|
|
#511 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 8
Cytat:
Nie schizuj! Ja muszę pierogi |
|
|
|
|
#512 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja już nie wiem co chce mieć...najchętniej zasnąć, obudzić się i mieć z głowy Znów chce mi się siusiu i "dwójkę"a boję się iść do łazienki
|
|
|
#513 |
|
Zakorzenienie
|
Gdyby to była gestoza już bym lała w majciochy ze strachu na poważnie
|
|
|
|
#514 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#515 |
|
Zakorzenienie
|
Zielona, widzisz kurcze...zawsze coś :/. Najgorsze te noce :/.
|
|
|
|
#516 |
|
Zakorzenienie
|
No nie żartuję
wiesz jakie okropne uczucie ? Sikasz, a pod koniec winda w doł Żartuję...."niedzielaaaaa " , "niedzielaaaa" nanananana
|
|
#517 |
|
Konto usunięte
|
lubcia kciuki
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#518 |
|
Rozeznanie
|
A co do swędzenia, to mnie też już wszystko prawie swędziało, a wyniki ok...na szczęście ostatnio się uspokoiło, teraz tylko co parę dni mnie bierze...
Idę prasować...wstawione kolejne pranie...nie wiem co z obiadem dziś zrobić... nie chce mi się nic
|
|
|
|
#519 |
|
Zakorzenienie
|
Leze w wannie i nie chce mi się nawet umyć a trzeba jeszcze golenie odwalic.
Lubcia trzymam kciuki za porod Tak jak wczoraj czytałam to poza lubcia przede mną jest tylko Asia i Ilona także ekstra. A gwiazda jakoś niekoniecznie się spieszy. Nie wspomnę ze niektóre daleko po mnie a juz dzidziole Tula
|
#520 |
|
Konto usunięte
|
amarantas kciuki
![]() Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#521 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rozwarcie i skurcze zazwyczaj przed czasem a jak przychodzi termin to akcja nie idzie ja w zeszłym tygodniu po IP miałam dwa palce, ciekawe co dzisiaj gin powie i stąd te nijakie skurcze, szyjka powoli się rozwiera ale nie porownalabym tego w najmniejszym stopniu do akcji porodowej
|
|
|
|
|
#522 |
|
Zakorzenienie
|
Mala, i Ty niedługo urodzisz, zobaczysz. Jeszcze nas zaskoczysz
![]() Lubci wczoraj pokazywało na ktg brak skurczów i zero znaków porodu i patrz o 4 odeszły jej wody. |
|
|
|
#523 |
|
Wtajemniczenie
|
Aga wcześniej się nie da z tymi pierogami, Mama może przyjechać dopiero w weekend
![]() Więc, błagam Cię, wstrzymaj Tymianka Dobra idę zaniżyć statystykę na kawie u sąsiadki ![]() Do potem
|
|
|
|
#524 | |
|
Zakorzenienie
|
wiesci od ilonki bo nie moze polaczyc sie w wizazem
Cytat:
|
|
|
#525 |
|
Zakorzenienie
|
o jaa, Ilonka tez już niedługo urodzi
Moze się okazać, ze jeszcze w jej terminie
|
|
|
|
#526 |
|
Zadomowienie
|
dziewczynki, ale się sypiecie
Lubcia, Ilonka powodzenia!Meire gratuluję Ci serdecznie ![]() Madzia Nadulka jest przecudowna! Paulina, dobrze, że już w domu ![]() ja po wizycie, skurczy brak, rozwarcia brak, trochę zmiękła szyjka ale na nic się nie zapowiada. Na ciśnienie mam dopegyt... Z Małą ok, waży już 3222g, dzisiaj miała czkawkę na usg. Pojawił się u mnie śluz brązowy ale gin stwierdził, że to po No i łożysko trochę stare się zrobiło, więc nie pozwolą mi za bardzo przenosić, max 3 tyg. mi zostały... |
|
|
|
#527 |
|
Wtajemniczenie
|
Opis porodu też na pewno będzie
