|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#511 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Galeria :)
Garona, znam Cię 11 lat i jestem głeboko przekonana o Twojej fobii na punkcie własnego ciała
![]() ![]() Mam nadzieje, że to forum zmotywuje Cie nie do walki z soba ani z tłuszczem, którego nie masz tylko po prostu do ćwiczeń dla samej siebie. Buuźka ![]()
![]() |
![]() |
#512 |
Raczkowanie
|
She is Minx - każdy ma kompleksy. Ale wiesz czego usiłuję się właśnie nauczyć? Pokochać ten nadmiar tłuszczyku. Nie twierdzę oczywiście, żeby zaprzestać wszelkim próbom pozbycia się go, ale skoro już się tam znalazł z jakiejś konkretnej przyczyny to zamiast go tempić i odrzucać można go zwyczajnie potraktować jak atut. Bo kto ma taki brzuszek jak Ty? No nikt!
![]() ![]() ![]() Biziak wielki..
![]() |
#513 |
Raczkowanie
|
Grudniowa-szatynka, ekhem.. No tak, mogłam się domyślić, że w najbliższym czasie Cie tu spotkam!
![]() ![]() ![]()
![]() |
#514 |
Rozeznanie
|
No niby prawda
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#515 |
Rozeznanie
|
Oto
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#516 |
Raczkowanie
|
Aaaa, i wiesz co? Zawszę Cię za to podziwiałam grudniowa-szatynko!
![]() ![]() ![]() She is Minx - nie ma powodów do załamania (i mówie to ja, która jeszcze przed momentem sama na siebie miłe słowa wygłaszała ![]() ![]()
'Nigdy nie wolno Ci zwątpić w siebie' Edytowane przez Garona Czas edycji: 2005-12-06 o 11:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#517 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też wierzę, że uda Ci się wreszcie popatrzeć na siebie bardziej pozytywnie. To nie jest próba podniesienia Ci samooceny, ale wielu cech można Ci pozazdrościć, o czym sama się ostatnio przekonałaś. Mam nadzieje, że nie tylko Ty ale i wszystkie dziewczyny na tym forum docenią to co nie do końca w nich jest idealne ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#518 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeśli można coś zmienić, to czy warto męczyć się w przekonywaniu siebie, że jest dobrze? (skoro wcale nie jest?) Psychiki się nie oszuka ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#519 |
Zakorzenienie
|
Święta racja Suzana!
![]() |
#520 |
Zakorzenienie
|
Dlatego też nie wmawiam sobie, że mój tłuszcz po wew. stronie ud jest seksowny, skoro nie jest - walczę z nim. To zależy też od tego, jak duża jest ta niedoskonałość w nas.
Jeśli mając kilkadziesiat kilo nadwagi myślimy, ze jest w porządku - według mnie jest wręcz przeciwnie. Przy 1 nadmiernym kilogramie można przymknąć oko. Można ale oczywiście nie trzeba ![]()
![]() |
![]() |
#521 |
Zakorzenienie
|
Szatynko czy jednak nadal musze sie odchudzac
![]() achhh ale dobry humor dzis mam ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#522 |
Rozeznanie
|
Suzana - a nie ma sprawy, proszę sobie cytować do woli
![]() ![]()
![]() |
#523 |
Rozeznanie
|
no to i ja sie pochwale
![]() Z 65 schudłam do 49-50.... Ten link to moje foto tylko ze troszke starsze bo na nich wazyłam ok 53kg a teraz jest mniej..no ale badz co badz 15 kg poszło w niepamiec ![]() Pozdrawiam ![]() http://www.sfd.pl/temat219917/ <<-- moje foto..obecnie wazne jeszcze ok 5kg mniej..wszyscy mówia ze juz jestem za chuda...nawet lekarz zalecił mi przytycie bo okres mi sie od sierpnia nie pojawa;/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#524 |
Zakorzenienie
|
fotka się nie otwiera :/
Jeśli lekarz zaleca przybranie na wadze ze względów czysto zdrowotnych, do tego masz zaburzony cykl, a płodność to chyba ważna kwestia (??), to nie rozumiem pierwszego zdania Twojej wypowiedzi ![]()
![]() |
![]() |
#525 |
Zakorzenienie
|
Mi się otworzyła. Ładnie i zgrabnie wyglądasz na tym zdjęciu, idealne proporcje. Jeśli mówisz, że ważysz 5 kilo mniej niż na zdjęciu to faktycznie może lepiej nabrać ciała? Brak okresu jest sygnałem, że coś jest nie tak
