|
|
#511 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Wystarczająco Dobre Panie Domu - część II
dzień dobry
![]() Ilsa gratuluję ślubu i zaraz zabieram się za czytanie Twojej relacji ![]() Rise udanego pierwszego dnia w nowej pracy! |
|
|
|
#512 |
|
Zakorzenienie
|
Hello,
W końcu dostęp do sieci! |
|
|
|
#513 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry,
U mnie od rana pracowicie;pranie się pierze i 5 kg papryki zrobione prawie zalewa już się gotuje Wysłane z mojego LG-E460 przy użyciu Tapatalka
|
#514 |
|
Zakorzenienie
|
Pytanie do buszujących tu Wrocławianek. Głosujecie na projekty budżetu obywatelskiego? Jak nie planowałyście to mogę mieć prośbę o zagłosowanie na projektu 27 i 38?
|
|
|
|
#515 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
chciałabym żeby dziś w pracy szybko zleciało, dawno mi się nie zdarzyło żebym już od samego rana była zmęczona aa wiem co chciałam jeszcze- Ijaa współczuję sąsiadki- wariatki! zdecydowanie musicie coś z nią zrobić bo robi się to nie tyle co wkurzające co już trochę niebezpieczne, nigdy nie wiadomo co takiej strzeli do łba
|
|
|
|
|
#516 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ilsa piękna relacja z pięknego ślubu Wszystkiego co najpiękniejsze na nowej drodze życia ! ![]() Rise powodzenia w nowej pracy ![]() ---------- Dopisano o 08:44 ---------- Poprzedni post napisano o 08:42 ---------- Liczba dni do urlopu ma 2 z przodu ! Jeszcze tylko 25 dni i odpocznę
|
|
|
|
|
#517 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
mój urlop co prawda znacznie mniej spektakularny niż Twój, ale do niego jeszcze 16 dni
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#518 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My lecimy 15.10, ale postanowiliśmy sobie zrobić wolne już 2 dni wcześniej. Tym samym w piątek 10.10 zaczynam urlop |
|
|
|
|
#519 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny
zła wiadomość tż nie ma pracy także piękny początek tygodnia, a jeszxze autobus mi zwiał.. przyjechał 5 minut za wcześnie ![]() nie wiem, wszyscy we wro, poruszający się autobusami mówią, że autobusy się spóźniają... a mi wiecznie uciekają, bo są za wcześnie.. jak to jest? |
|
|
|
#520 |
|
Konto usunięte
|
Molise ja też nie lubię gadać długo przez telefon, dla mnie przez telefon to się załatwia konkrety a nie pitu pitu
wyjątkiem jest moja Mama z którą mogę rozmawiać długo bo opowiadamy sobie o wszystkim, ale to wiadomo zupełnie inna para kaloszy ![]() Agg bardzo mi przykro ściskam kciuki żeby Twój Tż szybko znalazł pracę do mojego Tż też ten facet nie oddzwonił, a mówił że jak nie zdąży do piątku to później jedzie na urlop i wraca 23 września
|
|
|
|
#521 |
|
Rozeznanie
|
Ilsa Lund gratulacje
![]() ijaa wspolczuje przebojow z sasiadka. Nie wiadomo co takiej moze strzelic do glowy w kazdej chwili. Niby niegrozna a jednak... Moi rodzice mieli zbytnio imprezujacych sasiadow, ale na szczescie sie wyprowadzili. Molise szybko zleci do urlopu ja bede miec najprawdopodobniej od 29 wrzesnia (tydzien).kashmirka 4 koszyki super wynik, Nam udalo sie zebrac jedno wiaderko, a bylismy juz o 6 w lesie. Dzien dobry
|
#522 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#523 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#524 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki dziewczyny
życie w tym kraju to kanał, dosłownie |
|
|
|
#525 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
i jak po 2h wychodziliśmy z lasu i ludzie dopiero przyjeżdżali mieli bardzo nietęgie miny widząc nasze koszyki bardzo mi się podobało bo grzybów było tyle, że co chwilę znajdywaliśmy i to po kilka sztuk obok siebie a w dodatku dużo takich małych i zdrowych aż się chciało chodzić i zbierać ![]() domyślam się tylko jakie stresujące i obciążające jest być w takiej sytuacji, mój Tż szuka innej pracy ale jednocześnie ma pracę i to raczej taką pewną, której nie straci z dnia na dzień a mimo to jesteśmy nerwowi a jakby nie miał pracy i nie mógł nic znaleźć to mimo, że mamy oszczędności, chyba umarłabym ze stresu nasze doświadczenia są niestety takie, że dobrze płatną pracę najłatwiej znaleźć jednak po znajomości bo na wszystkich rozmowach na których był Tż z ogłoszenia proponowali mu tak żałosne warunki że szkoda gadać
|
|
|
|
|
#526 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ---------- Cytat:
Moj maz tez szukal pracy, majac prace (ale u Nas byla niepewna sytuacja) i udalo mu sie znalesc. Wysylalismy cv do roznych firm (w branzy, w ktorej maz pracuje), nawet jezeli nie szukali obecnie pracownikow no i po jakims czasie odezwali sie.
