|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#511 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Majowe Żony 2011XI i żona z października też :)
Ewka najlepiej daj sobie na allegro do obserwowanych ofert bo może Ci zniknąć jak będzie czyścił
|
|
#512 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#513 |
|
Zakorzenienie
|
Mój komp też świruje. Żadnego zdjęcia nie mogę ściągnąć ani dodać nigdzie ehh
|
|
#514 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra ja skończylam prace i uciekam chyba wyjdę z M bo zaraz wszystko w domu rozniesie
Dziś rano była z tatusiem i w sumie mało spała w ciągu dnia nie mam pojęcia skąd u niej tyle siły
|
|
|
|
|
#515 |
|
Zakorzenienie
|
Przyszła sokowirówka
|
|
#516 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczynki w czym kapalyscie swoje dzieciaczki??
|
|
|
#517 |
|
Zakorzenienie
|
M do tej pory ma strasznie wysuszającą się skórę, więc najlepsze byly emolienty. Przeszłyśmy przez Oilatum, Oilan i teraz dostałyśmy do testów Emolium i to jest najlepsze! Tanie nie są ale wystarczy odrobina do wanienki
Pięknie goi podrażnienia i odpażenia pieluszkowe a skóra jest taka mięciutka i gładka Edytowane przez takaya Czas edycji: 2014-11-21 o 19:21 |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#518 |
|
Zakorzenienie
|
I_K jaka ty chudziutka jestes zazdroszcze
![]() Dobra biore sie za naczynia i robienie miejsca. Marchewka kupiona, jablka sa, M pojechal po pomarancze i dostalam jeszcze melona
|
|
#519 |
|
Zakorzenienie
|
Ewka, M w rossmana baby dream. Tani, fajny skład. Myślałam też o hipiie jednak dla mnie trudno dostępny, tzn w tych sklepach gdzie najczęściej kupuje.
Jak dla mnei nei ma co od razu kupowac emolientów bo to drogie i jednak silne. Jakby coś się działo to zawsze zdążysz kupić. A tak skóra od razu się przyzwyczai do silnych płynów. Oliwki używali w szpitalu, też z bb miałam, ja w domu posmarowałam ze 2 razy żadnych kremów, oliwek nic nei potrzebujedo pupy mamy linomag w biało zielonym opakowaniu, też delikatny, skuteczny i niedrogi. Jak pojawiło się większe odparzenie to mąką zmiemniaczaną i dalej linomagiem. Sudocremu nawet próbek nei mam. ---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ---------- Kuleczko, to wbijamy do Ciebie na sok ![]() szanowny na nocce, powiem Wam, że czasem lubię te samotne wieczory ![]() ---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ---------- w aplikacji mobilnej allegro można pobrać kupon -35zł na zakupy za minimum 100zł w kategorii dziecko
|
|
|
|
|
#520 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wlasnie nie chciala byc od poczatku "faszerowac" tymi emolientami ew jak bedzie potrzeba Czyli kupie z bd A z hippa czytalam ze lubia uczulac Passion a to chyba tylko na zabawki to 35zl Powiem Wam ze mnie boli dalej w klatce piersiowej Kuleczko ale teraz bedziesz pic zdrowe soczki ![]() Tez mam sokowirowke ale jak pomysle ile mycia i jest dosyc ciezka bo ma pewnie z 30 lat to mi sie odechciewa
19.12.2014 Edytowane przez ewka1368 Czas edycji: 2014-11-21 o 20:21 |
|
|
|
|
|
#521 |
|
Zakorzenienie
|
wbijajcie na soczki
no problemPassion przynajmniej wiesz gdzie jest w nocy ![]() Ewka pewnie masz taka co trzeba jeszcze obierac, a tu wrzuca sie cale nie obrane i mycie 3 minutki ![]() Ewka zawsze mozesz wpasc masz niedaleko
Szczęśliwe małżeństwo to takie, w którym mąż rozumie każde słowo, którego żona ... nie wypowiedziała. http://www.suwaczki.com/tickers/fdqg6c7e8qnfz160.png Edytowane przez kuleczka777 Czas edycji: 2014-11-21 o 20:32 |
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#522 |
|
Zakorzenienie
|
Ewcia, mam na mailu, że na wszystko z kategorii dziecko
![]() Kuleczko, to wrzuć jeszcze raz ten link, kupić nie kupię ale sobie obejrze
|
|
|
|
|
#523 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#524 |
|
Zakorzenienie
|
Sok pierwsza klasa
naprawde polecam. Resztki wyrzucilam i umylam tylko 4 czesci, a jak robi sie np z marchewki to mozna pozniej to wykorzystac na sorowke lub placek ta reszte Passion link jutro wrzuce bo nie mam tu
Szczęśliwe małżeństwo to takie, w którym mąż rozumie każde słowo, którego żona ... nie wypowiedziała. http://www.suwaczki.com/tickers/fdqg6c7e8qnfz160.png Edytowane przez kuleczka777 Czas edycji: 2014-11-21 o 22:05 |
|
|
|
|
#525 |
|
Wtajemniczenie
|
Passio wieczorem posraram się do klubu wrzzucić
Ewa ja trafił am na promocje oilatum do kąpieli i to duże butle ze drugi nby gratis to kupppilam 3 i teraz koncze ostatnia tj 6ta butelkę i jest super i czasami nawet ja do wanny dodaje ![]() IK grzeczniutkki a jak się czujesz? Witajcie ![]() Nie lubię zimy, ciemno i szaro i okropnie zimno na dworku. |
|
|
|
|
#526 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Qsloncu jak tam ?? U nas też zimno i pada, ale w niektórych cżeściach Pl już śnieg bleee Passion link http://www.agito.pl/sokowirowka-phil...30-870050.html Dell jak tam samopoczucie ?? Ewka już Ci przeszedł ból ?? I_K podziwiam ledwo ze szpitala wyszłaś a już za pracę się wzięłaś
|
|
#527 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzis nie boli ale cala noc sie "pilnowalam" aby sie nie przekrecic na lewy bok bo sie balam ze znowu bedzie bolec wogole malo co spalam ![]() tz w nocy do mnie "nie przejmuj sie jeszcze tylko miesiac dasz rade a pozniej w sumie tez sie nie wyspisz" ![]() oo pojawila sie Qsloncu ![]() a oilatoom to tez te emolienty(?) nie?