![]() Ps. Na wszystkich zdjęciach super wyglądasz, teraz zobaczyłam resztę ![]()
![]() |
![]() |
#526 |
Zakorzenienie
|
strona otworzyła się
![]() szczuplutka jesteś ![]()
![]() |
![]() |
#527 |
Zakorzenienie
|
Ladnie wygladasz
![]() ![]() A co mi tam wkleje. Chociaz u mnie trasznie powoli schodza centymtry, ale jak juz mowilam trpoche przystopowalam i teraz tylko zdrowe odzywianie i cwiczenia ![]() ![]()
![]() |
#528 |
Zakorzenienie
|
Qrcze jakos mi te zdjecia niewyrazne wychodza i cien sie rzuca caly czas, ale na zywo lepiwj widac troszke zarysowane miesnie
![]()
![]() |
#529 |
Zakorzenienie
|
ma.ko, widać lekko zarysowane górne mięśnie
![]()
![]() |
![]() |
#530 |
Wtajemniczenie
|
Mam nadzieję, ze nikt się nie obrazi za to co napiszę, ale.... dziwne mi się wydaje to co piszecie... nie przesadzacie troszkę? Rozumiem, ze każda z nas chciałaby wyglądać super itd. Ale to co Dorcius z siebie zrobiła to jest "LEKKA" przesada. Kochana nie złość się, ale już na tych fotkach wydajesz mi się za chuda, a np. na fotkach vadi widać, że 5kg potrafi zrobić wielką różnicę!!! Ja wiem, że fajnie jest być szczupłą jędrną, wysportowaną i Fit, ale NIE AŻ TAK CHUDĄ
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#531 |
Wtajemniczenie
|
Mam nadzieję, ze nikt się nie obrazi za to co napiszę, ale.... dziwne mi się wydaje to co piszecie... nie przesadzacie troszkę? Rozumiem, ze każda z nas chciałaby wyglądać super itd. Ale to co Dorcius z siebie zrobiła to jest "LEKKA" przesada. Kochana nie złość się, ale już na tych fotkach wydajesz mi się za chuda, a np. na fotkach vadi widać, że 5kg potrafi zrobić wielką różnicę!!! Ja wiem, że fajnie jest być szczupłą jędrną, wysportowaną i Fit, ale NIE AŻ TAK CHUDĄ
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#532 |
Raczkowanie
|
ja jak obiecalam wrzucam fotki brzuszka... cweicze i cwicze i chyba juz sa powoli efekty...
![]()
![]() |
#533 |
Zakorzenienie
|
Oj widac widac i to porzednie
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#534 |
Rozeznanie
|
oo hej Niunia
![]() ![]() Izumi wyraziłas swoja opinie ja jej nie neguje ![]() A tu moje foto z połmetka 19.11.2005 moze przyznac ze nie bardzo mi sie ono podoba bo sama widze ze wygladam na nim za chudo....ale to tylko zdjecie tak sobie tłumacze..w rzeczywistosci jest inaczej..a moze nie chce widziec tego jak wygladam http://img205.imageshack.us/my.php?i...ict00673zd.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#535 |
Raczkowanie
|
czesc dorcius
![]() ![]()
![]() |
#536 | |
*sportaddict*
|
Cytat:
Poza tym dopiero jak trochę przytyłam ludzie zaczęli mieć odwagę,żeby przyznać, że wyglądałam strasznie, tylko nie mówili mi tego, żeby mnie nie zranić. Muszę Cię też zmartwić, że z tak dużym deficytem kalorii jaki musisz mieć przez doprowadzenie siebie do nadmiernego wychudzenia, wkrótce nie będziesz w stanie prowadzić aktywnego trybu życia, więc nie oszukuj sama siebie. Organizmu nie oszukasz. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#537 |
Wtajemniczenie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#538 |
Zakorzenienie
|
Dorcius na tych pierwszych fotkach wygladalas wg mnie bardzo dobrze! Te kolejne 5 kg nie bylo koniecznie.
Jesli lekarza zaleca Ci przytyc- zrob to dla siebie. Nie mowi Ci tego z zazdrosci tylko z troski o Ciebie co zreszta wiesz tylko raczej nie chcesz przyjąć do wiadomości.
![]() |
#539 |
Zakorzenienie
|
To co mówi Vadi może wyglądać jak straszenie, ale nim nie jest - to zwyczajna troska o Twoje zdrowie.
Wydaje mi się, że oszukujesz siebie mówiąc, że na zdjęciach wyglądasz chudziej niż w rzeczywistości. Na logike nie można 'wyjść chudziej' na zdjęciu. Przemyśl to, co sama o sobie myślisz ale to tłumisz - jesteś za chuda..
![]() |
![]() |
#540 |
Raczkowanie
|
![]()
Hej Dziweczyny!jestem nowa i od niedawna zaczęłam ćwiczyc, ponieważ najpierw troszkę schudłam iiii...bardzo wam zazdroszczę ślicznych brzuszków, serio, serio
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:22.