|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#511 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Janusze, Grażyny, Sebixy i Karyny - odsłona III
Dolewam wody, wyduszam, rozcinam ale nie mieszam
|
|
|
|
#512 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#513 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A w temacie Januszy i kwiatów mi się przypomniało. Moi dziadkowie mają takich sąsiadów... Otóż sadzą bratki kwiatki i stokrotki w rabatkach z pomalowanych dużych opon albo w metalowych miskach o.O |
|
|
|
|
#514 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#515 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#516 |
|
Konto usunięte
|
Grażyny i karyny (bo najczesciej widze kobiety) kierownicy:
traktowanie wszystkich dróg osiedlowych jak jednokierunkowych i jechanie środkiem - szczególnie widzę to na wjazdach i wyjazdach z osiedla - chcę zjechać z głowniejszej drogi na swoje osiedle to nie mogę bo karyna stoi na środku i mimo, że ja mam pierwszeństwo to muszę karynę puścić bo zamiast się cofnąć gapi się cielęcym wzrokiem i nie rozumie o co chodzi |
|
|
|
#517 |
|
Zadomowienie
|
Ja tak samo.☺
---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ---------- Tak też robię. |
|
|
|
#518 | |
|
Moderator
|
Cytat:
Na osiedlowych ulicach ogólnie jest koszmar - nie wystarczy ustąpić pierwszeństwa tym którzy je mają, ale jeszcze trzeba sprawdzić, czy ten co powinien Tobie ustąpić na pewno o tym wie. Niektórzy jak poczują kawałek prostej drogi to kompletnie zapominają czym jest skrzyżowanie równorzędne
|
|
|
|
|
#519 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Według mnie tak - i tak właśnie robię : ) |
|
|
|
|
#520 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#521 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#522 |
|
DOMator
|
Mnie wczoraj taki Janusz za kierownicą prawie stratował. Wystrzelił z parkingu, przeciął ulicę (bo po co czekać parę sekund, aż przejedzie przez nią samochód i będzie można bez problemu włączyć się do ruchu...), z piskiem opon i warkotem silnika przeciął chodnik po drugiej stronie ulicy, zawrócił tratując trawnik i jak gdyby nigdy nic wcisnął gaz do dechy, przejechał obok mnie po chodniku i wyjechał na ulicę. Regularny wariat, któremu powinni zabrać prawo jazdy zanim zabije człowieka. Gdyby to wszystko działo się wolniej, to zdążyłabym mu chociaż zdjęcie zrobić i poinformować policję.
|
#523 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#524 |
|
Konto usunięte
|
No dobra, czasami zdarza mi się mieszać i rozcieńczać odżywki do włosów. A to dlatego, że kiedyś się zaczęło od mieszania na ręce - wyciskałam dwa rodzaje i z dwóch przeciętnych odżywek można było uzyskać jedną o niebo lepszą. Albo czasem są zbyt gęste i łatwiej taką zmieszaną z wodą rozprowadzić na włosach.