19.12.2014 Edytowane przez ewka1368 Czas edycji: 2014-11-22 o 10:50 |
|
|
|
|
|
#528 |
|
Zakorzenienie
|
Ewka to Cię pocieszył, ale nie przejmuj się on też się nie będzie wysypiał
![]() Ja to ostatnio miałam tak śpiącą noc że nic mnie nie obudziło, a rano się mnie pyta M czy słyszałam jak mył Tosię, a ja nic nemo
|
|
#529 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja z reguly mam twardy sen tz tlucze sie chodzi po pokoju a ja nic ![]() patrzcie jaka taniocha pisze ze -71%http://allegro.pl/paleta-matowych-ci...815500137.html
|
|
|
#530 |
|
Wtajemniczenie
|
Ewa tak i juz nie oliwilam bobo po kąpieli a daje się nakretke dwie. Ja daje więcej bo dużo wody leje. A jaki bul? Ja pamiętam ze w nocy się przekrecilam naa drugi bok i tak mnie trwać zaczęło!! Lekarz powiedział ze może tak być częściej i nawet podczas oddawania moczu, stolca na szczęście juz tylko dwa razy mi się taki bul zdarzył i nigdy więcej.
Kuleczka to się wyspalas
|
|
|
|
|
#531 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szczegolnie jak sie w nocy przekrecalam z lewego boku na prawy a wczoraj caly dzien sie ten bol utrzymywal ![]() chyba sie wezme za jakies ptasie mleczko
|
|
|
#532 |
|
Zakorzenienie
|
Ewcia współczuję bólu
Wypatrzylam górna czwórkę. Nie wiem kiedy. S kupiłam się na dolnej dwójce
|
|
|
|
|
#533 |
|
Zakorzenienie
|
Ewcia, pod konec ciazy spi sie fatalnie. Ja mi glam spac tylko na polsiedzaco, bo mi Maly naciskal na zoladek. Spalam w salonie na kanapie, taki bunkier z poduch sobie budowalam....
Passion, a jak Wy znosicie zeby? Tez jest tak kiepsko jak u dziewczyn?
|
|
#534 |
|
Zakorzenienie
|
Jakieś 2-3 tygodnie temu miała kiepski tydzień. Sporo marudzi la w dzień. W nocy tez trochę gorzej. Generalnie wielkiej masakry nie ma. Było ciężej inaczej ale dlatego że zazwyczaj nie mamy na co narzekać
Jak dostała na noc czapek Viburcol spala spokojniej. Wiem, że to homeopatia. Ale spala lepiej
|
|
|
|
|
#535 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj z dieta kiepsko ![]() Mam nadzieje ze moim podjadaniem nie zaszkodze malej ![]() Ale musze sie ogarnac ![]() za kolejnego ząbkaCytat:
Ciezko mi oddychac przez co nom stop kaszle bo wydaje mi sie ze jak odkaszlne to mi bedzie lepiej oddychac ![]() Ale juz blizej niz dalej
|
|
|
#536 |
|
Zakorzenienie
|
Ewcia u nas przy P było zalecenie w emolientach i tak też kąpaliśmy,
miał oznaki przenoszenia i strasznie szybko zaczęła mu schodzić skórka. K kąpiemy w emolium, zużyje jedno opakowanie i przejdę na hipp, wydaje mi się ciut delikatniejszy niż baby dream ![]() kup sobie jakiś płyn do kąpieli a jak będzie coś się działo to dopiero emolient Takaya nie ogarnęłam tej sesji przed porodem a teraz mi się odechciało... bardzo bym chciała taką rodzinną o której piszesz może za rok jak może na wiosnę zobaczymy najlepiej w plenerze qsloncu maluch grzeczniutki a ja ogarniam bez problemu, nudzę się nawet
|
|
|
|
|
#537 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
passion ja widzialam ta promocje z all https://kupony.allegro.pl/
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#538 |
|
Zakorzenienie
|
Passion, czyli w sumie bez tragedii, super! Ciekawe jak będzie u nas
|
|
#539 |
|
Zakorzenienie
|
Nie ma co nastawiać się źle.
Maja robi się coraz fajniejsza. Więcej rozumie i ja Ja tez fajnie, dużo "gada" po swojemu, zrobiła się przytulasna. Jak się bawi to dużo rozumie. Je ładnie, od nas tez wola. Uśmiecha się się pięknie. No nie ma na co narzekać
|
|
|
|
|
#540 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dawaj fotkę
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:26.

Dziś rano była z tatusiem i w sumie mało spała w ciągu dnia nie mam pojęcia skąd u niej tyle siły 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Pięknie goi podrażnienia i odpażenia pieluszkowe a skóra jest taka mięciutka i gładka 

za kolejnego ząbka