Ale to już dłuższa chwila będzie więc zupełnie na spokojnie napiszę. Dziś już pewnie nie dam rady bo mama moja przyjeżdża Wiecie trzeba wszystko na tip top przygotować, obiadu się na pewno nie spodziewa w końcu jedzie mi pomóc ![]() Dziewczyny dla mnie lewatywa też była czymś strasznym. OD razu powiedziałam co się ze mną działo przy pierwszym porodzie i same bały się zrobić, ale ja sobie nie wyobrażałam żeby jej nie zrobili, nie oczyszczałam się jak to książkowo bywa a przy skurczach miałam takie parcie na kupe że głowa mała I podjęliśmy decyzję że robimy. Nie martwcie się że nie zdążycie do wc, ma się nad tym kontrolę. Tym razem było normalnie, raz ciach i po sprawie. Ale mój szpital ma jakąś fanaberię nie wiem skąd się wzięła że w 2 dobie robią lewatywę jeszcze raz Ale olałam, ta sama lekarka była na obchodzie w czoraj i to ona nie chciała mnie wypuścić do domu I tym sposobem za lewatywę chciała mnie ukarać i zmusić do dłuższych wczasów Dziewczyny z wejścia proście o lewatywe
|
#528 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() aga podziwiam za to wsłuchiwanie się w pykanie może po prostu taki urok Twojej pykającej ciąży, nie bój się zrobić dwójki ![]() podsyłam gazetkę lidlowską, ciekawe rzeczy będą: http://gazetka.lidl.pl/e572e913-0a1a...18f5aceba/#/14 |
||
|
|
|
#529 |
|
Zadomowienie
|
Ja po wizycie u gina. Jaka tragiczna połozna była, niby miła i wogóle ale nie mogła sie wyrobić z wydawaniem kart a nie było duzo kobiet i doktorek czekał na każką babke
Wizyta ok jestem pozamykana nic sie nie dzieje. Wypytał jak sie czuje, czy mam skórcze czy jakieś opuchniecia mam, oczywiście był delikatny przy badaniu. Tętno młodej dobre. Mam zrobic morfo i mocz i przyjść 4.02 do niego po wszystkie wyniki żebym miała gdyby sie coś przed terminem dzialo. |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#530 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie musiałam się wsłuchiwać, to pykanie było i słychać i czuć na dołach Nie szło tego nie zauważyć ![]() Nooo mam pykającą ciążę ![]() Cytat:
Dobrze Fajnie, że wszystko ok ![]() Paulina dobre moje koleżanki tak robiły, a na wypróżnienie eleganckie pozwoliły sobie w domku na swojej wygodnej toalecie
Edytowane przez 1141655 Czas edycji: 2015-01-28 o 11:26 |
||
|
|
|
#531 |
|
Wtajemniczenie
|
kochana to coraz częstsza praktyka chyba ;/ u nas też tak dopytują, jak stolec po porodzie itd, ale już jestem przygotowana i nawet jeśli nie będzie, a jestem tego niemal pewna, bo ja to tylko u siebie w domu
i będę mówić, że był, i do widzenia
|
|
|
|
#532 |
|
Konto usunięte
|
lui super że z mała dobrze
![]() paulina był taki film wampiry bez zębów i tam jeden doktor w szpitalu psychiatrycznym wszystkim kazał robić lewatywe ![]() może lekarze z Twojego szpitala mieli ten film jako szkoleniowy ![]() Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#533 | |
|
Zakorzenienie
|
hej wam