|
|
#527 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja teraz siedzę u mamy do środy to jej pomogę i mi pożyczy kasę. Ale i tak pazdziernik będzie tragiczny 10 kg papryki zrobione
|
|
#528 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zobaczymy, bo tam jego szef ma się spróbowac dogadać z tym "budynkiem" w którym oni pracowali, więc może tam zostanie i będzie robił to co robił, ale dla innej firmy, a jak nie, to ostatecznie kolega mu spróbuje załatwić u siebie w prqacy, a już ostateczna ostateczność, to pójdzie na dostawy do castoramy to tak w skrócie, bo przed sekundą własnie do mnie dzwonił ![]() dziękuję |
|
|
|
|
#529 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jakiej pracy on poszukuje? Bardziej umysłową czy fizyczną? Bo u mojego TŻa zatrudniają na potęgę. Do biur dość ciężko się dostać, ale na produkcję to biorą praktycznie każdego kto chociaż trochę kumaty. |
|
|
|
|
#530 |
|
Zakorzenienie
|
a jemu obojętne właściwie
teraz był serwisantem drzwi, wcześniej był w ochronie w biurze parkingu. byleby była robota. planował iść na studia teraz, a jako, że z tą pracą tak wyszło jak wyszło, to nie wiadomo jak to wyjdzie |
|
|
|
#531 |
|
Zakorzenienie
|
Wysłałam Ci PW.
Niech próbuję. Co do pójścia na studia i tej firmy: po roku pracy u nich można studiować na ich koszt dowolny kierunek. Jedyny wymóg, to masz skończyć 3 letnie studia z 3,5 lub max. 4 lata. |
|
|
|
#532 |
|
Konto usunięte
|
Dzień dobry wszystkim! Witam się spod lotniska warszawskiego ;-)
Ilsa gratulacje, witam w elitarnyn klubie młodych mężatek Kash mam ochotę sparafrazować kultowy tekst i powiedzieć you wanna know my secret? I'm always tired serio, od czasów poprzednej pracy nie mogę spać, budzę sie w nocy, w dzień mam ostre zjazdy, a po treningu zasypiam ze zmęczenia i o 5 już się wiercę...Agg o nie Przesyłam wam mnóstwo pozytywnej energii bo wiem jak to jest, ciężki czas przed wami Parole ja poproszę słoiczek! Ja jeszcze nic nie wekowałam, moi rodzice robią wszystko, z borówkami w syropie klonowym i suszonymi pomidorami ![]() Dziewczyny, byłam w nowej pracy. Ale tam miło! zgodzili się na urlop, w końcu będzie kilku facetów w dziale, w tym szef...mam nadzieję, że tym razem to będzie TO ![]() Miss Saeki - witamy na pokładzie jak weekend?
Edytowane przez 201608160903 Czas edycji: 2014-09-15 o 10:29 |
|
|
|
#533 |
|
Zakorzenienie
|
Weekend jak zwykle: za szybko.