Długo już w sumie tego nie robiłam, ale jako prawdziwna Grażyna nie mogłam przepuścić okazji i wzięłam udział w tym wizażowym konkursie o szampon i odżywkę z Nivea. Szampon jak szampon, szału ni ma, dobry o tyle, że nie czyści drastycznie włosów, tzn. po umyciu nie są suche i poplątane. Odżywka za to mi nie podeszła, zmieszałam ją w dużej butelce pół na pół z innym przeciętniakiem i od razu lepiej się sprawuje. |
|
|
|
#525 |
|
Konto usunięte
|
Ja z kolei rozcienczam. Jesli zdarzy mi sie zapomniec kupic np. Szampon czy plyn do naczyn to wlewam wody na ten ostatni raz
|
|
|
|
#526 |
|
BAN stały
|
Grażynka z pracy i kwiaty
![]() Moja koleżanka z pracy pojechała na tygodniowy urlop w ciepłe kraje z przyjaciółkami ( 7 babeczek 30-50 lat), wszystkie wolne, jedna w związku Po powrocie do kraju, na lotnisku po tę w związku przyjechał jej TŻ z bukietem kwiatów. Koleżanka chyba przez tydzień przeżywała, jakim to burakiem jest Tż jej przyjaciółki, że nie kupił kwiatów DLA WSZYSTKICH KOBIET - "przecież wiedział, że nas jest 7, co mu zależało kupić 7 bukietów", ta sama koleżanka uważa, że nasi klienci to " same buraki", czasem się komuś coś przyspieszy, pomoże, pójdzie na rękę, koleżanka uważa, że klienci to niewychowane buraki, bo żaden nigdy w podziękowaniu nie przyniósł jej kwiatka. rok temu kogoś miała. Jak zbliżał się dzień kobiet, to codziennie dzwoniła do niego, sugerując mu, jaki to ważny zbliża się dzień, że kobiety wtedy dostają kwiaty, i że on też powinien 8-go marca zadzwoniła do niego o 8 rano pytając " mam nadzieję, że już wykupiłeś całą kwiaciarnie ", następnego dnia przyszła do pracy skwaszona, mówiąc, że chyba z niem zerwie, bo to niewychowany burak, bo wczoraj dostała tylko " marny bukiet z tulipanów " |
|
|
|
#527 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#528 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#529 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#530 |
|
Konto usunięte
|
Seba kupil samochod i wrzucił zdjecie samego samochodu na FB. Jak dla mnie to moga wiocha
![]() Przypadek ktory mnie bardzo wkurzyl i szlag mnie trafia jak to widze. Zapala sie zielone swiatlo dla pieszych, ale slychac ze za chwile bedzie przejeżdżać karetka. Wypadalo by przejsc dopiero jak ta karetka przejedzie, ale gdzie by sie Seby, Karyny, Janusze i Graze tym przejmowali. Przeciez oni maja zielone! Wiec sru na pasy i sprint przed karetka |
|
|
|
#531 | |
|
Konto usunięte
|
Miałam znajomą, która rozwaliła kilka swoich związków… smęcąc swoim mężczyznom o zbliżających się zaręczynach
![]() Ja wiem, że 3 zaręczyny jej tak nie wyszły. Bo po roku, dwóch czy tam trzech zaczęła naciskać na ten pierścionek, jakby to był☠jedyny cel w życiu. Cytat:
|
|
|
|
|
#532 |
|
Zakorzenienie
|
[1=788bb1639a979260fb00534 6e9120b060466cef5;5938459 1]Masakra. Ostatnio widziałam zdjęcia na fb, jak w Białymstoku gdzieś pożar wybuchł. Pełno zaciekawionych gapiów ustawiło się ściśle wokół płonącego lokalu, nie wiem, może ogrzać się chcieli. W każdym razie ustawili się na tyle ściśle, że straż pożarna miała problem, żeby się przedostać.[/QUOTE]
Nie jestem pewna czy sam fakt, że się ludzie zbierają gdy coś się dzieje jest grażynkowaty. Mam wrażenie, że gdyby nikt tam nie stał, to dopiero byłyby lamenty, że znieczulica, każdy myśli o sobie i nic go nie obchodzi co się wokół dzieje.
|
#533 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Tacy gapie zdają sobie sprawę z tego, że nic nie pomogą, mimo to sterczą i patrzą, może jeszcze popcorn niech wezmą. W dodatku utrudniają tę pomoc, o czym wspomniano wyżej. Wg mnie są to jedne z najbardziej - hmm... niskich przejawów januszowania, tuż obok przykładu z karetką. |
|
|
|
|
#534 |
|
Rozeznanie
|
Kiedyś widziałam, jak jakiś Janusz jechał za karetką na sygnale, bo w korku przepuszczały ją samochody, więc postanowił skorzystać
.
|
|
|
|
#535 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#536 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#537 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Prawdziwą sensacją jest dla nich pojawienie się na osiedlu pracującej koparki, podnośnika koszowego czy pojazdów PUK. Ruszają wtedy z okupowanych przez siebie ławek, zbliżają się do maszyny i... patrzą. Czasem tylko któryś zapali papierosa, albo weźmie się pod boki. |
|
|
|
|
#538 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#539 |
|
Bang Bang Lucky Luck !
|
|
|
|
|
#540 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:17.

.