meire ooo ja gratulacje!!!! duza dziewuszka odpoczywajcie ![]() i porod chyba sprawnie poszedl ![]() zielona butelka wiem ze to swedzenie jest niepokojace,i moze wskazywac na cholestaze ale spokojnie,beda wyniki wtedy zobaczysz ![]() odowska zawsze mozesz sie wytlumaczyc marnym samopoczuciem,no w koncu jestes na koncowce ciazy ![]() maciejka za ktgd_a_r_i_a ![]() Lubcia,Ilonka kciuki,bo sie u was dzieje!!! moze juz dzis bedziecie tulic dzieciaczki,ale fajnie paulina ojej,niech katar Madzi szybko przejdzie a z ta lewatywa to oni Ci ja chcieli 2 raz robic?po porodzie?niby po co? mi po porodzie pani zaproponowala czopka co bym dala rade sie zalatwic,ale jak Tobie nawet jedzenia nie dawali a lewatywe chcieli zrobic? ![]() amarantas oo widzisz czyli u Ciebie tez niebawem moze juz sie zaczac,to teraz pozostaje czekac Aga to pykanie Twoje nawet mnie przeraza Tuti wizyta udana, juz sie nie moge doczekac mojej chociaz wiem ze tez pozamykana na 4spusty jestem kurde no,ja tu zostane sama na placu boju,bede pisac sama do siebie no moze do martuli,moze przenosi ze mna aa czekajcie i do Aluni,bo ona ma chyba termin na sam koniec ![]() i moze do Olci? :P ---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ---------- Cytat:
zawsze mozna powiedziec,ze stolec pierwsza klasa,moga go isc poszukac w kibelku jak bardzo chca Aga no wez przestan,tak dziwnie jak nie piszesz duzo nooo nie daj sie prosic,pisz nam tu wszystko |
|
|
|
|
#534 |
|
Wtajemniczenie
|
A jak oczywiście że powiedziałam ze stolec by a a go nie było. Ale chodzi o samą praktykę drugiej lewatywy od tak bo robią i już a nie wtedy kiedy nie było. Taka norma wiecie
|
#535 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Idę na drzemkę chyba, oczy mi lecą... :/
|
|
|
#536 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzy tygodnie to strasznie mało czasu ![]() Cytat:
ehhh Dobrze, ze już jesteście w domku. Cytat:
czyli jesteś pozamykana, jak ja ![]() ---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ---------- Buu, mozesz pisać do mnie, Alunia, Tutti i ja jesteśmy na końcu listy
Edytowane przez Ollllciaaa Czas edycji: 2015-01-28 o 11:33 |
|||
|
|
|
#537 |
|
Zakorzenienie
|
lui to Twoja wizyta tez udana
![]() dzidzius juz ladnie wazy eee spojrzalam na nasz liste i nie jest zle,jestem w polowie polowy,wiec moze nie zostane sama na koniec bo ja juz mezowi mowilam,ze urodze dopiero jak skoncze pisac prace,a troche mi jeszcze zostalo |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#538 |
|
Raczkowanie
|
Tutti no to spokojnie jeszcze
Super, że wizyta udana... A jaki wózek kupiłaś, bo coś mi umknęło ![]() Paulina niezła akcja
|
#539 |
|
Zakorzenienie
|
dobra uciekam,ledwo zyje bo mala od 5 nie spala
zasnela po 7 jeszcze,wiec i ja sie kimnelam,a ona spala do 10,ale masakra,dwie godziny po mnie kotem zabawka jezdzila,i gadala caly czas,juz co chwile zasypialam a ona tylko "a mamo".... i uwielbiam to smyranie po buzi,w nosie,uchu jej miskami ![]() bo wczoraj kupilysmy gezetke z kotem jakims,figurka,i ona oszalala,z tego podekscytowania miala noc ciezka,bo sie budzila,i tylko "gdzie jest moj kot" |
|
|
|
#540 |
|
Zadomowienie
|
Wózek i zimowy widok troche słaba jakość
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:20.

bniżeniem pochwy ? jest takie pojęcie
Ale nie zam szczegółów czy miała jakieś leki w domu czy co :/

nie chce mi się nic

oni Ci ja chcieli 2 raz robic?po porodzie?niby po co? 
czyli jesteś pozamykana, jak ja