W sobotę od rana sprzątanie, bo wieczorem goście. Ale zrobiliśmy to tak gruntownie, nie tylko żeby z wierzchu było ładnie - mam nadzieję, że tak zostanie. Wieczór był fajny, było nas raptem 6 osób, bo jedna koleżanka jednak nie mogła a drugiej wyskoczyła pilna delegacja i wczoraj rano już jechała. Plus jeden kumpel musiał pilnie do swojej mamy pojechać bo coś się stało. Ale było miło, szczególnie, że z niektórymi dawno się nie widziałam. Pogadaliśmy, pograliśmy na xboxie i trzymaliśmy kciuki za siostrę koleżanki, bo miała termin porodu na sobotę. Ale jeszcze nie urodziła. A w niedzielę rano była pogoń za babcią. Moja babcia w stylu tych "domyśl się", całe szczęście mama mi doniosła, ze babcia chce aby obciąć jej żywopłot na ogródku. Uznaliśmy, że musimy zrobić to od razu bo za tydzień nas nie ma, a jak nie zrobimy to będzie marudzić. Dzwonię do mamy "za godzinę będziemy ściąć płot". A mama "babcia zabrała klucze na ogródek i pojechała na cmentarz". Więc my szybko w auto i pogoń za babcią na cmentarz. Przy okazji pomogliśmy jej umyć grób dziadka, potem ona została bo chciała jeszcze trochę znajomych odwiedzić a my pojechaliśmy ciachnąć żywopłot. Szybki obiad u mamy, małe zakupy i na popołudnie byliśmy ugadani z sąsiadami na piwko. I minęło... |
|
|
|
#534 |
|
Zakorzenienie
|
Ilsa gratulacje, dużo szczęścia na nowej drodze!
Znalazłam mieszkanie w Warszawie na moje szkolenie! Jestem happy, bo blisko tak, że niemal mogę w kapciach iść! Jedyny problem, że muszę znaleźć coś na weekend pomiędzy dwoma tygodniami bo wtedy jest wynajęte.... Jakoś damy radę.... Logistyka wyjazdu z dzieckiem i dodatkowo nauki jeszcze mnie przeraża, ale cóż, jakoś trza będzie przeżyć... W mieszkaniu mam rozpierdut totalny........... Dzieć zasnął, powinnam jakoś ogarnąć temat..... Macie jakiś patent na mycie zlewu z takiego kamionkowego konglomeratu? Zaszorować się idzie na śmierć a wciąż brudny....
|
#535 |
|
Konto usunięte
|
Scarlett my mamy w mieszkaniu zwykły żeliwny zlew ale w pracy mamy taki kamionkowy i w obu przypadkach świetnie sprawdza się ten produkt: http://www.auchandirect.pl/sklep/art...abrudzen-200ml wystarczy zalać i zostawić na parę minut a potem przetrzeć gąbką i zlew wygląda jak nowy
|
|
|
|
#536 |
|
Zakorzenienie
|
kashmirka ale tanie to fini u mnie w pracy był po 12 zł
przejrzałam ogłoszenia o pracę Jak nic nie znajdę do końca miesiaca to wrócę na zlecenie do marketu I chociaż cokolwiek będe miała kasy![]() Stwierdziłam, że sobie płaszczyki jesienne wrzucę do pralki, żeby odświeżyć. I w sam raz rodzice jak będą w pobliżu to mi podrzucą
|
#537 |
|
Zakorzenienie
|
lepszy rydz niż nic, lepsza praca w markecie, niż żadna
|
|
|
|
#538 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#539 |
|
Konto usunięte
|
wiesz co może ten w małym opakowaniu jest niedostępny, ja mam taki 600ml, http://www.sklep.hydromet.zam.pl/sro...zen-600ml.html na pewno można kupić go w Leroy Merlin i chyba też w Castoramie
w Auchan może stacjonarnie też jest, możesz sprawdzić jeśli będziesz ![]() Parole 12zł to niezła przebitka
|
|
|
|
#540 |
|
Zakorzenienie
|
Wiesz ja się staram dostać do marketu gdzie jest "dobra" kasa, lepsze warunki i umowa o pracę.. Bo tu gdzie wcześniej byłam jeszcze przed tą pracą co teraz miałam tak średnio było. Przez agencje 5 zł wychodziło i godziny były w zależności bo czasami codziennie po 10 godzin siedziałam ( z kwadransem przerwy) a czasami cały tydzień nic
"Wiesz, wszystko co się tak naprawdę liczy, to aby ludzie, których kochasz, byli szczęśliwi i zdrowi. Cała reszta to zamki na piasku..." Edytowane przez ParoleParole Czas edycji: 2014-09-15 o 12:02 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:38.

Jeszcze tylko 25 dni i odpocznę 

tż nie ma pracy
wyjątkiem jest moja Mama z którą mogę rozmawiać długo bo opowiadamy sobie o wszystkim, ale to wiadomo zupełnie inna para kaloszy
ściskam kciuki żeby Twój Tż szybko znalazł pracę
do mojego Tż też ten facet nie oddzwonił, a mówił że jak nie zdąży do piątku to później jedzie na urlop i wraca 23 września

Ja teraz siedzę u mamy do środy to jej pomogę i mi pożyczy kasę. Ale i tak pazdziernik będzie tragiczny

to niezła przebitka