ci pokaze ta paletke na ich stronie, jak tylko ja uruchomia bo na razie jest "under construction" ![]() Edit: Bee to byla ta paletka, ktora umiescilas w swoim poscie - brazujaco rozswietlajaca do twarzy i ciala (?) Edytowane przez aaliyah Czas edycji: 2007-03-08 o 19:35 Powód: Niezbedne info ;-) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#521 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W Sephorze poprosiłam o zrobienie próbki tego toniku 2 ![]() Na Allegro jest spory wybór bibułek Shiseido i nie wiem na które sie zdecydować
![]() |
#522 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Na allegro jest w cholere podrobek! Moja siostra kupila kiedys w takim jasnym opakowaniu, wiecej sztuk niz daja w oryginale! Odrazu rozpoznalam tania podrobke! Kup tylko te z serii Pureness, w niebieskim, takim gumkowym etui, zapakowanym seryjnie w folijke a potem w pudelko, tez niebieskie! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#523 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() OPOWIADAJ!!!!!!!!!!!!!!! jakie Clinique, co? gdzie? jakie troche??? ![]() mam nadzieje, ze dostalas Repairweara bo jak nie to osobiscie skarge do TZecika napisze! ![]() Aaliyah!!!!!! DO RAPORTU!!!!!!!!!! ![]() ![]() A co do paletki to byla dokladnie ta ktora BeeKeeper wkleila ![]() ps: przypadkiem tez mialam okazje poogladac, podotykac i w pelni zlustrowac te kosmetyki. Jak przyjechalam do domu lapy mialam cale swiecace ![]() ![]() ![]() edit: dopiero ide spac ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#524 |
Rozeznanie
|
jestescie straszne!! jak mozna tyle gadac o tych kosmetykach!! przez was mam liste produktoww Clinique -dla kolezanki jadacej odwiedzic USA- opiewajaca na jakies 100euro! a to przeciez tylko kilka waznych
![]() Niestety Clinique repairwear na dzien i noc - nie moge uzywac, zatyka mi pory ;( dostalam probke i coz, szkoda, ale co zrobic..musze znalezc odpowiednik:/
#525 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A co do toniku Clinique 2 to kurcze ja bym z 10 razy taniej sprzedawała rozcieńczony spirytus - nie wiem skąd ta kosmiczna cena za 100ml skoro to sam denatural i woda (noo + jakiś wyciąg z rośłinki). A któ0ry tonik bardziej lubisz? ten czy Tea Tree z BS?
![]() |
#526 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie bij, nie bij! Wiem, ze polecalas repairwear... ale wiesz co uzylam tego wszystkiego wieczorem i rano cerka jakas ladna taka wiec chyba nie jest zle ![]() ![]() ![]() A w ogole obczailam KWC i DDMG ma zaskakujaco dobre recenzje, w przeciwienstwie do DDML takze mysle, ze biorac pod uwage nadchodzace wiosne i lato (splywajacy makijaz! ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#527 |
Zakorzenienie
|
ufff pocieszyłaś mnie
![]() a jak mam rozpoznac podróbkę?
#528 |
Rozeznanie
|
Dziewczynki i chłopcy
![]() Czy ktoś z Was byłby tak miły i mógłby mi zakupić odżywkę Henna Treatment Wax tą angielską.(wziełabym z checia 2 opakowania) Używałam polskiej i miałam okazję spróbować angielskiej i po prostu nie ma porównania. Jakbym stosowała 2 rózne kosmetyki. A może ktoś mógłby mi tego waxa wysłać pocztą ? Oczywiscie wszelkie koszta pokryje jeszcze przed zakupem waxa , zeby nie obciazac nikogo finansowo. Byłabym bardzo bardzo wdzieczna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#529 |
Zadomowienie
|
Tylko nie wiem gdzie kupic tego Wax-a, bo ja specjalnie sobie z pOlski przywiozlam
![]() Wiecie co dziewczyny, chodzi za mna caly czas sprobowac wyrobu wlasnych kosmetykow ![]() ![]() Moja mama ma 50 w marcu. Co ja mam jej kupic???
#530 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Z tego co mi mówiła kolezanka to można go kupić w sieciach ( tylko nie wiem czy dobrze napisze )boots lub superdrug moze jeszcze gdzies indziej. Niestety kolezanka juz do angli nie wraca i musze szukac innych źródeł. I jest tanszy w angli niz w polsce . Ja mamie zawsze na urodzinki kupuje kosz kosmetyków yves rocher , płyn do kapieli, mleczko do ciala, perelki do kapieli , tabletki do rozpuszczania w wodzie , te małe perfumy . Wszystko o jednym zapachu . Ostatnio kupiłam mamie malinke na lato i była zachwycona. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#531 |
Rozeznanie
|
AniaWila pomoz prosze
![]()
#532 | |
Zakorzenienie
|
Ejvo, Mozesz kupic Mamie perfumy jezeli oczywiscie znasz jej upodobania. Ja zawsze jakies Mamie przywoze jak lece do Polski bo sama nigdy sobie nie kupi bo za drogie...
![]() Cytat:
![]() ![]() Swoja droga ciekawe czemu Cie Repairwear zatkal, uzywalas wersji do skory mieszanej/tlustej czy do suchej? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#533 |
Rozeznanie
|
ajjjj GLUPOL jestem, nie repairwear ale wlasnie TURNAROUND CONCETRATE VISIBLE SKIN RENEWER mnie zatyka
![]()
#534 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny a może wiecie kto sprowadza kosmetyki z WB do Polski?, może tą drogą mogłabym nabyc tego waxa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#535 |
Rozeznanie
|
szukalas na allegro??? moze ktos tam? bo z tego co wiem produkty np. Body Shop napewno mozna znalezc na allegro, moze i ten swoj wax znajdziesz?
#536 |
BAN stały
|
nie no, pol dnia czlowieka nie ma a tutaj milion postow nabite! jestescie nieznosne
![]() ![]() caly dzien mam zawalony, nie mam minutki a natezenie ruchu trwa dalej, wiec wrzucam tylko szybkiego posta ![]() Hosenko - nie wierze w 120szt oryginalnego Shiseido za 20zl. I pewnie sa to te w kremowym opakowaniu, takie miala moja siostra. Zlustrowalam jedna i wiem jedno - sa beznajdziejna podrobka, niestety :/ Aaliyah w sumie to mimo, ze TZecik nie kupil Repairweara to kosmetyki fajne ![]() ![]() Afro - to ja juz nie wiem co Cie zapycha a co nie zapycha, w zapychanie przez repairweara nie uwierze ;p ;p ;p a poza tym kremikiem to polecam serie total turnaround. Na temat tego nowego kremu o ktorym pisze Aaliyah nie moge sie wypowiedziec bo nie mialam ![]() ok, spadam............buziaki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#537 |
Rozeznanie
|
TURNAROUND CONCETRATE VISIBLE SKIN RENEWER...to mnie zapycha
![]()
#538 |
BAN stały
|
Afro!! z pelna odpowiedzialnoscia polecam w takim razie repairwear night lotion! tak jak Aaliyah pisala do typu skory oily to very oily. Na dzien tez lotion 15spf. A co do turnarounda to dziwna sprawa...jestes pewna, ze od tego Cie zapycha? bo ja mam troche wrazenie, ze pojecie ''zapychania'' zaczelo byc troche pochopnie naduzywane i za szybko diagnozowane. Moze to cos innego
![]() Dziewczyny ja na piec dni znikam z czynnego zycia forum ![]() ![]() btw: Aaliyah ta sol do kapieli jest obledna!!!!!!!!!!!!!! po wsypaniu do wody zapach jest boski i zniewalajacy. Dziewczyno! niedlugo zostaniesz moim wyznacznikiem zakupow kosmetycznych. jeszcze nie bylo czegos co mi polecilas a co nie okazalo sie fenomenem!!!!!!! ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#539 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Strasznie sie ciesze, ze sol Ci sie spodobala ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#540 |
Zakorzenienie
|
Zobzcaymy jak to z tymi bibułkami nieszczęsnymi będzie - póki co na nie czekam
![]() Mam pytanko do BodyShopoholiczek ![]() ![]() AniaWila powtórze pytanko o tonik Clinique vs Body Shop Tea Tee: który z nich lubisz bardziej, o ile można je porównać, bo chyba mają inne działanie?
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:17.